Zakaj je vedno več starejših žensk samskih?
Zaradi koronakrize sem v zadnjih 2 letih posluževal spoznavanja preko interneta. Naštel sem kar nekaj gospodičen v starosti 27-35 let, ki so sicer iskale oz. si želele resno zvezo, a niso pokazale niti malo zanimanja po spoznavanju neznancev.
Potem sem se tega počasi naveličal, ker sem imel samo zgubo časa, ko sem se trudil z njimi. Sedaj sem se lotil obratno… Naj ženska mene kontaktira, pove kako in kaj, potem se bom pa odločil. Najslabše je v človeka vlagati čas in na koncu vidiš, da ne ve, kaj bi sama s seboj… Zato sem si rekel, nikoli več ne naredim prvega koraka. Tudi biti samski ni tako slabo.
Moški, ki svojo agresijo zaradi lastne nesposobnosti usmerjajo na ženske, so psihično nestabilni in se jim je bolje izognit. In zdi se, da je ravno na tem forumu vedno več takih.
Pred časom je bil objavljen zanimiv članek na to temo:
https://www.rtvslo.si/svet/agresivni-krik-jeznih-moskih-ki-za-samskost-krivijo-zenske/591721
Samskost ima toliko razlogov, kolikor je samskih. Posploševanje je butasto.
Biti jezen in nesramen, ker nekdo drug ne živi kot ti misliš, da bi moral, pa skrajno arogantno.
Ja prav si opazla. Dejansko so statistični podatki, porok, samskih, parov, mam samohranilk in tako naprej po katerih je razvidno, da dejansko vse gre v negativni smeri in je vsako leto slabše za dolgoročne odnose po celem sveti.
Sedaj kaj so glavni vzroki, zaščita (tabletka) da ni več posledic (otrok), če ima zenska sex, kar pomeni da lahko sex s kom hoče in kolko zeli.
Potem drugo so totalna sprememba deiting načina. V mislih imam, da vsako leto je več ljudi na spletnih platformah (tinder, fb, insta. itd) kjer se spoznajo 90%. Kar dejansko pomeni, da so zenske postale še bolj zbirčne izberejo nekje 1 % najboljših moških uradna statistika tindera. Dejansko ima večina zensk izkušnje z top 10-20 % moških medtem ko preostali sploh ne dobijo priloznosti. Kar pomeni da potem mislijo če imajo sex z temi moškimi da bodo jih dejansko ozenli ali šli v zvezo z njimi. Kar se ne zgodi ker ti moški imajo vso izbiro se pravi 100% zensk hoče top 20 % moških in potem 80% zensk konča z otrokom ali brez moškega ker meni če je tako dober moški sex z njo meni da je na deiting svetu toliko vredna (nima realnega pogleda). In potem ne vidi 80% moških, ter konča sama, razočarana nad moškimi. Drugo je da zenska, ki ima več kot 2 do 3 različne partnerje v zivljenju ni zmozna več se povezati z partnerjom (znanstveno dokazano), kar pomeni da je ta zveza obsojeno na propad (varanje, pomankanje sočutja, zaupanja, čustvana nihanja). In glede, da je hook up koltura je to skoraj vsaka zenska jaz bi trdil 90-95%. Potem druzbena omrezja zelo slabo vplivajo na ljudi njihovo samopodobo, in so postala kot neke vrste odvisnosti za krepenje samopodobe (razgaljene slike, všečki, metanje svojega ega). Se pravi psihološko vplivajo na ljudi in če imajo ljudje na druzbenih omrezjih vse potem začnejo razmišljat na način da si oni zasluzijo enako. V bisvu prihaja pri teh ljudeh do psiholoških motenj (patološki narcis, psihopat, saicopat).
