Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pravih moških ni več?

Pravih moških ni več?

Še enkrat ti bom dal nasvet, bodi malo bolj prijazen. Če že dam nasvet, je tak, da ga tudi sam upoštevam. 😉 A sem kje napisal, da sploh ne dajem nasvetov? Ali se sprenevedaš ali pa pač spet ne zastopiš.[/quote]

Marko spet si se sam nategno

Iz te teme direkt

Če se tebi zdi da jih rabi Spider ali jaz potem se meni zdi da jih rabiš tudi ti 🙂

To kar pa LAHKO ali NE rabiš pa nebom debatiral… ker ni obvezno….

ajajaja Marko.. že spet…[/quote]
Svojo nasvet upoštevam pri sebi. Torej, kaj bi rad povedal oziroma česa ne razumeš? Bodi jasen. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če dovoliš… kam pa leti tvoje pljuvanje?[/quote]
V čem pa ti tu vidiš pljuvanje, če dovoliš?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pač nismo sposobni, pa kaj. Tudi taki obstajamo na svetu.

Ti se raje zase vprašaj, zakaj kljub svoji bojda dobri zvezi še evdno visiš na forumih in samskim deliš nasvete, mnenja, kritike..[/quote]
Zakaj bi se spraševal stvari, na katere že poznam odgovore? Ne razumem tvojega “nasveta”. :))

Tisti, ki imate tako slabo mnenje o nasprotnem spolu, le kakšne izkušnje imate? Nenavadno je to, da jaz nimam takih slabih izkušenj, da bi kar vse moške metala v en koš? S slabimi moškimi se sploh nisem nikoli zapletala.
Pravi moški nima težav pri iskanju prave ženske in obratno.

Saj mi nimamo težav… no jaz ne…. težave majo ženske ko bi od mene hotle še več pa meni ni ker raje sprobam naslednjo 😉

Torej sem pravi moški ker nimam težav pri iskanju ženske ampak se zavestno odpovem nadaljevanju življenske poti z to žensko ker sprobam še drugo ona pa jamra zakaj? Pač zato ker so druge še boljše ali bolj seksi?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če dovoliš… kam pa leti tvoje pljuvanje?[/quote]
V čem pa ti tu vidiš pljuvanje, če dovoliš?[/quote]

Seveda dovolim… malo bolje poglej 🙂

Verjetno se tolažiš, da te to zabava, moje mnenje pa je, da ti šnofanje po problemih drugih zapolnjuje praznino, ki jo čutiš v sebi, kljub bojda dobri vezi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Verjetno se tolažiš, da te to zabava, moje mnenje pa je, da ti šnofanje po problemih drugih zapolnjuje praznino, ki jo čutiš v sebi, kljub bojda dobri vezi.[/quote]
Prav, jaz pa vidim, da sklepaš po sebi. :))

Je pa vprašanje, ali je ta negativnost posledica samskosti ali pa je samskost posledica negativizma. 🙂

Seveda so še pravi samski moški.
Poglejte tu gor jih je polno: Sadni, Matkič, EnTIp, Seba… sami pravi kerlci. Ženska, navalite nanje, ne pa, da jamarte, da ni samskih. TIle samo čakajo, da navalite nanje.

Ti lahko zaupam, da iz tvojih postov ni zaznati nekega pozitivizma? V čem si torej ti drugačen, kljub svoji vezi?

ahhahahaha

nobena nima niti šans da pride do pijače z mano, no razen morda calypso in antilopce…. 😛 onidve bi znali bit fajn za eno ”kofe” 😛

dvomim da bi si kdo izmed zgoraj naštetih želel katerekoli iz MoNa če smo realni 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Je pa vprašanje, ali je ta negativnost posledica samskosti ali pa je samskost posledica negativizma. :)[/quote]
Eno z drugim. Strah pred novo izkušnjo in razočaranje (jeza) nad preteklo.

ahhahahaha

nobena nima niti šans da pride do pijače z mano, no razen morda calypso in antilopce…. 😛 onidve bi znali bit fajn za eno ”kofe” 😛

dvomim da bi si kdo izmed zgoraj naštetih želel katerekoli iz MoNa če smo realni :D[/quote]

Joj, zdaj smo pa vse samske mone obupane, ker si nam dal košarico. V jok pa na drevo. Pa take upe sem gojila.

Dajte no dajte, tradicionalneži, da se ne boste razpočili zaradi lažnega občutka večvrednosti. Resnico o svojih zvezah kajpak krivate, kot kača noge. Pa v čem ste vi drugačni od nas? V ničemer, ravno tako bluzite po tem forumu, delite cinične nasvete, za katere ni nihče prosil, zraven pa še laične psihoanalize. Ko vas kdo pobara, kako s eimate kaj v vaši vezi, ga odpravite s slabim porogom ali kvazi-šalo. Zraven se pa napihujete, kot da gradite ne vem kakšne odnose vse. Kdaj pa jih gradite, če ste logirani tukaj tudi recimo zvečer, ko grem jaz ven na drink?

