Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ste varali?

Zakaj ste varali?

Točno to, seksualna potreba, zabava, dolgočasje v zvezi, slab odnos ali iskanje “adrenalina” zunaj nje ima veze z videzom….[/quote]
Zakaj se ti pa to ne zdi preveč racionalno od mene? Ker to si pa dojel oziroma že spoznal. Vse ostalo pa še (upam zate) boš. :)[/quote]

Ej, si že slišal za sarkazem, to ni bila ptorditev, namesto treh pikic na koncu bi moral biti vprašaj. 😀
“Nesprejemnja telesa” ima veze z varanjem!? To ima kvečjemu veze za kakšno najstnico…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Slišal ja, ampak očitno je bil tvoj nerazumljiv. 🙂
Seveda ima veze videz, ne samo za najstnice. Zakaj pa se starejša oseba ne bi mogla ne sprejemat fizično? Imaš kak dober argument ali to kar tako na slepo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če bi recimo tebe tvoja varala z drugim in bi jo razkrinkal, bi ji rekel, da je skrajni čas, da se nauči “sprejemati svoje telo”, potem pa ti bo zvesta. :)))

Matjazko, a to je zdaj bil argument? 🙂 A ne, da ni bil? Daj se no zresni, saj zmoreš kaj več, potrudi se.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne morem reči, da nimaš prav, ker imaš. Ampak sem pa po drugi strani prepričan, da jih je večina, ki se jim je kaj takega zgodilo, prej razmišljalo na zelo podoben način.

Meni osebno se zdi bzv, skratka bedno, da razlagaš takšne podrobnosti (to kar je bilo med vama) o tvoji bivši ženi.

Odgovor krivokljunu in Bibiti.
Avtorica vprašanja je v začetku napisla, da jo zanima, zakaj do tega prihaja. Obenem je zapisala, “Prosila bi vse, ki imate kaj povedat čez varajoče, da se tokrat zadržite, da ne pljuvate po njih, da se ne zgražate. Za zgražanje in pljuvanje po varajočih lahko odprete svojo temo. Ta pa naj bo brez obtoževanj, brez pljuvanja.”

Tega sestavka nisem zapisal zato, da bi kdo komentiral in pojasnjeval svoja mnenja. Napisal sem, kako je do tega prišlo in konec. Če pa kdo namerava to analizirati in kritizirati, je pa njegov/njen problem.

Jaz problema zaradi tega nimam, napisala sem pa vseeno. Pljuvala pa tud nisem. Pa welcome to our world.

Nisem nič pisala o varanju in varajočih; še manj po kom pljuvala ali se zgražala.

Problemov pa tudi nimam. 🙂

Ni ga človeka, ki ne bi imel problemov. 🙂

Ni ga človeka, ki ne bi imel problemov. :)[/quote]

Sem mislila na probleme z analiziranjem in kritiziranjem. 🙂 Teh pa res nimam.:)

Ni ga človeka, ki ne bi imel problemov. :)[/quote]

Sem mislila na probleme z analiziranjem in kritiziranjem. 🙂 Teh pa res nimam.:)[/quote]

Z moškimi ima marsikatera probleme, nisi edina. :)))

Sem mislila na probleme z analiziranjem in kritiziranjem. 🙂 Teh pa res nimam.:)[/quote]

Z moškimi ima marsikatera probleme, nisi edina. :)))[/quote]

A res?

Kako pa je kaj obratno z ženskami? Ti imaš tudi kaj problemov? :)))

matjazko samo zate ena mucica

pa dobro jo zapri, da ti ne bo pobegnila.:)

Z moškimi je križ, je** ga. 😀 haha
Katenjka bi sedaj na mojem mestu vprašala, če ima dobro intuicijo? 😀 haha

Kako že gre tisto…. vsak(a) dobi takšen križ, da ga lahko nosi.:)

Kako že gre tisto…. vsak(a) dobi takšen križ, da ga lahko nosi.:)[/quote]

Imaš svoj križ? Brez tega križa z vrezano moško podobico je težko ženskam, baje? 😀

Kako že gre tisto…. vsak(a) dobi takšen križ, da ga lahko nosi.:)[/quote]

Imaš svoj križ? Brez tega križa z vrezano moško podobico je težko ženskam, baje? :D[/quote]

Tega pa ne bi vedela, ker se na “vrezane moške podobice” nič ne spoznam.:)

Imaš svoj križ? Brez tega križa z vrezano moško podobico je težko ženskam, baje? :D[/quote]

Tega pa ne bi vedela, ker se na “vrezane moške podobice” nič ne spoznam.:)[/quote]

Na kaj pa se ti spoznaš? Kumarice znaš vlagati? 😀

BIBITA MELITA, AKF je kot “avtorico na začetku” verjetno mislil PEPELKICO, ki je temo odprla, ne tebe.

Kar nekaj novih postov se je spet nabralo. In hvala vsem trem, ki ste še napisali odgovore na temo: Enakije, varanje ima vzrok, akf. Če prištejem še onaxxx, ste celo štirje razumeli kaj je bilo vprašanje teme. Hvala vam.

Pa verjetno ja nisi pričakovala, da bodo forumaši navalili z odgovori na tako delikatno vprašanje, drugič raje malo obrni vprašanje, npr zakaj ne bi varali, zagotavljam večji odziv in manj odmikanja vsebine postov od odprte teme. No, da se še jaz delno pridružim k preostalim 4, ki so dali odgovor: varala nisem, ker še nisem imela nikogar varati pa tudi če bi se to kdaj zgodilo, dvomim da bi o tej izkušnji šla sem tipkat 😉 Drugače pa sem pa mnenja, da bi se vsak, ki je prevaran moral vprašati zakaj je do tega prišlo in ne le iskati vzroke pri tistem, ki vara.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Hej, Bibita,
dobra igrica. 🙂

ene par odgovorov sem prebral….. pa kaj reč vsak ma svoj razlog…. samo, so mi smešni tisti, ki nekaj molarizirajo tistim, ki varajo….Jst skoz varam… jebiga in to delam brez slabe vesti….. vsem ženskam sem nudil celega sebe, sm je problem, da bi eni drugi,ki dobr zgleda in se mi zdi privlačna nudil še več sebe kot je možno hehe…. Trenutno pa to počnem že zarad tega, ker je ljubica drugačne konstrukcije kot partnerka in si z njo dovoljujem res tisto nabijanje brez usmiljenja, saj imam pri partnerki občutek, dda jo bom poškodoval…… če tako silovito prodiram v njo…..ja pa,…. kar je men najboj zanimivo….. ženski vzdihljaji in dihanje….. njammm… zarad tega bi menjal ženske kot po tekočem traku….. pa kdo se bi poglablajl v detajle…. je življenje prelepo,da bi spustil …. priložnost, ki se ti ponudi… sm problem je, da je priložnosti čedalje manj… hehe

Če bi res to delu brez slabe vesti potem dvomim, da bi šov to sm pisat. Meni izgleda kot da iščeš neko potrditev, da se bo še nekdo najdu, ki ti bo reku – jst sm tud tak, nič ni narobe če to počneš. Just my opinion.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close