Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Punca ni za skupno življenje

Punca ni za skupno življenje

Pustila te je zato, ker je ti nisi v tistem trenutku, ko ti je to rekla.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Očitno imaš prav. Namreč en dan pred tem in nekaj dni zatem sem jo dobil na laži, se mi je zlagala glede določenih stvari. Menda res nisva bila za skupaj.

Tako je to ko imaš nekoga tako zelo rad, da si ji/mu pripravljen/a pogledati skozi prste.

Antilopek, a te lahko prosim, da zamenjaš svoj nick?

Evo imam nekaj predlogov, ker si moški – gams, muflon, jelen, gnu, srnjak. Probaj, mogoče bo kakšen od teh šel skozi. :)) Pa brez zamere. 🙂

Žan, Gal, Val, Jože, Tone, Janko Ivek… (Katenjek tudi na primer ni opcija ccccc)

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Lojze mogoče :))))

Antilopek je menda antilopin samec, zdaj imaš družabnika (za parjenje), pa bi ga kar prekstila. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Antilopek je menda antilopin samec, zdaj imaš družabnika (za parjenje), pa bi ga kar prekstila. :)))[/quote]

Matjažko, in to kakšen samec – mlajši tip. :))) Mislim, da ni nevarnosti, da bi se kdo v tej virtuali paril. 🙂

Sklepam da te živcira izbor mojega nicka. Samo zate, nov nick 🙂

Dokler vse teče le izza ekranov, ne more priti do parjenja 🙂

In zakaj naj bi menjal nick? Ker bo tebi tako ljubše?

A-a, ne bo šlo. Pa ga ti zamenjaj, če ti moj ni všeč…

Antilopa ve, da imajo gamsi, mufloni in jeleni večje kot samci iz svoje vrste. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti pa misliš da si kao duhovit, ane…

Administratorji, kako je možno da je nekdo drug pisal pod mojim nickom?

Seveda, da je naš Matjažko duhovit, o tem ni dvoma.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Da ne boste mislili da je vse kar pride izpod tega nicka, moje maslo. Očitno forum več ne preprečuje izbora enakih nickov.

Se strinjam z antilopo, če bi bilo pri antilopeku res vse okay in bi bila to prava ljubezen mu ženska ne bi samo zaradi denarja dala kar takoj kajlo, je moralo biti še kaj drugega precej narobe. In pa ženska ga seveda ni ljubila. oz nista bila za skupaj.

Tega pa res nisem jaz napisal…

Menda pa nikoli ne bom izvedel, kaj je bilo še drugega narobe, glede na to da sem jo komaj 2 meseca po začetku zveze dobil na laži. Že takrat bi mi moralo biti jasno, da s to punco nimava prihodnosti. Očitno je res bilo najbolje, da sva se razšla.

Seveda nisi, če si pa ukradel moj nick.

Seveda nisi, če si pa ukradel moj nick.[/quote]

Kdo je kaj ukradel?? Ti si tisti, ki kradeš! Baraba!!!

Administratorji, kako je možno da je nekdo drug pisal pod mojim nickom?[/quote]
Registriraj se. Pa bo malo težje kdo pisal pod tvojim nickom.

Moja punca živi na svojem, do tega je prišla s svojim denarjem. Njena mama samohranilka je ne more finančno podpirat. Z očetom pa že več let nima stikov.
Jaz sem pa iz drugačen družine. Smo bolj bogati, zato tudi večja hiša, zato sem lahko doma, ker imamo dosti prostora.

Če ste res bogati pa naj ti starca pomagata do lastnega stanovanja da ga boš imel tudi ti tako kot punca in se nekaj časa obiskujta. Mislim da tvoja punca hoče videti da si tudi ti zrel za samostojno življenje da veš kaj pomeni plačevanje računov lastnega stanovanja, da veš kako je ko zboliš in nimaš starcev pod sabo da ti mtka nosi čaj v posteljo ampak moraš sam poskrbeti zase. Moj nasvet zate: Pojdi v lastno stanovanje živeti in dokaži prvo kot prvo sebi da si sposoben živeti sam v lastnem stanovanju.

lol

A je tvoja mamica iz “boljše” familije zadovoljna s svojo snaho iz “slabše” familije?

Ojoj! Tole me je dokončno prepričalo, da punca ve, kaj dela. Mogoče bi ti raje našel eno sebi podobno. Mislim, da se tole ne bo obneslo.

Kar pomeni, da v sebi ne nosi ravno prijazne podobe očeta oz. moškega.
Zato je nezaupljiva in se ji boš težko približal, če ne boš pokazal razumevanja.
Še posebej bo težko, ker ima verjetno občutek, da si razvajen, ker so tebi starši nudili več, kot pa njej.

Ojoj! Tole me je dokončno prepričalo, da punca ve, kaj dela. Mogoče bi ti raje našel eno sebi podobno. Mislim, da se tole ne bo obneslo.[/quote]

Se strinjam!

Najdi si eno, vašega “bogastva” vredno, ki so ji vse na pladnju prinesli ta stari.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close