ŽELJE
Ogabno…… :-/[/quote]Noooo, tak je svet že od nekdaj. Tudi Jezus je rekel: Jaz odhajam moj duh ostaja…
Bog ve kaj je mislil s tem :/ 😉 :)))
Je on tudi “ogabnež”? :)))[/quote]
Ne vem, vem pa da je želel s tem povedati, da bo ostal prisoten na duhovni ravni.
Ne smem ti privoščit, ker klobase niso zdrave 🙂
Lahko ti le zaželim čimveč repe, zelja, ….. v prihodnjam letu :)[/quote]
Boga njegova sopotnica, ki bo mogla celo leto … poslušat … stranske produkte teh tvojih želja 😉 :D[/quote]Ne razumem, to je najbolj zdrava zimska hrana v naših krajih, bolj kot zašpehane klobase in ostalo, čemur se pa nič ne izogibate… nič mi ni jasno… če ima kdo probleme zaradi repe/zelja, jo ima zato, ker tega ni navajen jesti, ker je že toliko zdegenerirano prehrano in je skrajni čas, da neha z instant kosili. Je sicer res, da kisla repa/zelje povzroča vrenje, ampak še zdaleč nima takih učinkov kot industrijka hrana, mimogrede, james cook je s sodom kislega zelja po pomorskih potovanjih mornarje rešil skorbuta, vi pa kakor vam drago–
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] A si ti kdaj dvomila o tem? :)))
Boga njegova sopotnica, ki bo mogla celo leto … poslušat … stranske produkte teh tvojih želja 😉 :D[/quote]Ne razumem, to je najbolj zdrava zimska hrana v naših krajih, bolj kot zašpehane klobase in ostalo, čemur se pa nič ne izogibate… nič mi ni jasno… če ima kdo probleme zaradi repe/zelja, jo ima zato, ker tega ni navajen jesti, ker je že toliko zdegenerirano prehrano in je skrajni čas, da neha z instant kosili. Je sicer res, da kisla repa/zelje povzroča vrenje, ampak še zdaleč nima takih učinkov kot industrijka hrana, mimogrede, james cook je s sodom kislega zelja po pomorskih potovanjih mornarje rešil skorbuta, vi pa kakor vam drago–[/quote]Eh Kat. kaj pa v mestu vedo kaj je zdrava hrana… 🙂
Sedaj me več ne čudi, da “za mačko” kupi vsaj dve konzervi viška…. 😉 😀
A veš, da sem cel prejšnji mesec navdušeno kupovala cele piščance in jima kuhala meseka 🙂 Kako sta bila hvaležna, ujej. 😀
V decembrskem času je ITAK nesmiselno govoriti o zdravi prehrani 😀 Že sama misel o pojedinah, je grešna haha[/quote]Pozabila si pripisat željo, ker je to tema o željah naj bi v vsakem postu bila kaka navedena.
No tvojim mačkam se je uresničila dolgoletna želja, da jesta pravo meso ne pa žolce iz konzerve. Ti si pa zadnje čase tudi boljše volje ko kurje juhce srebaš, kar pa je bila nekoč naša želja (da si dobre volje 😉
A si želiš še kakšno prikuho, mogoče rezance?
Naj se ti tudi ta uresniči, čeprav samo sedaj za praznike, ne more biti greh 😉 🙂
Dolgo sem iskala pravega moškega pa mi ni uspelo. Ugotovila sem, da rabim vsaj dva moška, da izpolnita skupaj moje kriterije.
Tako imam moža, pridnega, hodi v službo, lepo skrbi za otroke, skrben v glavnem vse, kar se dela tiče je super pri njemu. Ni pa človek s katerim bi počela kaj lepega.
Zato imam pa ljubimca. Ta pa ni primeren za moža, je pa za seks primeren, za izlete.
Vsak je za nekaj. Oba skupaj sta popolna.
Forum je zaprt za komentiranje.