Zakaj je vedno več starejših žensk samskih?
Sem si hotel vzet cas pa napisat pesnco o
Wede dragon slayer reši princesko povešenih
No pa ti odgovori… Da si malo razsirimo znanje in obzorja… Da bomo boljsi patrnerji…
Kaj pa bi ve?
Ko berem tisto temo tam kje so moski… Se mi zdi da pa ona nic nebi. Nebi se prilagajala…Samo daj… Enostransko… Sej ti si ista. Replika.
No povejte… Na kratko… Kako si ti to predstavljas..? Ali pa tista? Da je zate ok? Da bo tvoj visok standard zadovoljen? Pa za konec še povej kaj das za uzvrat… Kaj ti nudis za to kar zahtevas…
Nemas ti razuma. Ne moze se nista sa takvim/takom.
Kot zazgana, presoljena, pokvarjena jed. Nic ne mores s tem.
A not date vi nam al mi vam? To ostane isto al kako??
Replika54g1, 06.11.2021 ob 12:21
Še vedno čakam, da kdo našteje prednosti patriarhata za ŽENSKE.
Ker menda so ženske neumne in zmanipulirane, da se ne odločijo zanj ?
Dej spiz di nekam s tem tvojim patriarhatom, drolja neumna. Ženskam se že skozi celo zgodovino samo riti odnaša. Kdo vas pa zatira? Kdo ti recimo preprečuje, da postaneš inženirka namesto komunikologinja, ki ne zna ničesar in potem joka, ker je kao manj plačana od moških? V sodobnem svetu se vse vrti okoli vas, kaj ve rabite, kaj ve hočete. Moški pa ko jih je be. Če je tip do tebe nasilen, je to tvoja krivda, KER SI SI GA SAMA IZBRALA. Dobrosrčni moški so za vas nevidni. Govorite eno, delate obratno. Lažnivke in hinavke ste. Zato je edino pravilno in pravično, da vas normalen dec zavrže kot staro cunjo tam okoli tridesetega leta, zamenja z deset let mlajšo in izogne neštetim glavobolom.
Anonimno 10194, 06.11.2021 ob 13:18
Dej spiz di nekam s tem tvojim patriarhatom, drolja neumna. Ženskam se že skozi celo zgodovino samo riti odnaša. Kdo vas pa zatira? Kdo ti recimo preprečuje, da postaneš inženirka namesto komunikologinja, ki ne zna ničesar in potem joka, ker je kao manj plačana od moških? V sodobnem svetu se vse vrti okoli vas, kaj ve rabite, kaj ve hočete. Moški pa ko jih je be. Če je tip do tebe nasilen, je to tvoja krivda, KER SI SI GA SAMA IZBRALA. Dobrosrčni moški so za vas nevidni. Govorite eno, delate obratno. Lažnivke in hinavke ste. Zato je edino pravilno in pravično, da vas normalen dec zavrže kot staro cunjo tam okoli tridesetega leta, zamenja z deset let mlajšo in izogne neštetim glavobolom.
Dej smet, v rit se kavsni.
Replika54g1, 06.11.2021 ob 14:40
Dej smet, v rit se kavsni.
Replika, še enkrat preberi kaj je napisal in boš videla, da je to popolna resnica. Zakaj bi se normalen moški ubadal z eno 40+, ki bi mu požrla živce s svojim nakladanjem, lenobo , hinavščino…
Starke ostanite same, saj imate družbena omrežja in tam iščite lajke…!
Ženske, vprašanje za vas… najprej pa spoznajmo izmišljeno Katjo:
Katja je samska 30-letnica. Opisuje se z uspešno kariero, simpatičnim videzom, smislom za humorjem in inteligenco. Poleg tega je Katja mojstrica za vse, je komunikativna, rada v družbi in ima veliko prijateljev. Obupno pa si želi najti moškega za resno zvezo. Že 2 leti je prisotna na vseh spoznavnih in dating platformah. Moški se kar mečejo za Katjo, vsak dan prejema sporočila in prošnje za prijateljstvo na družbenih omrežjih, ona pa še kar samska in zato nesrečna.
