Samske ženske
Ziher :)))
Sej jaz bi šel na kolesarjenje, če je makadam pot, le da ne vozim pretirano po skalah in da nerabim kakšnih kolenčnikov. Verjetno je čelada priporočljiva. Nevem, če je potrebno imeti kolo z sprednjim vzmetenjem. Sej kondicijo pa se verjetno dobi v nekaj tednih. Pa upam, da ne bo potem, več čvekanja kot kolesarjenja. Če je kdo iz Ljubljane ali okolice, bi bilo še bolje.
Čelada je obvezna. Sem napisala primer par tur, same normalne ceste. Kolikor vem imajo vsa gorska kolesa prednje vzmetenje, razen res kako staro kolo.
Žal pa nisem iz LJubljane. Niti tam okrog nikoli ne kolesarim.
Po dosedanjih izkušnjah ni problema dobiti ženske za kolesarjenje, moške pa se bolj težko prepriča.
Po dežju pa res ne mislim kolesariti. Pa mi povej koliko lepih in primernih dni je bilo letos za kolesarjenje.
Verjetn, če bi jih na prste preštela bi kakšen ostal s upoštevanjem , da jih imamo 10.
Nick pa je ko je , kaj čmo?????!!!!!!!! Najbolši so zasedeni, tko kot ženske ;)))))))))))))))))))))))))
U lepo, pridna. No očitno mamo drugi še kaj drugega za počet, kot samo kolesarit.[/quote]Ma kaj bo pridna! Nič ni povedala v katero stran.
Lahko, da nam sedaj piše iz Hamburga, ali iz Barcelone, mogoče je že pred Moskvo…….
Kolersarka36 zdej pa dost! Takoj domov!
U lepo, pridna. No očitno mamo drugi še kaj drugega za počet, kot samo kolesarit.[/quote]Ma kaj bo pridna! Nič ni povedala v katero stran.
Lahko, da nam sedaj piše iz Hamburga, ali iz Barcelone, mogoče je že pred Moskvo…….
Kolersarka36 zdej pa dost! Takoj domov![/quote]
Zakaj si me razkril :(. Jaz sem pa mislila, da ne boste opazili, da sem potepuhinja. Ja, saj pridem domov, bo dopusta zmanjkalo, bo treba v službo :).
Forum je zaprt za komentiranje.