Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vizualizacija

vizualizacija

Ah ja Bibitka kdo je bog lepote in pozelenja za zenski spol.

katenjka bi itak rekla, da nadangel Gabriel. :-)))

Namesto za Sugmana sem odlocil osebno raje za Regino:

http://www.youtube.com/watch?v=jQlqKVT9KHo

katenjka bi itak rekla, da nadangel Gabriel. :-)))[/quote]

Jaz se pa odločam med Mihaelom in Rafaelom 🙂 Zdaj, če je že Gabri(j)el zaseden 🙂

katenjka bi itak rekla, da nadangel Gabriel. :-)))[/quote]

Jaz se pa odločam med Mihaelom in Rafaelom 🙂 Zdaj, če je že Gabri(j)el zaseden :)[/quote]

Mogoče je pa fant (?) sposoben večopravilnosti. :-))))

Jaz se pa odločam med Mihaelom in Rafaelom 🙂 Zdaj, če je že Gabri(j)el zaseden :)[/quote]

Mogoče je pa fant (?) sposoben večopravilnosti. :-))))[/quote]

Katerega fanta in opravilnosti imaš v mislih? Gabri(j)ela? :))

Tesko je z zenskami. Brada NE. Zlati Jan NE. Angelcki? Sorry -100% ateist.
Nobenih smernic-teska bo 🙂
Je tole prava Bibita 🙂
http://www.karaoke-lyrics.net/photos/joan-jett-28663/265033

Tesko je z zenskami. Brada NE. Zlati Jan NE. Angelcki? Sorry -100% ateist.
Nobenih smernic-teska bo 🙂
Je tole prava Bibita 🙂
http://www.karaoke-lyrics.net/photos/joan-jett-28663/265033%5B/quote%5D

Ne, ne…. ni… ne vem, zakaj me ti tako vidiš? :)))))

Rada se poigravas z ljudmi.

Zdaj si me pa totalno presenetil, ker to sploh ni res…. daleč od tega.

Jaz se rada po(hecam), včasih tudi na svoj račun…. poigravam pa ne z nikomer se tudi nikoli nisem. Res pa je, da se včasih umaknem, če imam npr. slabo obdobje ali pa , če začutim da “tam” nimam kaj iskati”

Na podlagi česa to sklepaš?

Mogoče je pa fant (?) sposoben večopravilnosti. :-))))[/quote]

Katerega fanta in opravilnosti imaš v mislih? Gabri(j)ela? :))[/quote]

itak :-)))

Katerega fanta in opravilnosti imaš v mislih? Gabri(j)ela? :))[/quote]

itak :-)))[/quote]

Hehehe…. kar naj bo, pa če je še tako sposoben…. jaz sem sebična in celega zahtevam samo zase.:))

Nasel sem skupinsko slik monovk:

Huuu, tesko bo izbrati 🙂

itak :-)))[/quote]

Hehehe…. kar naj bo, pa če je še tako sposoben…. jaz sem sebična in celega zahtevam samo zase.:))[/quote]

uau, prevzetno!!!! To še takim ni ratalo, ki so “tam zgoraj” imeli precej močnejše zveze :-))))

A tole sploh se dela?

Pa naj se zenske posladkajo:

29.06.12 05:59

Res ja, je dost huda na tej slikci, očitno pa tudi sicer…… saj me samo nekaj dni ni bilo, pa vidim, da je matjazeka čisto zmešala :)[/quote]

Ja, kdo bi si mislil, da lahko Matjažku neka ženska seže tako globoko v srce. :)))[/quote]

Antilopa, jaz tudi zjutraj ob petih, ko vstanem, še preden popijem kavo, moja prva misel si ti. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja, kdo bi si mislil, da lahko Matjažku neka ženska seže tako globoko v srce. :)))[/quote]

Antilopa, jaz tudi zjutraj ob petih, ko vstanem, še preden popijem kavo, moja prva misel si ti. :)))[/quote]

Matjažko, kar solza se mi je utrnila ob branju tega posta.:))) Ti greš spat šele ob dveh zjutraj in ob petih še trdno spiš, saj vem. :))

Antilopa, jaz tudi zjutraj ob petih, ko vstanem, še preden popijem kavo, moja prva misel si ti. :)))[/quote]

Matjažko, kar solza se mi je utrnila ob branju tega posta.:))) Ti greš spat šele ob dveh zjutraj in ob petih še trdno spiš, saj vem. :))[/quote]

Ne jokat antilopa, nima smisla…. so pa baje včeraj eni (nogomet :)) tako jokali, da je lilo kot s škafa :))

p.s.
pa ta tvoj (naš) matjazek očitno ni velik ljubitelj kave :))))

Ob tako pestri ponudbi, bo izbira res težka…. pa še tako vroče kot je 🙂

Tista slika Bibitke z žensko ko kaže sredinca pa res ni podobna Bibitkini energiji in osebnosti kakor mi ona deluje. Moski111 moraš zbrati eno bolj nežno fotografijo ženske zanjo, s prijaznim pogledom ne tko hostile:)

Jaz ne razumem, kaj vidijo v tem nogometu, dvajset tipov se podi za eno žogo. V čem je tu smisel? :))

Mislim, da bo kar “naš” Matjažek, jaz nisem posesivna. 🙂

Lepo princeska, da se vsaj ti potegneš zame.:) Ne vem, zakaj mi tako grde slike lepita tako moski111 kot matjazek.

Zdaj moski111 je to utemeljil, matjazek pa…. sploh nimam besed 🙂

Tudi meni nogomet ni nekaj…. smisel pa tako, kot pri vsakem drugem športu… enim je nogomet, drugim …. meni osebno je najbolj všeč rokomet.

Ne vem, če se bo matjazek strinjal… če nas bo preveč se bo zopet ustrašil.:)

Tudi meni nogomet ni nekaj…. smisel pa tako, kot pri vsakem drugem športu… enim je nogomet, drugim …. meni osebno je najbolj všeč rokomet.

Ne vem, če se bo matjazek strinjal… če nas bo preveč se bo zopet ustrašil.:)[/quote]

Nogomet je strast, ki je ne moreš razumeti, če te ne zagrabi. :)))

Bitita, vidva ne govorita o istem Gari(j)elu! :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close