Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pravih moških ni več?

Pravih moških ni več?

Ni potrebe, da se žalimo!

Vsak pač išče to, kar mu najbolj ustreza. Je pa res žalostno, ko poslušaš o izkušnjah drugih ali pa ko sam naletiš na sodobnega 30-letnika, ki živi s cimri, pristaja na vse zahteve svoje posesivne mame, z žensko pa se ni sposoben odpret in je nivo njegove iskrenosti omejen na teme o vremenu.

Pa vseeno upam, da bom kje še našla kakšnega predstavnika “pravih moških”. Verjamem, da si čisto vsaka ženska, pa še tako emancipirana, želi “pravega”, takega s svojim mnenjem, hrbtenico. Je pa res, da smo se morale ženske prilagoditi v družbi mehkužcev, prevzet iniciativo…

Tu se izvrstno vidi zabloda ženskega mišljenja….. Ženske (med njimi mame) ste izoblikovale moške v to kar s(m)o danes!

Ve ste vedno imele težnjo po obvladovanju življenja moškega in vseh prepovedi (monogamije ipd.) ki pritiče vašemu načinu in pojmovanju ljubezni in življenja!

zdaj ko vam je uspelo ste spet nesrečne! paradoks?

Vrhunski nateg stoletja je uspel ljudem ko so zaigrali na struno da se ženske lahko ”osvobodijo” in začnejo služit lasten denar…. ženske so mislile kako se osvobajajo a pahnile so v bedo in sebe in moške z občutkom osamosvojitve!

Enaka osamosvojitev se dogaja na področju odnosov zadnjih 100+ let! samo da tukaj gre mičkeno bolj počasi!

Ženska hoče moškega ki bo po njenih merilih ampak ko ga dobi ji postane dolgočasen, ker takšen moški kot ga hoče ženska je lahko samo če se odpove lastni naravi (testosteronu), če se NE odpove temu ne zmore prenašat ženske zveze in diktatorstva ženske v partnerstvu, ki mu ga ženska nevede ali vede vsiljuje skozi lastno obnašanje in delovanje v zvezi!

Nova generacija moških več ne vidi pozitivnih lastnosti z izjemo seksa za biti v zvezi! in zaradi tega ker je način partnerstva pro-ženski so ženske nesrečne… ironija pa taka!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Menim, da je ravno obratno. Zaradi prevzemanja iniciative, je prišlo do mehkužcev.

Zakaj pa se potem odločajo za poroko, pa ustvarjajo družino, pa skupen dom…?

Mislim, da se vseeno gre za resno vezo. A takšno, da bi resna ženska doma kuhala, skrbela za cote, otroke…On pa bi še tu pa tam kakšno poseksal, da zadovolji svoje nagone. 🙂

Odprtih zvez ni veliko zato, ker je bolj v skladu s človeškim sprenevedanjem, da se delajo lepe, partnerju za hrbtom pa varajo. To je tipično svetohlinstvo. Jaz nikomur od vas ne verjamem, da je zvest. Zakaj bi vam verjel, imam dovolj življenjskih izkušenj, da mi je jasno, kako ljudje o svoji zvestobi nalažejo lastne partnerje, kaj šele neke neznance na internetu. Lagati nekim neznancem, skrit za ekranom in slikati neko prvaljično podobo o sebi pa je lahko. Svet je poln kurbirjev in kurbirk, ne vem, zakaj bi internetna populacija bila kaj boljša.

zato ker skozi poroko (nekateri zmotno) mislijo da tako dobijo garantiran seks….

Moški se velikokrat poročijo zato ker je potem ženska ”srečna” in dobijo za seksat…. skupen dom je praktičen ker je seks ITAK bliže! kar se pa tiče družine pa spet načeloma pritiska ženska…

nekaj so še družbeni pritiski ipd….

Zato ker ženske niso sposobne ali pripravljene razumet moških da je v njih velika težnja po poligamnosti oz. občevanju z večimi spolnimi partnerji, s(m)o se moški prilagodili na žensko pojmovanje in pač na skrivaj furamo svojo poligamnost…. to je ves trik!