Tretjo je feminizen, in to ne mislim na prvi valj(kjer se je blo vse normalno) ampak valj potem. Kar pomeni, da lahko zenska v druzbi vse reče pa ne prevzame nobene odgovornosti, medtem če moški reče kaj takega kot ona pa ga skupina zensk z enako miselnostjo začneje ponizevat, zalit na osebni ravni, njegovo moškost v glavnem disrispekt. In to je povsod v novicah za zasledit npr. John Deep zgubi tozbo, ker je kao nasilen ali vsi dokazi potrjujejo da je ona dejansko, Adel loči ker je nezadovolna čeprav sama ne ve zakaj ker je moz čudovit, zena od Will Smith spi z drugimi moški, ga na televiziji ponizuje da ima probleme pri spolnem zivljenju itd. Se pravi promovirajo poligemijo, Holliwood zveznice na tinderu, da so svobodne, da imajo vse prav če pa kdo kaj reče proti pa skupinsko ga zelijo socialno uničit.
Četrto je dvojni standard. Kar pomeni da zenska zeli da je enakopravnost, ali ko njej bolj ustreza bi zelela da je tradicionalnost (rečmo zmenek da moški plača zmeraj). Dvojni standard na sodišču od ločitvah varstvo za otroka v večini dobi zenska, premozenje itd. Se pravi za enake prekrše dobijo zenske nizje kazni ali včasi samo druzbeno koristno delo. Se pravi zakoni so spisani (po večina drzavah) tako da kot moški sploh ni več + pri poroki, medtem ko zenske so potem do neke mere finančno priskrbljene.
Tak da to so glavni vzroki, da so zadeve kot so.
Moja izkušnja je z 15 do 20 zenskami, ki sem jih spoznal v zivljenju, da dejansko nisem spoznal osebe katero bi zelel za boljšo polovico, in nisem zbirčen. Skratka opazil sem varanje, laganja na začetko, manipolocija, ter v zadjnem času čustveno zaprte (zaradi slabih izkušen se ni bilo mogoče povezat z osebo). Defenitivno pa sem rajši sam kot nesrečeno v zvezi.
Skratka nisem še obupal ali v najslapšem primeru grem po zeno v azijo.
The luzers, 05.11.2021 ob 22:30
Jah luzerje ego boli, ker se babe raje odločijo same ostat, kot pa iz obupa njih vzet. Pa kdo bo gledal in prenašal zakompleksane in sitne desce. Koji kura.c mislite, da vam kaj pripada. Pa da bi jih še pedenal??? Mrš! Raje zalaufam dildota.
Ti luzerji si bodo večno hvaležni, ker so se tebi in ostalim psihopatkam izognili v velikem loku
Blabla329, 03.11.2021 ob 11:51
donporleone, 03.11.2021 ob 11:40
Blabla329, 03.11.2021 ob 09:41
Ja unicuje se druzina, unicuje se zakon kot institucija in svetost… Sve bjeze od kuhanja, treba mozu prat… Patriarhat je stigmatiziran… Itd itd…
Siroka je to tema…
Kolk 20 letnic se uci oz razmislja v tej smeri da se poroci rodi itd… Kolk?
Sploh se v vzgoji ne pripravlja za zakon. In potem se taksna dva najdeta… In… Tuuuga…
Itd itd itd…
Ode sve u pizduu maternu.
Kje v času si se pa ti izgubil❓ Srednji vek❓
Zakaj vraga naj bi dvajsetletnice razmišljale o iskanju partnerja in družini⁉️
Patriarhat⁉️ Hahahaha, ti časi so pa že zdavnaj mimo. Znanost, tabletka, največji izum v zgodovini, je namreč ženskam dala moč odločanja o lastni usodi in jih posledično osvobodila. Nobena vlada, nobena institucija, nihče ni naredil toliko kot tista majhna tabletka. Je pa res, da zgodovinskega trenutka niso v polnosti izkoristile, premešale patriarhalno usmerjen moški svet in začrtale smernice matriarhatu.
Ajde ti odjebi. Paljba.
Ti jadan ni neznas sta valja i sta ne valja… Za kaj se je treba zavzet in kaj opustit pa bos meni podvprasanja dajal oz repliciral.
Kdo si ti?
