Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pravih moških ni več?

Pravih moških ni več?

Seveda, tarnajo tiste, češ da ni “pravih”, ki same niso “prave”, a ne? :))[/quote]

Jaz ne bi tako posploševala. Sicer v večini primerov je res, za oba spola. So pa tudi izjeme. Recimo neka vrhunska športnica. Je uspešna, pridna, vztrajna, tudi bogata :), lahko tudi izobražena, lepa, postavna pa bo težko koga dobila. V bistvu ima zelo ozek izbor moških. Če ima srečo, da sta si recimo s trenerjem všeč ali pa s kakim iz njenega športa…
Pa tudi po mojem kaki vojaki, ki hodijo na misije, težje dobijo žensko, čeprav so lahko čisto ok.
Tisti, ki izstopajo v nek ekstrem pri neki zadevi, pa so lahko čisto ok, imajo po mojem več težav dobiti kvalitetno razmerje. Mogoče tudi kak bogat, lep športnik težje dobi kvalitetno žensko, čeprav je sam super, ker se nanj lepijo tudi vse kešp.

Drugače pa pri nas povprečnih Zemljanih pa se strinjam, da ok ženska dobi moškega in ok moški dobi z lahkoto žensko :).[/quote]

ampak glej vraga, vse športnice ali enak delež kot običajne ženske (da mi ne privlečete kakšne res samske) so čist lepo poročene, ločene imajo otroke (Brigita Bukovec, smučarke, Jolanda Čeplak itd).

Hm, naštela si nekdanje športnice :). Resno razmerje jim steče ponavadi po zaključku kariere oz. zaradi razmerja prej končajo kariero :). Kaj pa tiste, ki niso v razmerjih s svojim trenerji?

Kar pojdi. Me zanima kaj mi boš pokazal, da ne bomo kar tako od oka nekaj obsojali. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To naj bi pomenilo naj ženska pač vzame prvega, ki pride mimo, ker itak ni kaj izbirat, ker so vsi pravi?….

Pajki a tebi so vsi čevlji v trgovini pravi? Vzameš prvega na polici, plačaš in greš, če te malo tišči si pa nohte postrižeš pa je? :)))[/quote]

On_ …

Ampak glede na retoriko g. Vesne bi pričakoval da bo hkrati tudi malo samokritična in bo razložila tudi KOLIKO ni PRAVIH žensk in kakšna bi naj bila PRAVA ženska….

Ker iz njenega prispevka preberem in smatram kot da so ženske VSE prave(ali velika večina), moških pa 1%….

Torej… moški bi po tvoje moral vzet kar ta prvo ker so itak vse prave, ženske pa morajo čakat na 1% ?

Saj me ne čudi zakaj tega g. Godina ne izpostavi oz. obrazloži…. namreč če samo pogledamo njen ZUNANJI izgled vidimo da to že ni PRAVA ženska… ne po izgledu še manj po nakladanju ki ga piše…

[img]http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00540/godina_vesna3-Pong_540317S1.jpg[/img]

Dejstvo je da dokler ne bodo ženske postale samokritične o tem kako dobre so one oz. kaj si zaslužijo tako dolgo bodo samske oz kronično samske… Ne MORE ženska pričakovat od moškega vse kar naštevajo tukaj in drugje če same niso za 10tko….

Običajno je tako da ženske za 8-9/10 hočejo tipa iz pravljic (10/10 ali 9.9/10? in niso zadovoljne z 8-9/10 tipom (ker ma x slabosti v njenih perfektnih očeh) in potem ostanejo same….

ker tip za 10/10 si pa res nebo vzel ženske z oceno 8-9/10 ampak ženske pričakujemo da bodo tipi tak nori..

