Zakaj je vedno več starejših žensk samskih?
donporleone, 04.11.2021 ob 18:54
Blabla329, 04.11.2021 ob 18:30
Ja kua pa je?? Ab mal benza dolio?
A vi veste da je hadis, ki lravi da je vecina prebivalcev pekla žensk? Ne veste, ne?
Stari… Kaka rabljena? Rabljeno da vzamem? Pa kdo se tako nizko spusti?
Vidi… Taka i taka stvar je… Vecina vas drugega kot rabljene mindze nima za ponudit.
Glej no glej, nekoga pa očitno matra pekel in grešnice⁉️ ????
Pa saj tam verjetno sploh ni tako slabo, vsaj ne v tistem, opisanem v Sartrejevi (anti)drami z naslovom Zaprta vrata. No, slednja različica nosi že skoraj nebeško podobo, če se lahko tako izrazim. Moški zaprt v sobi z dvema ženskama od katerih ena velja za zapeljivko, druga pa je nimfomanka… skratka, frekventno doživljanje orgazmov in izpopolnjevanje posteljnih tehnik… le še neskončne zaloge viskija in cigar bi bilo potrebno urediti pa smo zmagali❗
Eee moj ti…
O kaksnih mucenicah spet sanjas?
Jedaca in pijaca je gnojna kapljevina in drevo zeqqum. Plod tega drevesa je izgleda kot hudiceva glava…
Druzbo ti ne delajo te ki jih nastevas ampak Malik in zebanije. 19 jih je.
Stari… Bolje suti.
Zakaj smo ženske samske v zrelih letih? Ker smo site moških, ki nas maltretirajo z ljubosumjem, občutkom, da smo dolžne skrbeti za gospodinjstvo in za njih. Dokler so bili otroci res majhni me je še lahko nekako držal v šahu in to prekleto dobro izkoriščal. Meni je prišel do vrh glave ves ta odnos. In hvala bogu mi ni treba tega prenašati. Hvala babicam, da so se osamosvojile in da se ženske ne rabimo več poniževati.
Nov moški? Japajade. Ni šans
Smešno, 04.11.2021 ob 19:58
Zakaj smo ženske samske v zrelih letih? Ker smo site moških, ki nas maltretirajo z ljubosumjem, občutkom, da smo dolžne skrbeti za gospodinjstvo in za njih. Dokler so bili otroci res majhni me je še lahko nekako držal v šahu in to prekleto dobro izkoriščal. Meni je prišel do vrh glave ves ta odnos. In hvala bogu mi ni treba tega prenašati. Hvala babicam, da so se osamosvojile in da se ženske ne rabimo več poniževati.
Nov moški? Japajade. Ni šans
Ti se kar tolaži… Itak pa pri tej svoji starosti ne najdeš nobenega več, ki bi te vsaj pogledal; ne pa da bi živel s tabo….ha, ha, ha!
Saj še ni petek, da bi se ti utrgalo, ali kaj??
Blabla329, 04.11.2021 ob 19:38
Eee moj ti…
O kaksnih mucenicah spet sanjas?
Jedaca in pijaca je gnojna kapljevina in drevo zeqqum. Plod tega drevesa je izgleda kot hudiceva glava…
Druzbo ti ne delajo te ki jih nastevas ampak Malik in zebanije. 19 jih je.
Stari… Bolje suti.
“Nič ni resnično, vse je dovoljeno!”
Niko352, 04.11.2021 ob 20:19
Ljubica mene samo zanima, kako si si našla PRVEGA moškega? Res da ti je že ušel in se zavedaš, da drugega nikoli ne bo…
ja pa ja, 04.11.2021 ob 20:05
Ti se kar tolaži… Itak pa pri tej svoji starosti ne najdeš nobenega več, ki bi te vsaj pogledal; ne pa da bi živel s tabo….ha, ha, ha!
Saj še ni petek, da bi se ti utrgalo, ali kaj??
