Samske ženske
Pa bi bila ti ženska ponosna na to, če bi bila le ena izmed Don Juanovih številk oziroma uspehov ?
So ti všeč takšni moški ?[/quote]
Všeč so mi moški, ki se pustijo očarat ženskam oziroma znajo pokazat, da jih opazijo. Da z žensko, ki jim je všeč, delajo kot s kraljico.
Ni pa vedno nujno, da se iz tega razvije kaj bolj mesenega za na seznam.
Ali se ti morda ne zdi, da je ob tem še kako pomembna denarnica in da bo (vse) to kar precej težko realiziral nekdo z recimo 700€ plače in ob predpostavki, da ne živi več pri mamici (kar je očitno zahteva marsikatere ženske)?[/quote]
Verjetno so nekateri moški res samozavestni le, če imajo polno denarnico.
Res je stereotipno, ampak je v tem tudi nekaj resnice. Če ne drugače ljudje namenijo 8+ ur/dan služenju denarja. Če se nekdo po vsem tem času in trudu, ki ga je namenil napredovanju v službi, služenju denarju ipd. pretvarja, da je denar skoraj nepomemben je to precej neiskreno. In takih ljudi je veliko.
Sreča ni “ustvarjevna” zato, da bi jo dosegel. Je samo mehanizem, ki usmerja človekova dejanja. Nič več in nič manj.
Sem poskusil, vsaj nekatere izmed teh stvari. In naučil sem se, da se pri nekaterih ženskah to splača pri drugih pa je čista izguba časa in energije(še posebno če nimaš dovolj lepega avta).
Ali se ti morda ne zdi, da je ob tem še kako pomembna denarnica in da bo (vse) to kar precej težko realiziral nekdo z recimo 700€ plače in ob predpostavki, da ne živi več pri mamici (kar je očitno zahteva marsikatere ženske)?[/quote]
Verjetno so nekateri moški res samozavestni le, če imajo polno denarnico.[/quote]
Vsekakor bolje vpliva polna denarnica na samozavest kot kup pufov :-))) Imaš pa veliko samozavestnih tudi precej samozavestnih moških tudi, ki so naredili ogromne pufe. Samozavestni pa so zato, ker jih bomo mi poravnali namesto njih. Vendar … kako že ti praviš takšnim? :-)))
Verjetno so nekateri moški res samozavestni le, če imajo polno denarnico.[/quote]
Vsekakor bolje vpliva polna denarnica na samozavest kot kup pufov :-))) Imaš pa veliko samozavestnih tudi precej samozavestnih moških tudi, ki so naredili ogromne pufe. Samozavestni pa so zato, ker jih bomo mi poravnali namesto njih. Vendar … kako že ti praviš takšnim? :-)))[/quote]
Ne vem, kako?
Poznala sem človeka, ki je kupoval avtomobile zato, da jih je (po kratkotrajnejši uporabi) prodal naprej (največkrat z ustreznim pribitkom). Ob vsem je dobil plus točke, ker mojega ni poimenoval ‘gajba za v graben’ in včasih celo rekel, da ga uporabljam, kot bi bil terenc. Poslušal je jamranja takrat, ko sem morala za konkretnejše vzdrževanje odpreti denarnico. In nadalje ni komentiral pripomb, da se zanesem na avto in ga zato po tolikšni investiciji kljub kilometrom še ne bom zamenjala … Čeprav bi se mu najbrž zdeli prismuknjeni razlogi, zakaj se vedno bolj nagibam k temu, da bi bil moj naslednji avto rumene barve. 🙂
Morda bi se dalo med avtomobili in razmerji celo vleči (metaforično) vzporednico: treba je vedeti, kaj razen lepote pripomore k temu, da uživaš ob njih in da ne razmišljaš že vnaprej, kako si zagotoviti pogoje za čim manj stresno zamenjavo.
Ferbčna, pa še kako prav ima Robi.
Predstavljaj si. Nimaš službe, želiš si jo, ne najdeš je nikjer. Ne preostane ti druge kot it na CSD. Pa spet in spet. Pa spet te zavrnejo za službo pa spet daješ vlogo za podporo. Pa mogoče je treba še na RK… verjemi mi, da samozavest hudo plahni. Hodiš s sklonjeno glavo. Ko dobiš že 200. prošnjo zavrnjeno je glava še bolj sklonjena. Prazna denarnica je hudič.
V življenju so tudi okoliščine, ko sta polna ali prazna denarnica neznatnega pomena…če sem v neki situaciji, kjer nekdo potrebuje takojšnjo zdravniško pomoč (v bližini ni nikogar) npr oživljanje in tega ne znam, kaj naj v tem primeru s polno ali prazno ali kakršnokli denarnico že. In podobnih okoliščin je n. Koliko je zares zdravo to, da ste vsi tako omejeni na denar?
Točno tako. Takrat spoznaš kako nepomembno postane vse okoli tebe, kako vse materialno nima prav nobene vrednosti več, ne denar, ne hiša, ne avto, ne obleka…. NIČ.
Le želiš si da bi bližnji ostal s tabo – živ……..
Točno tako. Takrat spoznaš kako nepomembno postane vse okoli tebe, kako vse materialno nima prav nobene vrednosti več, ne denar, ne hiša, ne avto, ne obleka…. NIČ.
Le želiš si da bi bližnji ostal s tabo – živ……..[/quote]
Me veseli, da še so ljudje, ki imajo glavo in srce na pravem mestu 🙂
@zmedena_samica: Skrajno patetično. Veš koliko je šele v življenju okoliščin, ko je polna ali prazna denarnica ključnega pomena?
@mojaizkušnja: Takim s polno ritjo je lahko srat (kot vedno).
Če ti oživljanje pripomore k dvigu samozavesti, se bo takoj našlo nekaj MON-ovcev, da jim nudiš umetno dihanje.[/quote]
Boom, nimam težav s samozavestjo, včasih se sprašujem od kje jo sploh jemljem, glede na vse težave in neprilike, v katero me življenje “poriva”…pa je moja denarnica obeh lastnosti, tudi oživljati bi si upala, če bi bilo potrebno 😉
Vem, moje življenje ni nič cenejše od povprečne Slovenke, Slovenca, le želim osvetliti tudi to plat življenja, da ni vse v denarju. Tvojo patetiko (gojiti prepričanje, da je denar vse) pa kar varno pestuj dalje, nimam nič proti.
@zmedena samica 🙂 :), me prav zanima, kdo je bolj patetičen. Tisti, ki sam sebi laže ali tisti, ki prizna, da je pač nula, ampak tako pač je dandanes. Denar je vse in še več.
Večno pa nihče ne živi, ne revež in ne bogataš. Pa tudi zdrava nista večno oba. Pomaga pa denar tudi pri zdravju.
Če pa boš privlekla na dan medsebojne odnose, ljubezen in ostali crap, si prosim poglej dogajanje v sosednjih forumih: varanje, sex v mestu, ipd.
Forum je zaprt za komentiranje.