Pravih moških ni več?
Ampak zakaj identično ne napišeš ženskam češ da dokler bodo mislile da si zaslužijo take čuteče in pozorne tipe ki bodo kuharji pa gospodinje pa jebači… Ker ne morejo imet moškega doma gospodinjca v družbi pa badass samozavestneža ki je očerljiv in šarmanten in rajcig …
To preprosto ne gre skupaj. [/quote]Seveda ne gre, ker to tudi ni bistvo njihovega jamranja (nepomita posoda, pospravljanje….) Bistvo je, da jo tip jemlje kot samoumevno in ne opazi truda, ki ga ona vlaga v vezo in ker revca ne ve kaj drugega povedat navrže kot razlog črepinje in cote in kdor je zaslepljen in ne vidi bistva gloda to kost in deli procente koliko naj bi kdo pomil krožnikov, bistvo problema mu pa ostaja….. :/
Naj še dodam da meni VG odlično izgleda glede na njena leta tist tvoj “avtomobilček iz lunaparka” pa ne vem kak bo, ko bo, če bo prišel do njene starosti 😉
Ne vem, če ravno pamet raste. 🙂
Možganske sposobnosti prav tako začnejo v starosti upadati. Razen izjem, ki se še pri 60-tih izobražujejo in delajo na svoji psihofizični kondiciji.[/quote]
Nekaterim tule gor je pamet že zdavnaj nehala rasti pa še niti 30 niso? Katastrofa.
Drugače pa jaz bi imela telo 25 letnice in pamet in izkušnje 60 letnice.
Saj ravno to želim poudariti, da je razlika ali na starejšo žensko gledaš kot na mamo ali pa kot na možno partnerico.
VG je lahko čisto dobra mama, ni pa dobra za 25 letnika. 🙂
Isto bodo zame 25 letnice povedale, ko bom star 50 let, da sem star in zguban in neprivlačen. :)[/quote]To bo še dobro, kaj pa če to rečejo že sedaj?…..ccccccc
Folk CUT The BULSHIT!
Ženske imate pač previsoke standarde nikoli vam ni dost…moški smo pa dost bol simpl z nami se lahko zmenite za vse če je vsaj kolko tolko fer in smiselno.Mi smo zadovoljni s povprečno žensko medtem ko pri vas mora moški biti 100% tak kot si ga ve zamislite, da ne omenjam kakšne zahteve imate (vem, ker poznam ogromno žensk)…spustite se na realna tla!
Če si povprečen/a po izgledu in po usephu boš tudi takega partnerja privlačil/a tko pač je in pika.
Ja vem so izjeme ampak KAJ POL to je samo par tisoč takih in par tisoč v primerjavi z 7 miljard je procentualno gledano zelo malo…pač ženske tako kot ste naivne greste gemblat na tak procent uspešnosti in SURPRISE zgubite zato pa potem nastajajo take teme…pač dosti jih misli, da so oh in sploh (v resnici so čisto povprečne ali pa tudi to ne) in jim average Joe ni dovolj dober.
