Samske ženske
Zato pa se tudi sprašujem, če so vse te ženske, ki toliko pričakujejo od moških…… Da bodo znali pomagati v gospodinjstvu, da bodo aktivni, da bodo pametni….Po drugi strani tudi same znajo in zmorejo moškemu ponuditi in mu izpolniti njegova pričakovanja. Da ženska, ki pričakuje razgledanega in pametnega, tudi sama razgledana ali pa imajo vsa pričakovanja vir v vzorcih, ki žensko le držijo v nekem prepričanju, da ni vredna pravega moškega in s tem nekoga, ki bi jo imel rad.
Kot pravim se samo sprašujem, nič pa ne sodim in ne bom sodil, dokler takšne ženske v živo ne poznam.
Ženske naj ne bi bile kot ena kravice, da bi jih bilo treba primerjati z drugimi, ampak je za vsakega njegova izbranka vedno tista, ki je za njega nadpovprečje. Kaj pa je zate merilo za bikece na paši? Menda večji rogovi, ali po čem spoznaš te plemenske z rodovnikom, da narediš kljukice na svojem spisku? :))) Ženske, romantika pa takšna, čisto zbledela, ko se vodijo samo neke računice. 😀
Skratka neskladje je v tem, da je večina samskih odraslih žensk visoko izobraženih in vsaj s solidno kariero, na drugi strani pa jim nasproti stoji truma samskih 35 ali več letnikov, tudi čez 40 letnikov, s povpovprečno plačo in razgledanostjo. In kompatibilnosti ni! Izjeme pa seveda potrjujejo pravilo.
Zdajle se bom grdo izrazil, ampak samkost je prekletstvo za luzerje in karieristke! za karieriste-moške ne, ker jih itak slej ko prej ena uhvati, za luzerke tudi ne, če dobro zgledajo, ker se slej ko prej najde tip, ki ga luzerstvo ženske ne moti.
Poznam kakopak samske odrasle ženske, ki zveze več niti ne iščejo. Ampak živijo svoje življenje, moški pa v njihova življenja vstopajo v vlogi ljubimcev.
Skratka neskladje je v tem, da je večina samskih odraslih žensk visoko izobraženih in vsaj s solidno kariero, na drugi strani pa jim nasproti stoji truma samskih 35 ali več letnikov, tudi čez 40 letnikov, s povpovprečno plačo in razgledanostjo. In kompatibilnosti ni! Izjeme pa seveda potrjujejo pravilo.
Zdajle se bom grdo izrazil, ampak samkost je prekletstvo za luzerje in karieristke! za karieriste-moške ne, ker jih itak slej ko prej ena uhvati, za luzerke tudi ne, če dobro zgledajo, ker se slej ko prej najde tip, ki ga luzerstvo ženske ne moti.
Poznam kakopak samske odrasle ženske, ki zveze več niti ne iščejo. Ampak živijo svoje življenje, moški pa v njihova življenja vstopajo v vlogi ljubimcev.
Se strinjam
Iz tega, da rad berem, si uspela razbrati, da ne znam žeblja zabit, res, logika vredna povprečne ženske.
Ja, sej, ko se ve 30-im bližoče ženske začnete zavedati, da bi bil počasi čas za kakšnega otroka rodit, takrat začnete svoje vrstnike pozivati, naj stopijo “korak naprej”.
Do takrat pa….ua…lej tistega tipčka, ful je luškan…u, lej tist motor…uaaaa…
Pol se pa zaveste, da bi vam “prav prišel” kakšen “normalen”, samo kaj ko so normalni že oddani, kajne.
Lahko zarad mene debatiramo tudi o filozofiji, zgodovini, čemerkoli, meni je pač oddatno vseživljenjsko izobraževanje hobi. Nisem ostal pri Dostojevskem, naj te en skrbi, je pa dost žalostno, da zate klasiki spadajo samo v srednjo šolo in na tej točki si se sklepam, nehala ubadati z njimi. Vem, da je moje razmišljanje nekompatibilno s povprečno žensko, katere miselni razvoj gre nekako v premici:
igra z barbikami- kul tipčki…in skrajna faza “zdaj pa hočem resnega tipa, pa bajto, pa psa”
Drage moje nezadovoljne samske ženske, grizete okoli sebe kot psi, vsi so vam krivi, le vaše čudne življenjske izbire ne…Ti bi zdaj mene rada spravila v neko enačbo, ki jo že poznaš, to je, enačila z nekim svojih bog ve katerim bivšim, kajti ti si požrla vso pamet tega sveta in kao veš, da so tipi taki, pa taki..pa taki…izven tega pa nič ni.
Mogoče pa se raje vprašaj…zakaj si v življenju padala samo na take in take moške…[/quote]
Spider, tudi ti vlečeš ene sklepe zgolj iz tega, ker sodelujemo na tem forumu. Da smo samske, zagrenjene, da živimo majhna življenja (karkoli naj bi to že pomenilo), se igramo z barbikami in nas tlačiš v svoje enačbe.
Ej, SPider, tebi se pa je res moralo hudo goditi v življenju, da srečuješ same take ženske, ki jih opisuješ. Veš gliha vkup štriha. In če človek prebere ves tvoj jadl jadl pod nikom spider in nikom mariborčan … ja potem je človeku jasno koliko je pameti v tvoji glavi. Najbolje pa je seveda tisto, ko si jokal, da nimajo v nobeni trgovini dovolj velikih gat za tvojo anakondo ali katerokoli kačo že. Ti tvoji posti kažejo na tvojo pamet in razgledanost.
Jaz upam, da kdaj tud preberete za sabo, medtem ko ocenjujete druge. Se splača. 🙂
Po moje nima tolk časa oziroma ga zapravi za njej pomembne stvari. Se pa pogovarjava in drug drugega občudujeva. 🙂
Bi si dovolil pripomnit, da tudi srečno samska oseba ne. Čeprav je MON pravzaprav neke vrste izjema. Kolikor sem uspel razbrat, se tu zbira(jo)/(mo) sami srečni ljudje, samski ali pa v vezah, z idealnimi partnerji, lepo vzgojenimi otroki (kdor jih ima) in redno opranimi brisačami. :-)))[/quote]
MON je res izjema:). Zbiramo se točno takšni ljudje kot si “nas” opisal:). Idealno v vseh pogledih, tudi tistih, ki si jih spustil:).
Kako, da ne?:))) Smo vsi čudni na nek svoj čuden način?:))[/quote]
Nekako tako. 🙂 Zanimivi vsak po svoje, kakor pač gledaš.
Bi si dovolil pripomnit, da tudi srečno samska oseba ne. Čeprav je MON pravzaprav neke vrste izjema. Kolikor sem uspel razbrat, se tu zbira(jo)/(mo) sami srečni ljudje, samski ali pa v vezah, z idealnimi partnerji, lepo vzgojenimi otroki (kdor jih ima) in redno opranimi brisačami. :-)))[/quote]
MON je res izjema:). Zbiramo se točno takšni ljudje kot si “nas” opisal:). Idealno v vseh pogledih, tudi tistih, ki si jih spustil:).[/quote]
Katere pa bi bilo še vredno omeniti? :-)))
Forum je zaprt za komentiranje.