Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prijateljstvo M/Ž

Prijateljstvo M/Ž

Saj smo vsi pristranski.

Veš, marsikaj ostane za štirimi stenami. In ljudje, ki v družbi kažejo lepšo plat, imajo lahko pri njih doma čisto nasprotje.

Kot pravi Marko, vse je odvisno od tega, kaj iščeš in kako smo naravnani.
Če si željan prepira, se boš prej ali slej s kom skregal…Ali karkoli drugega….

A ne pečejo vsak dan novega ?

Če gledaš, koliko parov se vsak dan loči ali gre narazen….Lahko na te gledaš, kot na svež kruh ali pa spet v njih vidiš nesposobneže in si misliš, da brez razloga ni šel narazen oz. ga ženska ne bi pustila, če bi bil dober.

Vsi ti odnosi, kjer so ljudje nezadovoljni so v bistvu iskanje resnice, iskanje samega sebe, tako da je kot pravi Robi. Vsak, ki oddide iz neke zveze, je odšel z razlogom, najverjetneje je spoznal, da je vreden več ali pa da lahko da več nekomu, ki bo to znal cenit. Tako da, kruha je ves čas enako. Starejši ko postajaš, več ga je. Je pa res, da si ga vsi želimo takoj zdaj, ker vemo, kako dober je, zato je treba bit potrpežljiv, dokler ga ne najdemo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na ločence gledam kot na dobro blago: mogoče so se zato ločili, ker so dovolj pametni, da niso vztrajali v slabi vezi (ni rečeno, da je bil kdo od para slab, lahko je pač bilo le to, da se nista ujela, torej sta oba lahko svež kruh :)).

Človek je potrepežljiv nekaj časa, samo počasi pa postane lakota huda, počasi star kruh ali pa samo solata ni več dovolj.

Ronka, Ronka…, preveč analiziranja moških. To tudi ni dobro, da toliko premlevaš. 🙂 Pomembno je, da je dober do tebe in se razumeta. Potem pa ga s šibo prevzgajaš, če ni v redu, zdaj se osredotoči samo na pozitivno. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ronka ne rabi šibe, če pa ima črn pas…:)
Tako je napisala. Če je pa res, pa ne vem, ker nisem preverjal..:)

Ronka ne rabi šibe, če pa ima črn pas…:)
Tako je napisala. Če je pa res, pa ne vem, ker nisem preverjal..:)[/quote]

Toliko filozofije o moških, pa tako malo “akcije”, razen športne…. Ali so mamini sinčki, ali gredo vsako soboto na pivo s kolegom, ali so premladi, ali so nezreli, ali so poročeni, ali … 🙂
Tam v potapljaškem klubu uči 20-letne, postavne fante, namesti bi jim demonstrirala vaje iz oživljanja pri utopljencih, jih verjetno žene, da plavajo do izmučenosti, da potem niso za nobeno rabo. :))

To je stvar večne dileme…Ali ni primernih in pametnih dedcev na razpolago ali pa so ženske preveč zahtevne.

To je stvar večne dileme…Ali ni primernih in pametnih dedcev na razpolago ali pa so ženske preveč zahtevne.[/quote]

Komplicira preveč, a ne? 🙂 Ko se ne pritožujejo čez moške, potem veš, da ženska ima to, kar rabi. 😀 Poglej samo Bibitko, nikoli nič ne reče čez moške, ker ji moški pomaga pri peki krofov, potice, pri vlaganju kumaric itd. :))) Samo niso vsi moški kot midva, malo je takih biserov, v tej luči je bolj razumljivo, zakaj toliko tarnajo samske ženske. 😀

Težko sodim, ker nisem zraven nje, da bi videl s kakšnimi dedci ima opravka.
Je pa res, da bi tudi sam raje bil sam, kot pa imel ob sebi tečno žensko, ki popiva, kadi, vara….

Ene ženske imajo res srečo.
Bibitka se res nič ne pritožuje. Predvidevam, da ima doma pridnega moža.
So pa pridni res v manjšini.

Družbene norme, pa vzgoja, pa izobraževanje….Vse to gre v napaćno smer. Deluje proti temu, da bi bili ljudje s sabo in hkrati z drugimi zadovoljni.

