Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.

Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.

Zanimiva filozofija Sadni. Osebno kot opažam, je tako da iste ptice letajo skupaj. Če je nekdo debel si bo po vsej verjetnosti dobil tudi podobnega partnerja vizualno gledano. Ni pa nujno, samo ne bi sedaj o raznih bogatih starcih, ki hodijo s sexy manekenkami. Tukaj igra vlogo denar.

Moj kolega vedno govori, da dejtaš lahko s tistimi kot si sam, torej nekdo ki dobro izgleda bo tudi sigurno bolj privlačne dejtal. Nekje sem brala da si iščemo vizualno najbolj podoben match, kot smo tudi sami. Sem tudi opazila da je veliko parov si med sabo podobnih, sploh potem z leti, vizualno, imajo podobne obrazne poteze recimo, podobna oblika telesa itd..

Mislim pa da tukaj igra tudi veliko vlogo usoda, torej zaljubimo se v nekoga ki nam diši, feromoni, karma iz past lajfov, skratka več aspektov je tukaj ne samo vizualni, telesni. Telo je itak samo kostum, avto.

Kaj pa psihološki faktor -. nezavedna izbira partnerja? Mislim, da je ta zelo pomemben.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nezavedan izbira partnerja? To jaz dojemam kot nedokončana karma ali pa si duša izbere pred rojstvom ljudi preko katerih bo imela možnost za duhovno rast-temu se reče posvečenje, ni vse karma. Ti ljudje ali situacije bodo lahko v kakršnih koli razmerjih, ne samo romantičnih. V bistvu so to zavestne izbire duše preden se le ta inkarnira v fizično telo v tretjo dimenzijo.

Ni pa nič 100%, se poti teh duš križajo to je res, ima pa vsak še vedno svobodno voljo, tako da lahko sprejmeš tega človeka ali pa greš stran.

Obstaja nekaj prilično uporabnega … reče se ji zavest. In ko enkrat ozavestiš, kaj je tisto, kar bi rad pri svojem potencialnem bodočem partnerju, pol ni problem ne se predat nekomu, ki ti je všeč “iz lufta”.

Ali povedano drugače, pol ne trzaš več na tiste, ki ti ne potegnejo tudi zavestno.

Je pomembna dokler nekaterih stvari ne ozavestiš 😉
In tako brez zavesti izbiraš in se jeziš nad usodo, bogovi, karmo… :))

Moška privlačnost je sestavljenag iz drugih komponent, kot ženska.

Sigurno ima en vizualni podpovprečnež, ki je vsaj solidno situiran, vleiko več izbire, kot lep ,a reven študent. Tako pač je. Zato je izjava “samo en bi o..” popolnoma izven konteksta.

Ženske pri moških najbolj privlači samozavest, karakter, moč in denar. Šele nato neka fizična lepota.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

3 dimenzija zemlje je itak samo iluzija, in fizična telesa so samo naši kostumi, tako da te primerjave, kdo kako izgleda itd…, to bazira na zemeljski 3D iluziji in ljudje so tukaj ujeti v določena mišljenja glede videza. Drug aspekt je pa veliko globlji, ki sem ga en mali delček opisala zgoraj.

Vsaka duša si pa še pred inkarnacijo izbere telo, ki ji bo najbolje služilo v določenem življenju pri duševni rasti. Tu na Zemlji imamo pa potem karmične pogodbe, večje, manjše z raznoraznimi ljudmi. Pač Zemlja je samo eden izmed mnogih planetov kjer se duše kalimo….Zemlja je predvsem planet kjer se učimo čustev in meja.

Karma je za Zahodnjaka lahko prikladen izgovor za našo pasivnost (nemoč) v življenju, vdanost v usodo. Za Indijca, ki pa živi v veliki bedi, pa je vera v karmo pozitivna, ker vliva upanje v boljše življenje po smrti, tako da ga to nekako bodri, “drži na vodo”, sicer bi takoj postal malodušen.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Karma je 100%, ne glede na vere in zemeljske običaje.

