Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samske ženske

Samske ženske

Spider, saj bi tudi tebi sešile kake gate za tvojo anakondo, da te ne bo zeblo :). Veš kako smo prijazne.

Hmm, nisem vedla, da se tako budno spremlja zgodovina vseh pisočih:). Bom mogla pazit na svoj jezik:)).

Lej, če bi ti spraševala, ali bi ti bili v Induplatiju sposobni zašit moderc za tvoje baročno oprsje, verjemi, da bi si tudi vsi zapomnili, s puncami vred.

Ja, preteklost nekoga je zelo pomembna. Saj, kdo pa še živi v sedanjosti. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej, pač niste na mojem nivoju, kaj naj vam jaz zdaj. A slučajno kdo od vas posluša Mozarta, Wagnerja, Smetano? Ko napišem Dostojevski, me sprašujete, če je ta vodka dobra, ko omenim Brate Karamazove, mislite da je to družinsko podjetje. Višek filmske umetnosti pa vam je itak Spielberg..))

Ker sem po naravi iskren človek, tudi na forumih iskreno opisujem svoje trenutno počutje, za razliko od vas glumcev, ki glumite, tako v življenju kot na forumih srečo.

SEm pač po naravi volk samotar, obdan s sebi primerno družbo ljudi, ki so me sposobni razumeti. za 90 % bedakov tega sveta se mi pa jebe, ker nisem v vaši čredi, ker ste vzgojeni za sužnje in imate način razmišljanja zadovoljnih sužnjev. Kar je v bistvu super.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Lej, če bi ti spraševala, ali bi ti bili v Induplatiju sposobni zašit moderc za tvoje baročno oprsje, verjemi, da bi si tudi vsi zapomnili, s puncami vred.[/quote]

:)))) Ok, to so res izjemni primeri:). Ampak enim uspeva memorirati cele poste:). Da ne govorim, kako imajo nekateri izrazito intuicijo za ugotavljanje psiholoških profilov:). Seveda vključno z mano:). Ampak se poskušam čim bolj distancirat, da ne gledam na to, kaj in kje kdo piše.

Ja, preteklost nekoga je zelo pomembna. Saj, kdo pa še živi v sedanjosti. ;)[/quote]

He he, Marko, vidiš kako malo je treba, da so zdolgočasene ženske nickov sprijazni se, ferbčna…azdovoljne v svojih malih življenjih? Višek jim je, da se lahko spominjajo, kaj ej nekdo nekoč pisal po forumih..hahahaha…In pozabijo na svoj zoprn vsakdan.

Temu revežu kavru, ki ne more dobiti ženske, bo najbrž ful pomagalo vse skupaj.

Ja, preteklost nekoga je zelo pomembna. Saj, kdo pa še živi v sedanjosti. ;)[/quote]

Seveda je, ker na podlagi preteklosti vrednotimo sedanjost:). Kdaj pride na vrsto prihodnost?:)

Glej, pač niste na mojem nivoju, kaj naj vam jaz zdaj. A slučajno kdo od vas posluša Mozarta, Wagnerja, Smetano? Ko napišem Dostojevski, me sprašujete, če je ta vodka dobra, ko omenim Brate Karamazove, mislite da je to družinsko podjetje. Višek filmske umetnosti pa vam je itak Spielberg..))

Ker sem po naravi iskren človek, tudi na forumih iskreno opisujem svoje trenutno počutje, za razliko od vas glumcev, ki glumite, tako v življenju kot na forumih srečo.

SEm pač po naravi volk samotar, obdan s sebi primerno družbo ljudi, ki so me sposobni razumeti. za 90 % bedakov tega sveta se mi pa jebe, ker nisem v vaši čredi, ker ste vzgojeni za sužnje in imate način razmišljanja zadovoljnih sužnjev. Kar je v bistvu super.[/quote]

Spiderja za predsednika.

He he, Marko, vidiš kako malo je treba, da so zdolgočasene ženske nickov sprijazni se, ferbčna…azdovoljne v svojih malih življenjih? Višek jim je, da se lahko spominjajo, kaj ej nekdo nekoč pisal po forumih..hahahaha…In pozabijo na svoj zoprn vsakdan.

Temu revežu kavru, ki ne more dobiti ženske, bo najbrž ful pomagalo vse skupaj.[/quote]

In v čem je tvoje življenje veliko, če odštejemo opletanje z velikim imeni?