Najbolj je napisu Matkic:
kak ni bistvo če pa hočejo tipa ki bo pomagal v gospodinjstvu in bil razgledan kulturnik ali kaj podobnega, pa hkrati pozoren, nežen bo zelo redko ali nikoli kaj spil, bo ljubeč oče, bo čustven, hkrati pa šarmanten, ljubezniv, si bo zapomno vse datume ko se je prvič vsrala v skupnem stanovanju in kaj jaz vem kaj še vse
torej priznavaš da si je ”revca” (ja seveda) sama kriva ker ne zna povedat kaj jo mantra…. zakaj smo torej tipi krivi da babe ne znajo povedat kaj jim ne paše…. če mene med seksom boli mišica zaradi 1 poze ji bom povedal da bi rad drugače ker me ”trga” in hop gremo…. nebom začel… ”veš ti ne veš dobro seksat” ker pač ni opazla da me boli mišica…
Saj babe tipa jemljejo tudi samoumevno…. bom prav šel nardit test in bom žensko pohvalo in obrajtal tolkokrat kot ona mene pohvali … pa me zanima kdo bo postal prej nezadovoljen…. 1000% ženska
kak ni bistvo če pa hočejo tipa ki bo pomagal v gospodinjstvu in bil razgledan kulturnik ali kaj podobnega, pa hkrati pozoren, nežen bo zelo redko ali nikoli kaj spil, bo ljubeč oče, bo čustven, hkrati pa šarmanten, ljubezniv, si bo zapomno vse datume ko se je prvič vsrala v skupnem stanovanju in kaj jaz vem kaj še vse
torej priznavaš da si je ”revca” (ja seveda) sama kriva ker ne zna povedat kaj jo mantra…. zakaj smo torej tipi krivi da babe ne znajo povedat kaj jim ne paše…. če mene med seksom boli mišica zaradi 1 poze ji bom povedal da bi rad drugače ker me ”trga” in hop gremo…. nebom začel… ”veš ti ne veš dobro seksat” ker pač ni opazla da me boli mišica…
Saj babe tipa jemljejo tudi samoumevno…. bom prav šel nardit test in bom žensko pohvalo in obrajtal tolkokrat kot ona mene pohvali … pa me zanima kdo bo postal prej nezadovoljen…. 1000% ženska[/quote]
Ne rabiš testa … to se ve in je znano 🙂
Se strinjam s tabo. Vam je vseeno ali že ženska neumna, brezposelna, lena, nerazgledana, nekulturna. Edino eno vam je važno: da je lepa, da ima super postavo, lepe noge, dobre joške. Če je lepotica, je lahko na vseh ostalih področjih nula pa bo ok.
Ja, res ne komplicirate. Edini pogoj za ženske vam je lepota.
Saj babe tipa jemljejo tudi samoumevno…. bom prav šel nardit test in bom žensko pohvalo in obrajtal tolkokrat kot ona mene pohvali … pa me zanima kdo bo postal prej nezadovoljen…. 1000% ženska
glede na njena leta… hahahaha
naj odlično zgleda NE GLEDE na leta…. jaz sem vido DOSTI 40 letnic ki zgledajo bolje kot kaka 25 letnica… no to za Godino ne moremo rečt… ne glede na leta…. tudi 60 letnic sem vido že boljših kot je ona….
Kar se pa tiče tvojega zasmehovanja ženske ki zgleda daleč boljše verjetno od tvoje drage pa od vseh kvazi pravih žensk na MoNu pa samo tole…. jaz nebom fukal pri 65 vsak dan 3x kot ta vikend… zato me baš boli K kako bo zgledala pri 60tih če jih bo dočakala, me pa prekleto fejst zanima če zgleda danes in še naslednjih 25 let bolj ali manj tako dobro!
Robi, obstajajo milfice ki bi jih jaz nategno… in Godina pač ni med njimi! Niti nikoli nebo.
Evo recimo eno ki je blizu njenih let pa zgleda BISTVENO bolje od Godine… kaj me briga kolo keša da za karkoli glavno je da ma štel pa se zna uredit…
Se strinjam s tabo. Vam je vseeno ali že ženska neumna, brezposelna, lena, nerazgledana, nekulturna. Edino eno vam je važno: da je lepa, da ima super postavo, lepe noge, dobre joške. Če je lepotica, je lahko na vseh ostalih področjih nula pa bo ok.
Ja, res ne komplicirate. Edini pogoj za ženske vam je lepota.[/quote]
Neumen reply, še enkrat si preberi kaj je avtor “miza55” napisal, pa potem probaj še enkrat.
Saj ravno to želim poudariti, da je razlika ali na starejšo žensko gledaš kot na mamo ali pa kot na možno partnerico.
VG je lahko čisto dobra mama, ni pa dobra za 25 letnika. 🙂
Isto bodo zame 25 letnice povedale, ko bom star 50 let, da sem star in zguban in neprivlačen. :)[/quote]To bo še dobro, kaj pa če to rečejo že sedaj?…..ccccccc[/quote]
Se ne obremenjujem s tem, kar rečejo 25-letnice. 🙂
Ja, res ne komplicirate. Edini pogoj za ženske vam je lepota.[/quote]
ja maš prav…
Kot si zapisal/a…
pa bo OK …. samo potem je treba nadaljevat…. za eno ali par noči zabave…
Za skupno zvezo pa še mora bit minimalno razgledana, vedno higienična in znat gospodinjit, ter imet vsaj minimalca….
kar pa je še vedno 100000x manj zahtevno kot tudi od grdih žensk zahteve po moških kvalitetah…
Je pa res da je lepota kvaliteta številka 1.
