Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samske ženske

Samske ženske

Medtem, ko je obratno veikokrat dobrodošlo. Zato drugi stavek marsikdaj za ženske ne velja.

Ker so ostale samske samo izobraženke. Star sem pa že preko 30.

e dragi moj, pol je pa tole ena žalost

diplomirane so same, manj izobražene pa ne…… ker so ene bl in ene manj neumne al koker po tvoje ene bl ene manj komplicirajo???
ker so ene bl in ene manj odvisne od tega, da se komu obesijo za vrat? ker une z manj denarja rabijo tipa za plačevanje položnic, druge lahko preživimo same?

in tole bi lahko pisala še ene dve uri – sam ne gre vse tako enostavno in po enem kopitu koker to misliš ti

očitno to je tvoj domet mišljenja in ko bo ta drugačen, se ti bo še kaj drugega odprlo

počasi se stvari jasnijo – rabiš krivca za vse, je pa res, da je za ene ljudi doma najbolj komot, tko da kr ostani tam. takih slovenskih fantov pri mamah je namreč veliko. preberi mal kaj je dr rugelj napisal o tem

Morda so tiste s SŠ že vse v vezah, ker so si ustvarile družino takoj po končanem šolanju in takrat še niso bile izbirčne:)). Kaver, nič nisi povedal o svojih osebnih lastnostih, karakteristikah…običajno se na podlagi tega ženske odločajo, ali bodo letele skupaj s kakšnim “tičem”:).

Kaver, potem ti ne preostane drugega, kot da počakaš, da bo kakšna neizobraženka samska. Ali pač?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In kako to, da so tebe zadnjih deset let čisto vse preskočile?

Ni logično, kajne. Bo treba malo po sebi pobrskat.

Ma ja, ženske, če vidijo, da nimaš svojega stanovanja, že vihajo nos, če vidijo, da imaš le SŠ, spet vihajo nos, potem še vprašajo, če kaj potuješ pa če rečeš ne spet zavihajo nos. Včasih še katera hoče vedet koliko zaslužim. Zgrozijo se, če ne berem nekih ekstra knjig in strokovne literature. Značaj jih sploh ne zanima.
Grem stavit, če bi imel 1500€ plače teh problemov ne bi bilo, če bi imel pa 5000€ pa spoh ne.

Kaver, imam občutek, da se družiš z ženskami, ki ti ne ustrezajo v nobenem pogledu. Če misliš, da denar spremeni vse in dobiš žensko svojih sanj, je utopično razmišljanje. Ponavadi je denar magnet za preračunljive ženske:). Takšna te ne bi osrečila:). Ženske začni spoznavati v kontra smer, brez vpletanja osebnih podatkov. Reci, da te zanima karakter, značaj in da v prvi vrsti ni važen status ipd. Znajdi se, obrni spoznavanje v svoj prid, če meniš da bi bile tolk očarane nad tvojo duhovnostjo:).

Če pa jih najprej to zanima. Kaj sem po poklicu, izobrazbi, kje delam in podobne stvari. Iščem pa predvsem na netu. Drugje ni kaj najti. Greš na kak koncert, same neke fine. TO ni zame.

Če sem zdaj samski, ne pomeni, da sem zadnjih 10 let bil ves čas samski.
In še zdaleč nisem edini samski. Veliko mojih kolegov, sodelavcev opaža isto kot jaz, da nismo dovolj izobraženi, posvetni, nimamo dovolj velikih plač. Vsaka se kar namrdne, če omeniš, da imaš manj kot 800€ plače.
Znanci z dobrimi službami nimajo takih problemov.
Stanovanja pa tudi nimam, ker imam doma dovolj prostora. zakaj bi tratil za najemnino, če imam doma veliko prostora?
Če bom imel resno partnerko ali se bo k meni priselila ali pa bova šla skupaj kam stanovat. Zdaj pa res ne vidim smisla, da plačujem drago najemnino in ždim sam nekje. Pa doma sem komaj dober km stran od službe. Torej idealno.

In kako to, da so tebe zadnjih deset let čisto vse preskočile?

Ni logično, kajne. Bo treba malo po sebi pobrskat.[/quote]

Vedno se spomnim, ko mi je sodelavka govorila nikoli več moškega brez denarja, nikoli, nikoli. Pa je drugače zelo damska, samostojna, inteligentna ženska, malo nad 50 stara. Sem jo vprašala zakaj tako pravi. In mi je rekla da zato ker vedno ko je imela tipa brez denarja oz. z malo denarja so bili problemi. Mi je rekla, da ko ljubezen mine ostanejo večinoma samo še finančne težave zaradi katerih se tudi veliko parov loči. No in sedaj ima vedno samo moške okoli sebe, ki so premožni, plačujejo ji registracijo, veliko stvari. In rekla mi je da ne seksa z njimi, da jo povabijo na večerjo, da potrebujejo taki moški samo pogovor in družbo lepe ženske.

Sama se delno strinjam z njo, ker ne verjamem v neko večno ljubezen in večina parov gre slej ko prej narazen predvsem zaradi denarja in kaj jim na koncu ostane? Če nimajo denarja ostanejo samo dolgovi in še večji problemi, tisti ki imajo denar jim ostane vsaj to za neko tolažbo. Saj ne pravim da denar lahko kupi srečo, samo defenitivno pa olajša življenje.

