priporočila prosim
Skratka, čestitala si sama sebi na “prikrit” način. ;)[/quote]
Da ne bo pomote, mrT jaz ne poznam, mi je pač padlo v oči, kako razmišlja in piše.
Samo, čakaj, ti si mogoče hotel nekaj drugega reči, jah, če tako daš tale dva stavka skupaj, ti moram dati seveda prav.
Najbrž bi morala zgoraj napisati – tako bi rekla, če bi mi padlo na pamet, ti bi pa lahko tudi v oklepaje napisal “nezaveden” način 🙂
Sicer pa, če je meni nekaj všeč, to še ni nujno razlog za samo-čestitke, saj sploh ni rečeno, da je na lestvici absolutnih kriterijev to nekaj res zanimivo ali posebno ali lepo.
Meni je tudi mrT-jevo pisanje padlo v oči, menda zaradi preprostega razloga, ker ni lep in ni obremenjen zaradi tega. To je tudi ena nezdružljiva kombinacija.
Aja jaz sem lepa, začajsko, fizično pa še pametna. No saj ne da ni očitno, samo pač napišem, ker imam ravno čas 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ne predstavljam si, kako si lahko fizično pameten. Če pa rečemo to v drugem kontekstu, da je nekdo pameten za pogledat, pa vsi vemo, kaj pomeni, a ne? Verjetno si to mislila, a ne? Malo nerodno izražanje, ne zamerimo, če priznaš svoje grehe. :D[/quote]
Ok bom pojasnila: Sem lepa, [pastavek]značajsko , fizično [veznik]pa še pametna. Aja mogoče pa res manjka vejica, ups… 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Narcis se je tudi tako videl, potem pa se je prevrnil v vodnjak in utopil, ko je hotel poljubiti svoj odsev. :))[/quote]
To je bilo zato, ker je bil samo lep (ne pa tudi pameten 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Moji odnosi laufajo in sem zelo srečen, da sem deležen tega blagoslova. Sem srečno poročen in imam 3 froce. V resnici znam svoja mnenja in opažanja zavit tudi v celofan, pa še vedno povedat isto. V realnem življenju nikomur ne rečem,da je grd in neumen, ampak da ima zanimiv izgled in da je nespameten. Vse se da. Internet prenese krute besede in posploševanja, še posebej, če se skrivam pod psevdonimom 🙂
Hja. V odnosih je tolk momentov, da v resnici ni matematike. 1000x mi poči film na najbolj banalni fori ženska-moški (mačka-pes). Moji ženi tudi. Pol pa otročad prinese svoje, pa spet ne gre, da bi svoje vedenje uporabil odnosu v prid. Pol se pa spičiš.
Sam, vsi vemo, da sta čas in pogovor oče in mama dobrih odnosov. Mene je žena naučila, kako ne požgeš mostu za sabo in kako se relaivno hitro nakulirat.
Saj upam, da je vsem jasno, da posplošujem in da so pravila v glavnem sestavljena iz izjem?
In da so grdota in lepota skrajno individualni, če si le upamo priznat, da sta?
Bom dal primer: obstajajo ženske, ki so jim všeč skrajno kosmati deci, tipi, ki so jim všeč debele ženske, fetišisti invalidnih ljudi itd, itd… Lepota in grdota ne moreta obremenjevat inteligentnega človeka, ker nista lastnosti, ki jih sam lahko uvidi. Uvidi jih lahko le njegov partner.
Iz tega, katenjka izhaja moje mnenje, da sem verjetno grd. Imam malo prosilk za seks. Natančneje – samo eno. Iz tega lahko sklepam, da večini žensk nisem lep. Zakaj me to niti malo ne moti? Ker sem nekomu dovolj lep. Dovolj je zame dovolj 🙂 Ljudjm, ki se obremenjujejo z izgledom v očeh (več) drugih ne bo nikoli dovolj, tudi če bodo lepi miljardi ljudem – nekomu vedno ne bodo. Primer: Julija Roberts je meni ful lepa in sexy, moj fotr pa pravi, da je grda kot smrtni greh in da je ne bi nasadil, če mu plača. Je zdaj ona grda ali lepa?
A so lepi otroci 🙂 🙂
A ne da sem imela prav 🙂 :)[/quote]
Enkrat sem vprašal starejša dva, kakšni so otroci, če je oče pameten in grd, mama pa lepa in neumna.
Takoj sta odgovorila, da so otroci grdi in neumni.
Zdaj pa nekaj logike:
To verjetno pomeni, da so moji otroci pametni, kar pomeni, da sva z ženo oba pametna. Vsi pa vemo, da so grdi ljudje pametnejši od lepih… 🙂 Torej… Sva z ženo oba grda.
Damn. Ta logika je moreča stvar.
Ekstreme narava popravi v povprečje, žal ali pa na srečo, če mata dva grda otrke, so otroci lepši od njiju, isto , če imata dva pametna, so otroci neumnejši od njiju. Menda je res dobra kombinacija da je en pameten pa grd, en pa lep in neumen, in če opazuješ pare,to sploh ni tako redko. Tudi karakterno se najprej privlačiš z nasprotnim karakterjem od svojega, živet je pa menda lažje s podobnim… Od tu tista teorija o frajerjih in good guyih…
A to samo ti misliš, da je tvoja žena grda?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Lepota in grdota ne moreta obremenjevat inteligentnega človeka, ker nista lastnosti, ki jih sam lahko uvidi. Uvidi jih lahko le njegov partner.
Kaj zdaj misliš, lepota v smislu esteticizma al tista subjektivna? Ker za nekja lahko rečemo, da je objektivno lepo. Npr, lepo raščena smreka. Ali pa bor na skali skrivenčen zaradi burje.
Navadno pa kot lepo razpoznamo nekaj kar ima pravilno obliko, simetrijo… oz tisto,kar nam kot tako še dopušča naša subjektivna interpretacija.
Meni Julia Roberts deluje grobo, ni ravno klasična lepotica, je tipičen primer, da je nekomu to všeč , nekomu pa totalno ne.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Kako to? Jaz se že ne bi poročil z eno, k bi mi bla grda.
Men je ona lepa.
Ampak, ker jo ne obletava 100 tipov, predvidevam, da je večini OSTALIH tipov grda. Razen če sem jaz tolk strašen, da bežijo.. al kaj?[/quote]
Mogoče pa ne veš, ker tega pravzaprav ni nikoli sprobala. Mene tudi ne obletava 100 tipov, pa dvomim da je to zato, ker sem grda. Ok zdaj točno vem, kak se to bere, tako da brez veze, da še kaj pišem 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.