Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samske ženske

Samske ženske

Ha, ha, ja tipičn moško, ko me pecajo 45 letniki tudi trdijo, da zgledajo 35. Saj je Aleksadnra dobro napisala zakaj gledate po toliko mlajših. A kondom za kačona si že našel :)?

Razen tega, da imaš nizko plačo in izobrazbo, niti kuhat ne znaš ?

Upam, da vsaj zgledaš relativno dobro, potem se te mogoče ismili kakšna manj izobražena tam do 25-letnica, ki čuti neskončno željo biti privezana na štedilnik.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

pitona je reku :))))) ja tut jaz ne morem pozabit tega

pa k je uno dal na kolena, da mu ga potegne hahaaaaaaa jebemu no

Ker bolje zgledajo. Menda ja si en domišljaš, da zgledaš bolje od 25-letnic?

Tega o kačonu ne bom komentiral, ker je to ena izmišljotina raznih aleksander.

Kdo pravi, da imam nizko plačo? Koliko tu gor pa vas ima več kot 800€? Po mojem ne veliko.
Seveda znam kuhat, amapk menda ne bom gledal ženske, ki nič ne gospodinji?
A drugi tipi tudi peret, kuhate, gospodinjite vašim damam? Dvomim.

Ker bolje zgledajo. Menda ja si en domišljaš, da zgledaš bolje od 25-letnic?

Tega o kačonu ne bom komentiral, ker je to ena izmišljotina raznih aleksander.[/quote]

kok si spremeljivega karakterja, enkrat hočeš kavo pit z mano, pol pa tkole :((

Spider, sprijazni se, da tiste 25 letnice ne gledajo po tipih, ki iščejo po MONu kondom za kačona, pardon pitona :).

loh bi kako slikco prilepil, kako piton zgleda k se levi :))))))
prov poživelo bi tale dan, anede?

Še marsikaj drugega, kot samo to.

Glej, model, kot rečeno, zamudil si. Lahko pa vzameš kako ločenko 30+.

ha ha, sama si si kriva, kaj pa se bratiš z raznimi partizanskimi vzdevki ala sprijazni se.

Pajkec, vidim, da tudi ti nisi ravno biser.
Zgleda, da sva kar na istem. Le da jaz nimam predsodkov pred ločenkami. To me sploh ne moti, če je ena ločena.

ha ha, sama si si kriva, kaj pa se bratiš z raznimi partizanskimi vzdevki ala sprijazni se.[/quote]

torej, če sem zdej dobr razumela je ona kriva in jaz k si jo zbiram za družbo, da midva nisva šla na kavo

mater, svet je pa res enostaven :)))))

Ne, niti slučajno nisva na istem. Sem precej mlajši, razen tega pa tudi bistveno bolj izobražen. In nisem samski.

Tako da, sori, ne plujeva na istem čolnu, samo pomagat ti hočem z nasveti.

Spider, veš tisti tvoj kačon oz. piton je splošno znan na MONu. Saj ne vem,kje točno, ne vem, če ne na forumu Mladi, si bil kar zagret glede svojega pitona.

Praviš, da se samo od ljubezni ne da živeti – a brez ljubezni, zgolj z ‘računico’ tudi ne osrečujoče. Predvsem se pa ob branju teh prispevkov (ob tisoč in eni omejitvi, ki jo navajate) sprašujem: ali res nihče več ne verjame (vsaj v trenutku, ko se odloči za razmerje), da bi to vajino sožitje lahko trajalo? Ob tem sem mnenja, da se ne rabiš osramočeno obtoževati naivnosti, če si zaupal. Po drugi plati pa je še dobro, da se največkrat sploh ne zavedaš, kako se zaradi (včasih napačno zastavljene kalkulacije oz. po svoje tolmačenih odzivov) odmakneš od človeka, s katerim bi lahko imel skupno prihodnost.

Spider, stara sva povsem enako. Zgoraj si napisal svojo starost. Če imaš pa diplomo pa še to ne pomeni, da si pameten. Spomnim se te, ko si jokal na MONu glede tega kako te ženske skenslajo.

Samske 35-letnice letajo za vsakim, ki pokaže zanimanje zanje. To so skrajno obupana bitja, ki bi bila zadovoljna s čemerkoli, o čeur pričajo nenazanje forumi.

Ko bom jaz star 50 let, bom uglajen dobro situiran gospod.[/quote]

če se osel rodi v lipici še ne pomeni, da je lipicanec :))))))

pozdrav v mb[/quote]

Prepogibam se od smeha ob tej izjavi.

kaver, če bi veljalo, da ženske iščemo samo tiste z veliko plačo, potem bi bili vsi moški z nizkimi plačami samski. Pa ni tako, le poglej malo okrog sebe. Če si v redu človek, imaš dobre vrednote in znaš ravnati z žensko spoštljivo, potem zagotovo ne boš večno samski. sicer si pa že rekel, da si že imel punce in predvidevam, da takrat do si jih imel nisi bil milijonar, a ne?
sicer je pa itak problem modernih moških v tem, da sploh ne upajo (nočejo) pristopiti do žensk. ker se bojijo zavrnitve. tako da ženske čakamo, od moških pa nič ni. pravemu moškemu ni težko pristopiti do ženske in ji povedat, da mu je všeč. pa kaj potem, če doživiš hladen tuš. si vsaj poskusil. enkrat bo pa že prišla prava. sam treba se je mal potrudit.

ugly truth pač :))))) ferbčna

..in zdaj kot vidiš, ne jočem več, niti ničesar ne iščem. Sori stari, lahko se samoprepričuješ, če ti je lažje, samo ne delim tvoje situacije.

Spider, očitno nismo samo punce spremljale tvoje španske nadaljevanje v 478 delih.

Glede kondoma za kačona vas pa moram popravit, da je iskal primerno velike spodnje hlače za svojo anakondo ali karkoli že ima pod popkom.

Kaver, ne se sekirat, če misli, da je SPider bolljši kot ti. Preberi si njegove poste kake klanfe je pisal po MONu in kake težave ima z ženskami. Pa beri tudi nik mariborčan, tam je najbolj sočne pisal.
Nobene uglajenosti, nobene izobraženosti ne kažejo njegovi posti :). Ja, izobražen uglajen gospod bo, ha ha. Hudo se bo moral spremenit.

Spider je 32-letni mladenič, ki mu ponaavdi prisodijo 27-28 let. da ne boš preveč ugibala.[/quote]
Jaz ti včasih še manj, če ti to kaj pomeni. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Uf, anakonda, pa saj tudi to je kača :). A da so bile gate problem. Jaz sem pa mislila, da kondom. Ker to bi človek še razumel. Da pa gat nimajo zanj, to pa človek res ne morem razumet :). Ene pumparice od kake stare mame bi bila pa ok zanj :).

Ja, božajte kaverja, to bo ful pomagalo njegovi situaciji.:))

Ženske, get a lajf, res. Pol vam več ne bo bistvo življenja spremljanje situacije nekoga drugega…:)))))

Jaz sem bom zdaj odlogiral,,,uživajte v cvetju…in svojem zoprnem lajfu…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close