Vprašanje: Verjetno ima Katja opravka tudi s pokvarjenci, ki bi jo radi samo položili, pa vseeno… Se res v dveh letih ne najde niti eden moški, ki bi ga bilo vredno spoznati, ali je morda kaj narobe s Katjo? Kje je po vašem problem?
Veliko mladih žensk je danes v podobni situaciji kot naša izmišljena Katja, zato resno razmislite in odgovorite. Če je problem v moških, me kot moškega zanima, kje delamo napako.
Žal na to vplivajo socialna omrežja trg je ratal globalen za ženske kot za moške. Socialna omrežja nas spodbujajo da tudi če si v zvezi zmeraj se da dobiti boljšega partnerja in tudi če partnerja imas si zmeraj v zagonu iskanja bojšega to se vidi predvsem pri ženski populaciji katera ni pripavlejna spustiti kriterija spustit kriterija. Z socialnim omrežji pa v porastu LGBT feminizem, kar uničuje družiske vrednote. 12 letnemu fantu so idoli geji ki se lišpajo na internetu. Da ne govorim o starših ki svoje otroke ne kontrolirajo kaj objavlajo na platformah zato pa se 14, 15, 16 letnice zgledujejo po napacnih idolih, ki zanjo samo nastavljat rit pred kamero kot so kim kardashian in podobno.
Pa tudi zaradi porasti feminizma so se ženske pomožatile. Fantje pa obratno. In tudi dokazano je da se zaradi tega zmanjšune rojstvo otrok
Anonimno 7104, 03.11.2021 ob 09:37
Opažam, da je vedno več samskih žensk, starejših od trideset let. Kot da gre za neke vrste epidemijo, tega včasih ni bilo toliko. Tudi med mojimi prijateljicami je precej takih, sploh med bivšimi kolegicami s fakultete. Kakšni so razlogi? Meni je to nepredstavljivo, brez svojega dragega si življenje težko predstavljam. Mogoče bi se morala brigati zase, ampak me vseeno zanima.
Ker vidim kakšni so moški. Tak k je tvoj dragi takim k smo samske piše kako bi jo!! Zato. Najhujšk so tisti kateri kažejo kok so zaljubljeni Njihove žene seveda on pa meni piše. Takih je bilo pri meni vsaj 10. Vsaj!
Anonimno 2947, 06.11.2021 ob 21:58
Ker vidim kakšni so moški. Tak k je tvoj dragi takim k smo samske piše kako bi jo!! Zato. Najhujšk so tisti kateri kažejo kok so zaljubljeni Njihove žene seveda on pa meni piše. Takih je bilo pri meni vsaj 10. Vsaj!
Potem jih je šlo pa že veliko čez tebe ??
Hmm252, 03.11.2021 ob 10:27
Ker nihče ni dovolj dober zanje
Ker so naučene da one pa ne bodo prale in kuhale drugim
Ker imajo rajši svoje pse
Ker se niso vajene prilagajat, za življenje v dvoje se je včasih treba
.
.
.
Ker so razvajeno babovje. .
Godi jim, da vsi letajo za njimi, enkrat se pa to konča in se zbudijo stare 35 let.
Uspešni, prijazni, delovni moški, ki so tudi fajn očetje svojim otrokom so pa že vsi lepo oddani ženskam ki so jim pustile blizu in so jim z veseljem kaj skuhale in oprale, ne da bi se zraven počutile kot sužnje nekomu. Poznam ali srečne mlade družine ali pa zagrenjene samske punce in nekaj malo moških. Slednji so iskali popolnost, prvi so se znali prilagaoditi in razumeti napake drugega. So seveda tudi primeri ko je bil par toksičen en drugemu, ampak teh je v moiih krogih malo.
