Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Punca ni za skupno življenje

Punca ni za skupno življenje

Ženska od tega pantika je zelo pametna in si zasluži enega sposobnega business mana z lastnim apartmentom, ne pa enega fantka ki še pri 30’+ čori pod streho starcev. Wake up tipo a še nisi dojel da je ženska veliko veliko več nad tabo in zato si tudi zasluži najboljše od najboljšega!

Da bo skupaj s tem business manom imela 2 stanovanji?

Ne gre za to, kaj si ona zasluži. Gre za to, kaj lahko ona dobi. Praksa kaže, da moški, ki jih opisuješ, pogosto vzamejo pod svojo streho žensko brez stanovanja. Ja moški nismo materialistični preračunljivci, kot ženske.

za moške, kot jih opisuješ, hkrati z njo tekmuje še cel kup žensk, mnoge brez stanovanja, mnoge mlajše..vse to so njene tekmice.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Da bo skupaj s tem business manom imela 2 stanovanji?

Ne gre za to, kaj si ona zasluži. Gre za to, kaj lahko ona dobi. Praksa kaže, da moški, ki jih opisuješ, pogosto vzamejo pod svojo streho žensko brez stanovanja. Ja moški nismo materialistični preračunljivci, kot ženske.

za moške, kot jih opisuješ, hkrati z njo tekmuje še cel kup žensk, mnoge brez stanovanja, mnoge mlajše..vse to so njene tekmice.[/quote]

Ja, če je temu biznismenu glavni point partnerke, da jo ima za okras in da jo naredi čimbolj odvisno do njega, potem si bo zbral mlado neizkušeno frkljo.

Govorim o pravih samostojnih moških ne o sugar daddyih ki iščejo samo žensko za okras. Je pa res v sloveniji ogromno nepojebanchkov ki se jim še sanja ne kako je živeti samostojno z lastnim stanovanjem ali v najemu in plačevati račune in biti samostojen.

Administratorji, kako je možno da je nekdo drug pisal pod mojim nickom?[/quote]
Registriraj se. Pa bo malo težje kdo pisal pod tvojim nickom.[/quote]

Robi, nedavno je neka oseba z nickom “antilopa” pisala pri temi “lepe pesmice”. Kot vidim, si tisto odstranil, ampak to dejansko kaže na to, da je mogoče s kakšno finto uporabiti celo registriran nick.

A daj no?

A zdaj je pa recimo ena 25-letnica, ki ima končan faks, živi pa pri starših, kar frklja v primerjavi s 30-letnico, ki živi v svojem stanovanju? Zakaj že?

In od kdo tebi neka čudna ideja, da je taka ženska primerna samo za okras?

Pa sej, to je tipična ženska zabloda..

Karieristka se peha, peha, peha..Ko nekaj ima, pride na idejo, da bo našla moškega “na istem nivoju”.

PRAKSA KAŽE; da moški, ki je na tem nivoju, vzame velikokrat tudi žensko, ki ima manj od njega.

In to ne pomeni nujno, da je plehek, kot želite zdaj ženske prikazati. Pomeni, da ni preračunljivec.

Tudi jaz.

Glej. Ženske ste preračunljivke. Ve razmišljate tako:

“Jaz imam dosti, imam službo, kariero, lep avto, stanovanje. Hočem moškega, ki je na istem nivoju”.

Moškega, ki bi tako razmišljal, jaz še nisem spoznal. Češ, da bo zdaj, ker ima on stanovanje, iskal eno, ki ima ravno tako stanovanje.

Moški se bo odločil za žensko, ki mu bo všeč. Čist mogoče, celo ponavadi je tako, da bo tvojemu supermoškemu bolj všeč ena nekarieristka.

A daj no?

A zdaj je pa recimo ena 25-letnica, ki ima končan faks, živi pa pri starših, kar frklja v primerjavi s 30-letnico, ki živi v svojem stanovanju? Zakaj že?

In od kdo tebi neka čudna ideja, da je taka ženska primerna samo za okras?[/quote]

Moj odg. se je nanašal na tvojo trditev, da si moški raje izbere mlajšo in po možnosti brez svoje strehe nad glavo. Vseeno malce preveč poveličuješ mladost in neizkušenost. Dandanes vsak bebec konča faks, torej to ni lih merilo, kaj si naredil v svojem lajfu. Moraš še kaj drugega pokazat, če to ni svoje stanovanje pa vsaj uspešna kariera ali aktivnost na drugih področjih.

Napisal sem, da je treba računati tudi s to možnostjo. In da POGOSTO tudi je tako. tega ne moreš zanikati. O čem sploh razpravljamo, v večini zakonov je žena mlajša od svojega moža.

Se opravičujem, ampak kakšno zvezo ima tole z debato?

Pa ravno to ti dopovedujem ( ker ti očitno ni najbolj jasno, oz. slabo poznaš moške): govorimo o izbiranju partnerja. Ti moram res narisat, da pri vleiko večini moških izbira partnerke ni pogojena s tem, kakšno kariero ima ona? ne preslikuj ženskih kriterijev za moške v obratno smer.

Ja avtor očitno je izbral to “grdo”, “ostarelo”, za kariero pehajočo se 30-letnico in sprašuje po nečem drugem, tako da ni bistvo njegove težave v tem, da zdaj išče celo CELIH 5 let mlajšo, ki ji organi še delajo.