Tebe pa sploh nobena ženska ne bo gledala. Boš še dolgo na suhem. Pa zavijal na MONU, kot volk v luno. Spremenilo se p ne bo nič. Pač moški ste ratal mamini sinkoti. In s tem ko vam je ena kita zrastla več, pač mislite da ste nadvrsta. Kar se izkazuje sedaj vas babe po večini odnesejo.
S čokolinota bo treba dol. Pa tud obnašat se bo treba drugače. Primitivnost je za južne države. Naj tam ostane.
Bom jaz mal na hitrco napisal. Sem samski pri 42 letih in tok fajn kokr mi je, mi poleg nobene še ni blo. Ženske vedno obsojate moške, a v realnosti ste ženske dost bolj pokvarjene kot moški. Jaz sem vse počel ženski, pospravljal, čistil, cunje pral, jih v omaro zlagal, ukvarjal se z njenim otrokom ki ga je imela od prej, itd..a kaj sem dobil nazaj ? Pokvarjenost, sebičnost, egoističnost, laganje, manipuliranje, izkoriščanje, itd..in ja najdeš samo ženske z 2 ali 3 otroki ki iščejo sponzorja za njene otroke, ker bivši niso sposobni poskrbet za svoje otroke in pol iščejo nekoga ki bi poskrbel za njo in njene otroke. Mal pejte na internet kok kurbarije, in da čedalje več žensk išče samo seks pa nič druzga in to take ki so že čez 40 let, doma pa otroke. 90% žensk je neresnih in nesposobnih za zvezo. Ene se rajši šminkajo, vsak dan gredo po novo cunjo, vsak teden k frizerju itd..niso pa sposobne niti makarone skuhat. Zato smo nekateri moški rajši sami kot pa da vzamemo nesposobne ženske in kup enih problemov ki jih prinesejo s sabo. Pa še in še bi lohk napisal pa je škoda besed.
Zakaj je vedno več moških raje samskih ,tukaj imaš odgovor še posebej to velja starost od 45 let naprej.
Imam nekaj res dobrih prijateljic z katerimi posamično športamo in se faj imamo.
To je bedarija od bedarije ločitev in ponovne obveznosti.
Tudi seksamo občasno ampak nikakor pa ne da bi bil drug kdo drugemu v breme pod isto streho.
Meni klub temu da sem poročen mi to čisto faj ustreza.
Zakaj bi morali imeti obveznosti če te te obremenjujejo.
Večina komentarjev je samo odraz neuravnovešenosti v obliki nevoščljivosti, ljubosumja, lastne nesposobnisti in nesamozavesti, predvsem pa lenobe in copatarstva.
Živimo v času, ko razen staršev, da zrasteš, ne potrebuješ nikogar, obenem pa ti svet ponuja miljone različnih zadovoljstev. Nagon imeti potomce oz. prenesti lastne gene oz. imeti nekoga, da skrbi zate na stara leta, je samo to- nagon in strah.
Obtoževati samskega je danes isto kot obtoževati poročenega. Vsak ve zase. To je največji problem človeka- “sindrom boga” temu pravim- ko bi vsak rad naredil druge po svoji podobi. Pustite druge in se obremenjujte zgolj s sabo. In če že niste ravno lepi (polhec), še vedno lahko (če želite) dobite uredu partnerja s pridnostjo, pozornostjo, iskrenostjo. Ženska bo vedno dobila točke, če se zaveda, da ima moški večjo potrebo po spolnosti, moški pa, če se zaveda kaj pomeni predigra oz. pozornost za žensko.
Na hec mi gre, ko nek raper kriči- ima jahto pa si me pustila. Ja hvala bogu, da te je, če ji toliko pomeni denar. Da se dva ujameta, morata imeti isto valovno dolžino pogovorov v čimvečjih stvareh. In teh valovnih dolžin je dandanes ducate. In, če ne najdeš neko obdobje pravega s vsaj približno valovno dolžino, je bolje, da si samski, ker je enostavno dovolj “ponudbe” zadovoljevanja potreb za preživljanje časa.