Aja pa pri teh parčkih ki imajo danes majhne otroke in lepo pelljejo, sem opazil da niso egoisticni in ne postavljajo samo svoje potrebe na prvomesto, medem ko samski moški in ženske ja. To drži kot pribito
Ko bodo moski spet moski, in ne neki pof…. pizdeki
Dare, 06.11.2021 ob 22:02
Potem jih je šlo pa že veliko čez tebe ??
Noben od teh idijotov ne! Če ga nimam ker so kakršni so ga Tut zato ne rabim!! Naj si ga ima žena doma in igra happy familijo! So pa tedensko take bolane ponudbe ja! Od takih k so njeni moži oh in sploh.
Zakaj samska?, 06.11.2021 ob 20:09
Ženske, vprašanje za vas… najprej pa spoznajmo izmišljeno Katjo:
Katja je samska 30-letnica. Opisuje se z uspešno kariero, simpatičnim videzom, smislom za humorjem in inteligenco. Poleg tega je Katja mojstrica za vse, je komunikativna, rada v družbi in ima veliko prijateljev. Obupno pa si želi najti moškega za resno zvezo. Že 2 leti je prisotna na vseh spoznavnih in dating platformah. Moški se kar mečejo za Katjo, vsak dan prejema sporočila in prošnje za prijateljstvo na družbenih omrežjih, ona pa še kar samska in zato nesrečna.
Vprašanje: Verjetno ima Katja opravka tudi s pokvarjenci, ki bi jo radi samo položili, pa vseeno… Se res v dveh letih ne najde niti eden moški, ki bi ga bilo vredno spoznati, ali je morda kaj narobe s Katjo? Kje je po vašem problem?
Veliko mladih žensk je danes v podobni situaciji kot naša izmišljena Katja, zato resno razmislite in odgovorite. Če je problem v moških, me kot moškega zanima, kje delamo napako.
na prvem mestu je takim “Katjam” in poistovetenim moškim z njenim likom: karierizem, lastni ego, lastna uspšenost, kar dajejo javno zelo radi tudi vedeti ( npr. hvaljenje po LinkedIn profilu, ipd) in kasneje lahko tudi še spretna manipulacija s partnerjem v smislu podreditve- tako kot uspeva na drugih podroičjim, mora takemu tudi po njegoviuh planih v zasebnem življenju – pa naj stane kar hoče.
Taki so samski kljub vizuelni in verbalni privlačnosti zato, ker imaj previsoke standarde in priakovanja glede svojega intimnega partnerja in življenskega sopotnika, ker se imajo v vsem za nadpovprečne, superlativ , ki tukaj v Sloveniji ne najdejo sorodnega partnerja, ki bi jim bil tudi dovolj velik izziv, da bi ga eventuelno lahko obdržali. po začetku. In tudi kar preveč hitro lahko osvojijo in dobijo, jim seveda kmalu ni več izziv, jih začne dolgočasiti- je za njih to že doživeto, osvojeno. S takimi je res težko sobivat, v vseh starostnih obdobjih.
vroča roba ki se poslužuje svojih manipulacij povsod, 07.11.2021 ob 00:53
na prvem mestu je takim “Katjam” in poistovetenim moškim z njenim likom: karierizem, lastni ego, lastna uspšenost, kar dajejo javno zelo radi tudi vedeti ( npr. hvaljenje po LinkedIn profilu, ipd) in kasneje lahko tudi še spretna manipulacija s partnerjem v smislu podreditve- tako kot uspeva na drugih podroičjim, mora takemu tudi po njegoviuh planih v zasebnem življenju – pa naj stane kar hoče.
Taki so samski kljub vizuelni in verbalni privlačnosti zato, ker imaj previsoke standarde in priakovanja glede svojega intimnega partnerja in življenskega sopotnika, ker se imajo v vsem za nadpovprečne, superlativ , ki tukaj v Sloveniji ne najdejo sorodnega partnerja, ki bi jim bil tudi dovolj velik izziv, da bi ga eventuelno lahko obdržali. po začetku. In tudi kar preveč hitro lahko osvojijo in dobijo, jim seveda kmalu ni več izziv, jih začne dolgočasiti- je za njih to že doživeto, osvojeno. S takimi je res težko sobivat, v vseh starostnih obdobjih.
