SAMSKI, se dobimo ob Ljubljanici na kavici? :)
A zdaj pa ne spoznavaš več? A nisi mene spoznal 🙂 :)[/quote]
V živo (še) ne…:)
Če sva se ujela s katero preko interneta, da sva na duhovnem nivoju bila kompatibilna, sva se dogovorila še za srečanje v živo….Tam se je potem dokončno odločilo glede kompatibilnosti…:)[/quote]
A… to je torej tvoj namen. Kompatibilnost s katero … hm, katera bo tista… 😉
A potem preko spleta že spoznavaš morebitne kompatibilne… – Se navezujem nato, da se prvo preko interneta spoznavaš in potem še v živo… glede na to, da je v živo druga faza, pomeni da preko interneta že komuniciraš z…
Dobra ugotovitev…:)
Verjamem, da želja po spoznavanju obstaja…A po drugi strani je pa ogromno nekih dvomov, pa strahu, pa raznih misli, kot so: Kaj, če bom spet razočarana….Kaj, če izpadem butasto….Kaj, če me nihče ne bo maral…Kaj, če ostanem brez besed….In podobni izgovori…..In če so te pesimistične misli močnejše od želje po spoznavanju, potem samska oseba, ostane samska.
Sčasoma se malo natreniraš, da čimmanj pričakuješ in ti postane vseeno, če bo kaj ali ne….In ravno takrat je zato največ možnosti, da koga spoznaš.
Pisal sem o svojih izkušnjah, ko sem bil samski.
Normalno, da komuniciramo s tistimi, s katerimi se razumemo in imamo podobne poglede. Z ostalimi komunikacija niti ni možna….Spoznati neke sogovornike, pa menda ni greh.
Tako enostavno tudi ni najti nekoga s katerim bi bil kompatibilen v vseh pogledih. 🙂
Meni se zdi to ok. Meni osebno je fajn, če se s kom ujamem v pogovoru. Moških ne delim na zanimive kot potencialne partnerje in nezanimive kot potencialne partnerje. Tudi, če ni isker, se pravi, da ga nimam za potencialnega partnerja, je lahko krasen, prijeten človek s katerim je fajn se pogovarjat.
Prijateljstva so pogosto trajnejše veze kot razmerja, zato sem prav vesela, če najdem koga s katerim se je prijetno pogoovarjat.
Pisal sem o svojih izkušnjah, ko sem bil samski.
Normalno, da komuniciramo s tistimi, s katerimi se razumemo in imamo podobne poglede. Z ostalimi komunikacija niti ni možna….Spoznati neke sogovornike, pa menda ni greh.
Tako enostavno tudi ni najti nekoga s katerim bi bil kompatibilen v vseh pogledih. :)[/quote]
shygirl in matjazko,
glede na to, da med vama elektrika očitno šiba sto/na/uro, bodita tako prijazna in povejta tule, ko bosta eden in drugi izpadla iz tega kroga kibicanja in flitranja – ko se bosta torej srečala v živo in ugotovila, da sta si usodno namenjena! V kar osebno sploh ne dvomim !!!
Je pa res menda pomlad v zraku, nekatere tu prav očitno razganja 🙂
Tako enostavno tudi ni najti nekoga s katerim bi bil kompatibilen v vseh pogledih. :)[/quote]
Seveda je… 🙂
No, vsaj dokler spoznavaš (samo) preko interneta… (in prav zaradi tega potem želja spoznati še v živo)[/quote]
Kot pravi Ronka je kemija potrebna na obeh straneh.
Ti pa pišeš, kot da sem ne vem kaj in da rabim pet stražarjev, ki me branijo pred pohotnimi ženskami…:D
In pravi moški znajo razmišljat tudi s ta zgornjo glavo :). Tako, da ne planejo po vsaki ženski, ki jo srečajo, ampak se znajo tudi le samo pogovarjat z žensko :).
Seveda je… 🙂
No, vsaj dokler spoznavaš (samo) preko interneta… (in prav zaradi tega potem želja spoznati še v živo)[/quote]
Kot pravi Ronka je kemija potrebna na obeh straneh.
Ti pa pišeš, kot da sem ne vem kaj in da rabim pet stražarjev, ki me branijo pred pohotnimi ženskami…:D[/quote]
Koliko si sam, če si v mislih že z nekom drugim. Le poglej, koliko drobnih zbodljajčkov trosiš naokrog (tudi Matjazko, da ne bo letelo samo na tebe), povej, zakaj?
In kaj misliš, da s temi zbodljajčki zbujaš v drugih? (Osamljenost sigurno ne, ne pri tebi in ne pri drugih). In tako več nisi sam…
Koliko si sam, Robi, če si v mislih že z nekom…
Tipi, ki visijo po gostilnah in popivajo:
To so taki slabiči, ki vidijo svojo rešitev v alkoholu. To so tipi, ki se ne znajo sprostiti brez alkhola. To so tipi, ki imajo prazno življenje pa visijo ob alkoholu, ker si na morejo najti kaj bolj zanimivega. Čustveno nezreli, neodrasli. Pač odvisniki.