Danes se ujeti z nekom je sigurno težji “projekt” kot nekoč, ko je bilo le nekaj “frekvenc”. In tudi skozi obdobje se bolj intenzivno prehaja skozi le te in, če par veliko ne komunicira, sta kmalu na različnih bregovih.
Kot najstnika te zanima kaj simpatija posluša, gleda, kakšne barve oči ima.. vse to je otročarija naproti vsem postavkam, ki so potrebne za ujemanje pri 30. Ko pridejo otroci, se doživi “stresni test zveze”.
Torej, avtorica: izgledaš obupana, kaj boš, če nehata. To ni zdravo. Naredi več na samozavesti, lastnih hobijih, napreduj v izobraževanju, beri,.. ker sicer se to zna res zgoditi. S sošolkami pa se ne obremenjuj. Lahko, da so 100x bolj srečne samske.
Psiholog na kvadrat, 06.11.2021 ob 01:29
Večina komentarjev je samo odraz neuravnovešenosti v obliki nevoščljivosti, ljubosumja, lastne nesposobnisti in nesamozavesti, predvsem pa lenobe in copatarstva.
Živimo v času, ko razen staršev, da zrasteš, ne potrebuješ nikogar, obenem pa ti svet ponuja miljone različnih zadovoljstev. Nagon imeti potomce oz. prenesti lastne gene oz. imeti nekoga, da skrbi zate na stara leta, je samo to- nagon in strah.
Obtoževati samskega je danes isto kot obtoževati poročenega. Vsak ve zase. To je največji problem človeka- “sindrom boga” temu pravim- ko bi vsak rad naredil druge po svoji podobi. Pustite druge in se obremenjujte zgolj s sabo. In če že niste ravno lepi (polhec), še vedno lahko (če želite) dobite uredu partnerja s pridnostjo, pozornostjo, iskrenostjo. Ženska bo vedno dobila točke, če se zaveda, da ima moški večjo potrebo po spolnosti, moški pa, če se zaveda kaj pomeni predigra oz. pozornost za žensko.
Na hec mi gre, ko nek raper kriči- ima jahto pa si me pustila. Ja hvala bogu, da te je, če ji toliko pomeni denar. Da se dva ujameta, morata imeti isto valovno dolžino pogovorov v čimvečjih stvareh. In teh valovnih dolžin je dandanes ducate. In, če ne najdeš neko obdobje pravega s vsaj približno valovno dolžino, je bolje, da si samski, ker je enostavno dovolj “ponudbe” zadovoljevanja potreb za preživljanje časa.
Danes se ujeti z nekom je sigurno težji “projekt” kot nekoč, ko je bilo le nekaj “frekvenc”. In tudi skozi obdobje se bolj intenzivno prehaja skozi le te in, če par veliko ne komunicira, sta kmalu na različnih bregovih.
Kot najstnika te zanima kaj simpatija posluša, gleda, kakšne barve oči ima.. vse to je otročarija naproti vsem postavkam, ki so potrebne za ujemanje pri 30. Ko pridejo otroci, se doživi “stresni test zveze”.
Torej, avtorica: izgledaš obupana, kaj boš, če nehata. To ni zdravo. Naredi več na samozavesti, lastnih hobijih, napreduj v izobraževanju, beri,.. ker sicer se to zna res zgoditi. S sošolkami pa se ne obremenjuj. Lahko, da so 100x bolj srečne samske.
Za moje pojme si primer cloveka, ki namesto, da bi se poglobil v specificnost problematike parckanja leta 2021, zacensi s statisticnimi podatki, z namisljene visine prodajas floskule.
Seveda je vsak clovek zgodba zase. Kar pa se ne pomeni, da se na nivoju druzbe iz leta v leto ne prihaja do velikih sprememb, ki se kako vplivajo na parckanje. In dokler ljudje zaradi lastnih interesov, od lenobe do zelje ziveti v utvarah, ne boste imeli nobene zelje slednjih razumeti, raje ostanite tiho kot da vsakemu, ki o preblematiki dejansko nekaj ve, tako teoreticno kot prakticno, poveste predvsem to, da ste naduvani slepci.