Če hočejo tipa 9.9/10 morajo bit brez trohice celulita in +/- 1kg od idealne teže do 50 leta starosti… zgledat pa morajo pri 50tih kot pri 35-40 pa fukat morjo želet vedno ko tipu je…

Zdaj pa naj vsaka pri sebi pomisli če si zasluži oz. je sama tak dobra da si zasluži tipa 9.9/10 samo tu pa nastane problem ker vsak oz. večina same sebe precenjuje (tudi jaz VČASIH!)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Močno sem radovedna kaj je z njenim zunanjim izgledom narobe, da ni prava ženska?

a ni to normalno, če si vrhunski športnik je to delo 24 ur na dan, potovanje po celem svetu.
Res da se je v Slo zaradi socialnih transferjev precej razpaslo razmnoževanje brez ekonomskih osnov (ne dobim službe, si bom pa otroka umislila, bo vsaj tistih 300 evrov na mesec).

Prave ž se želijo vedno ljubit če imajo ob sebi nekoga, ki je tega vreden. 😉

Dokler boš tako razmišljal kot tu pišeš zate ne bo nobena prava! Ker ne moreš imet ženske nage brez celulita in oblečene z oblinami 😉 To preprosto ne gre skupaj! To je nonsens, ki ga je sproduciralo potrošništvo in služi zgolj temu, da ni nobena prava, da se vse počutjo “neprave” in potem kupujejo neko kramo, da bi postale prave. Seveda ne postanejo nikoli (po prikazanem lepotnem idealu) zato so pa odlične potrošnice. ;)Ker iz njenega prispevka preberem in smatram kot da so ženske VSE prave(ali velika večina), moških pa 1%…./quote]In tudi so (skoraj) vse prave iz preprostega razloga, ker nekoč postanejo vse mame in to jih dela prave v smislu, da se zavejo čustev do otroka, do soljudi. to je neka oblika inicializacije v svet odraslosti.
Moški oz fantje ste pa v današnji družbi izgubili to preizkušnjo (včasih je bila vojska nap jna) in ostajate neki fantički, ki bi se vozili z lepimi avtomobilčki po lunaparku in se malo zaletavali sem in tja. Ampak pravo življenje ni lunapark, pravo življenje je na cesti, za to pa rabiš obvladat pravo mašino s katero ni za zajeb…t…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

a ni to normalno, če si vrhunski športnik je to delo 24 ur na dan, potovanje po celem svetu.
Res da se je v Slo zaradi socialnih transferjev precej razpaslo razmnoževanje brez ekonomskih osnov (ne dobim službe, si bom pa otroka umislila, bo vsaj tistih 300 evrov na mesec).[/quote]

Ja, saj to že ves čas pišem :).

Močno sem radovedna kaj je z njenim zunanjim izgledom narobe, da ni prava ženska?[/quote]

Ah, pusti otroka. Pojma nima.

Močno sem radovedna kaj je z njenim zunanjim izgledom narobe, da ni prava ženska?[/quote]
Prava ženska naj bi imela s strani moških največ ponudb. Za tole Godino se še največji pijanec ne bi obrnil.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Recimo tukaj:

In marsikdo na stara leta sam crkuje v domu za ostarele, skregan z vsemi otroki in bližnjimi sorodniki. Ali pač od njih zavržen.[/quote]
Zato bodi malo bolj prijazen do ljudi, da ne boš še ti tak.[/quote]

Kar preberi si, kako si zabluzil v neko moralistično svetovanje, za katero te nisem prosil, niti ni bilo predmet teme, ti sprenevedavko. Mojster offtopičarjenja in sprenevedanja.

http://med.over.net/forum5/read.php?124,8763849,8766457#msg-8766457

Ti pa zanikaj dalje, sej delaš iz sebe butla, ne iz drugih.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Se delaš neumnega, ali si res neumen? Govora je o “pravih moških” na splošno, ki naj bi jih po mnenju Godine bilo le 1%, ne o pravih moških kot o primernih partnerjih za določeno žensko.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ma ja lepo je slišat socialna država itak 100.000 ljudi v penziji brez plačevanja prispevkov, 180.000 ljudi v javnem sektorju, čeprav jaz ne mislim tako kot drugi da tam nič ne delajo, pokradena podjetja s strani komunističnih princev, totalna nedelujoča socialna država…

