Samske ženske
Praviš, da se samo od ljubezni ne da živeti – a brez ljubezni, zgolj z ‘računico’ tudi ne osrečujoče. Predvsem se pa ob branju teh prispevkov (ob tisoč in eni omejitvi, ki jo navajate) sprašujem: ali res nihče več ne verjame (vsaj v trenutku, ko se odloči za razmerje), da bi to vajino sožitje lahko trajalo? Ob tem sem mnenja, da se ne rabiš osramočeno obtoževati naivnosti, če si zaupal. Po drugi plati pa je še dobro, da se največkrat sploh ne zavedaš, kako se zaradi (včasih napačno zastavljene kalkulacije oz. po svoje tolmačenih odzivov) odmakneš od človeka, s katerim bi lahko imel skupno prihodnost.
Samske 35-letnice letajo za vsakim, ki pokaže zanimanje zanje. To so skrajno obupana bitja, ki bi bila zadovoljna s čemerkoli, o čeur pričajo nenazanje forumi.
Ko bom jaz star 50 let, bom uglajen dobro situiran gospod.[/quote]
če se osel rodi v lipici še ne pomeni, da je lipicanec :))))))
pozdrav v mb[/quote]
Prepogibam se od smeha ob tej izjavi.
kaver, če bi veljalo, da ženske iščemo samo tiste z veliko plačo, potem bi bili vsi moški z nizkimi plačami samski. Pa ni tako, le poglej malo okrog sebe. Če si v redu človek, imaš dobre vrednote in znaš ravnati z žensko spoštljivo, potem zagotovo ne boš večno samski. sicer si pa že rekel, da si že imel punce in predvidevam, da takrat do si jih imel nisi bil milijonar, a ne?
sicer je pa itak problem modernih moških v tem, da sploh ne upajo (nočejo) pristopiti do žensk. ker se bojijo zavrnitve. tako da ženske čakamo, od moških pa nič ni. pravemu moškemu ni težko pristopiti do ženske in ji povedat, da mu je všeč. pa kaj potem, če doživiš hladen tuš. si vsaj poskusil. enkrat bo pa že prišla prava. sam treba se je mal potrudit.
Kaver, ne se sekirat, če misli, da je SPider bolljši kot ti. Preberi si njegove poste kake klanfe je pisal po MONu in kake težave ima z ženskami. Pa beri tudi nik mariborčan, tam je najbolj sočne pisal.
Nobene uglajenosti, nobene izobraženosti ne kažejo njegovi posti :). Ja, izobražen uglajen gospod bo, ha ha. Hudo se bo moral spremenit.
Spider je 32-letni mladenič, ki mu ponaavdi prisodijo 27-28 let. da ne boš preveč ugibala.[/quote]
Jaz ti včasih še manj, če ti to kaj pomeni. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.