Samske ženske
Skril?
Podtaknil, kaj? :))
Moje besede so še vedno tam, kmetijski in kuharski nasveti, le kakšno (starejšo) lektorico bi rabil, da bi me opomnila na izgubljene črke, vrstni red besed, ločila….in bralci pod 15 let ne bi imeli težav z razumevanjem besedila, le ženske “v antilopjih letih” naj se izogibajo mojemu pisanju, če ne želijo preveč razburkat svoje domišljije….
ps
malo domišlav zapis za nekoga, ki piše s toliko slovičnmi napakami ….
Mogoče pa zato spadam med “zanimivejše avtorje”…… 😉
Tako kot nekateri (neumni) moški iščejo izkušene device, tako tudi nekatere (neumne) ženske
iščejo (PREDVSEM) premožne in “pametne” moške, ki so hkrati tako neumni, da financirajo njihovo (žensko) finančno neodvisnost… In potem se hvalijo okol i(BEJBE)…
Lepo je če človek parkrat na leto potuje, da ni zapečkar, zaplankan, kot je kar nekaj Slovencev;
A nekatere bejbike bi rade da jih princ njihovega življenja vodi na eminentne lokacije (Bora Bora, Abu Dabi, kopališče Kolezija…), drage hotele ves čas, v nedogled…Časti pa naj moški!
Ni važno s katerim športom se nekdo bavi, važno je, da si zaradi športa zdrav in v kondiciji! Če nekdo laufa naj laufa, če hoče naj strelja glinaste golobe ali pa se pri 150 kilah ukvarja z baletom…
Srečam dosti izobraženih žensk iz raznih FDV, ekonomskih pa se mi ravno ne zdijo kaki einsteini, danes gre študirat skoraj vsako tele, tako da stonja izobrazbe ša res ne šteje ne vem kaj…Dosti t.i. izobraženih žensk se nekaj nadudla in potem špilajo intelektualke…
Forum je zaprt za komentiranje.