Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pravih moških ni več?

Pravih moških ni več?

Jaz sem dal hipotetični(teoretični) primer če si zmožna razumet kaj je to…. To pomeni nek MOŽEN(ni važno kak možen ampak možen)scenarij kjer potem lahko govoriva o njem dalje…

ni važno zakaj rabim ali zakaj ne… ker to ni POINT… point je to da tu ženske nebi delile dela medtem ko bi od moškega pričakovale da on opravlja to famozno delitev dela ….

Jaz sem zagovornik 50:50 in delitev dela…. ampak ne tam kjer ženskam paše ampak ali VSE ali NIČ…

ne pa da jaz nesem VSE vrečke iz trgovine v bloku ampak potem pa še 50:50 skuham/pospravim/zlikam/pobrišem itd itd….

to za mene ni DELITEV dela ampak nateg. (ki ga radi imenujemo kavalirstvo) ampak moški več noče bit kavalir ker nima od tega nič razen tečno babo. (v zvezi)

jaz ne gospodinjim vsak dan niti vsak drugi dan…. niti tega ne dela kdo drug namesto mene…. moje kosilo je sveža limonada ki si jo naredim čisto sam… in nekaj sadja….

Kaj pa če ne bova? a ti praviš da veš kdo bo kak razmišlal nekoč… ti pa si genij a maš miljardo plače tedensko?

HAHAHAHAHAHA

nasmejite me taki vseznalci ki mislite da ste dosegli vrhunec IQja v resnici ste pa samo podložniki neumnih tradicij ki so vam jih vcepli starši in čustva ter samoprepričevanje….

sploh se je bv debatirat s takimi kot si ti ki nimajo pojma o pojmu… sploh ne vedo kaj je teza, hipoteza in govorijo množinsko …[/quote]

Rambo in Terminator, zraven pa še Transporter in John McClane.. so carji 🙂 in bodo ostali
in babe ne mi slučaj kaj kokodakat o tem, ker nimate pojma.. :)[/quote]

Saj nima(jo) pojma kdo sploh je John McClane

brezveze sploh…

Boom prav si napisal!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

sej nas tvojo mat tud veliko pozna … celo od “znotraj”

a ti veš, da si sin sedmih očetov … toliko jajc je naenkrat plunilo za tebe

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ja, EnTip, carji za moške. Ne pa carji za ženske :). Matkič še ni dojel, da so njemu všeč ti moški, ženskam pa ne.

Boom, saj ne hvalim vseh moških. Moja trditev je bila le, da so današnji moški v povprečju boljši kot nekoč. Da je lažje najti pravega moškega kot recimo pred 50 leti :).
Samskih je pa zato več kot nekoč, ker danes ni potrebe vztrajat v slabi vezi.

Matkič, kaj zgledaš tudi kot Švarci? Ves nabildan pa to?

Rambo in Terminator, zraven pa še Transporter in John McClane.. so carji 🙂 in bodo ostali
in babe ne mi slučaj kaj kokodakat o tem, ker nimate pojma.. :)[/quote]

Saj nima(jo) pojma kdo sploh je John McClane

brezveze sploh…

Boom prav si napisal![/quote]

Ja res nimajo pojma, ampak v navadi pa jim je kokodakat in pametovat o vsem, tud o tem o čemer nimajo pojma… 🙂

Meni je pa zanimivo to, da sem jaz izrazila nestrinjanje s tezo, da ni pravih moških. Pa so se me ravno moški lotili in me popljuvali. Hm, torej se ne strinjate z mano, da so pravi moški. Zanimivo. Torej se strinajte z Godino, da ni pravih moških. Zelo zanimivo.

S katerega zornega kota gledaš.. s tvojega najbrž je tako, ena druga se s tabo ne bo strinjala…
Vse je odvisno od kota opazovanja 🙂
Tudi Relativnostna teorija sloni na tem…

A zato več žensk jamra da ni pravih moških ker pravi jih dajo na čevelj ker ne rabijo vztrajat z takimi katastrofami od žensk?

Je to možno?

Veš vsaka stvar ima 2 konca… 😉

Ja saj jim niso všeč kot celote…. ampak njihova MENTALITETA jih pritegne …. tu je bistvo… ker so tipi moških (tudi če igrani) ki jih BOLI KURAC za babo … to pa ženske privlači ker jim ni jasno zakaj niso taki kot drugi fuk fehtarji ki se trudijo biti pozorni in nežni …

To je moj point… Itak da je Rambo ”grd” ampak je pa pri njemu vonj testosterona viden kar z očmi za razliko od heroja Twillighta…

niti približno ….