Ja ni kej ni čudno, da za mlade ni nič ostalo.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Totalno nedelujoča pravna država sem mislil Godina pa naj se spravi v gospodarstvo delat pa bo videla kako izgleda socialna država v praxi.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Se delaš neumnega, ali si res neumen? Govora je o “pravih moških” na splošno, ki naj bi jih po mnenju Godine bilo le 1%, ne o pravih moških kot o primernih partnerjih za določeno žensko.[/quote]
Sam ne vidim nobenega smisla v enostranskem obtoževanju enega ali drugega spola in prepiranje o tem, katerih je več. Pravih ali nepravih….
Vsi smo priča bolj ali manj enakim družbenim vzorcem in prepričanjem, katerih posledice so lepo razvidne v naših odnosih.

Oprosti ampak jaz nje nebi fukal tudi če mi plača!

pa vidiš ti njeno zgubano kožo? da ne omenjam preveč KIL!

Saj ni čudno da so ženske samske če zgledajo kot ona in se majo za PRAVE ženske in jamrajo da ni pravih tipov…

PRAVI TIPI SMO samo takih kot je ona niti nepravi kaj prida nočejo lol

Ampak zakaj identično ne napišeš ženskam češ da dokler bodo mislile da si zaslužijo take čuteče in pozorne tipe ki bodo kuharji pa gospodinje pa jebači… Ker ne morejo imet moškega doma gospodinjca v družbi pa badass samozavestneža ki je očerljiv in šarmanten in rajcig …

To preprosto ne gre skupaj. To je nonsens ki ga je sproduciralo žensko gibanje in služi zgolj temu da so vse babe samske in zamorjene ker mislijo da so boljše kot so oz. da si zaslužijo več kot si in potem kopujejo kramo (sladkarije, sladoled, fitnes naročnine, cosmopolitane) da se zamotijo od žalosti. Seveda redkokdaj ali nikoli ne dobijo takega kot one mislijo da si ga zaslužijo so pa odlične potrošnice…

Zakaj tega ne napišeš ženskam?

Aja ne ker njihove zahteve so realne naše pa ne… kao…

No pa da ti povem oz si poglej kaj je ženska brez celulita in z oblinami (četudi umtenimi)

obline in brez celulita

No vidiš za taki štel bom tudi jaz doma gospodinjil če bo ona uravnavala tako postavo do kao najbolših let…

Seveda močno dvomim da je katerakoli ki tukaj jamra da ne dobi tipa niti 70% tak dobra kaj šele boljša…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Normalno, da ti ni zanimiva in privlačna, če pa bi ti lahko bila mati. 🙂

Oprosti ampak jaz nje nebi fukal tudi če mi plača!

pa vidiš ti njeno zgubano kožo? da ne omenjam preveč KIL!

Saj ni čudno da so ženske samske če zgledajo kot ona in se majo za PRAVE ženske in jamrajo da ni pravih tipov…

PRAVI TIPI SMO samo takih kot je ona niti nepravi kaj prida nočejo lol

Ampak zakaj identično ne napišeš ženskam češ da dokler bodo mislile da si zaslužijo take čuteče in pozorne tipe ki bodo kuharji pa gospodinje pa jebači… Ker ne morejo imet moškega doma gospodinjca v družbi pa badass samozavestneža ki je očerljiv in šarmanten in rajcig …

To preprosto ne gre skupaj. To je nonsens ki ga je sproduciralo žensko gibanje in služi zgolj temu da so vse babe samske in zamorjene ker mislijo da so boljše kot so oz. da si zaslužijo več kot si in potem kopujejo kramo (sladkarije, sladoled, fitnes naročnine, cosmopolitane) da se zamotijo od žalosti. Seveda redkokdaj ali nikoli ne dobijo takega kot one mislijo da si ga zaslužijo so pa odlične potrošnice…

Zakaj tega ne napišeš ženskam?

