Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Punca ni za skupno življenje

Punca ni za skupno življenje

Matjazko, pojma nimam kaj hočeš povedat. Jaz sem s svojo punco zato, ker je fajn ženska, ker ima super značaj in tako naprej. Če misliš, da je moj namen imeti žensko le zato, da bi jo oplodil, se pa hudo motiš. Moja ne more imet otrok pa je zato ne bo zapustil. Meni je pomembna ona, ne pa to, da bom širil svoje gene naprej. Pač ne bom imel otrok, imam pa fajn punco.

Ali je to prehitro je to čist stvar vsakega posameznika. Očitno za njo je, zato spoštuj njeno voljo in ne bit preveč neučakan.

Meni osebno je, poznam primer pa ko že po prvem mesecu skupaj zaživijo. Ni pravila …

Ne sekiraj se Pantik itak bosta šla slej ko prej narazen, ona je po opisu sodeč popolnoma drugačna od tebe. Najdi si žensko ki bo kompatibilna s tabo in pusti sedanji ženski da si najde primernega moškega.

Drugačna? Zakaj, ker izhaja iz problematične družine, ker ni imela sreče, da bi ji doma vse nudili? Mene to sploh ne moti. Briga me njen foter. Važno, da je ona drugačna. Če nekdo izhaja iz solidnih družinskih razmer, drug pa bolj iz problematičnih, še ne pomeni, da ne moreta potem skupaj shajati.

To bi pa bilo težko skombinirat. Še posebej, če bi živela pri tebi.

Zakaj pa si izbral takšno, nad katero ne bi bila navdušena tvoja družina ?
A poznaš razloge ? Če jih ne, potem to pomeni, da jo je na nek način izbrala tvoja mama oz. prepričanja, ki ti jih je vcepila.

Si jezen na svoje starše ?

Drugačna je že zaradi tega ker je samostojna ima svoje stanovanje ti pa si še vedno s starši kot najstniki. In če te že sedaj noče gledati pri sebi doma verjemi te tudi čez eno leto ne bo. Enostavno nekaj jo moti na tebi karkoli je že, se ona ne vidi s tabo v skupnem stanovanju, verjemi čez eno leto bota vidva že narazen pa ne mislim škodoželjno samo tak občutek imam da ne spadata skupaj.

Zakaj sem izbral takšno, ki ni po okusu moje mame? Nisem se oziral na mamin okus, oziral sem se na svoj okus.
Nikoli nisem izbiral punc po načelu ali je všeč ali ni všeč moji mami. Vedno le po načelu ali je ali ni všeč meni.
Jaz bom živel z njo, ne mama. Mama pa se bo že sprijaznila. Saj z bratovo punco tudi v začetku ni bila zadovoljna pa se je potem pomirila zdaj pa celo hvali kako fajn snaho ima.

Registriraj se. Pa bo malo težje kdo pisal pod tvojim nickom.[/quote]

Robi, nedavno je neka oseba z nickom “antilopa” pisala pri temi “lepe pesmice”. Kot vidim, si tisto odstranil, ampak to dejansko kaže na to, da je mogoče s kakšno finto uporabiti celo registriran nick.[/quote]
Možno je res. Zaenkrat še ne vem, v čem je finta. 🙂

Joj, zakaj bi bil jezen na svoje starše, zato ker so mi vse nudili?
Zakaj bi šla narazen? Pač sva se pogovorila in je povedala, da rabi še čas in to je to. So me tudi kolegi spametovali, da je res neumno po tako kratkem času silit skupaj živet. Tako, da ne silim več. Sem dojel, da pari, ki gredo po par mesecih skupaj živet, gredo večinoma tudi hitro narazen. Zdaj razumem.
Tudi razumem zakaj je nazaupljiva.

Lahko še tolikokrat napišeš, da je krasna punca, tukajšnji (moški forumovci) ti bodo kar naprej ponavljali, da si najdi mlajšo pa bo problem rešen kot pasulj. Po tvojih zadnjih postih imam občutek, da jo imaš rad. Kljub temu si premalo napisal, da bi bilo smiselno delati zaključke.

