Samske ženske
Seveda je, ker na podlagi preteklosti vrednotimo sedanjost:). Kdaj pride na vrsto prihodnost?:)[/quote]
Pa je to pošteno do drugih? Kaj če bi nas vrednotili po preteklosti? Bi bili komu všeč? Ali smo se kaj spremenili od takrat in to ni tisto, kar je pomembno? Ali, ko živiš z nekom, ni pomembno, kakšen je sedaj, ampak kakšen je bil?[/quote]
Marko saj veš, da hočeš nočeš, opaziš tudi preteklost:). Ker človek se izoblikuje skozi čas in preteklost je del nas, je tisto kar nosimo s sabo. Četudi predelaš kakšne slabe vzorce, imaš zgodovino. To smo mi, v paketu:). Pošteno je, da vemo bistvene stvari. Po čem pa tebe vrednotijo? Saj ne bi prišel v sedanjost brez preteklosti, a ne? Če ne bi naredil vseh prejšnjih korakov, danes ne bi bil tu, kjer si. Nekomu si všeč ali pa ne ravno zaradi te prehojene poti. Ko si z nekom so pomembni pretekli dogodki za razumevanje sedanjosti in prihajajoče prihodnosti.
Mogoče, ker sklepaš po sebi.
Kakorkoli, tudi Spider ima prav. Mogoče je Spider sovražno nastrojen do žensk, ampak tudi od nekaterih žensk ni čutiti prav veliko ljubezni do moškega spola, posebej, ko kdo stopi komu na žulj.
Spider, spominajš me na mojega bivšega. Čeprav moram priznati, da se je on s Tolstojem in Dostojevskim ubadal v SŠ, ti se šele sedaj. Ampak tudi sami klasiki so mu šli po glavi pa tudi se je imel za izobraženega. Ni pa znal nič okrog hiše naredit. Totalno ne praktičen tip. Samo Mozart, Bach, klasiki… za delo pa neuporaben.
Samo je pa bil postaven, njemu ni bilo potrebno posebno velikih gat šivat. Vsa oblačila je lahko kupil v normalnih velikostih. Pa saj je bil tudi drugače čisto ok, samo pač nepraktičen, preveč samovšečen.
Kdo je Esmeralda, a to ona, ki te ni marala, ko si jadl jadlal tule gor?
Daj kdaj stopi v realo, posti Zločin in kazen in podobno, stopi korak naprej. A se mogoče učiš za maturo, da šele sedaj to bereš?
Se pravi, da smo lahko za preteklost kvečjemu hvaležni, brez da po njej brskamo in nekoga obsojamo, kaj je počel takrat in takrat.
Ne čutim se dolžnega opisovati svojega življenja neki monovski zlobi nicka ferbčna. Življenje je terba živeti, pisanje o njem po forumih nima smisla. Prijetno ugibanje o mojem lajfu še naprej.[/quote]
Ugibaš ti, jaz sprašujem.
Tudi jaz se ne čutim dolžne opisovati svojega življenja nekemu monovcu z dolgim. Pa še marsikdo drug tukaj gor tudi ne. Pravzaprav zelo redko kdo razkriva svojo intimo in zasebnost (no, včasih tudi ti nisi imel zadržkov), razen pod posebnim nickom. Ampak v tvojem primeru je to “veliko”, v primeru vseh drugih pa “majhno”.
Nasprotja. Sem mislila, da je zelo pameten, deloval je že tako. Potem pa se je izkazalo, da le v teoriji. Saj je bil čisto ok fant, samo midva se nisva ujela.
Popolnoma različna karakterja.
Včasih se zmotiš in misliš, da se nasprotja privlačijo pa potem ugotoviš, da to ni to. Da je bolje podobnost. Ker če si z nekom, ki je sicer ok, ampak povsem drug tip značaja, potem ne gre dolgo. Teoretiki mi preprosto ne sedejo. Saj fajn, če je načitan, če je sposoben tudi kaj naredit. Če pa moram sama delat okrog hiše on pa se ukvarja s filozofi, klasiki, potem pa to ne gre.
Pač neumna sem bila, bom v prihodnje bolj izbirčna.
Drugače povedano nič ne nudiš.
Službo imam tudi jaz. Torej je ne nudiš meni, ampak jo boš imel le zase.
Dom – jaz že imam stanovanje. Tako, da ga ne rabim. Če bi se pa ujela pa seveda skupno stanovanje, ampak po sistemu vsak pol, se ne prislinim kar k nekomu.