Aja ne ker njihove zahteve so realne naše pa ne… kao…

No pa da ti povem oz si poglej kaj je ženska brez celulita in z oblinami (četudi umtenimi)

obline in brez celulita

No vidiš za taki štel bom tudi jaz doma gospodinjil če bo ona uravnavala tako postavo do kao najbolših let…

Seveda močno dvomim da je katerakoli ki tukaj jamra da ne dobi tipa niti 70% tak dobra kaj šele boljša…[/quote]

To je prava ženska ..
vsak dan bi ji še nogice umil in kosilo skuhal in srajčko za naslednji dan speglal… 🙂 sam zvečer bi hotel kaj več kot izgovor o glavobolu …

Normalno, da ti ni zanimiva in privlačna, če pa bi ti lahko bila mati. :)[/quote]

Misliš, da svoji mami tudi govori take kot tule gor?
Tipček očitno misli, da bo pri letih VG še vedno tak kot je sedaj. Le kaj bo s takim fantkom, ko mu bodo začeli lasje siviti, ko mu bodo začeli lasje izpadati, ko se mu bo začela koža gubat?

Zakaj mešate jajca in kumarice?
Ženska je stara! Pika amen. Če je bila prava ženska v svoji mlajši dobi ok. Prav! Zdaj pač ni več.
Tudi star plašč je bil kot nov zelo dober in ultramoderen… Potem pač pride čas, ko temu ni več tako.
In mlajši moški pač ne bo gledal babice kot neko žensko, s katero bi imel kaj več kot “dober dan” in najbrž je tudi obratno.

Kar se tiče tistih v penziji, ja, država se stara. Ampak to je tudi tvoja odgovornost. Že pred leti bi lahko zaplodil najmanj deset otrok od katerih bi vsaj enega vzgojil v uspešnega podjetnika, ki bi zaposlil ostalih devet kateri bi potem lahko več prispevali v državno blagajno.

Res pa je, da se danes podjetniška uspešnost meri predvsem v tem koliko folka znaš nategnit, da zate delajo skoraj zastonj in kako se čimbolje izogniti davkom. Ja, pa ženske so krive, ki bi samo nekaj v službo hodile pa športale pa… in moški, ki živijo pri mamicah, nimajo služb in … in … in …

Normalno, da ti ni zanimiva in privlačna, če pa bi ti lahko bila mati. :)[/quote]

Misliš, da svoji mami tudi govori take kot tule gor?
Tipček očitno misli, da bo pri letih VG še vedno tak kot je sedaj. Le kaj bo s takim fantkom, ko mu bodo začeli lasje siviti, ko mu bodo začeli lasje izpadati, ko se mu bo začela koža gubat?[/quote]

moja mati ni samska in ne jamra da ni PRAVIH moških … je pa res da če bi bila in bi meni 1x zajamrala takole v tem smislu bi ji pa odvrnil enako kot vsaki tukaj gori…

Sivina v laseh pa ja ni nič takega…. jaz že danes postajam iz krokarjevo črnih las majčkeno siv pri svojih skromnih 25 letih…. lase pa imam zelo goste tako da ni za bat da bi bil kaj kmalu plešast če sploh kdaj… nekako nimamo to v familji 😉

Mene ne motijo sivi lasje na ženski…

Saj ravno to želim poudariti, da je razlika ali na starejšo žensko gledaš kot na mamo ali pa kot na možno partnerico.
VG je lahko čisto dobra mama, ni pa dobra za 25 letnika. 🙂

Isto bodo zame 25 letnice povedale, ko bom star 50 let, da sem star in zguban in neprivlačen. 🙂

EnTip, ko boš star, potem ne boš več pravi moški? Kaj pa boš, če ne boš več pravi moški?
Tudi mene ne zanimajo 60 letniki v smislu razmerja, seksa. Ampak, da bi pa komu rekla, da ni pravi moški samo zato, ker je že 60 star pa mi na kraj pameti ne pride. Ne boš verjel, s starejši ljudje znajo biti zelo izkušeni in pametni. Ni tako kot star plašč, ki je vse slabši. Ljudje sicer nimajo več tako lepih las, koža se zguba, mišic je manj… pamet pa raste.

Ne vem, če ravno pamet raste. 🙂
Možganske sposobnosti prav tako začnejo v starosti upadati. Razen izjem, ki se še pri 60-tih izobražujejo in delajo na svoji psihofizični kondiciji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close