SAMSKI, se dobimo ob Ljubljanici na kavici? :)
Če se na vse razumeš, ko bo treba kak šrauf na avtu priškrnit, pridem k tebi, boš to malo pretipala situacijo, kako stojijo stvari… :D[/quote]
Na vse ravno ne, ampak šraufanje pa obvladam z levo roko 🙂 Bom pretipala, zate, piece of cake, veš da ni problema. 🙂
Samo žal, jabolčnega narastka ni na zalogi. :)))
ShyGirl
Tudi v temi z zaprtimi očmi?
Jaz ima orodje vedno sa sabo, če boš rabila kak daljši izvijač, da ga boš imela takoj pri roki, ko ga boš rabila, da ti ne bo treba iti več k sosedu povpraševat.
Imaš že še kaj drugega za ponudit razen jabolčnega narastka, kaj domačega, glavno da je sočno…
Tudi v temi z zaprtimi očmi?
Jaz ima orodje vedno sa sabo, če boš rabila kak daljši izvijač, da ga boš imela takoj pri roki, ko ga boš rabila, da ti ne bo treba iti več k sosedu povpraševat.
Imaš že še kaj drugega za ponudit razen jabolčnega narastka, kaj domačega, glavno da je sočno…[/quote]
O seveda, v temi imam toliko bolj specialno izurjene tehnike tipanja. 🙂 A ne skrbi, v svojem delu sem vedno opremljena z dodatno opremo, zato skok do sosedov ne bo potreben. 🙂
Imam pa za ponudit mojo magnifikantno specialiteto, a žal ti je ne smem izdati, ker še potek postopek zaščite pod mojim imenom, tako da ti jo bom ponudila, ko bo tema. :)) Saj veš, danes so hudi krizni časi in boj v konkurenci je neusmiljen. 🙂
Toliko samskih, ki si goreče želijo druženja, spoznavanja in ne vem kaj še…no, zdaj vemo razlog, zakaj je veliko ljudi samskih: ker se jim nič ne da. 🙂
.
Tako da Robi, niso samo deci krivi, da so ženske same, tudi ženske so krive. 🙂
Zdaj počasi dobivam sliko, kaj je skrivnost začaranega kroga samskih ljudi. 🙂
To je pa prehiter sklep :).
Eni samski radi veliko stvari počnemo, vseh pa ne :). Meni osebno druženje v lokalih ni prijetno 🙂 pa v mestu tudi nisem rada :). Pač sem zelo introvertirana oseba, ki bi ob takem druženju bila ves čas tiho in bi mi bilo neprijetno, ker ne bi vedela kaj reči.
Če pa bi šlo recimo za rafting potem je pa druga :).
Verjetno je pa stvar tudi v tem, da je tu gor kar nekaj oseb, ki bi sicer bile za druženje, ampak so pod svojim nickom povedali preveč o sebi in se ne želijo razkriti.
[/quote]
Ronkica, ne bi bila tiho, ker bi se najmanj smejala in bi se prav fino sprostila. 🙂 Drugo pa je, če ti ne pašejo lokali. 🙂 Meni se zdi pa fino, da se prvič v miru spoznamo, ne pa da sopihamo in gledamo predse, ko golazimo po hribu na prvem srečanju.
Ampak pač, ti si ti, jaz sem jaz. 🙂
Ni prehiter sklep, ker si ga ti ravno zelo dobro opisala: da se ljudje pod svojim nickom ne želijo razkriti.
Ja, to je point, a ne? Recimo, Matjažko bi recimo zelo rad spoznal Aleksandro, ali jaz bi zelo rada spoznala vse, da se pač pohecamo na naš račun. 🙂 Problem je to, ker mogoče nekdo misli, da bo določeni osebi padel ves entuzijazem, ki ga je kazala preko mona. 🙂
Meni je čisto vseeno, komu bom ali ne bom všeč in zakaj ja in zakaj ne, ker tega srečanje ne jemljem, da grem zbirati kdo mi bo všeč ali komu bom všeč. To srečanje jemljem za eno zabavno druženje, ki prav nikomur ne bi škodilo. 🙂
Jaz sem zato, da gremo poleti na Triglav. Kdor misli, da nima dovolj kondicije, naj prej hodi lokalno po nižjih hribih.
