Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ste varali?

Zakaj ste varali?

@Matjazko: sem pričakoval, da bom lahko bral neke izkušnje ljudi, pa imam samo tvoje (topo)umne poste čez celo zgodbo. Kolik je tvoj IQ? Pride do 50? Sicer pa tudi ti pazi, da ne zdolgočasiš svoje ženske, glede na to, koliko časa zabiješ s pisanjem tu gor.

Zakaj varam?
Ker me je narava za je.bala in potrebujemo 2x več seksa kot žena.

Kaj ti je dala 2 luleka?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sm in bom še,mi je lepo in zakaj nebi tudi jst uživala!!!!!

Torej.

Bom še dodala mnenje nekoga, ki ne vara.

Po mojem mnenju osebe, ki varajo trpijo hudo pomanjkanje samozavesti (tako pravijo tudi psihologi). Zakaj? Ker nonstop iščejo potrditve pri drugih, ker niso sigurni vase zame je moški, ki vara navadna šleva, ker je tako bogi, da išče potrditve, da je oh in sploh pri ženskah s katerimi spi. In seveda obratno velja za ženske, ki varajo. Samozavestni ljudje ne potrebujejo ljubimcev.

Samozavestni ljudje ne potrebujejo nikogar… ampak si ga kvečjemu želijo… če smo že natančni

Psihologi pol k niso vredni, če bi bli, ne bi blo psihopatov ker bi oni že vse preventivno odkrili…. to so še hujši al pa enaki bluzači kot kak Marko ma matjazko (pa je to težko!)

Dejstvo je da je ene par vrst varanja

1 vrsta je tisti ki so pač taki po naravi, torej, da maj ores taki spolni nagon, da ga pač ne morejo zakrit oz. obvladovat (razen če se vstrelijo) v stilu nimfomanov in nimfomank

2 vrsta so tisti ki so preračunljivci pa res gnoji, torej, da majo zavestno doma gospodinjo ki jim kuha pere, pospravlja, oni pa naskakujejo svojo tajnico (ali kaj drugega) tu si je ženska sama kriva, nenazadnje, bi lahko ženske po 20tem končno doumele, da če bi same kaj naredle za srečen zakon oz zvezo (pa ne govorim to da je vse čisto doma amapk da so tipova jajca prazna in želje zadovoljene, bi tudi moški manj skakali prek (razen tisti iz prve vrste) samo najlažje je rečt, prvo bi on moral bit dober, pol mu bom pa večkrat ”dala”

3 vrsta so pa tisti ki so sicer čisto ok in vse, majo tudi ”redno” spolno življenje ampak je pač enkrat (ali dvakrat) naneslo da so prevarali, bolj v stilu, da jih je priložnost zadela v glavo bi lahko reko…. nekak v stilu moških, ko so sicer proti temu, oz bodo rekli, da tega ne iščejo, ampak če pa prleti pred njih pa da je verjetnost da jih dobijo nizka (tuj kraj, država itd) pa se spomnijo besed gobezdačev oz. tistih ki rečejo, da pravi moški ne more pustit da gre voljna ženska mimo ampak je vedno za akcijo….

1 se ti (oz nam) lahko smilijo, drugi so gnoji, kjer si pa je ženska kriva tudi sama, tretji pa so pač samo ljudje ki so živi… živim pa se ”vse” zgodi 🙂

Sicer pa, če bi malo manj ženska javkale o tej zvestobi in malo več delale na tem, da tip ne bi pomislo o drugi bi blo varanja manj…..

Samo kaj ko ženske vidijo svoj prispevek k temu skozi kuhanje in pranje ali pogovor, moški pa želijo vse kaj drugega…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Močan spolni nagona prav tako ne more biti razlog (lahko pa je izgovor) za varanje, ker se potem že nagibaš k drugi točki. 🙂

Matkič, pazi koga označuješ z bluzačem, ker ti tukaj bluziš bolj kot kdorkoli. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Močan spolni nagona prav tako ne more biti razlog (lahko pa je izgovor) za varanje, ker se potem že nagibaš k drugi točki. :)[/quote]

Zakaj ne more bit, sicer se mi ne da iskat za tebe al pa kogarkoli ampak spomnim se nimfomanke ki je mogla doživet 15 orgazmov na dan in je enostavno dala vsakemu…

To je razlog, simpl….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mhm…. največji bluzač pravi drugim da bluzijo…. zbudi se 🙂

Mhm…. največji bluzač pravi drugim da bluzijo…. zbudi se :)[/quote]
Ta je bla dobra ja. Self-ownage, al neki 😀

Mhm…. največji bluzač pravi drugim da bluzijo…. zbudi se :)[/quote]
Se strinjam, zato sem te pa opozoril. Dobro jutro. 🙂

Močan spolni nagona prav tako ne more biti razlog (lahko pa je izgovor) za varanje, ker se potem že nagibaš k drugi točki. :)[/quote]

Zakaj ne more bit, sicer se mi ne da iskat za tebe al pa kogarkoli ampak spomnim se nimfomanke ki je mogla doživet 15 orgazmov na dan in je enostavno dala vsakemu…

To je razlog, simpl….[/quote]
Ker mešaš spolni nagon in varanje.
Če je morala dati vsakemu, še to ne pogojuje, da je morala varati vsakega. 🙂

Če je morala dati vsakemu, še to ne pogojuje, da je morala varati vsakega. :)[/quote]
Seveda je MORALA, če pa ni imela druge izbire. :))

Če je morala dati vsakemu, še to ne pogojuje, da je morala varati vsakega. :)[/quote]

Saj ni vsakega… sao enega tistega s kerim je bla, ki pač ni mogo zadovoljit VSE oz pravšnjo količino njenih potreb 🙂

Simpl

Pa recimo, da je samo enega. Še vedno pa močan spolni nagon ni pogoj za varanje.
Lahko bi imela neko odprto vezo, če ji en moški ni bil dovolj.

Pa recimo, da je samo enega. Še vedno pa močan spolni nagon ni pogoj za varanje.
Lahko bi imela neko odprto vezo, če ji en moški ni bil dovolj.[/quote]

Ne ni pogoj, je pa pri meni vsaj bistveno bolj razumljen ko da nekdo vara iz čiste preračunljivosti češ ona mi bo prala pa likala jaz pa se bom zanalašč zabaval ker si to lahko privoščim.

moje mnenje pač zato sem tudi razvrstil kot sem

Zakaj bi se uprl once-in-a-lifetime priložnosti ? Sočno mlado telo ? Za zvestobo je še čas, ko ti dol pade.

To je zaradi starega zenskega pravila ki pravi: ne zapletajte se s tipi ki niso dobri do svoje zene in otrok 😉

Moškim se je čisto odpeljalo to pomlad … ko stekli psi.

Ti samo pazi, da te kateri od teh ne obgrize… 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti samo pazi, da te kateri od teh ne obgrize… :)[/quote]

Ana je kot tista kura, ki teče pred petelinom in se gleda nazaj, da ni prehitra.

Saj kakšen grižljajček pa tudi ne škodi. 🙂

Ana je kot tista kura, ki teče pred petelinom in se gleda nazaj, da ni prehitra.[/quote]

:)))

Ta je pa izvirna. Bom reciklirala.

Lahko bi imela neko odprto vezo, če ji en moški ni bil dovolj.[/quote]
hehe tale je pa huda

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close