Mislim da so se ženske vsaj mlajša generacija kot opažam naveličale neke tlake in seveda si vsak želi najboljše in vsak išče najboljšega partnerja možno, pa še recesija je. In sem spada tudi to da je oseba dobro situirana, samostojna in čim bolj premožna.

Mene moja nikoli ni vprašala po plači, stanovanju. Taki podatki je nikoli niso zanimali in tudi mene niso. Mogoče ni upala vprašat, mogoče je res ni zanimalo. Jaz vem, da mene ni, saj so te informacije postranskega pomena. Določenih informacij pa ti tudi ni potrebno takoj izdat. Lahko ji vrneš s kako šaljivko okrog tega (razen, če se seveda na smrt bojiš, da ji ne boš ugodil), če je materialistka, boš videl kako hitro se bo ustrašila in spremenila vedenje. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz tudi ne bi hotela moškega, ki nima službe. Če si nad 30 razmišljaš o skupnem življenju. Za skupno življenje pa rabiš nekoga, ki kaj prispeva v skupno blagajno. Kako ne žviim skupaj z brezposelnim?
Je pa tako, da ne iščem nekoga s 1500€. Tudi 800€ je ok.

ja, sploh v tej recesiji je hudič, ko služb ni in še tisti, ki jih inajo, jo lahko izgubijo. Samo upava lahko, da se bodo zakonske zveze lahko sklepale za določen čas, ka ne da?

OK, da zadevo malo obrnemo: recimo da kot moški napišem, da si želim žensko, ki rada kuha, pere, gospodinji, skrbi za otroke, poleg vsega tega pa ji tudi seks ni odveč pa še da ni ljubosumna (ker rad še kakšn zraven malo več kot pogledam) ter da ji ne bo odveč tudi, da grem nekajkrat na teden s kolegi na rekreacijo ali pa samo na pivo … hmmm … le kakšni bi bili ženski odzivi?

Žal je tako, da je naivno pričakovat, da denar v vezah nič ne pomeni. Seveda ne bi zapustila moža, če bi ostal brez službe. Če bi pa iskala moškega pa se ne bi zapletela z nekom, ki bi ga morala preživljat.
Pri teh letih pač ženske sanjamo o tem, da bomo našle moškega s katerim bomo skupaj živele, na svojem. Ne pri starših, tastih, taščah. In tu je potreben denar. Lepo ali grdo tako je. Samo od ljubezni se ne da živeti.
Jaz zaslužim 900€, ne morem si privoščit, da bi šla skupaj živet z nekom, ki ne hodi v službo. Kdo bo pa plačeval najemnino in ostale stroške, vse sama?
Sliši se grdo, kruto, je pa resnično.
Vem tudi, da lahko sama izgubim službo in tudi vem,da bodo moški isto zame rekli. Se zavedam tega. Vem, da je neprijetno biti brez službe, ker sem sprobala, vem, da sem moraš takrat marsičemu odreči.
Sanjajte o tem, da se da živeti od ljubezni, padli boste pa na trdna realna tla.

da si kekec k neki sanja :))))

Samske 35-letnice letajo za vsakim, ki pokaže zanimanje zanje. To so skrajno obupana bitja, ki bi bila zadovoljna s čemerkoli, o čeur pričajo nenazanje forumi.

Ko bom jaz star 50 let, bom uglajen dobro situiran gospod.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če te ne moti to, da gre tudi ona na rekreacijo pa v gledališče in če gre igrat vsak teden tenis s priajteljem (ne priajteljico) pa kdaj pa kdaj v hribe s prijateljem, sploh ne bo problema.
Aja, vprašala bi te še kaj nudiš v zameno za kuho, pranje, gospodinjenje?
Zakaj bi pa skrbela za tvoje otroke pa mi ni jasno? Aja si mislil skupne otroke? Ja to je pa tako logično, da oba skrbita zanje. Saj veš tenis s prijateljem, hribi s prijateljem, takrat moraš biti doma in pazit otroke, ko boš pa na pivu ali rekreaciji pa seveda ona skrbi zanje.

Samske 35-letnice letajo za vsakim, ki pokaže zanimanje zanje. To so skrajno obupana bitja, ki bi bila zadovoljna s čemerkoli, o čeur pričajo nenazanje forumi.

Ko bom jaz star 50 let, bom uglajen dobro situiran gospod.[/quote]

če se osel rodi v lipici še ne pomeni, da je lipicanec :))))))

pozdrav v mb

Ha, ha, vic stoletja tole :)))))))))))))

Ko bom jaz star 50 let, bom uglajen dobro situiran gospod.[/quote]

Ja kaj naj ti rečem, zamudil si. Srednješolsko izobražene se tam do 25 vse poročijo. pri tvojih letih pa so, če so slučajno samske, že ločene.

Boom, te diplomirane dame ne kuhajo, ne perejo, ne gospodinjijo možu. Ko rečem, da pričakujem od ženske to, je vsa zgrožena.
Ženske pa ne znajo kuhat in gospodinjit. Važna je pa služba in kariera.
Da ne govorim o tem, da ene kar ne bi imele družine. Raje potujejo. Ne bi gospodinjile, ne bi imela otrok… joj kam smo prišli.

Spider je 32-letni mladenič, ki mu ponaavdi prisodijo 27-28 let. da ne boš preveč ugibala.

če bi rad, da te kaka od tle povoha prosim nehi pisat :)))))))))

ker vse kr napišeš je sam slabše in slabše……..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close