Bo treba pred svojim pragom pomesti, se vprašati, kolk ersničnega zadovoljstva čutite v sovjih vezah, potem pa deliti instant nasvete za srečo in amaterske psihološke profile ljudi, ki jih ne poznate.

Ti lahko zaupam, da iz tvojih postov ni zaznati nekega pozitivizma? V čem si torej ti drugačen, kljub svoji vezi?[/quote]
To je realnost. Pozitivno v tem pa je, da se človek lahko spremeni, lahko spremeni odnos do drugih in tako se spremeni tudi njegovo življenje, ne le samski stan. Mogoče boš nekoč razumel, zakaj ti svetujem prijaznost. Dvomim namreč, da si imel tak odnos, kot ga kažeš tukaj, tudi s tisto, ki si jo dve leti osvajal preko neta.

Za svojo generacijo moških je Vesna lepa, tudi ko je bila mlada, je bila kar simpatična.
Matkič govori o seksualni privlačnosti do ženske, ki bi mu lahko bila mati. To je že malo težje… :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tjle tvojo milfici manjka še kar nekaj let, da bi bila toliko stara kot VG.
Primerjaš neprimerljivo – (pre)zrele hruške in ravnoprav zrela jabolka….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ahhahahaha

dvomim da bi si kdo izmed zgoraj naštetih želel katerekoli iz MoNa če smo realni :D[/quote]

Joj, zdaj smo pa vse samske mone obupane, ker si nam dal košarico. V jok pa na drevo. Pa take upe sem gojila.[/quote]

pa prosim.. ostani na drevesu …

Saj noben ne govori, da smo drugačni. Razlika je le v tem, kako dojemamo druge, ne to, kako se oni nosijo.
Ko ti pobaraš, kako se imamo v zvezi, to narediš na ciničen ali pa sarkastičen način in potem ko dobiš tak odziv nazaj, ali pa ga sploh ne dobiš, misliš, da imamo slabe odnose (kot ti recimo). Ne zavedaš pa se, da dobiš to, kar daješ.
Če bi rad vedel kako se imamo, imajo ti, ki so v zvezah, boš pokazal malo več interesa in postavil kako konkretno vprašanje. Razen, če pričakuješ, da bomo pisali dnevnike na forum.

Aha…vi ste realni, mi pa cinični, negativistični??? Pha ha..

Lej model, stotič. Nobenih tvojih nasvetov ne rabim. Nikoli te nisem prosil za noben nasvet. Kolk sem jaz v reali prijazen ali ne, ni tvoja stvar. Do tebe pač nisem, ker si enostavno tečen. Zraven pa tudi pameten ne kaj preveč, ker niti tega ne razumeš.

Moj lajf ni tvoj problem. Brigaj se zase. Over and out z moje strani.

Ok, se popravljam. Vsak ima svojo realnost. Ti vidiš tako, jaz drugače. Kaj čemo sedaj? 🙂

Pa je prišel g. najpametnejši in začel deliti svoje nauke… oooo hvala 🙂

Tjle tvojo milfici manjka še kar nekaj let, da bi bila toliko stara kot VG.
Primerjaš neprimerljivo – (pre)zrele hruške in ravnoprav zrela jabolka….. :D[/quote]

pre(zrele) hruške so gnile … kolko pa vem sta pa obe mami in nobena ni babica ali se morda motim… torej obe spadata v ISTO kategorijo oz bazen MAMIC! torej sta za mene neenakopravni…

MILF si lahko pri 23tih, 45, ali 60tih nima veze z ničemer drugim kot to da si starš…

Torej eno je seksi milfica drugo pa je grozna milfica… simpl

hvala da si povzel moje misli ob njenem prispevku !

[img]http://www.mladina.si/media/www/slike.old/clanki/200110/inter1_display.jpg[/img]

No ajde tu je bla za prvo silo! sodeč po faci… samo važn je tudi štel in iz te slike dobim feeling kot da ima vsaj 10 kil preveč!

Je pa res da nevem kolko je tu stara

Zakaj težje? Jennifer Aniston bi lahko bila meni mati, pa mi je čist seksualno privlačna, enako Sharon Stone…. imata pač tisti seksipil ki ga veliko ženskam manjka….

Verjemi da je ogromno žensk ki bi mi po razliki v letih bile teoretično in praktično lahko MATERE pa bi brez problema lahko gojil do njih seksualno privlačnost… Do Vesne Godina pač ne… in verjamem da se večina podobno starih kot sem jaz strinja z mano…

VG je tip ženske katere ne bi ni štapom dirnuo …
Če je komu všeč.. prav.. samo naj ne vsiljuje svojega okusa tudi meni, pa še komu. Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close