Ljubica mene samo zanima, kako si si našla PRVEGA moškega? Res da ti je že ušel in se zavedaš, da drugega nikoli ne bo…
Kretenčkovi, 05.11.2021 ob 00:09
Ta tema je dober prikaz, zakaj je ženskam bolje biti sama, kot pa z moškimi.
Večina žensk je tukaj razložila svojo zgodbo oz. razloge za svojo odločitev, moški pa znajo samo osebno napadati.
Ravno obratno je, droljica. Starke ne boste nikoli priznale, da ne dobite več pozornosti, zato prav pride vsak izgovor, zakaj vas nihče več ne povoha. Odpeketaj zdaj nazaj med svoje mačke.
Anonimno 9930, 05.11.2021 ob 01:10
Ravno obratno je, droljica. Starke ne boste nikoli priznale, da ne dobite več pozornosti, zato prav pride vsak izgovor, zakaj vas nihče več ne povoha. Odpeketaj zdaj nazaj med svoje mačke.
Res je…
Ženske 40+ lahko ujamejo samo kakšnega dvajset let starejšega, medtem ko njihovi moški vrstniki iščejo med dvajsetletnicami! Tako se starejše ženske lahko tolažijo edino s tem, da se prepričujejo da jih nihče ni vreden!!
Ja sveta preproščina.
Tako kot večina žensk po 40 ni več bogvekaj, tudi večina moških ni. In lahko si pesek mečete v oči, vendar, če niste ravno lepotci in nimate precej pod palcem, prav tako kot ženske, niste zanimivi za tiste 20 let mlajše frčafele. Smo kar na istem. Žal.
Vendar je tema bolj namenjena temu zakaj ženske ostajamo same oz. si želimo biti same. Ker smo lahko. Za sex se pa vedno najde kdo. Če je že to v moških očeh največji problem.
Poznam 2 taki in sta sami iz različnih razlogov. Ena je celo življenje iskala idealnega moškega, ga nikoli našla. Sedaj pri 40ih se ne sekira več, ima psa, s katerim je obredla vse in še več po hribih. Pravi, da jo to izpolnjuje ter da se je navadila na to, da funkcionira sama. Je pa za moje pojme res “terna” in bi z lahkoto dobila kogarkoli.
Druga je zaj… do konca. S komerkoli je bila, ga je spravila ob živce v roku pol leta. Zahtevna ko ne vem kaj, ponudit pa nima kaj veliko. Isto malo čez 40 zdaj, samska, zafrustrirana.
en ki pozna, 05.11.2021 ob 09:11
Res je…
Ženske 40+ lahko ujamejo samo kakšnega dvajset let starejšega, medtem ko njihovi moški vrstniki iščejo med dvajsetletnicami! Tako se starejše ženske lahko tolažijo edino s tem, da se prepričujejo da jih nihče ni vreden!!
Japajade. Sanjaš na polno. Bi te rada videla pri 40+ z dvajsetletnico.
Ja, če ji boš šilal šugardedija in jo vozil po potovanjih in dragih restavracijah + darila. Ko bo pa keša zmanjkal, bo tudi dvajsetletnice zmanjkal. Vsaka ženska s kešom si za isti denar lahko omisli tri mladce, če je pa še dobra za pogledat, pa tudi zastonj.
replika neprijavljena, 05.11.2021 ob 10:46
Japajade. Sanjaš na polno. Bi te rada videla pri 40+ z dvajsetletnico.
Ja, če ji boš šilal šugardedija in jo vozil po potovanjih in dragih restavracijah + darila. Ko bo pa keša zmanjkal, bo tudi dvajsetletnice zmanjkal. Vsaka ženska s kešom si za isti denar lahko omisli tri mladce, če je pa še dobra za pogledat, pa tudi zastonj.
Sori, ne slišim te čez tvoje skisane povešene joške.
Imam več kot 40 let, že dolgo poročena, imava otroke.