Imate ja.in pri tem sploh ni pomembna svetost svoje družine ki jo imaš- ne. Pomembno je samo meso- ne???
In potem odrastes- ostaris in ti zdravstveno vec vse tako ne deluje kot prej in potem isces eno mamiko ki bi lahko spet skrbela zate- na stara leta, ko vec ne moreš.
Pa to v glavi nimate postimano, da bi razmisljali na dolgi rok in na zadovoljstvo vseh vpletenih.Tako pa razmisljas samo zase in na svoje meso.
V danasnjem svetu parckanja 100% zensk dozivlja 80% moskih kot podpovprecne (in SEKSUALNO neprivlacne!) in jih vec ali manj prezirajo. Naslednjih dobrih 10% dozivljajo kot povprecne oz. neko srednjo zalost, ki je pogojno uporabna. In le 5-10% moskih vidijo kot privlacne. Pa se med slednjimi skoraj vso pozornost, eksponentno, posvecajo samemu vrhu najbolj privlacnih. To je pomembno dejstvo in posebnost danasnjega casa. Razlogi za to pa niti niso tako zelo kompleksni.
Zivimo v svetu druzbenih omrezij na katerih se lahko se tako podpovprecna butara iz Spodnjega Dupleka kar naenkrat oglasuje sirnemu svetu kot ne vem kaksna lepotica. Portali za zmenkarije pa omogocajo diskretno spoznavanje in srecevanje oddaljenih neznancev. Dodajmo visok zivljenski standard, posledicno mobilnost in stoletje vsesplosne feministicne indoktrinacije in ze ni tezko razumeti zakaj zivimo v svetu kjer si zadnja kmetica domislja, da je zanjo dovolj dober le naj-naj moski. Kako ne bi, ce pa se dezurni izmed spodnjih 80% zenskam trenutno seksualno neprivlacnih desperadotov ponujajo vsaki, ki toplo lula. Spolno slo ne gre pac kar tako premagati. Na kak dezevni torek pa ga je tudi ze prakticno vsaka lahko fasala od kakega atraktivneza. Ce ne drugace, ker se mu je prisla sama servirati v posteljo.
Rezultat vsega tega je popolnoma drugacna dinamika parckanja kot smo je bili prica se do pred desetletjem. Silna manjsina moskih danes fuka kot se nikoli prej. Velika vecina si vas niti predstavljati ne more. Istocasno pa se nikoli nismo imeli vecji del moske populacije, sploh med mladimi, katere tako rekoc nobena noce. Medtem pa celo relativno konzervativne mladoletnice danes naberejo dvomestno stevilo najbolj atraktivnih spolnih partnerjev razlicnih starosti ze zato, ker lahko. Kdor ne zmore razumeti, da taksna dinamika ni ravno recept za vsezivljenske zakone, temu pac ni pomoci.
Še en ta pameten, 05.11.2021 ob 23:48
Tebe pa sploh nobena ženska ne bo gledala. Boš še dolgo na suhem. Pa zavijal na MONU, kot volk v luno. Spremenilo se p ne bo nič. Pač moški ste ratal mamini sinkoti. In s tem ko vam je ena kita zrastla več, pač mislite da ste nadvrsta. Kar se izkazuje sedaj vas babe po večini odnesejo.
S čokolinota bo treba dol. Pa tud obnašat se bo treba drugače. Primitivnost je za južne države. Naj tam ostane.
??
Zakaj pa ne pises z stalnim nickom? Cesa se bojis? Cokolinkota?
Glede napisanega… Me pa pac ne bo nobena hotela… In bom na suhem… Kaj se sekiraš? Lahko bi se me usmilila in me vzela…
Kaj praviš?