Ne vem po kakšnem protokolu take Katjuše ocenjujejo. Pred kratkim sem eno tako izsledil na fb in jo dodal. Ker sem vedel, da je prisotna še na drugih spletiščih za dejtanje, mi je bilo takoj jasno, da je samska. Na fb me je dodala, ampak tu se je ustavilo – ni spraševala nič o meni, ni odgovarjala na moja vprašanja, niti kančka zanimanja. Torej tudi ni mogla vedeti nič o moji uspešnosti v življenju. Lahko, da sem celo bolj uspešen kot ona – nihče ne ve, dokler se ne poznava.
Še ena stvar, ki jo opažam: Ženska v samo enem dnevu na spletu dobi toliko naklonjenosti, da lahko cel teden prebira kandidate. Pišejo od takih, ki imajo ali posebne potrebe ali jim nekaj manjka v glavi, do takih, ki jim (če gledamo uspešnost) ona sama ne seže niti do kolen. Ne mi rečt, da med njimi ni za njo normalnega moškega. Dejansko pa niti ni omejena samo na tiste moške, ki ji pišejo. Lahko bi na nekem X spletišču poiskala moškega, ki jo zanima in mu pisala – magari samo pozdrav, če ji je težko/nerodno napisati bistvo. Če je moški samski in mu je punca všeč, bo on že vedel kako naprej. Ni pogoja, da par mesecev ali let ženska visi nekje na spletu in zase ne najde partnerja.
Po TV včasih poslušam, da moški visijo na računalnikih in jamrajo, da ne najdejo ženske. Seveda, ampak taki moški probajo vstopiti v stik z žensko in najbrš jo nameravajo po določenem času povabiti ven. Ne poznam moškega, ki bi samo klepetal z žensko, ni pa mu do srečanja v živo. Se je pač spremenil način komuniciranja in osvajanja, zato so moški pred računalniki. Najbrš bi tudi pred 100 leti viseli na računalnikih pa takrat niso obstajali.
Dejansko vidim, da je problem v ženskah. Taka, ki več mesecev/let ne najde primernega partnerja kljub številnim ponudbam, bo samska tudi ostala. In takšen je velik delež žensk – to pa za sabo potegne, da imamo na drugi strani enako velik delež samskih moških.
svetlaideja, 06.11.2021 ob 12:25
Za Anonimno 4811: zalostno je, da si imela nasilnega partnerja. To naj bi bila izjema, ne pravilo. Torej ce hoces ziveti sama je to odlicna odlocitev, ce ti le ustreza. Ne more pa biti razlog za samskost nasilje moskih.
Par komentarjev za teboj, je en pisal:
Zato je edino pravilno in pravično, da vas normalen dec zavrže kot staro cunjo tam okoli tridesetega leta, zamenja z deset let mlajšo in izogne neštetim glavobolom.
Ja – nasilje moških (#NotAll) je razlog za samskost. Menda ne boš rekel/a, da si zaslužim živeti v takšnem (^) domu.
Anonimno 4811, 07.11.2021 ob 07:29
Par komentarjev za teboj, je en pisal:
Zato je edino pravilno in pravično, da vas normalen dec zavrže kot staro cunjo tam okoli tridesetega leta, zamenja z deset let mlajšo in izogne neštetim glavobolom.
Ja – nasilje moških (#NotAll) je razlog za samskost. Menda ne boš rekel/a, da si zaslužim živeti v takšnem (^) domu.
Napisal je pa tudi, da si nasilne moške same izbirate, nenasilnih pa niti povohate ne. To si pa kar spregledala, a?
Anonimno 7679, 07.11.2021 ob 12:24
Napisal je pa tudi, da si nasilne moške same izbirate, nenasilnih pa niti povohate ne. To si pa kar spregledala, a?