Če bi naštela, kdaj vse so mojemu možu prijatelji napovedovali, da zdaj se bom pa res ločila od njega… Pričakovanja okolice so bila takšna:
– ločiš se, ker si videti bolje kot on
– loči se, ker je doživel poslovni zlom, menda ne boš mlada in lepa životarila ob luzerju
– loči se, ker je zbolel za depresijo in bo še tebe potegnil za seboj, pohiti, dokler si še mlada in lepa in lahko najdeš kvalitetnega partnerja
…
Če bi ravnala po nasvetih okolice in družbe ali če bi tako ravnal on (ko sem recimo jaz v večjih težavah in se moram nasloniti nanj), bi tudi jaz bila že davno samska.
Folk pač ne šteka. Imeti rad, biti ljubljen, spoštovati, si stati ob strani v dobrem in slabem. To so neprecenljive stvari. Človeka, ki ga imaš rad, v krizi ne zapuščaš. Folk preprosto ne šteka.
Mogoče zato, ker pametnih in sposobnih moških ni prav veliko ali pa jih je vsaj težko najti. Nočejo pa lenih “kavč peglarjev”, nesposobnih za uspešno življenje v karieri in zasebno.
Tako raje ostanejo same kot pa, da si na glavo nakopljejo nekoga, ki bi ga morale pedenat. Zgolj seks brez obveznost je pa tudi za povprečno žensko na razpolago vedno (če si ga seveda sploh želi).
Dobra zveza je tista, v kateri se imata dva skupaj LEPŠE kot se ima vsak od njiju, če je sam. Če se imata dva skupaj SLABŠE kot pa, če sta sama, kakšen smisel je potem biti v zvezi?
Para Bellum, 05.11.2021 ob 11:01
Mogoče zato, ker pametnih in sposobnih moških ni prav veliko ali pa jih je vsaj težko najti. Nočejo pa lenih “kavč peglarjev”, nesposobnih za uspešno življenje v karieri in zasebno.
Tako raje ostanejo same kot pa, da si na glavo nakopljejo nekoga, ki bi ga morale pedenat. Zgolj seks brez obveznost je pa tudi za povprečno žensko na razpolago vedno (če si ga seveda sploh želi).
Dobra zveza je tista, v kateri se imata dva skupaj LEPŠE kot se ima vsak od njiju, če je sam. Če se imata dva skupaj SLABŠE kot pa, če sta sama, kakšen smisel je potem biti v zvezi?
Ja lej, včasih je bil za žensko glavni dosežek se poročiti. Če se je pa še “dobro poročila” , je bila pa itak zmaga. To je bilo njena glavna vloga in naloga, vse izobraževanje, lepotičenje, vzgoja , so šli v ta namen. Enostavno zato, ker je to pomenilo njeno preživetje. Drugih možnosti ni bilo, lahko je samo do smrti delala kot služklinja ali dekla, še to v najboljšem primeru.
Zato tudi ves cirkus okoli poroke, vici na temo, kako “je ženska koga ujela v jarem” , fama, da je ženska manj vredna, če “nima moškega”.
Zdaj je to hb stvar preteklosti, vzorci v možganih nekaterih pa še niso čisto izginili.
Ja, povešen jošk.
Nenormalno postaje normalno.
Ce je neka druzba nekaj implementirala in si prisvojila neko miselnost se vedno ne pomeni da je to ok.
S credo… na poti v prepad je se vedno pot v prepad.
Spet smo pri tisti oddaji iz izraela.
Locena 25 letnica brez otrok…
Noben ni hotel slisat.
Sej bo no povesen jošk. Pride wede na belem konju z mečem… Te bo rešil iz stolpa pred zmajevimi kremplji ter ognjenim bruhom in te odpeljal v svoje kraljestvo za sedmimi gorami in devetimi vodami kjer bosta zivela srecno do konca svojih dni.
Taadaaaaa.
Forum je zaprt za komentiranje.