vizualizacija
Same lepe in sami lepi. 🙂
Mene ste pa čisto falili. Še Matjažko me je falil, ko je tisto teto nalepil. :)))))))) Jaz sem mala, platinasto blond lasje, čisto kratki; kakšen cm, pa zelo zelo okrogla. 🙂 Pa čisto majhne očke… mtr še vrata nimam… imam pa zato rdeča lička. :))))
http://beyondthedough.files.wordpress.com/2011/10/img_0389.jpg%5B/quote%5D
Potem so te pa res falili 🙂 Priznam, jaz si te tudi nisem predstavljala takšne, ampak z vsaj srednje dolgimi lasmi haha.
No moški 111 in matjažko sta pravilno ugotovila, da imam daljše rjave lase (a so moji precej svetlejši) in moški 111, da imam velike modre oči, detajlno pa nisem nobeni v obraz podobna. Postava Adriane Lime … I wish :-).
Včasih je treba tudi kaj prebrati med vrsticami. 😉
Glede las pa… sem že pisala, pa si nisi zapomnila. :))))))))))))))))))))))))) Logiš! 🙂
Napisal sem samo, da mi tiste, ki so obsedene z zunanjim bliščem, niso všeč.
Govorim o svojem okusu, ne o tem ali so lahko lepotice razgledane ali ne.
Seveda pa je lahko lepa ženska prav tako pametna. In seveda obratno.
Sem pred par dnevi bral temo, kjer punca sprašuje kaj naj naredi, ker jo je strah, da bi jo fant videl nenaličeno. To je res skrajni primer. Ampak vseeno kaže neko obsesijo z zunanjim videzom.
In s takšno bi težko shajal, ker ne more biti sproščena in zadovoljna s tem, kar je.
A na Jana Plestenjaka? Not me, meni je ta tip too much pocukran res not my type. Vem pa da ga moja mami obožuje in mi včasih teži v avtu z njegovo musko:(
Pa tega Plestenjaka skoz neki povezujejo s Hrvatičem da je on kao gay, zato ker ni poročen in nima otrok. Tko da ja to je vprašanje če je res gay, ne vem zakaj toliko skriva če je. Mogoče če bi izdal bi izgubil kakšno oboževalko.
Bibitka to sem tudi jaz zasledila da ga je pustila una full lepa vsaj meni Maša-pevka ne vem kako se že piše, take blond lase ima full lep obraz. Je malo sumljivo a ni, da Plestenjak se sicer zaplete s kakšno lepotico in manekenko in potem je zelo hitro konec. Čisto možno da je bisexualec pa da ima obdobja ko mu v bistvu bolj moški dišijo samo ne upa priznati da je gay.
Men tut on ni, energetsko ne pevsko…sj pravim moja mami je pa čist nora nanj.
Forum je zaprt za komentiranje.