Če grem zdaj 6 mesecev iskat punce in vsaki povem da jo imam rad mi je všeč in bi rad bil njen partner ampak bi hkrati še nategnil katero drugo ki mi je všeč, me jih bo verjetno 99.999999% odjebalo….

zakaj bi zavrgel lastni trud zaradi svoje moške želje se vprašajo(mo) moški in raje rečemo da hočemo samo njo na skrivaj pa še kakšno kresnemo….

moškemu ki je pragmatik in praktit je nepraktično se odpovedat seksu z žensko samo zaradi take razlike kot je vprašanje monogamije in poligamije ampak raje VZAME seks (ki je takrat pri roki) hkrati pa išče dalje dokler ga ne dobijo (če ga)

To je vse logično in praktično zato je tudi razmerje pro-žensko ker imamo moški danes raje da ženske živijo v iluziji večne sreče ker same ne želijo oz. niso sposobne priznat da moški pač radi nategnemo kaj več kot samo njo!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

zato ker skozi poroko (nekateri zmotno) mislijo da tako dobijo garantiran seks….

Moški se velikokrat poročijo zato ker je potem ženska ”srečna” in dobijo za seksat…. skupen dom je praktičen ker je seks ITAK bliže! kar se pa tiče družine pa spet načeloma pritiska ženska…

nekaj so še družbeni pritiski ipd….

Zato ker ženske niso sposobne ali pripravljene razumet moških da je v njih velika težnja po poligamnosti oz. občevanju z večimi spolnimi partnerji, s(m)o se moški prilagodili na žensko pojmovanje in pač na skrivaj furamo svojo poligamnost…. to je ves trik!

Če grem zdaj 6 mesecev iskat punce in vsaki povem da jo imam rad mi je všeč in bi rad bil njen partner ampak bi hkrati še nategnil katero drugo ki mi je všeč, me jih bo verjetno 99.999999% odjebalo….

zakaj bi zavrgel lastni trud zaradi svoje moške želje se vprašajo(mo) moški in raje rečemo da hočemo samo njo na skrivaj pa še kakšno kresnemo….

moškemu ki je pragmatik in praktit je nepraktično se odpovedat seksu z žensko samo zaradi take razlike kot je vprašanje monogamije in poligamije ampak raje VZAME seks (ki je takrat pri roki) hkrati pa išče dalje dokler ga ne dobijo (če ga)

To je vse logično in praktično zato je tudi razmerje pro-žensko ker imamo moški danes raje da ženske živijo v iluziji večne sreče ker same ne želijo oz. niso sposobne priznat da moški pač radi nategnemo kaj več kot samo njo![/quote]

Ah, spet smo TAM. 🙂
Tako kot dva zastavita svoj odnos, tako se ta potem razvija. Tudi v smislu odpovedovanja samemu sebi, kar nekako sovpada s procentom blefiranja in farbanja partnerja na začetku zveze oziroma po domače povedano laganja in dajanja lažnih upov. Ni pa pri vseh isto. Obstajajo tudi bolj odkriit odnosi.

Če hočeš imet več žensk, si poišči takšne, ki jim to ustreza. Saj je na svetu tudi veliko žensk, ki rade menjavajo partnerje. Ali si ti mislil drugače, da bi jih ti imel 10, ona pa samo tebe? 🙂

Saj jih je ampak pač moški neradi izpustimo priložnost podreti tudi tiste ki niso takšne, zaradi te ”malenkosti” 🙂

Sploh pa dejansko ni toliko takih žensk kot je takih moških 🙂

Zakaj heroj? Zato, ker si sam napisal, da svoje telo prevaraš, če ne naskočiš tiste, ki si je tvoje telo zaželi? Upam, da se ne samozadovoljuješ, ker s tem prevaraš svoje telo, ki se je vzburilo na eno žensko. ;)[/quote]

te je vsekala strela?

instant internet zveze ne štejejo… jaz sem mel ziher dalj časa punce (pa je nisem mel skoraj nič časa) kot ti če odštejemo skype/fb/tweeter/forum/SMS/MMS zveze

in ti meni pametuješ 😀 no meni itak nikoli nisi mogo sem vido takoj da ti pa On_ nimata pojma v 1. temi kjer sem pisal ….

ampak drugi revčki pa ti še ploskajo… slovenija je res v dreku lol

Senza pa je dobla delo BJ ipd pa je ni več hahahaha[/quote]
Toliko kot si jo ti imel dni, sem jo jaz imel v letih, če ti je že primerjava pomembna. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

te je vsekala strela?

