Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samske ženske

Samske ženske

Meni se zdi, da odkar je On omenil krompir, ti nanj (krompir mislim) še pomislila nisi, ampak na vse kaj drugega. :)[/quote]

On_ mi je vse to podtaknil. :)) Saj vidiš, da se je skril.

Skril?
Podtaknil, kaj? :))

Moje besede so še vedno tam, kmetijski in kuharski nasveti, le kakšno (starejšo) lektorico bi rabil, da bi me opomnila na izgubljene črke, vrstni red besed, ločila….in bralci pod 15 let ne bi imeli težav z razumevanjem besedila, le ženske “v antilopjih letih” naj se izogibajo mojemu pisanju, če ne želijo preveč razburkat svoje domišljije….

ps
malo domišlav zapis za nekoga, ki piše s toliko slovičnmi napakami ….
Mogoče pa zato spadam med “zanimivejše avtorje”…… 😉

Tako kot nekateri (neumni) moški iščejo izkušene device, tako tudi nekatere (neumne) ženske
iščejo (PREDVSEM) premožne in “pametne” moške, ki so hkrati tako neumni, da financirajo njihovo (žensko) finančno neodvisnost… In potem se hvalijo okol i(BEJBE)…

Lepo je če človek parkrat na leto potuje, da ni zapečkar, zaplankan, kot je kar nekaj Slovencev;
A nekatere bejbike bi rade da jih princ njihovega življenja vodi na eminentne lokacije (Bora Bora, Abu Dabi, kopališče Kolezija…), drage hotele ves čas, v nedogled…Časti pa naj moški!

Ni važno s katerim športom se nekdo bavi, važno je, da si zaradi športa zdrav in v kondiciji! Če nekdo laufa naj laufa, če hoče naj strelja glinaste golobe ali pa se pri 150 kilah ukvarja z baletom…

Srečam dosti izobraženih žensk iz raznih FDV, ekonomskih pa se mi ravno ne zdijo kaki einsteini, danes gre študirat skoraj vsako tele, tako da stonja izobrazbe ša res ne šteje ne vem kaj…Dosti t.i. izobraženih žensk se nekaj nadudla in potem špilajo intelektualke…

Malo preveč posplošujete… In to je res skrajno neumno- in da to veš, ne rabiš imet faxa 🙂

lp

Ene samske ženske, bi najraje takšne, ki se že rodijo z vilo, bmw-jem…itn.

Dej, dej sam pretiravajo…pa kaj mu manjka če ima 5 kg preveč, če ima manjšo plačo, morda pa zna fino kuhat, morda pa rad kolesari…sej pravim preveč zbirčne so…to je to.

Berem o kolesarju? Jaz bi imela kolesarja. BMW me ne zanima, to so sami napihnjeni. Kolesarji pa njamsi.

kolesarka

Kdaj se dobiva?

Kolesar, na kak hrib jo mahneva s kolesom, kaj praviš?
Sem pa iz Celja.

Hm hribi in kolo mi ne diši ravno ta kombinacija. Na hribe gore grem raje peške. S kolesom pa po običajnih cestah.

V mislih sem imela hribe, ne gore. Hribe kamor vodi cesta. Pohorje, Blegoš, Slavnik…

No, mogoče se najde še kak kolesar. Za hribe seveda. Ravninsko kolesarjenje mi ni ravno pri srcu.

kolesarka
Pa ti si samska ?

Sem ja, drugače bi s partnerjem biciklala.

kolesarka

A bi se kje na privat , kaj več pomenila. Če te zanima?

Kolesa123, če si mi pa dal košarico? Saj si napisal, da ti ni za kolesarjanje po hribih :).

Hm ja ne vem mogoče me pa navdušiš tud za v hrib 😉
Ravnine mi ne delajo problemov, ko je pa treba stalno v klanec je pa mal drugače. Odvisno kako zahtevne vzpone maš v mislih .

Recimo Porezen ali pa Nanos, Slavnik.
Nekoč sem organizirala en vzpon s kolesi za samske pa nas je prišlo 5 žensk in en sam moški :).

Nanos?

Izkje ste pa startali? A ni mal dolga iz doline do vrha? Peš sem bil že velikokrat s kolesom pa še nikoli.
Še z avtom se mi je zdelo kot da ni konec ceste, kaj bi bilo šele s kolesom ?

Iz Postojne.

Iz Postojne pa mi ni znana pot. Razen , če ste se spustili po rebrnicah do Podnanosa pa potem gor?

Bolš trasa je iz Ajdovščine na Čaven. Opasan klanec na Predmejo?????

Kolesa, zakaj pišeš v množini?
Postojna-Podnanos-Nanos – lepa cesta.

Zato ker je kolesar že nek drug uporabnik pa ne dovoli. 🙁
Pa to ste pol cel dan gonili pedala ?

kolesa123=samski123

Si pozabla napisat, da sem avanturist.

Meni tako ni panike, ker mi je dal košarico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close