Sem želela vezo po 40… Nisem želela bit sama.
pri prvem sem izvedels, da jih še nekaj zadovoljuje postransko… pa je šlo zaupanje prvič…
Pri drugem je bil sam on, on, njegovi hobiji in kaj on rabi… nobenega zanimanja zame, za naju… samo kako bo zadovoljil svoje potrebe….
pri tretjem je želel samo otroka. Ker sem bila samska, lovila zadnji vlak, sem se mu zdela idealna priložnost, da bom pristala na enostranski deal. Romantika na vrhuncu, agenda je bila enostavno grozljiva. Toliko igre, načrtovanja za to, da doseżeš rezultat in da ti je vseeno, s kom želiš imeti otroka…Ljudje so samo orodje. Z mano ni želel imeti življenja.
sedaj visim malo na ona- onu, tinderju…že sama predstavitev me odvrne… pri moškemu cenim intelekt in posledično, da je spoštljiv do žensk.
Ekonomska veza, očitno edina rešitev, da delaš kar hočeš in še vedno nekomu rečeš dobro jutro. Občasno daš noge narazen, da nimaš problemov, kam it na morje. A to vam je pa v redu? Tako bi živeli? Samo da nekdo je, kdorkoli, samo da nisi sam…
Jaz poznam nekaj takih, katerim se je življenje tako obrnilo.
Metka je stara 38 let, zadnja desna vezna se zaključila pri 32. letih. Potem je iskala po različnih portalih, se nekajkrat dobila, ampak se nič ni obneslo. Zdaj ne išče po portalih več, drugje pa ga nima spoznati.
Druga, Marija je stara 41 let, podobna zgodba.
Tretja, Monika si je vedno želela veliko družino, imela je moške, ki otrok niso hoteli več imet ali pa so ji samo obljubljali. Zadnjo vezo je zaključila pri 39. Od takrat je sama.
Poznam tudi nekaj moških, ki so stalno samski. Iz službe domov in to je njihov svet.
Pač nekateri enostavno ne spoznavajo novih ljudi..ali kaj?
Vse to jamranje je silno dolgočasno. Pod črto se zreducira na hrepenenje po patriarhatu in popolni odvisnosti žensk, ki naj bi dale moškim vso izbiro, ženskam pa nobene.
Ja kul, dejte nam naštet prednosti take ureditve ZA ŽENSKE , pa da vidimo, koliko se jih bo odločilo za to. Ker druga možnost je samo še prisila, a la Deklina zgodba in ISIS in podobno.
Da slišmo.
Prvic v zivljenju boste delale po razumu. Torej ravnale se boste pametno.
Stari… Pise da ste osabni. Tebe ko gledam replika. Pa s tabo se nic ne da. Nic. Popolnoma nic. Sploh nisi prilagodljiva. Bebebebeee meemememeemeee… D e r i š t e. Ti si zr ujetnica svojih nacel principov mentalitete in napak. Star konj se ne uci jahat. Vidis tvoj konec je to tvoje prepricanje. Ja. Citav muski rod ti je kriv. Pa patriarhat. Pa a vidis da nisi dobro. Sej sploh ne ves kaj to pomeni. Zame to ne pomeni da je nekdo tlacen, trpincen, tepen, maltretiran, zanicevan.
What the fuck happened to you? What they did to you?
Si delala kot pise? Iskala kot pise? Hotela te vrline osebnosti kot pise? Nisi. Jesil dobila po usima?
In pol se sprasujes zakaj ne gre? Pa kako ce ici. In se druge krivis.
Da pise ne z glavo skozi zid… Ti pa vseeno.. Jah… Ves da bo bubalo…
Vsak zivi svojo zivljenje. Ali večina ljudi ne razmišlja v smeri prihodnosti. Okvarjajo se s preteklostjo (slabe zveze) in sedanjosto (uzivanje na prvem mestu). Kar pomeni če si star/a 20 bi bilo potrebno razmišlat kaj zelim biti pri 30, 40, 50 ,60, 70,80 in od 20 leta naprej delat v tej smeri da to dosezes ne pa da od 20 do 35 se samo uziva potem pa pri 35 do 80 se začne muka razočaranost, stres, depresija, samota, nimaš svoje boljše polovice ob sebi, ki bi ti nudila podporo v zivljenji in bi se te zadeve uredile same po sebi.