Kaj sploh karma je? Plačevanje za grehe/nagrajevanje za dobra dela iz preteklih življenj? Ali ima to smisel, cilj, namen? Ni karma ljudsko mašilo, s katerim se ljudje tolažijo, ko spoznavajo, da njihovo življenje žal ni takšno, kakor so si predstavljali ipd. Iščem razlago za teh odločnih 100%.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Karma je v bistvu posledica preteklih dejanj. Po kmečki pameti to pomeni če delaš dobro se vrača dobro, če slabo se vrača slabo. Karma delo opravi 100% in ne pozabi opraviti tega. Samo končna stvar je pa ta da se duša osvobodi vse karme tako slabe kot dobre, da se lahko dvigne na višji nivo kjer ni več podvržena karmi kot zakonu. V bistvu je tako da, ko duša neha proizvajati lastno karmo, se neha utelešati v fizična telesa, in s tem ne mislim samo v človeška fizična telesa. V vesolju je ogromno planetov, ki delujejo na drugih dimenzijah, kjer imajo bitja tudi fizična telesa…ok, sedaj sem že malo zašla, to je tema za tako imenovane et-souls, zvezdna semena.

Sorry, sem pozabila odgovoriti še na vprašanje. Čemu je karma namen? Namen karme ni kazen, namen karme je da duša dobi priložnost da dojame kaj mora spremniti. In ja duše imajo karmo iz preteklih življenj. Problem je v tem da je večina zemeljskih duš vpeta v to kolo karme že tisočletja. Ponavljajo iste napake iz življenja v življenje, ne morejo napredovati. Tu so sedaj inkarnirana tako imenovata zvezdna semena, ki nimajo zemeljske karme, z namenom da pomagajo ostalim. V zameno pa izkusijo planet zemljo. To vse skupaj ima tudi seveda povezavo s celotnim pomikom zemlje v 4.dimenzijo in slavnim datumom 21.12.2012, kjer bo ta uradni pomik se tudi zgodil. Mediji radi strašijo da bo takrat konec sveta haha, they have no idea whats really going on:) sam okay, veliko ljudi se prebuja tako da se bo defenitivno oz. se že stvari dogajajo tako kot se morejo.

Hvala za delno pojasnitev, ali to pomeni, da če človek ves čas dela dobro, kljub temu, da drugi hodijo po tebi in ti ne priznajo vrednosti, spoštovanja da se kljub trudu ne uspeš premakniti nikamor in izboljšati svoje življenje – gre res v tem primeru le za izkušnje, ki si jih duša želi, vse ovire pa so “kazni” iz preteklosti? In da, če se prepustiš toku dogodkov (beri: čemu trud), da s tem doživi duša odrešenje in se ji ni potrebno znova roditi? Hm, vseeno ne vidim v tem nekega končnega smisla, ne vem čemu je potrebna “dobra” in “slaba” karma in čemu se n duše rodijo znova in znova in znova….le kdo je izumil to blamažo in s kakšnim razlogom? So kje dokazi, da duša res obstaja oz da se neskončno rojeva? So?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ni kaj zmedena_samica:), Malo težko tukaj vse razlagam ker to stvari niso tako enostavne bi mogla kar precej napisati, sem poskušala strniti v krajši post.

Torej obstaja Bog-Vir jaz pravim, bog mi ima preveč cerkven prizvok. Vir rojeva duše non-stop, in vsaka duša je unikatna. Te duše se potem inkarnirajo na razno raznih planetih, dimenzijah in se kalijo, se učijo. Tudi jaz ne vem kdo se je to izumil, tudi bitja ki so na najvišjih možnih dimenzijah tega ne vedo. Saj tudi ne vemo, mogoče obstaja več vesolj.

Dejstvo je da je vsak planet svoja šola, in to šolo moraš zdelati, šele ko poiskusiš vse. To pomeni recimo za šolo Zemlja, mora duša izkusiti vsako raso, vse možne situacije kar jih ponuja zemlja, in šele ko narediš ta razred, greš lahko dalje v novo šolo. Za vse to pa seveda ni dovolj samo eno življenje.

Ja, veliko ljudi preveč omenja karma karma, da je vse samo karma. TO NI RES, recimo primer: Če si nekdo izbere telo hendikepiranega, nekoga ki je npr. se rodil slep, to ne pomeni nujno da je ta duša nekomu v prejšnjem življenju naredila isto, in si je sedaj izbrala tako telo, z namenom da izkusi to bolečino da bo lažje dojela lekcijo. Duše si izbirajo imenuje se to posvečenja, torej izbere si da bo v določenem življenju doživela neko bolezen, kakšne nesreče, z namenom da bo dobila možnost za lekcijo. Teh stvari je ogromno, in situacij. Naključij pa ni, torej vse se zgodi z namenom. Če te bolj zanima glede teh stvari, ti svetujem da si pogledaš na googlu od Dolores Cannon ona je regreso terapevtka, na you tube so njeni videi, precej govori o tem, o 2012, kaj ji klienti govorijo v regresiji itd..