Ne, nisem izbral kake frklje. Zanimajo me resne ženske, ker ženska ni le okras. Moja mama res ne bi bila preveč navdušena nad njeno družino, ampak zakaj bi ji razlagal? Punco sem jaz izbral oz. je tudi ona mene izbrala, ne moja mama.
Nisem moški, ki leta za mladimi frkljami.
Res, da sem še pri starših, nisem pa nek teleban, ki ima punco le zato, da mu je za okras. Punca mora biti taka, da se da z njo zrelo pogovarjat. Ne pa neka mlada frklja. Ne razumem moških, ki letajo samo za takimi 10 let mlajšimi. Mogoče res nisem še na svojem, nisem pa tako nezrel, da bi letal za študentkami.

Se opravičujem, ampak kakšno zvezo ima tole z debato? [/quote]

Očitno niti sam sebe ne dohajaš, ko se tako trudiš nekaj branit. Pa dajmo še enkrat: napisal si, da ženske, ki imajo svoje lastno stanovanje pri 30(+) enmu biznismenu konkurirajo z mlajšimi tekmicami. Pa sem napisala, da prvim frkljice niso neka konkurenca. Pa si napisal da imajo že vsaj faks za sabo narejene, čeprav še živijo doma, pa sem napisala da imet faks dandanes ni neka odlika. 🙂

Torej, kaj točno ima en urejen situiran moški od mlade frkljice (razen pregovorne elastične kože)? Razen tega da jo ima za trofejo?

Uh, se mi je zdelo … 🙂

Po kakšni logiki pa so študentke nezrele? Ker so mlajše?
Resnost punce ne merimo po njenih letih, je pa to pri fantih bolj izrazito.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tukaj se vidi tvoje plitko in plehko razmišljanje. Torej 25-letnica brez neke kariere je frklja, ki je lahko zgolj trofeja? Bog ne daj ne, da bi imela recimo zanimivo osebnost, da bi bila načitana, da bi ta njen potencialni snubec lahko z njo celo debatiral. 30-letnico v svojem stanovanju kar avtomatsko postavljaš “nad njo”. Da lahko, posledično, potencialnega snubca, ki bi se odločil za 25-letnico, označiš za plehkega.

Jaz pa dopuščam možnost, d aima 25-letnica brez kariere, ki živi pri starših, lahko ravno tako zanimivo osebnost in se da z njo marsikaj pogovarjati.

Zame so študentke nezrele, ker sem sam 30+. In me zato ne zanimajo 23 letnice pa 20 letnice. Če bi bil sam 23 letnik, bi me pa zanimale takšne, takrat pa bi bile dovolj zrele zame. Zdaj pa sem jaz 30+ in zame zrele ženske so tudi 30+.

Ja, če si na nivoju zrelosti 25letnika, ti je lahko 25 primerna kandidatka za resno vezo.

Tukaj se vidi tvoje plitko in plehko razmišljanje. Torej 25-letnica brez neke kariere je frklja, ki je lahko zgolj trofeja? Bog ne daj ne, da bi imela recimo zanimivo osebnost, da bi bila načitana, da bi ta njen potencialni snubec lahko z njo celo debatiral. 30-letnico v svojem stanovanju kar avtomatsko postavljaš “nad njo”. Da lahko, posledično, potencialnega snubca, ki bi se odločil za 25-letnico, označiš za plehkega.

Jaz pa dopuščam možnost, d aima 25-letnica brez kariere, ki živi pri starših, lahko ravno tako zanimivo osebnost in se da z njo marsikaj pogovarjati.[/quote]

Jaz sem predvsem realna. Od pogovarjanja se ne da žvet, niti kej ustvarit (pa še zdaleč ne mislim samo svoje gnezdo ali kariero). Tvoja dodana vrednost so torej globoki filozofski pogovori? Jah, za kaj takega se res ne rabta it skupnega življa.

Glej model, ne bodi prevzeten zdaj. Tudi jaz sem 30+ in za razliko od tebe ne živim pri starših.

Mogoče boš celo znal izluščiti bistvo? Kot vidiš tudi v tej debati, si v očeh samostojnih, zrelih, resniuh..30+ letnic luzer. Ker živiš pri starših. One navijajo, naj te ženska zapusti in da si zasluži boljšega.

Če si 30, zakaj pa ne bi mogel imeti 23-letnice?

Ne vem, te številke, EMŠO, da sam po sebi predstavljajo zrelost dekleta. Ženske morajo že “po defaultu” prej odrasti, ker jim je mati narava “rezervirala materinsko vlogo”, kar se pozna npr. pri številu mater samohranilk, kjer jih moški popihajo in jih pustijo same z otrokom. Da so 20 letnice nezrele zato, ker so 20 letnice, da je to pravilo, s tem se ne strinjam.

Kaj ne poveš. In zato, ker se od pogovarjanja ne da živet, si naj moški iščemo karieristke v svojih stanovanjih? Ni dovolj ena punca brez stanovanja in s svojo plačo, če imamo sami stanovanje in nadpovprečno plačo?

Moja punca je pol leta starejša od mene in to mi je čisto ok. Ne vem zakaj bi me zanimale 10 let mlajše, če se z vrstnico krasno ujameva? Otrok pa ne nameravava imeti.

Ni videt, da se krajno ujameta, če ti ne dovoli, da se preseliš k njej.

Glej model, zdaj nas tukaj prepričuješ, da je vse ok. Ampak ti si odprl temo. Mogoče pa nisi tako zrel, za kakršnega se imaš. Mogoče bi pa moral gledat za mlajšimi.

Saj to ravno, če bi pa bila 10 let mlajša, pa je ne bi “povohal”, kot praviš, pa je lahko 20-letnica na isti zrelostni stopnji kot tvoja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close