Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SAMSKI, se dobimo ob Ljubljanici na kavici? :)

SAMSKI, se dobimo ob Ljubljanici na kavici? :)

Vam bom pomagal s seznamom za lažjo orientacijo, da ga izopolnite dekleta:

Barva:
Letnik karoserije:
Prevoženo št. kilometrov:
Zadnja menjava olja:
Ohranjenost? Dobra/Slaba/Malo rja ven tolče

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj je mišljeno pod prevoženo št kilometrov in zadnja menjava olja?
Ne razumem…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

😀 🙂 😀 🙂 😀 🙂 😀 🙂 😀 🙂 😀 🙂 😀 🙂

Ti ne razumeš, Aleksandra bo to tako razumela, da bi me potem najraje 2x okrog kepe. :)))
Zdaj kaj bolj jasno? 😀 ShyGirl bo zaštekala, ona ima pronicljiv smisel za humor, podobno kot jaz. phaha :)))

Da bi rad bil vsaj tepen od nje…?

Zdaj je jasno, zjutraj bo verjetno malo megleno, pa nimam števca na kolesu, tak da nikoli ne vem, kolko kilometrov je pravzaprav. Aja olje menjavam, pečem s sončničnim, kuham z olivnim, na solati običajno z bučnim…

Ja saj ona je prijazna, mi bo razložila, no hvala vseeno…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Jaz pa pravim isto kot ti: glede lokacije in glede pijače :).

Vprašanje se glasi, se dobimo na kavi ob Ljubljanici in ne, koliko imate do Grosuplja.

Heej “Jaz bi”, se še dogovarjamo kdaj in kje bo. Super da prideš! 🙂

Glede starosti pa res dajmo kakšno rečt.

Kaj predlagate?

Ja najbolje, da vsak napiše enačbo z dvema neznankama, kar se tiče starosti. Pol pa si naj vsak sam izračuna. Jao.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Barva:
Letnik karoserije:
Zadnja menjava olja:
Ohranjenost? Dobra/Slaba/Malo rja ven tolče[/quote]

Barva: simpatična
Letnik karoserije: ’72 – ’82
Prevoženo št. km: Brez manipulacije
Zadnja menjava olja: Longlife olje
Ohranjenost: dobra, brez drift karakteristik

Še kaj? 🙂

Barva:
Letnik karoserije:
Zadnja menjava olja:
Ohranjenost? Dobra/Slaba/Malo rja ven tolče[/quote]

Še kaj? :)[/quote]

tam pri letniku karoserije mi neki ne gre v račun, verjetno si mislila 92, ker da bi po 10 letih rabila facelift na koreseriji je absolutno prekmalo,))

Še kaj? :)[/quote]

tam pri letniku karoserije mi neki ne gre v račun, verjetno si mislila 92, ker da bi po 10 letih rabila facelift na koreseriji je absolutno prekmalo,))[/quote]

Ne, ne, sem kar prav povedala. Letnik v okviru 72 – 82. Facelifta na karoseriji ne rabim, ker ima starejši letnik unikatno markantno šarmantnost, ki je ne premore noben facelift. 🙂

Ja, tako naj bi bilo mišljeno. 🙂

Katenjkica, verjetno sem ti na tvoje vprašanje odgovorila z svojimi odgovori na Matjažkov orientacijski vprašalnik za dekleta.

No, pa naj ga jaz ponudim za dece:

Barva:
Letnik karoserije:
Zadnja menjava olja:
Ohranjenost? Dobra/Slaba/Malo rja ven tolče

Nekaj ob teh “podatkih” se mi zdi moteče. Ti vaši podpisi ob vsakem komentarju, so izredno moteči. Kot one tečne reklame, ki se ves čas ponavljajo. Se je res treba tolk “reklamirat”? Vprašam samo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tam pri letniku karoserije mi neki ne gre v račun, verjetno si mislila 92, ker da bi po 10 letih rabila facelift na koreseriji je absolutno prekmalo,))[/quote]

Ne, ne, sem kar prav povedala. Letnik v okviru 72 – 82. Facelifta na karoseriji ne rabim, ker ima starejši letnik unikatno markantno šarmantnost, ki je ne premore noben facelift. :)[/quote]

aha, ti si dala nek okvirni razpon, odvisno od priložnosti))

Ne, ne, sem kar prav povedala. Letnik v okviru 72 – 82. Facelifta na karoseriji ne rabim, ker ima starejši letnik unikatno markantno šarmantnost, ki je ne premore noben facelift. :)[/quote]

aha, ti si dala nek okvirni razpon, odvisno od priložnosti))[/quote]