Lej, če bi ti spraševala, ali bi ti bili v Induplatiju sposobni zašit moderc za tvoje baročno oprsje, verjemi, da bi si tudi vsi zapomnili, s puncami vred.[/quote]

:)))) Ok, to so res izjemni primeri:). Ampak enim uspeva memorirati cele poste:). Da ne govorim, kako imajo nekateri izrazito intuicijo za ugotavljanje psiholoških profilov:). Seveda vključno z mano:). Ampak se poskušam čim bolj distancirat, da ne gledam na to, kaj in kje kdo piše.[/quote]

Meni ne uspeva memorirati celih traktatov, ampak bilo je obdobje, ko nisi mogel niti blizu mona, ne da bi nekje naletel na spiderjev jadl jadl. Tudi če bi ga hotel ignorirati, ga nisi mogel, ker je v vsako temo uletel s svojim jadom zaradi neuslišane ljubezni in posledično jeze na ves ženski svet.

Ti SPider, a misliš, da je to kaj posebnega, če poslušaš Mozarta? Jaz raje častim Slovence kot Avstrijce in dajem prednost slovenski glasbi.
Veš najbolj sem alergična na tipe, ki poslušajo klasiko, preberejo vse klasike, zraven pa niti žeblja ne znajo zabiti, ne znajo nič postoriti po hiši in okrog nje, ker oni raje poslušajo klasike. IN Dostojevski, Tolstoj pa tako naprej je SŠ branje. Ne bi vzel še kaj drugega v roke?Eni smo to v SŠ predelali.
Z Vojno in mirmo pa Zločinom in kaznijo pa Ano Karenino in tako naprej ne boš prav nič očaral, če bo ženska ugotovila, da niti gumidefekta ne znaš popravit.

SEm pač po naravi volk samotar, obdan s sebi primerno družbo ljudi, ki so me sposobni razumeti. za 90 % bedakov tega sveta se mi pa jebe, ker nisem v vaši čredi, ker ste vzgojeni za sužnje in imate način razmišljanja zadovoljnih sužnjev. Kar je v bistvu super.[/quote]

Seveda je, ker na podlagi preteklosti vrednotimo sedanjost:). Kdaj pride na vrsto prihodnost?:)[/quote]
Pa je to pošteno do drugih? Kaj če bi nas vrednotili po preteklosti? Bi bili komu všeč? Ali smo se kaj spremenili od takrat in to ni tisto, kar je pomembno? Ali, ko živiš z nekom, ni pomembno, kakšen je sedaj, ampak kakšen je bil?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, mariborčana oz. spiderja in njegovih gat se pa res vsak spomne :). Sem si zarisala v glavo podobo tipčka za katerega v trgovini ni dovolj velikih gat, lahko si mislite kaka podoba je to :).

če je prah po tleh tko nekako:

dve tački in ena črta k se posredi vleče :))))))))

Marko pa menda ne misliš, da se je pajki spremenil? Še vedno zliva svoj strup po ženskah. Mogoče je res našel dovolj velike gate zase, ženske pa še vedno sovraži in potem jih dobiva nazaj po buči. Izobražen človek ne bi kvasil takih traparij. Izobražen človek se ne posmehuje človeku z nižjo izobrazbo. SŠ je čisto spodobna šola. Ponavadi po takih udrihajo tisti, ki sami nimajo kaj veliko v glavi. In če še vedno predelujejo samo SŠ čtivo…

Pa od kod ti ideja,da bi želel katerokoli očarati, sploh denimo tebe. read my lips: nisem samski. Bo zdaj šlo, ali boš še naprej teoretizirala…ja veš, če boš tak pa tak..

dve tački in ena črta k se posredi vleče :))))))))[/quote]

Joj, tole je višek mojega malega življenjca … ko en jazbečar, samo da bi bile tam štiri tačke.

dve tački in ena črta k se posredi vleče :))))))))[/quote]

Joj, tole je višek mojega malega življenjca … ko en jazbečar, samo da bi bile tam štiri tačke.[/quote]

loh te dam na vse štiri, če ti tko paše, sam reč :)))))))))

Pajkec, z velikimi gatami, napisal si, da nismo na tvojem nivoju, jaz ti pa pravim, da ostali smo že predelali SŠ čtivo. Smo že par stopenj naprej, ne več v SŠ :).

Ne čutim se dolžnega opisovati svojega življenja neki monovski zlobi nicka ferbčna. Življenje je terba živeti, pisanje o njem po forumih nima smisla. Prijetno ugibanje o mojem lajfu še naprej.

Jih nikoli nisem. Ampak neuke tega ne boste nikoli razumele.

Predlagam, da ti, ferbčna in aleksandra raje berete nazaj, kaj vse ste že klamfale o moških.

Kje le, tam ko Esmeralda spregleda?:))))

Nič novega, forumske zblojenke ste še enemu tipu na mon-u uničile debato…Avtorju teme delate medvedjo uslugo.

Ne vem, zakaj imam občutek, da kaverja tema vseeno zabava, čeprav je šla v franže.

Pa verjetno ga celo zabava, nesamozavestneže vedno zabava, ko se krdelo hijen spravi na nekoga drugega…Samo, a to kaj pomaga njegovi situaciji?

Prav nič…ostal bo sam s svojimi problemi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close