Ker če me ženska SPOLNO NE PRIVLAČI je v vsem lahko 1A ali 9.9/10 pa ne bova dolgo skup razen če mi bo pustla da jo varam…
Recimo tukaj:
Zato bodi malo bolj prijazen do ljudi, da ne boš še ti tak.[/quote]
Kar preberi si, kako si zabluzil v neko moralistično svetovanje, za katero te nisem prosil, niti ni bilo predmet teme, ti sprenevedavko. Mojster offtopičarjenja in sprenevedanja.
http://med.over.net/forum5/read.php?124,8763849,8766457#msg-8766457
Ti pa zanikaj dalje, sej delaš iz sebe butla, ne iz drugih.[/quote]
Še enkrat ti bom dal nasvet, bodi malo bolj prijazen. Če že dam nasvet, je tak, da ga tudi sam upoštevam. 😉 A sem kje napisal, da sploh ne dajem nasvetov? Ali se sprenevedaš ali pa pač spet ne zastopiš.
Se delaš neumnega, ali si res neumen? Govora je o “pravih moških” na splošno, ki naj bi jih po mnenju Godine bilo le 1%, ne o pravih moških kot o primernih partnerjih za določeno žensko.[/quote]
Sam ne vidim nobenega smisla v enostranskem obtoževanju enega ali drugega spola in prepiranje o tem, katerih je več. Pravih ali nepravih….
Vsi smo priča bolj ali manj enakim družbenim vzorcem in prepričanjem, katerih posledice so lepo razvidne v naših odnosih.[/quote]
Res je in mene niti malo ne čudi, da so eni sami. Saj že iz samega pisanja določenih (večinoma samskih) veje toliko negativizma, ogorčenja in ogroženosti, da je logično, zakaj tak človek ni sposoben živeti v sožitju z drugim v neki resni zvezi. Ti bi se še pobili med sabo. :))
Najbolj zabavno je to, da imajo tule gor največ za čez ženske povedat in največje kriterije samski moški.
Nekje sta matjazko in japkica napisala, da ok ženska dobi moškega in tudi obratno. Ja tudi obratno. Dobri moški dobijo ženske. Škart roba pa pljuva po MONu po ženskah. Fantje boste morali malo pogledati sebe in potem postavljat kriterije za ženske. Očitno niste ravno zaželeni pri ženskah?
Leti izrecno in samo na tiste, ki pljuvajo po ženskah in ne na vse samske.
Recimo tukaj:
Kar preberi si, kako si zabluzil v neko moralistično svetovanje, za katero te nisem prosil, niti ni bilo predmet teme, ti sprenevedavko. Mojster offtopičarjenja in sprenevedanja.
http://med.over.net/forum5/read.php?124,8763849,8766457#msg-8766457
Ti pa zanikaj dalje, sej delaš iz sebe butla, ne iz drugih.[/quote]
Še enkrat ti bom dal nasvet, bodi malo bolj prijazen. Če že dam nasvet, je tak, da ga tudi sam upoštevam. 😉 A sem kje napisal, da sploh ne dajem nasvetov? Ali se sprenevedaš ali pa pač spet ne zastopiš.[/quote]
Marko spet si se sam nategno
Iz te teme direkt
Če se tebi zdi da jih rabi Spider ali jaz potem se meni zdi da jih rabiš tudi ti 🙂
To kar pa LAHKO ali NE rabiš pa nebom debatiral… ker ni obvezno….
ajajaja Marko.. že spet…
Kar se tiče tistih v penziji, ja, država se stara. Ampak to je tudi tvoja odgovornost. Že pred leti bi lahko zaplodil najmanj deset otrok od katerih bi vsaj enega vzgojil v uspešnega podjetnika, ki bi zaposlil ostalih devet kateri bi potem lahko več prispevali v državno blagajno.