Ja, v materijalnem smislu. Kaj pa v čustvenem ?
Jih ceniš, spoštuješ, imaš rad…..?

Lahko ima on njo rad kolk hoče, ženska ga noče v svojem lajfu, ali pa ga hoče zgolj kot ljubimca.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Eh.. tale pantik je en provokator in se zabava na račun odgovorov. Če pa ni, potem pa lahko rečem samo: OMG!!!

Seveda jo imam rad. Zdaj tudi razumem zakaj je nezaupljiva. Mi je razložila.

Seveda.

Ja, v materijalnem smislu. Kaj pa v čustvenem ?
Jih ceniš, spoštuješ, imaš rad…..?[/quote]

Tukaj se poraja vprašanje, zakaj ona njega noče. Če ga noče le zaradi tega, ker še vedno živi pri starših, je potem v njej tudi nekaj materialistke.

Kaj pa naj si 30-letnica na svojem počne z 30-letnikom, ki živi pri starših?

To ni materializem, to je ženski ponos, one hočejo moškega, ki je vsaj tako dober, kot one, če ne boljši. Zanjo so zato primerni ločenci, ki imajo veliko premoženja. On pa si bo moral najti mlajše dekle, ki še ni tako samostojno.

Leta so lahko problem, ker so ženske ponavadi (poklicno) uspešnejše in bolj zrele/resne od svojih moških vrstnikov, pri 30 točno ve, kaj hoče in si želi v življenju, kakšen naj bo partner, načrtovanje družine itd.; zato v večini primerov ženske “bolj pašejo skupaj” s starejšimi moškimi in moški z mlajšimi ženskami, ker te nepisane zakone je zgleda že narava postavila. V veliko primerih se pač bolj ujema par, kjer je moški starejši od ženske, saj le tako sta na isti zrelostni ravni, kar je pomembno za zvezo. Težava je tudi, ker se ženskam z leti precej oži kakovostna izbira moških, medtem ko za moškega pri 30 ni problem dobiti tudi kakšne 20-letnice.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Natančno tako, matjazko.

Velja za navadne smrtnike, drži. Nadpovprečna ženska, denimo izjemno lepa, izjemno uspešna, izjemno bogata, pa si z lahkoto dobi mladega in ga tudi obdrži. Tak primer je bil Ivo Pogorelić, o zvezdnicah niti ne bi, pa celo v našem kraju imaš že deset takih zvez, kjer so ženske deset ali še več let starejše od partnerjev.

Velja za navadne smrtnike, drži. Nadpovprečna ženska, denimo izjemno lepa, izjemno uspešna, izjemno bogata, pa si z lahkoto dobi mladega in ga tudi obdrži. Tak primer je bil Ivo Pogorelić, o zvezdnicah niti ne bi, pa celo v našem kraju imaš že deset takih zvez, kjer so ženske deset ali še več let starejše od partnerjev.[/quote]

Sploh ni nujno, da je nadpovprečna ženska. Poznam cel kup primerov, ko je ženska nekaj let starejša, pa ni niti nadpovprečno lepa, niti nadpovprečno uspešna. Pač tipu je bolj všeč ta kot njegova vrstnica.

Meni vedno, ko opazujem taka razmerja, zgleda, da ženska nosi hlače. Če je ženska ful starejša, mi je smešno. Ok, če gre samo za seks.

ČE ne moreš več živeti pri starših, pojdi na svoje. Človek, najprej moraš sam živet, potem v dvoje. Ne od ene sise k drugi. Odsel se, plačuj najemnino, in čez pol leta, leto ali pač kakorkoli že, zaživi s partnerico.

Ni fora v fletu, fora je v funkcioniranju na svojem. Ja, vc papir je treba kupit, pri mami/punci je vedno v kopalnici 😛

In potem, ko bo prišel iz “na svoje” k punci, bo pri hiši 2x wc papirja?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close