instant internet zveze ne štejejo… jaz sem mel ziher dalj časa punce (pa je nisem mel skoraj nič časa) kot ti če odštejemo skype/fb/tweeter/forum/SMS/MMS zveze

in ti meni pametuješ 😀 no meni itak nikoli nisi mogo sem vido takoj da ti pa On_ nimata pojma v 1. temi kjer sem pisal ….

ampak drugi revčki pa ti še ploskajo… slovenija je res v dreku lol

Senza pa je dobla delo BJ ipd pa je ni več hahahaha[/quote]
Toliko kot si jo ti imel dni, sem jo jaz imel v letih, če ti je že primerjava pomembna. ;)[/quote]

saj pravim internet zveze ne štejejo…. torej si imel 0 dni garant…. ne trudi se prepričevat drugače 🙂

Saj jih je ampak pač moški neradi izpustimo priložnost podreti tudi tiste ki niso takšne, zaradi te ”malenkosti” 🙂

Sploh pa dejansko ni toliko takih žensk kot je takih moških :)[/quote]
Matkic, tistega nisem jaz napisal, ampak Bikini. 🙂

Toliko kot si jo ti imel dni, sem jo jaz imel v letih, če ti je že primerjava pomembna. ;)[/quote]

saj pravim internet zveze ne štejejo…. torej si imel 0 dni garant…. ne trudi se prepričevat drugače :)[/quote]
To, da je bila internetna, se prepričuješ ti. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

saj pravim internet zveze ne štejejo…. torej si imel 0 dni garant…. ne trudi se prepričevat drugače :)[/quote]
To, da je bila internetna, se prepričuješ ti. :))[/quote]

To si povedal sam 🙂

Bodo pa tiste, ki so, imele več dela. 🙂

Tako kot nima smisla, da poskuša ženska na vsak način spreobrnit poligamnega moškega, nima smisla niti, da poligamen moški misli, da mora monogamna ženska njegovo “drugačnost” sprejemat brez zadržkov. Pa da vidimo kdo in zakaj bo prej popustil. 🙂

Tako kot nima smisla, da poskuša ženska na vsak način spreobrnit poligamnega moškega, nima smisla niti, da poligamen moški misli, da mora monogamna ženska njegovo “drugačnost” sprejemat brez zadržkov. Pa da vidimo kdo in zakaj bo prej popustil. :)[/quote]

Saj o tem jaz govorim moški prej popustijo, zato pa potem varajo itd….. ker jim je ”škoda” se odrečt seksu samo zaradi vstrajanja na poligamiji, zato pa pred punco monogami za hrbtom pa … no saj veš 🙂

Saj v tem je mi ne probamo (več) spremenit mi samo delamo po svoje ko one ne gledajo…. ve pa se čudita kak se je to lahko zgodlo in iščete vzroke …. vzrok je moški sam 😀

Tako kot nima smisla, da poskuša ženska na vsak način spreobrnit poligamnega moškega, nima smisla niti, da poligamen moški misli, da mora monogamna ženska njegovo “drugačnost” sprejemat brez zadržkov. Pa da vidimo kdo in zakaj bo prej popustil. :)[/quote]

Saj o tem jaz govorim moški prej popustijo, zato pa potem varajo itd….. ker jim je ”škoda” se odrečt seksu samo zaradi vstrajanja na poligamiji, zato pa pred punco monogami za hrbtom pa … no saj veš 🙂

Saj v tem je mi ne probamo (več) spremenit mi samo delamo po svoje ko one ne gledajo…. ve pa se čudita kak se je to lahko zgodlo in iščete vzroke …. vzrok je moški sam :D[/quote]

Če ti nekaj ful pomeni, vztrajaj pri tem do konca. Če popustiš, potem ti že ni pomenilo tako zelo veliko in se potem ne pritožuj. Saj tudi vsem moškim ne pomeni največ to, da čim pogosteje menjavajo, še posebej če so premori med vsako naslednjo zelo dolgi. Nekateri vzamejo kar je pr roki, samo da je, boljše kot nič, drugi ne želijo izpustit tistega, kar se je izkazal za dobro, tretji radi trenirajo, ampak čutijo, da je njihova kondicija tako dobra, da bi za maksimalne rezultate morali zamenjati inštruktorico itd. itd. In če verjameš ali ne, obstajajo tudi moški s čustvi. 🙂