Luksuz me ne zanima. Počitnice imam tudi sedaj.
Nič mi nisi ponudil, kar bi rabila. Vse to si napisal, kar že imam. Torej je bolje, da nimam takega tipa, ker nič ne pridobim :).
[/quote]
Kaj nudim? pa … recimo to, kar je tebi poglavitno: da imam dobro in bolj ali manj sigurno službo, relativno dobro plačo, dom in status. Pa recimo počitnice vsaj dvakrat na leto, nekaj luksuza ipd. :-)))[/quote]
Jaz bi rekla, da tipičen moški ponuja ženski to kar piše Boom, verjetno velja isto za Kaverja pa še za marsikoga, vsaj meni so tože ponujali: praivjo, da imajo dom, službo, počitnice… v zameno pa naj bi ženske bile njihove gospodinje. Hja, vse kar nudijo imamo ženske že. Imamo službe, imamo stanovanja, imamo počitnice, imamo … zato ne rabimo moške. Zaplankano mišljenje, če mislite,d a zaradi teh stvari rabimo moške.
Še manj rabimo moške, ki bi jih morale preživljat.
Zavedajte se enkrat. Ženske pričakujemo tako delitev stroškov kot tudi delitev gospodinjskih del.
Vprašanje je, kaj sploh potrebuješ. Saj veš, nekdo, ki ma vse ali pa verjame, da ima vse, tudi nič ne potrebuje. Ali veš, kaj potrebuješ oziroma kaj želiš od moškega?
Veš kaj je pri vsem ironija? Da obstajajo ženske, ki jih v resnici zanima točno to, kar sem jaz napisal, da “ponujam”. In te ženske bi v svoje pogoje zapisale točno nekaj takega kot si napisala ti, ob tem pa seveda ne bi niti slučajno priznale, da jim je poglaviten predvsem status. O ja, gospodinjile v “zameno” pa seveda tudi ne bi. :-))))
Zaradi posebnega izrastka med nogami? :))
aleksandra
Zakaj pa bi zate skrbel moški kot očka, če si odasla oseba?
Kaj pa če se razideta, potem bi te pa dali v sirotišnico? 🙂
kaver
Za vsak lonec se najde svoj pokrov. Mogoče ne iščeš prave pokrovke, ali je prevelika ali pa premajhna, da bi se prilegala.
Če imaš že v štartu pri iskanju ženske manjvrednostni kompleks, da nisi dober ali luzer, potem boš težko kaj našel.
Moraš najti le takšno, ki bo tebe imela rada in ti njo (z diplomo ali brez). To je dejansko vsa umetnost.
Kaver
Ne izbiraš “pravih pokrovk”, ker se ne prilegajo tvoji osebnosti.
Če te je par “zabilo nazaj”, zaradi tega se ti še ni podrl svet, a ne?
Kaver
Dobiš že, ampak a bi te imela rada zaradi tebe ali zaradi tvojega denarja?
Torej bolje iemti bolj malo. potem vsaj veš, da nisi ob preračunljivki. :)))
No, jaz sem ti postavil vprašanje, ker me zanima, če in kako bi na njega odgovorila. Meni je pomembno, da vem kaj potrebuje moja, saj ni moja želja zadovoljit vseh.
Zaradi posebnega izrastka med nogami? :))
aleksandra
Zakaj pa bi zate skrbel moški kot očka, če si odasla oseba?
Kaj pa če se razideta, potem bi te pa dali v sirotišnico? 🙂
kaver
Za vsak lonec se najde svoj pokrov. Mogoče ne iščeš prave pokrovke, ali je prevelika ali pa premajhna, da bi se prilegala.
Če imaš že v štartu pri iskanju ženske manjvrednostni kompleks, da nisi dober ali luzer, potem boš težko kaj našel.
Moraš najti le takšno, ki bo tebe imela rada in ti njo (z diplomo ali brez). To je dejansko vsa umetnost.
Kaver
Ne izbiraš “pravih pokrovk”, ker se ne prilegajo tvoji osebnosti.
Če te je par “zabilo nazaj”, zaradi tega se ti še ni podrl svet, a ne?
Kaver
Dobiš že, ampak a bi te imela rada zaradi tebe ali zaradi tvojega denarja?
Torej bolje iemti bolj malo. potem vsaj veš, da nisi ob preračunljivki. :)))[/quote]
slabo bereš – nisem napisala da bi moral skrbeti zame, ampak da ni zame tak tip k še zase ne zna skrbet
Forum je zaprt za komentiranje.