Žensko morš prvo pofukat, pol pa lahko prijateljuješ z njo. Do takrat pa, kdor jo fuka, naj jo vozi tudi na pijačo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mož je vsekakor priden, si zasluži zlato medaljo, samo ne vem, če je izključno mož tisti, ki skrbi za njeno zadovoljstvo, ne omeni ga kaj pogosto… 🙂

In prepričan sem, da imaš gotovo veliko dobrih prijateljic, saj takšnih nasvetov ne vidim pogosto. Težava je le, da ti nobena toliko ne zaupa, da bi s teboj ostala dlje časa. Jebeš tako prijateljstvo, dobesedno. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sej v tem je hec, da ne rabim nekih prijateljic, ki itak ne dajo fukat. Pa d abi s emi nekaj cmerile, kako so razočarane v lajfu zarad tipov, brezveze. Mi je ena, ki da, dovolj.

Ti pa kr glej romantične komedije z ženskami in poslušaj njihovo bluzenje.

Potem nimaš nobenih prijateljic, verjetno ne bližnjih in ne “daljnih”, glede na postavljanje kriterije. V postelji bi bilo zelo fajn poslušati njihovo “bluzenje in romantične komedije”, ampak več sreče prihodnjič, ko se obrišeš pod nosom… 😀

In prepričan sem, da imaš gotovo veliko dobrih prijateljic, saj takšnih nasvetov ne vidim pogosto. Težava je le, da ti nobena toliko ne zaupa, da bi s teboj ostala dlje časa. Jebeš tako prijateljstvo, dobesedno. ;)[/quote]
Sem se ravno spraševal kakšna je v reali učinkovitost tega prepričanja. Mislim na količino prijateljic.
Pa me je Marko prehitel.

Mislim, da je to bolj glas obupa in jeze…..

Ne, nimam. Mi je ena, s katero seksam dost. Ampak ji ne rečem prijateljica, temveč punca.

Ne vem, o čem se je za prepričevat.

Read my lips: NE RABIM PRIJATELJIC.

Če imaš ti ženske prijateljice, vredu…

Spider, ne razumem, kaj hočeš povedat, da si imel nesrečo z ženskami in si šele zdaj našel tako, ki ni tečna, ki se ne cmeri, ali, da bo ta tvoja punca tvoja bodoča prijateljica, ko boš nehal z njo spat. Škoda da šele takrat…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Pišem komplicirano? Hočem povedat, da ne rabim nobenih ženskih prijateljic, ki bi se mi nekaj cmerile, pa bi z njimi imel neki kao platonski odnos..

Matjazko se mora, kot vsi teoretiki, še odločit, kaj bi sploh rad..

Prvo je napisal tole..

Nato mi napiše tole..

Kaj je zdaj matjazko, odloči se, seksaš s svojimi prijateljicami, ali ne..Se s prijateljicami seksa, ali ne…Kakšno ej tvoje stališče..če ga sploh imaš..

Ker meni deluješ kot nek teoretik, ki kr nekaj piše prosto po Prešernu..

Torej ti prijateljstvo zreduciraš na enostransko cmerjenje. No veš, v tem primeru te pa mogoče celo razumem, tebi se je lažje odločit, kaj bi rad, ker enostavno ne razpolagaš z vsemi spremenljivkami, ki opisujejo življenje.
Ne ne pišeš komplicirano. Nimaš o čem…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Lahko govorim samo zase osebno – prijateljstvo z ženskami ne sklepam na podlagi seksualne privlačnosti (banalno npr., da bi hotel biti prijatelj punce, ki ima “velike joške” :D), ampak na podlagi osebne in značajske privlačnosti, torej spol dejansko sploh ne igra posebne vloge, lahko pa vsekakor takšna zveza med moškim in žensko vsebuje tudi pridih ali kanček “erotike”, kar pa ni nič slabega in še zdaleč ne pomeni, da bo prišlo do prestopa “nevidne meje” – jaz takih prijateljic nimam, da bi do njih gojil spolne apetite, kako je z njihove strani, ne vem. Če pa je gonilo prijateljstva v ozadju zgolj želja po spolni združitvi, potem je to zame primitivna/infantilna oblika “prijateljstva” (pogosto rabljen izraz za to obliko je “f-u-k-frend”), nekoliko bolj značilna za (nezrele) moške, ker je lahko zelo okrjena v svojem bistvu, če pomeni golj sredstvo za dosego določenega cilja – odskočno desko za seks. Odvisno, kako si kdo intepretira prijateljstvo, zame je prijateljstvo nekaj globjega, zato tudi ni omejeno na spol ali v povezavi s spolnimi željami.

Daj ne delaj se neumnejšo kot si. Kaj pa je prijateljstvo moški-ženska drugega, kot to, da moški ženski igra nekega psihiatra?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close