Sem pa itak predlagala Šmarno goro v lj, v mb pa pohorje.
Al pa veslat po ljubljanici, na kavico jaz tudi ne bi šla.
[/quote]
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Spet en neresen in neuspešen poskus da bi se dobili, en kup nakladanja in zafrkavanja, na koncu pa je rezultat da vse izpade neresno.
Kdor misli da ga bodo prepoznali naj si da nek drug nick in naj se prijavi na srečanje, s pravim imenom pa naj še vedno govori naj ga ne bo. Kdo te bo prepoznal, koga pa briga kdo si… sami izgovori, pa da bi radi počeli to pa to, drugi pa to pa to… me ne čudi da ste sami, če pa samo izgovore iščete… pejte v videoteko, pa vzemite film Yes Man, mogoče boste dobili kakšno idejo 🙂
Džabe…
Madona, babe ste pa prave športnice. 🙂
No jaz na Triglav. ne grem, ker nimam časa bildat kondicije, niti sem kakšen goreči hribo/gorolazec.
Šmarna in Rožnik sta mi za enkrat dovolj v tem mojem turbolentnem življenju, ker jaz športam na otroškem nivoju s tamavčkom. 🙂
Jaz sem bolj za plavanje in rolanje. 🙂
No jaz tudi.
Aja tamavčka pa nimam (še ?)[/quote]
No, ko ga boš imela, boš videla kako se boš nekega dne kar znašla v šiiiiiroki družbi, kamorkoli se boš s tamavčkom odpravila.
Jaz se imam 100x bolje s tamalim na igrišču, na drsališču, na…, kakor da posedam nekje v lokalu. Družba je odprta, komunikativna, zabavna in kjerkoli si za otroke, vedno nekaj dogaja in vedno nekaj dobrega ješ. 🙂
Jaz sem hud primer introvertiranosti 🙂 tako, da v lokalu med neznanci ni šans, da se sprostim 🙁
[/quote]
Ronkica, ne bi bila tiho, ker bi se najmanj smejala in bi se prav fino sprostila. 🙂 Drugo pa je, če ti ne pašejo lokali. 🙂 Meni se zdi pa fino, da se prvič v miru spoznamo, ne pa da sopihamo in gledamo predse, ko golazimo po hribu na prvem srečanju.
Ampak pač, ti si ti, jaz sem jaz. 🙂
Ni prehiter sklep, ker si ga ti ravno zelo dobro opisala: da se ljudje pod svojim nickom ne želijo razkriti.
Ja, to je point, a ne? Recimo, Matjažko bi recimo zelo rad spoznal Aleksandro, ali jaz bi zelo rada spoznala vse, da se pač pohecamo na naš račun. 🙂 Problem je to, ker mogoče nekdo misli, da bo določeni osebi padel ves entuzijazem, ki ga je kazala preko mona. 🙂
Meni je čisto vseeno, komu bom ali ne bom všeč in zakaj ja in zakaj ne, ker tega srečanje ne jemljem, da grem zbirati kdo mi bo všeč ali komu bom všeč. To srečanje jemljem za eno zabavno druženje, ki prav nikomur ne bi škodilo. :)[/quote]
Lepo.
Ko sem še iskal in spoznaval ženske, sva se zmenila pol-pol.[/quote]
A zdaj pa ne spoznavaš več? A nisi mene spoznal 🙂 :)[/quote]
V živo (še) ne…:)
Če sva se ujela s katero preko interneta, da sva na duhovnem nivoju bila kompatibilna, sva se dogovorila še za srečanje v živo….Tam se je potem dokončno odločilo glede kompatibilnosti…:)
Forum je zaprt za komentiranje.