Kaj pa v primeru, da okoliščine niso enake in se duša ne more drugače odločiti, kakor se je v preteklem življenju?

Ali se x karma uresniči skozi eno naslednje življenje ali se skozi znova in znova in znova pojavlja, vse dokler ji ni zadoščeno? Ne vidim smisla, sem nekako pomislila, da je človek le marioneta.

Kako prepoznam zvezdna semena, so v obliki ljudi, živali, naravnih pojavov, da se s katero čimprej spoznam ;)? Slavni datum 21.12.2012 – prvič slišim ali pa se mi nikoli ni zdelo vredno spomina. In kaj se v resnici zares dogaja, če ni skrivnost? Malo razsvetljenstva bi mi zelo dobro delo oz ali gre res pri vsem navedenem za nekaj otipljivega ali je vse skupaj odraz pretirane domišljije, iskanja smislov in filozofiranja?

Ok, se najlepše zahvaljujem za vse razlage, moram priznati da mi je to vse zgoraj navedeno bolj tuje, kakor karkoli drugega…zelo težko se ubadam s stvarmi, ki niso dokazljive in nimajo nekih korenin in znanstvenih priznanj. Ravno tako mi je povsem tuje, ko se omenja besedna zveza “višja bitja”, ne vidim neke povezave, zakaj bi lahko bil nekdo “višji”, saj na ta svet vsi pridemo skozi ista vrata…youtube, ok bom prečekirala – kljub temu, da izraz regresija poznam iz ekonomije (nazadovanje nekega pojava) oz tudi v statistiki obstaja metoda/tehnika regresije in upam, da me to dvoje ne bo motilo pri gledanju videov 😉 (malo heca mora biti).

Res Princess28, hvala za podane smernice, kje lahko kaj najdem in slišim o tem več…zvezdna semena me mikajo, imajo en tak čaroben prizvok 😉

Duša ima svobodno voljo, in lahko počne kar hoče, v spiritualnem svetu, se posvetuje tudi z duhovnimi vodniki, angeli in naredi se obrobni načrt za naslednje življenje. Če z nekom nisi imel dobrega odnosa, če so kakšne zamere, bo duša to hotela popraviti. Možno je vse, naredi se dogovor da se bo v naslednjem življenju zopet srečala s to osebo, in skušala zadevo popraviti, odpustiti itd..Problem je, ko se otrok rodi, se ves ta načrt pozabi. Zakaj se pozabi? Če se ne bi pozabilo, to ne bi bil test, če bi vedel že odgovore na vsa vprašanja. In s tem bi duša izgubila priložnost za učenja.

Če se karma ponavlja non-stop life after life, je pa popolnoma odvisno od posameznika, saj imamo večnost. Čas ne obstaja, vsaj ne v tej obliki ki je tukaj na zemlji. Nekdo lahko ponavlja neko zamero eone, tisočletja, sicer v spiritualnem svetu obstajajo Sveti se imenujejo, če nekdo res ponavlja eno in isto stvar dolgo Sveti na to opozorijo z ljubeznijo sveda, v spritiualnem svetu ni obsojanja, siljenja. To se recimo lahko zgodi recimo primer samomorilci, tisti ki naredijo samomor, si potem izbere enako težavo za naslednje življenje, in potem je isto na tem, kaj bo naredil, se bo zopet umoril ali pa se bo spoprijel z izzivom in s tem tudi napredoval. Večina samomorilcev pa globoko obžaluje samomor v spiritualnem svetu.

Starseedi, et souls, zvezdna semena po naše. V bistvu so to duše kot zemeljske, samo da so et-duše preživele večino prejšnjih življenj na drugih planetih, vesoljskih ladjah, višjih dimenzijah večinoma. Inkarnirati so se pa začele na zemljo pravijo da je večji val prišel po letu 1975. Inkarnirala so se pa zato, ker je bil poslan klic, kdo hoče priti na zemljo, ker je zemlja v težavah, bitja ki so posejala zemljo se ne morejo vmešavati v zemljo od zunaj, ker bi s tem kršila kodeks svobodne volje. Zato je bil ta klic poslan. Lahko se vmešavajo od znotraj ven, s pomočjo et-duš. Čisto možno da si tudi sama ena izmed njih. Večinoma so et-duše zelo občutljive, že od malega so obsedene z vesoljem, ker čutijo da zemlja ni domača njim. Boli jih nasilje tukaj, ne razumejo denarja, celoten sistem jim je tuj. Večina et-duš prihaja iz višjih dimenzij, kjer ni vojn, ni denarja, ni bolezni, so tehnološko zelo napredni, zadeve manifestirajo v sekundi itd..Skratka et-duše naj bi tukaj na zemlji učile zemeljske duše, samo tiste ki so pripravljene in same sprašujejo. Učijo jih z nasveti, veliko et-duš je vključenih v razne humanitarne organizacije. Tukaj je en kratek video, karakteristik za et-duše, bolj splošne karakteristike so to, mogoče se boš našla v njemu: http://www.youtube.com/watch?v=Xlg9J-MLy1E