Res pa je, da se danes podjetniška uspešnost meri predvsem v tem koliko folka znaš nategnit, da zate delajo skoraj zastonj in kako se čimbolje izogniti davkom. Ja, pa ženske so krive, ki bi samo nekaj v službo hodile pa športale pa… in moški, ki živijo pri mamicah, nimajo služb in … in … in …[/quote]
Ne bos nič meni podtikal krivde jaz mam 33 let. Ti in tvoji kolegi ala kuča
n, Spomenka Hribar, Janez Stanovnik in ostala leva mafija z asistenco Janeza Janše in podobnih ste uničili državo in zje.bal socialno državo za svoje otroke si pa fajn poskrbel ane drugi pa naj crknejo
Tvoja kolegica Spomenka ima penzijo že 20 let kljub razveljavitvi zakona s katerim so ji zrihtal penzijo kljub le par letom delovne dobe s strani ust. sodisca ampak vazno, da je za njih socialna drzava .
Če dovoliš… kam pa leti tvoje pljuvanje?[/quote]
Na njo pač ne ker ona je že X let v resni zvezi in v 5 mesecu nosečnosti z svojim dragim fantom v presrečnem razmerju
/sarcasm off
Je vprašanje sploh potrebno ? 😛
Kar se tiče tistih v penziji, ja, država se stara. Ampak to je tudi tvoja odgovornost. Že pred leti bi lahko zaplodil najmanj deset otrok od katerih bi vsaj enega vzgojil v uspešnega podjetnika, ki bi zaposlil ostalih devet kateri bi potem lahko več prispevali v državno blagajno.
Res pa je, da se danes podjetniška uspešnost meri predvsem v tem koliko folka znaš nategnit, da zate delajo skoraj zastonj in kako se čimbolje izogniti davkom. Ja, pa ženske so krive, ki bi samo nekaj v službo hodile pa športale pa… in moški, ki živijo pri mamicah, nimajo služb in … in … in …[/quote]
Ne bos nič meni podtikal krivde jaz mam 33 let. Ti in tvoji kolegi ala kuča
n, Spomenka Hribar, Janez Stanovnik in ostala leva mafija z asistenco Janeza Janše in podobnih ste uničili državo in zje.bal socialno državo za svoje otroke si pa fajn poskrbel ane drugi pa naj crknejo
Tvoja kolegica Spomenka ima penzijo že 20 let kljub razveljavitvi zakona s katerim so ji zrihtal penzijo kljub le par letom delovne dobe s strani ust. sodisca ampak vazno, da je za njih socialna drzava .[/quote]
a v kristusovih si? ja, pol si pa res nedolžen ku ovčka in samo nosiš breme grehov preteklih generacij.
Če dovoliš… kam pa leti tvoje pljuvanje?[/quote]
Na njo pač ne ker ona je že X let v resni zvezi in v 5 mesecu nosečnosti z svojim dragim fantom v presrečnem razmerju
/sarcasm off
Je vprašanje sploh potrebno ? :P[/quote]
Tako vprašanje kot odgovor sta bila nepotrebna… 🙂 mal je pa treba tud provokacije, če že eni ne vedo kaj bi pljuval pa koga bi… 🙂
/sarcasm off
Je vprašanje sploh potrebno ? :P[/quote]
Tako vprašanje kot odgovor sta bila nepotrebna… 🙂 mal je pa treba tud provokacije, če že eni ne vedo kaj bi pljuval pa koga bi… :)[/quote]
Problem je v tem ker uporabnica sploh ne bo razumela pointa in samorefleksije nebo naredila na sebi ampak bo okrivila tebe ali mene ali iskala zunanje vzroke ali pa pač rekla da sva otroka
Da bi pomislila na tisto na kar sva ti in jaz seveda ni niti minimalnih šans…
Ti lahko talaš nasvete, drugi jih pa tebi ne smejo?
Preden začneš spet bluzit, beri nazaj, tisto repliko sem ti podal, ker si trdil, da nikoli ne deliš nasvetov, za katere te nihče ni prosil. Pa nekaj si cvilil Matkiču, da ne rabiš nasvetov.
Mi tudi ne rabimo tvojih nasvetov, kot ti ne naših. Si zmožen to razumeti?
Čaki zdaj. A se lahko zmenijo vse ali ne, zdaj se odloči. Katere ženske si imel to v mislih, ki se lahko zmenijo vse z moškimi? Od kod ti potem te izkušnje z ženskami, če pa imajo vse previsoke standarde? :))
S kom si se ti to pogovarjal?
Forum je zaprt za komentiranje.