No Robi, odkrito povedano mislim, da je že slepemu in gluhemu jasno zakaj so te ženske samske 🙂 Pa tudi zakaj je vedno več tipov raje v gostilnah! :))
A lokacijo ste že uspeli določit? 🙂 Mogoče kakšna gostilna v gorah, da bo volk sit in koza cela ? :)[/quote]
Lahko so tudi samo nesrečni v svojih življenjah. Še vedno slabiči, ampak bodimo usmiljeni in razumevajoči pa rečimo, da samo vedrijo po gostilnah, dokler jih ne sreča pamet ali vsaj kakšna pametna deklina.
Sicer pa, kakšna je razlika med gostilno in chatom, naprimer, nenazadnje tudi s tem forumom? Tudi tukaj se nekateri “nalivajo”, ali pa ti tega ne doživljaš tako?
S pijanci je tako: nekaj je v njihovem življenju narobe, da so postali odvisniki. Eni se zapijejo zato, ker jih je punca pustila, eni zato, ker…
POdobno je z vsemi odvisniki: kadilci, mamilaši, odvisniki od hrane…
Ampak problem pijancev je, da jim alkohol uničuje možgane. In z vsakim letom postajajo hujši. In smola za žensko, ki se zatrapa v takega tipa. V začetku še prijazen, nasmejen, ko je pijan, z leti nasilen, agrsiven, da ne govorimo tudi nemaren.
Pametna deklina ne bo vzela pijanca.
REs je, da odvisnost temelji na neki smoli, ampak vsak si mora sam priznatiž: jaz sem odvisen, jaz si bom poiskal pomoč.
Mogoče so eni odvisni od MONa, ampak odvisnik od MONa me ne ogroža. Pijanci pa ogrožajo svoje bližnje pa ljudi na cesti in tako naprej.
Lahko so tudi samo nesrečni v svojih življenjah. Še vedno slabiči, ampak bodimo usmiljeni in razumevajoči pa rečimo, da samo vedrijo po gostilnah, dokler jih ne sreča pamet ali vsaj kakšna pametna deklina.
Sicer pa, kakšna je razlika med gostilno in chatom, naprimer, nenazadnje tudi s tem forumom? Tudi tukaj se nekateri “nalivajo”, ali pa ti tega ne doživljaš tako?[/quote]
Ronka
na splošno se strinjam s tabo. Razmišljam toliko naprej, da dodajam, da kot pijanca ali mamilaša imaš kot nek predsodek. Mogoče celo upravičen, vsekakor vsaj razumeljen, zakaj, medtem kot za tiste, ki so nekako odvisni od MON-a ali katerekoli druge spletne klepetalnice oz. interneta praviš, da te ne ogrožajo. Mogoče ne telesno, pa vendar, glej odprta je bila tema na tem forumu, tipa spoznaš pa ga ne na tak način. V sebi si ustvariš neko utvaro, seveda brez obraznih potez, pa vendar mu izoblikuješ nek videz… V tebi se zbudijo občutki… Zato je za mene tovrstno spoznavanje kar nekako “nevarno”, ker je zelo lahko zlagano. Preveč lahko. In zato razumem tiste, ki želijo prvo spoznati človeka v resničnosti, pa potem še dlje, globje…
Spoznavanje njegove osebnosti kot prioriteta je po mojem prepričanju samo pri tistih, ki želijo pravljico in še nimajo zadosti tovrstne modrosti. Za tiste, ki se ne sprijaznijo z resničnostjo…
No Robi, odkrito povedano mislim, da je že slepemu in gluhemu jasno zakaj so te ženske samske 🙂 Pa tudi zakaj je vedno več tipov raje v gostilnah! :))
A lokacijo ste že uspeli določit? 🙂 Mogoče kakšna gostilna v gorah, da bo volk sit in koza cela ? :)[/quote][/quote]
To je tvoje mnenje, do katerega si pač upravičena.
Mogoče se tudi tvoje življenje kljub tolikim hobije zdi nekomu dolgočasno in prazno!
Mogoče pa si ne želijo najti kaj bolj zanimivega.Kdo pa pravi, da pijanci niso bolj zanimivi in celo boljši sogovorniki kot kakšne dolgočasne ženske :)))
Tudi ti si mogoče za nekater mame slabička, ker pri 30+ še nimaš tipa in otrok!!
Ne sodi, da ne boš sojen in pusti druge pri svojem veselju.
Logično, da imam do pijancev in zasvojencev z mamili predsodke. Žal to ni v vseh ženskah, če bi bilo, ne bilo toliko nesrečnih zgodb.
Narobe jemlješ MON. Jaz tu gor debatiram in to je to. O nekaterih si ustvarim neko sliko in to je to. Zakaj bi bilo to nevarno? Saj menda se ne bom zatrapala v nekoga, ki ne ne poznam :).
Niti ne smatram oseb, ki je ne poznam, za prijatelje.
Zato ne vidim nobenega problema. Na MONu nisem zato, da bi se srečevala z neznanci. POtem ne bi toliko povedala tu gor.
Forum je zaprt za komentiranje.