Tako ja. 🙂

aha, ti si dala nek okvirni razpon, odvisno od priložnosti))[/quote]

Tako ja. :)[/quote]
)) pol tud za kilometrino ne daš ravno roko v ogenj))

Tako ja. :)[/quote]
)) pol tud za kilometrino ne daš ravno roko v ogenj))[/quote]

Roko v ogenj ne dam za nič, dokler se ne izkaže brezhibno delovanje. 🙂

Katenjkica, verjetno sem ti na tvoje vprašanje odgovorila z svojimi odgovori na Matjažkov orientacijski vprašalnik za dekleta.[/quote]
Hm a pol ni kul, če je blo olje večkrat menjano, jaz vsak dan menjavam vsaj 2 vrsti olja, pa še za lase imam mandljevo… pol očitno res narobe delam…

Katenjkica, verjetno sem ti na tvoje vprašanje odgovorila z svojimi odgovori na Matjažkov orientacijski vprašalnik za dekleta.[/quote]
Hm a pol ni kul, če je blo olje večkrat menjano, jaz vsak dan menjavam vsaj 2 vrsti olja, pa še za lase imam mandljevo… pol očitno res narobe delam…[/quote]

Ah ne, tudi jaz na dan uporabljam bučkino olje v solato pa mandljevo na laske (tako kot ti 🙂 ), pa lavandino po tuširanju in kot etrično za ambient v stanovanju, pa baby olje za odstranjevanje ličil,…

Menjava olja ne pomeni nič kot dobro podmazana mašina za nadaljnjo kilometrino. 🙂

Jaz perferiram Longlife olje zato, ker se splača za dolge relacije. 🙂

ShyGirl

Pri moških nič ne pušča! Mi ne rabimo olja za podmazanje, tudi brez olja naša mašinca laufa brezhibno. :)))
Najbolj ključno – dolžina volana, pa nisi vprašala, jejhata!!???… 🙂
Čisto mimo. 🙂

Se pravi, ni še kategorija old-timer?, če barva še ni simpatično siva? :))))

Hm a pol ni kul, če je blo olje večkrat menjano, jaz vsak dan menjavam vsaj 2 vrsti olja, pa še za lase imam mandljevo… pol očitno res narobe delam…[/quote]

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pri moških nič ne pušča! Mi ne rabimo olja za podmazanje, tudi brez olja naša mašinca laufa brezhibno. :)))
Najbolj ključno – dolžina volana, pa nisi vprašala, jejhata!!???… 🙂
Čisto mimo. 🙂

Se pravi, ni še kategorija old-timer?, če barva še ni simpatično siva? :))))[/quote]

Od dolžine volana je bolj pomemben občutek doživljanja volana, tako ergonomija ročnega menjalnika. 🙂 Kaj je boljšega, kot če primeš športni, usnjeni volan? 🙂 Ali ko potegneš za hitrostni menjalnik do zadnje stopnje in pritisneš na ful gas? ;)))

Zdaj še ni kategorija old-timerja, čez leta pa bo in v tem je čar. 🙂 Če barva še ni simpatično siva, nič hudega, toliko bolj zanimiv naravni facelifing. :)))

ShyGirl

Jah, če je večji volan, potem je manjša nevarnost, da te v ostrih ovikih in spolzkem cestiču ven ne zabriše. Ampak praviš, da si ti izkušena voznica in imaš čvrst oprijem za krmilom, tako da te nevarnosti ni, da bi izgubila nadzor.

Ne vem, kakšni tebi bolj sede. Se pa spoznaš na tehniko, kar je očitno s temi živimi, doživljajskimi opisi, se res vživiš! Ti samo pohodi po gasu!

Če ga je dober mehanik vzdrževal vsa ta leta, potem že. 🙂

Jah, če je večji volan, potem je manjša nevarnost, da te v ostrih ovikih in spolzkem cestiču ven ne zabriše. Ampak praviš, da si ti izkušena voznica in imaš čvrst oprijem za krmilom, tako da te nevarnosti ni, da bi izgubila nadzor.

Ne vem, kakšni tebi bolj sede. Se pa spoznaš na tehniko, kar je očitno s temi živimi, doživljajskimi opisi, se res vživiš! Ti samo pohodi po gasu!

Če ga je dober mehanik vzdrževal vsa ta leta, potem že. :)[/quote]

Malce pa sem izkušena voznica, kar nima garancije za spodrsljaje, a do neke mere tudi spoznana s tehniko, katero te nauči samo dober mehanik. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close