2012: Kaj se res dogaja? V bistvu nič strašnega, nič magičnega. Vsak planet v vesolju gre skozi proces, kjer se pomika v višje dimenzije. Zemlja gre iz vrtca v prvi razred. Torej iz 3, v 4 ali 5 dimenzijo. Mi smo samo bolhe na tem planetu, zemlja bo šla dalje, z nami ali brez nas. In duše ki bodo lahko vibracijo dvignile in izenačile z vibracijo nove zemlje bodo šle v ta nov način bivanja, razmišljanja, duše ki pa tega še ne bodo sposobne v tako hitrem času narediti(bodo dobile šanso na drugih planetih, ki bo podoben 3d zemlji), pač te duše bodo pa ostale v stari zemlji, vojne, obsedenost z materializmom, bolezni itd. Trenutno se celoten star sistem podira, zemlja se čisti preko naravnih katastrof, veliko duš gre preč v večjih grupah. Ja veš kako je, saj ta 3d je iluzija, sedaj se počasi zavesa odstira, postaja bolj prosojna in vedno več ljudi se začenja spraševati zakaj se jim dogajajo določene stvari, kaj sploh so, kaj počnejo sploh tukaj. Saj to če mi nekaj ne vidimo ne pomeni da ne obstaja. Obstajajo tudi tukaj na zemlji dimenzije, ki jih mi ne vidimo(obstajajo redki ki jih), in v teh dimenzijah živijo bitja, ki nas mogoče tudi ne vidijo, pa to še ne pomeni da ne obstajamo.

Ni, kaj:), ti bom prilepila še par stvari glede zvezdnih semen si rekla da te zanima:

http://www.youtube.com/watch?v=6pFwN60s8jQ
http://www.youtube.com/watch?v=R8WRfVxkjxU&feature=related
http://www.edvardkadic.com/2/post/2011/03/indigo-otroci.html

Na net-u imaš precej napisano od starseedov, večinoma na tujih sajtih, v slovenščini nisem veliko našla. Se opravičujem če sem totalno zašla iz teme foruma.

Fascinirana kot že dolgo ne, redkokdaj naletim na koga, ki bi mi namenil veliko svojega časa in “posolil” mojo nevedno zavest z nečim povsem neznanim in tako nevsakdanjim, počutim se kakor da res že 31 let teptam zemljo s povsem zavezanimi očmi. Ob zgornjem prebiranju sem se spomnila neke ženske s faksa, ki bi morebiti lahko bila zvezdno seme sodeč po opisu, si moram ogledati še video. Drugače pa, ja, veliko ljudi se sprašuje, čemu so se rodili, kaj pravzaprav delajo na zemlji, čemu obstaja človeštvo, zakaj nismo neumrljivi ipd. Mislim pa da so se to ljudje vedno spraševali, a ne tako odkrito, kakor dandanes. Zakaj duša ne ostane v spiritualnem svetu, zakaj se rodi, če je življenje konstanten boj kakorkoli obrnemo. Samomor kot dejanje preziram, noben človek se ni sam o tem odločil, da se bo rodil, torej ravno tako se ne bi smel o tem, da se lahko pokonča. Zvezdno seme ne morem biti, ker kjerkoli sem na zemlji se počutim kot doma, vesolje pa mi ne daje nekega občutka domačnosti, prej vzbuja strah. Nasilje boli mnogo ljudi, marsikdo ne tolerira takšnih drugačnih sistemov in režimov in takšnih ni malo, torej bi praviloma morali ljudje precej napredovati, če je toliko zvezdnih semen okrog nas 😉
Tudi sama pri sebi včasih opazim, da se hote ali nehote sprašujem, zakaj se mi nekaj dogaja oz se dogodki množično ponavljajo, toda ravno nekega zdravilo za tovrstne simptome še nisem našla, saj so okoliščine vedno nove le rezultat je isti. Upam, da bom s pomočjo videov in ostalih virov uspela najti spodobno “opravičilo” za moj obstoj ter obstoj drugih ali se vsaj poskusila znebiti ponavljajočih se dogodokov….morebiti pa imam samo napačen odnos do podobnih dogodkov…le kdo bi vedel.

