Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vizualizacija

vizualizacija

Kokr js vem so Moskemu111 všeč ženske tipa Špela Grošelj.

Drugač pa ja thanx za “The body” alias Elle. Kot sem že rekla je ona ena izmed mojih idolov glede postave.

Same lepe in sami lepi. 🙂

Mene ste pa čisto falili. Še Matjažko me je falil, ko je tisto teto nalepil. :)))))))) Jaz sem mala, platinasto blond lasje, čisto kratki; kakšen cm, pa zelo zelo okrogla. 🙂 Pa čisto majhne očke… mtr še vrata nimam… imam pa zato rdeča lička. :))))

http://beyondthedough.files.wordpress.com/2011/10/img_0389.jpg%5B/quote%5D

Potem so te pa res falili 🙂 Priznam, jaz si te tudi nisem predstavljala takšne, ampak z vsaj srednje dolgimi lasmi haha.

No moški 111 in matjažko sta pravilno ugotovila, da imam daljše rjave lase (a so moji precej svetlejši) in moški 111, da imam velike modre oči, detajlno pa nisem nobeni v obraz podobna. Postava Adriane Lime … I wish :-).

Zakaj dobro, da je izginila? A ti nisem bolj všeč, kot na oni tvoji? :))))))

Najlepsa etiketa ne odtehta vsebine 🙂 Kaj ti pomaga ce je nekdo za omedlevanje, ce pa se ne razumeta, ce je tecen, zoprn ce nimta istih tem, ce je egoisticna svinja ….

Včasih je treba tudi kaj prebrati med vrsticami. 😉

Glede las pa… sem že pisala, pa si nisi zapomnila. :))))))))))))))))))))))))) Logiš! 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Seveda da ne odtehta, ampak etiketa je (ni pa nujno:) znak kakovosti.:))))

Če se ne razumeta, če je eden ali drugi tečen, zoprn, če se nimata kaj pogovarjati, in če…. potem pač nista za skupaj, pa pri tem ne igra vloge etiketa… je ali pa ni.:)))

Princeska, jaz pa mislim, da je bila tisto varka; in da so moskemu111 všeč črnolaske … take bolj temne polti :)) bo pa sam povedal… če bo :)))))

Napisal sem samo, da mi tiste, ki so obsedene z zunanjim bliščem, niso všeč.
Govorim o svojem okusu, ne o tem ali so lahko lepotice razgledane ali ne.
Seveda pa je lahko lepa ženska prav tako pametna. In seveda obratno.

Sem pred par dnevi bral temo, kjer punca sprašuje kaj naj naredi, ker jo je strah, da bi jo fant videl nenaličeno. To je res skrajni primer. Ampak vseeno kaže neko obsesijo z zunanjim videzom.
In s takšno bi težko shajal, ker ne more biti sproščena in zadovoljna s tem, kar je.

Bibita saj ves da si mi samo ti vsec 🙂 Pogled v ogledalce bo zadostoval

Bolj tisto, kar je v oklepaju. 🙂
Etiketa je kot neka embalaža. Res vpliva na naš izbor. Za redno uporabo pa je treba embalažo odstraniti. 🙂 In potem pride do izraza vsebina.

Tega pa res nisem vedela…. si me prav presenetil s to izjavo 🙂 Meni pa taki z brado niso všeč:))) sory no :)))

Ah nisi prebrala. Brada se ni 🙂 Madona sem fleksibilen …

Seveda da sem prebrala, zato pa sem napisala, da si slučajno ne bi omislil :)))))

Ne ve, ce ste zenske tako prozne. Samo pomisli da bi ti nekdo (hipoteticno seveda) ponujal darilce o katerem ne povem nic, le da bi rabla vecji modrc, potem bi ta tolernatnost izginila 🙂

@moski111, a ti to o kakšnih silikonih? 🙂

Tako darilo vržem v glavo, sam škoda, ko bi se odbilo :)))))) hehehe …. nič ne štekam:)))) sem še kar na dopustu….

Moska domislije ne mores prepreciti 🙂 Jaz osebno nimam nic proti ce sanjaris o Plestenjaku 🙂

Plestenjaka pa res nisem še nikoli sanjala…. pa tudi jaz zelo malo sanjam:) Hvala bogu.

JA a niste vse zenske nore nanj?

A na Jana Plestenjaka? Not me, meni je ta tip too much pocukran res not my type. Vem pa da ga moja mami obožuje in mi včasih teži v avtu z njegovo musko:(

Pa tega Plestenjaka skoz neki povezujejo s Hrvatičem da je on kao gay, zato ker ni poročen in nima otrok. Tko da ja to je vprašanje če je res gay, ne vem zakaj toliko skriva če je. Mogoče če bi izdal bi izgubil kakšno oboževalko.

Jaz nisem bila nikoli, sploh mi ni nekaj posebno všeč, niti kot pevec, niti vizualno (ker je glih tema o vizualizaciji:)

Moji mami tudi ne vem, da bi bil. Sem pa pred kratkim prebrala, da ga je “kao” punca? pustila 🙂

Bibitka to sem tudi jaz zasledila da ga je pustila una full lepa vsaj meni Maša-pevka ne vem kako se že piše, take blond lase ima full lep obraz. Je malo sumljivo a ni, da Plestenjak se sicer zaplete s kakšno lepotico in manekenko in potem je zelo hitro konec. Čisto možno da je bisexualec pa da ima obdobja ko mu v bistvu bolj moški dišijo samo ne upa priznati da je gay.

Men tut on ni, energetsko ne pevsko…sj pravim moja mami je pa čist nora nanj.

No punce potem si bom malce sposodil Kekca: kdo je pravi, kdo pa zdaj najbolj muva na zabavi?

Misliš na Kekca, ki ga je Pehta vzela al na onga, ki ga je Bedanc lovil? :)))

Kdo pa trenutno najbolj muva, bo pa princeska povedala, jaz sem bolj slabo na žurih 🙂

Čisto možno, pa je tudi, da še ni prave našel :))))))

Ija recimo da je možno da še ni našel prave ali pravega:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close