Punca ni za skupno življenje
Saj se zgoraj napisala, da se mi zdi bedasto iskat najem, če imaš svoje stanovanje. Bedarije pa pogosto drago plačujemo. Očitno imaš dovolj denarja zanje. Torej, ker sta najela stanovanje, si svojega fanta spremenila v NEprisklednjika, če bi ga vzel k sebi, bi pa postal prisklednik. Kar tako, puf, kot čarovnica, ki spremeni princa v žabo? 🙂
Pa je bila res težava pri njih ali mogoče tudi pri tebi, da si si izbirala take “prisklednike” za fante?
Stroški s selitvijo so samo, če imaš pravi razlog za selitev je to zanemarljiv strošek…. 😉
Mogoče pa ti gre samo v nos, ker vidiš dve resnici, ne samo eno. Ne bi raje poskusila argumentirano nadaljevati in zagovarjati svoje zgodbe?
Ne da bi vdel 🙂
Mogoče imava samo podobne življenjske izkušnje, ki ti dajo nek vpogled, ki ga deliš z drugimi v želji, da ne bi ponavljali naših napak.
Moder je tisti, ki se je sposoben učit iz napak drugih… 😉 :)))
Kakšne osebne zadeve? Saj si povedala svojo izkušnjo, le argumentirala nisi svojih odločitev. Meni se zdi prodaja lastnega stanovanja zelo neumno dejanje. In zdaj boš plačevala najemnino in metal denar dobesedno “stran”. Komu na čast, priskledniku, ki gi ga iz svojega lahko vrgla, kadar koli bi želela. In kaj boš potem, če ugotoviš, da je prisklednik?
Nisem samski, sem izkusil selitev “na svoje”- v najem, se nekajkrat preselil in potem šel resnično na svoje, in je bilo na začetku zelo, zelo, zelo skromno, zato me sedaj čudijo take izjave, ko nekdo napiše, da se noče preselit, ker zavese niso prave barve…..
Kakšne osebne zadeve? Saj si povedala svojo izkušnjo, le argumentirala nisi svojih odločitev. Meni se zdi prodaja lastnega stanovanja zelo neumno dejanje. In zdaj boš plačevala najemnino in metal denar dobesedno “stran”. Komu na čast, priskledniku, ki gi ga iz svojega lahko vrgla, kadar koli bi želela. In kaj boš potem, če ugotoviš, da je prisklednik?[/quote]Zdaj sta drug drugemu prisklednika, prej bi bila ona na svojem…..
Ansambel obup vam igra…. :))))
Marko ni samski. Se je selil enkrat drugam, drugič pa na svoje. In samo zagovarjam to, kar se meni zdi pametno. Da bi sam prodal stanovanje in šel živet v najem s svojo punco. Pa po moje bi me parkrat udarila po glavi, če je vse v redu z mano, če bi ji kaj takega omenil. 🙂
Če nimaš prisklednika, zakaj pa ga potem nisi povabila k sebi v stanovanje? Ga boš raje porabila za plačevanje najemnine? No, poskusi še ti odgovorit na kakšno vprašanje. 🙂
On_, ti pa si res vseved. UPs, misliš, da si. Naj ti povem, da se hudo hudo motiš.
Kaj misliš, da bi se midva stiskala v majhnem stanovanjcu, če sva želela večjega? In misliš, da je moj fant prisklednik, ki bi se kar nekam prislinil? Ne, ni.
On in jaz bova kupila stanovanje skupaj, vsak pol. Ni on človek, ki bi si dobil žensko in se kar priselil zastonj k njej. Za skupno stanovanje bova dala vsak pol. In ne boš verjel, da bo prodaja mojega stanovanja dovolj za nakup polovice drugega stanovanja. In da ima tudi on bolj kot ne že dovolj prihrankov za pol stanovanja. Vidiš pa še v kreditih ne bova.
Srečneža :), meni to ni bilo dano. Sem pa kar nekaj let plačeval kredit (sam) tudi medtem ko je bila ona brez zaposlitve, prisklednica 🙂
Pa nisem vseved, imam pa že nekaj izkušenj, ne vem zakaj se počutite tako ogroženo, če vem jih opisujem?
Forum je zaprt za komentiranje.