Ne nisem – meniš, da je tvoj ali omenjeni komentar spodoben in si zaslužiš naziv “dobrosrčnega” zanj?
Mi hočeš reči, da sem v vrtcu ponosno razglašala “ko bom velika, želim biti žrtev nasilja”; da naj bom hvaležna za nasilje, ker sem se rodila z jajčniki namesto jajci in si ga zato zaslužim; ali da sem žleht ?, ker si nasilja NE izbiram.
Gremo po ključnih točkah?
…Ne more pa biti razlog za samskost nasilje moskih….
…Zato je edino pravilno in pravično, da vas normalen dec zavrže kot staro cunjo tam okoli tridesetega leta, zamenja z deset let mlajšo in izogne neštetim glavobolom….
…Ja – nasilje moških (#NotAll) je razlog za samskost. Menda ne boš rekel/a, da si zaslužim živeti v takšnem (^) domu….
…Napisal je pa tudi, da si nasilne moške same izbirate, nenasilnih pa niti povohate ne. To si pa kar spregledala, a?
Bi mi lahko kakšen “moški” razložil kje se je debata zalomila? Oziroma kaj mi zadnji komentator želi namigniti?
FUJ.
Anonimno 4811, 07.11.2021 ob 13:03
Ne nisem – meniš, da je tvoj ali omenjeni komentar spodoben in si zaslužiš naziv “dobrosrčnega” zanj?
Mi hočeš reči, da sem v vrtcu ponosno razglašala “ko bom velika, želim biti žrtev nasilja”; da naj bom hvaležna za nasilje, ker sem se rodila z jajčniki namesto jajci in si ga zato zaslužim; ali da sem žleht ?, ker si nasilja NE izbiram.
Gremo po ključnih točkah?
…Ne more pa biti razlog za samskost nasilje moskih….
…Zato je edino pravilno in pravično, da vas normalen dec zavrže kot staro cunjo tam okoli tridesetega leta, zamenja z deset let mlajšo in izogne neštetim glavobolom….
…Ja – nasilje moških (#NotAll) je razlog za samskost. Menda ne boš rekel/a, da si zaslužim živeti v takšnem (^) domu….
…Napisal je pa tudi, da si nasilne moške same izbirate, nenasilnih pa niti povohate ne. To si pa kar spregledala, a?
Bi mi lahko kakšen “moški” razložil kje se je debata zalomila? Oziroma kaj mi zadnji komentator želi namigniti?
FUJ.
To kar se sedaj dogaja že dolgo ni več normalno in ima narava sedaj kar dosti dela, da vse to pospravi za sabo…
Najprej COVID, potem lakota in podnebne katastrofe,… no naravi se pač nikamor ne mudi, je pa dosledna v svojem delu!
Če bi ženske našle tistega pravega, imele dober odnos, bi bile vezane. Normalno. Ampak so raje samske, kot pa nekvalitetno vezane. Drama, alkoholizem, moški so čustveno otopeli, se jim gre samo za seks. Ženske niso več za štedilnikom, temveč so samostojne, uspešne ženske in marsikateri moški tega žal ne more sprejeti. Težko je najti enako uspešnega moškega, ki mu enakopravnost ni čudna. Jaz podpiram to. Poglej, včasih so bili skupaj pari, ker so ženske morale trpet alkohol, nasilje, predvsem psihično, so vztrajale zaradi otrok, itd. Ali res moramo bit nesrečni, samo zato da nismo samski? Bolje samski, kot pa da smo v takem odnosu, ker to nas notranje ubija. Če si ti avtorica, srečna, hvala bogu. A misliš da druge ženske ne želijo tako dobro ljubezen in partnerski odnos? Seveda ga. Samo pobere veliko energije, da samo najdejo nekoga. Da se učiš. Prilagajaš. Da vidiš, ali lahko uspe. Hvaležne moramo biti, da smo imele sreče in zgodaj spoznale svojega partnerja, s katerim smo še danes.
Forum je zaprt za komentiranje.