Saj v tem je mi ne probamo (več) spremenit mi samo delamo po svoje ko one ne gledajo…. ve pa se čudita kak se je to lahko zgodlo in iščete vzroke …. vzrok je moški sam :D[/quote]

Če ti nekaj ful pomeni, vztrajaj pri tem do konca. Če popustiš, potem ti že ni pomenilo tako zelo veliko in se potem ne pritožuj. Saj tudi vsem moškim ne pomeni največ to, da čim pogosteje menjavajo, še posebej če so premori med vsako naslednjo zelo dolgi. Nekateri vzamejo kar je pr roki, samo da je, boljše kot nič, drugi ne želijo izpustit tistega, kar se je izkazal za dobro, tretji radi trenirajo, ampak čutijo, da je njihova kondicija tako dobra, da bi za maksimalne rezultate morali zamenjati inštruktorico itd. itd. In če verjameš ali ne, obstajajo tudi moški s čustvi. :)[/quote]

njim/nam to ful pomeni samo zmes pač odložimo na stranski tir da poseksamo kako pač 😀

Če ti nekaj ful pomeni, vztrajaj pri tem do konca. Če popustiš, potem ti že ni pomenilo tako zelo veliko in se potem ne pritožuj. Saj tudi vsem moškim ne pomeni največ to, da čim pogosteje menjavajo, še posebej če so premori med vsako naslednjo zelo dolgi. Nekateri vzamejo kar je pr roki, samo da je, boljše kot nič, drugi ne želijo izpustit tistega, kar se je izkazal za dobro, tretji radi trenirajo, ampak čutijo, da je njihova kondicija tako dobra, da bi za maksimalne rezultate morali zamenjati inštruktorico itd. itd. In če verjameš ali ne, obstajajo tudi moški s čustvi. :)[/quote]

njim/nam to ful pomeni samo zmes pač odložimo na stranski tir da poseksamo kako pač :D[/quote]

Kaj se potem pritožuješ, če ne zmoreš ostat fokusiran na tisto, kar ti največ pomeni . 🙂

Joj Matkic ti si malega spet s pirom polil in sedaj namesto tebe tipka!?
Nimaš ga s čim boljšim za zaposlit ? Je spet kriza?…… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Matkić — a te je spet fant zapustil ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

njim/nam to ful pomeni samo zmes pač odložimo na stranski tir da poseksamo kako pač :D[/quote]

Kaj se potem pritožuješ, če ne zmoreš ostat fokusiran na tisto, kar ti največ pomeni . :)[/quote]

Saj jaz se ne pritožujem, ženske se 🙂

Meni se zdi, da ima vedno, ko tipka, mokrega. :))

Meni se zdi, da ima vedno, ko tipka, mokrega. :))[/quote]

Nekak v tvojem stilu bom odgovoril…

Ne sodi drugih po sebi :))))))))))))))))))))))

Meni se zdi, da ima vedno, ko tipka, mokrega. :))[/quote]

Nekak v tvojem stilu bom odgovoril…

Ne sodi drugih po sebi :))))))))))))))))))))))[/quote]
Saj to ni sodba. Temu se reče hec, zajebancija. Nasmešek je pri meni z razlogom. :))
Tudi tvoj hec je bil soliden. 😉

Če je že glih govora o seksu, bi bilo zanimivo vedet v kakšnih zvezah seksajo bolj pogosto: poročeni ali neporočeni :-)))

Dejstvo je, da tistim, ki jo “želijo” in “zahtevajo ta ne pomeni nič drugega kot večji občutek varnosti (tako čustvene kot ekonomske) ali z drugimi besedami dodatno ketno partnerju. Skratka, v resno zvezo oz. družino se spravljajo s kančkom dvoma v partnerja. In … morda se prav zaradi tega “koruzniki” tudi mnogo bolj potrudijo za odnos.

Če se človek bolj potrudi za odnos, ali to ne pomeni, da se morda potrudi zato, da ima večji občutek varnosti? Vprašam, ker si napisal, kot da je to možno samo pri poročenih in kod da je to nekaj slabega. Ali ne pride ta občutek varnosti sam po sebi v nekem dobrem odnosu. Kdo pa nredi naredi dober odnos, če ne nekdo, ki si želi tudi varnosti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close