To pa res….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Meni je od teh navedenih edino Jason Statham všeč, pravzaprav bolj filmi v katerih igra. Kokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak 😀

Janja, koliko pa si stara ti, da tako dobro veš kakšni so bili moški pred 50imi leti ? :S

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

mi smo te napadli iz čist drugih pointov ki jih trosiš v svojih prispevkih 🙂

Je kdo kontriral ko si rekla da so pravi moški… je kdo od nas napisal

NE TO NI RES!

Meni je od teh navedenih edino Jason Statham všeč, pravzaprav bolj filmi v katerih igra. Kokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :D[/quote]

Končno ena, ki se spozna… namenoma sem izpuščal prava imena in dajal filmska oz naslove.. po pijački bi lahko šla v kino 🙂

Meni je od teh navedenih edino Jason Statham všeč, pravzaprav bolj filmi v katerih igra. Kokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :D[/quote]

Končno ena, ki se spozna… namenoma sem izpuščal prava imena in dajal filmska oz naslove.. po pijački bi lahko šla v kino :)[/quote]

od daleč sem zavohal žicanje…. bodi no malo bolj subtilen haha

Končno ena, ki se spozna… namenoma sem izpuščal prava imena in dajal filmska oz naslove.. po pijački bi lahko šla v kino :)[/quote]

od daleč sem zavohal žicanje…. bodi no malo bolj subtilen haha[/quote]

Veš dobro da tega ne počnem… mislim da imaš nekaj narobe z nosom 🙂

Sadni in Matkič, vama se lahko samo smejim. Dva samčka, našopirjena, nepoznavalca žensk.
Še dobro, da so tudipravi moški, ker drugače bi ženske res obupale.
Mene spominjata na dva obupana cepetača, cepetata in cepetata in tisočkrat povesta eno in isto, žalita vse povprek, še vedno pa znova in znova visita na MONu. Zakaj le, če smo pa vsi tako glupi?
Nimata druge družbe?

spet pluvaš v lastno skledo… tu sem da tako glupe kot si ti naučim kaj …

medtem ko čakam na naslednji PC za popravit…

Pač sredi šihta ne morem it ven do prijateljev … saj vem če si na sociali ti ne morš vedet kak je to na šihtu če maš skoz čas lol

Ne vem, še pomniš kaj si omenil? “sorry bejba”, tako da, will see 🙂

Matkič, res si zabaven. Veš kako pravijo? Povej mi s kom se družiš in ti povem kdo si. Na ta pregovor pomisli vedno znova, ko boš pljuval in žalil osale monovce. Sploh glede na to, da skoz gor visiš.

Ne vem, še pomniš kaj si omenil? “sorry bejba”, tako da, will see :)[/quote]

Še pomnite tovariši… ej ne bit zlopamtilo 🙂

Jaz pa se kar strinjam, da je vse manj pravih moških. Vse več je takih frocov kot sta Sadni in Matkič. Žal. Slaba vzgoja. Preveč v vato zaviti froci potem pa nastane to kar nastane.

Ne vem, še pomniš kaj si omenil? “sorry bejba”, tako da, will see :)[/quote]

Še pomnite tovariši… ej ne bit zlopamtilo :)[/quote]

Le kratek preblisk, da ne boš razočaran 😉 “zlopamtilo” nimam razlogov biti.

Nevem zakaj si napisala, da vedno znova in znova visiva na MONu, še pred tem pa, da tisočkrat poveva eno in isto ( how the hell do U know that ? 😛 ).

Haha, eni se kr sami ownajo 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni, funkcija IŠČI po avtorju :). Drugače pa meni je fajn na MONu, jaz ne žalim, ne zmerjam ostalih. Niti se nimam za kaj več. V glavnem prihajam sem, ker je fajn virtualna družba. Ne pljuvam po ostalih.
Drugače pa matkovič in sadni, več kot odličen par sta.
Nekje zgoraj je en napisal, da je ženska tečna in zagrenjena, če dolgo ne seksa (s čimer se strinjam), vidimo pa v tej temi, da je pri moških podobno.

Ni čudno, da je 3/4 bab tle gor samskih ja kdo vas bo pa hotel sej samo pljuvate po nas pa mejte med sabo otroke ampak to pa ne gre ane pa stiskale se tudi ne bi med sabo ane feministke : )))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ne verjami vsem, ki pišejo, Matkič. Po moje še doooogo ne boš razmišljaš nič kaj drugače, kot sedaj. 😉 Da še povemo kaj pametnega med ostalim. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nevem zakaj si napisala, da vedno znova in znova visiva na MONu, še pred tem pa, da tisočkrat poveva eno in isto ( how the hell do U know that ? 😛 ).

Haha, eni se kr sami ownajo :D[/quote]

hahahahahahahahaha

samo res niti nisem pomislo prej na tole

DOBRA!

self owned indeed! smotana ženska naju bere že mesece in obvlada….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close