Problem nastaja da ljudje ne odrastejo in ne prevzamejo odgovornosti, obnašajo se kot najstniki/ce v 20, 30,40. Ampak zivljenje te slej ko prej dohiti in izuči ali je to v smislu biološke ure, nimaš svojega stanovanja, samota itd.
Mislim da vsi vemo da če imaš pravo osebo ob sebi je dosti lepše kot če si sam. Seveda pa to prinese določeno odgovornost zraven. Če zeliš stanovanje (hišo) pa plačuješ najemnino je potrebno ogromno denarja in če sta 2 osebi potem je za 60% lazje ta cilj dosečt. Posebaj če si preračunaš je za enega če dela v Sloveniji lahko to 40-50 let, Za dva pa je to po 15 do 20 letih. Medtem ko se stroški delijo in je vse lazje.
S časom če gre v tej smeri bodo ljudje po 40,50,60,70,80 letu se znašli v finančnih problemih, brez drzavne pomoči (če se zakon spremeni, finančna pomoč zmanjša) lahko tudi na cesti kot brezdomci/ke.
Zivljenje si samo uzivanje. Treba trdo delat da si nekaj ustvariš, ter da na stara leta imaš zadeve urejene, in se ne znajdeš v psiholoških, mentalnih ali finančnih problemih.
DrY, 06.11.2021 ob 04:35
V danasnjem svetu parckanja 100% zensk dozivlja 80% moskih kot podpovprecne (in SEKSUALNO neprivlacne!) in jih vec ali manj prezirajo. Naslednjih dobrih 10% dozivljajo kot povprecne oz. neko srednjo zalost, ki je pogojno uporabna. In le 5-10% moskih vidijo kot privlacne. Pa se med slednjimi skoraj vso pozornost, eksponentno, posvecajo samemu vrhu najbolj privlacnih. To je pomembno dejstvo in posebnost danasnjega casa. Razlogi za to pa niti niso tako zelo kompleksni.
Zivimo v svetu druzbenih omrezij na katerih se lahko se tako podpovprecna butara iz Spodnjega Dupleka kar naenkrat oglasuje sirnemu svetu kot ne vem kaksna lepotica. Portali za zmenkarije pa omogocajo diskretno spoznavanje in srecevanje oddaljenih neznancev. Dodajmo visok zivljenski standard, posledicno mobilnost in stoletje vsesplosne feministicne indoktrinacije in ze ni tezko razumeti zakaj zivimo v svetu kjer si zadnja kmetica domislja, da je zanjo dovolj dober le naj-naj moski. Kako ne bi, ce pa se dezurni izmed spodnjih 80% zenskam trenutno seksualno neprivlacnih desperadotov ponujajo vsaki, ki toplo lula. Spolno slo ne gre pac kar tako premagati. Na kak dezevni torek pa ga je tudi ze prakticno vsaka lahko fasala od kakega atraktivneza. Ce ne drugace, ker se mu je prisla sama servirati v posteljo.
Rezultat vsega tega je popolnoma drugacna dinamika parckanja kot smo je bili prica se do pred desetletjem. Silna manjsina moskih danes fuka kot se nikoli prej. Velika vecina si vas niti predstavljati ne more. Istocasno pa se nikoli nismo imeli vecji del moske populacije, sploh med mladimi, katere tako rekoc nobena noce. Medtem pa celo relativno konzervativne mladoletnice danes naberejo dvomestno stevilo najbolj atraktivnih spolnih partnerjev razlicnih starosti ze zato, ker lahko. Kdor ne zmore razumeti, da taksna dinamika ni ravno recept za vsezivljenske zakone, temu pac ni pomoci.
sem se že spraševala kam si poniknil po prenovi foruma 😉
Forum je zaprt za komentiranje.