HVALA LEPA za vse izčrpne napotke in nasvete. Želim si, da bi mi koristili.

Princes to kar si tu razložila pomeni, da mora avtorica te teme v tem življenu “trpet” kako njen gleda suhe blondinke, dokler je ona debela in črna, da bo lahko v drugem življenju ona suha in blond…. ?
Tako, da se ji ni treba sikirat za to, samo malo naj počaka, da se bo ponovno rodila pa bo. Tudi vsi tisti, ki so ostali brez dela in dohodkov zaradi tajkunov in raznih goljufov naj se ne razburjajo, ker to slabo deluje na njihovo karmo. Oboji bodo dobili “plačilo” v prihodnjem življenju, tajkuni se bodo napr. rodili v telo polža, ki bo moral, da bi napredoval risat točno določene slinaste potke….. za ostale še ne vem kam se bodo rodili k jih je toliko…. :/

A nismo nekaj podobnega že živeli v srednjem veku? :/ :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, nikomur ni potrebno trpeti. Usoda ni fiksna, si jo v večji meri sami oblikujemo, in se odločamo ali bomo hodili po poti ljubezni, prijaznosti, sočutja, ali pa bomo hodili po poti strahu, kontrole, moči.

Vsaka duša je unikatna, da je tukaj težko govoriti, zakaj se nekomu dogaja točno to kar se mu, ima že svojo zgodbo, ki ima večjo sliko in mogoče se ta duša čuti da to ni fer, vendar če bi videla resnico bi dojela pravi namen zadeve. Določeni dojamejo, in na koncu si rečejo aha zato sem moral iti skozi to in to zadevo.

Vsak dobi to kar si resnično zasluži, vse z namenom učenja. Sedaj se karma že kar v tem življenju poplača, ni več časa za naslednje življenje, čas je preveč naspidiran postal, vse se vrti veliko hitreje, kot se je v preteklosti.

S fizikalnega vidika je to kot nek zakon o akciji in reakciji.
Vse je soodvisno, seveda pa se tu ne gre za “plačevanje” nekih osebnih preteklih grehov, saj nihče ni absolutno ločen, ampak je vse soodvisno. Mi živimo tako in na podlagi tega, kar so ustvarili in v nas zasadili prejšnji rodovi.

Zakaj pa potem daješ toliko pozornosti svojemu telesu in se ličiš, če je to le iluzija ?
Zakaj ne dovoliš, da se izrazi globljji pomen, to je lepota same duše…In to pride najbolj do izraza, če smo naravni in se prepustimo, da smo to, kar smo.

To prepričanje je odsev našega načina življenja in način delovanja našega uma, ki vse dojema na podlagi učenja.
Duša, je nek absolutni pojem, kot bog…Je nekaj, kar bi človek rad dosegel, kot nek ideal. In vsak ima svojega, kar pomeni, da lahko človek postane le to, kar že v osnovi je, razlika je le v tem, koliko tega bo ozavestil.

Kaj mislis da se bo spremenil? Verjetno je tudi tebe na zacetku tako gledal …

Robi vprašal si, zakaj se ličim, zakaj dajem pozornost temu humanoidnemu telesu?

Zato ker sem tudi sama delno vpeta v trenutno tretjo dimenzijo. Po domače povedano podležeš sistemu. Sem tako kot vsi ostali na poti učenja, še zdaleč ne vem vsega in nisem noben vnebovzeti mojster, se učim lekcij tu na zemlji kot vsi ostali. Po drugi strani pa telesa niso samo neki ničevi kostumi. To da skrbim za telo, s športom, da sem vegeterijanka, da jem hrano ki godi temu telesu, počnem zato da me telo ne boli, da telo ne zboli, in da ga ohranjam kakor toliko zdravega.

To, da si vegetarijanka, ni nujno dobro za tvoje telo. Čovek namreč je meso že od pradavnine in je uspešno preživel. Celo razvijal se je. Človek je mesojedec v svoji naravi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close