Pravih moških ni več?
Brezveze isto sem napisal jaz pred nekaj meseci….
Zdaj čakam na citiranje tvojega prispevka od ene katalence ki bo veleumno pripomnila da pa ona ne želi moškega ampak ji je to vseeno in bo kot tako zato želelea diskreditirat celotno tvoje pisanje…
ker za njih velja samo ničelna teorija… verjetno pa niti ne vejo kaj je ničelna teorija…
Point je v tem da ”mi” ”drkamo” na Jennifer Aniston, Katy Perry, Kate Beckinsale, Gisele Bundchen, Cherly Cole, zadovoljni pa bomo tudi z povprečno žensko… medtem ko bi ženske rade oh in sploh same pa niste niti približno kot katera izmed zgoraj naštetih …. ne po postavi kaj šele po količini denarja.
Odebeljeno pa je resnično živa istina…. to je žalost vsega tega… da prideš na koncu do take ugotovitve….
vezan moški zgubi BISTVENO več kot pridobi…. v VEČINI primerov.
Za večino konformističnih lolekov to ni res. Ker itak niso sposobni dobiti seksa izven zveze, jim zveza in vse okoli nje predstavlja svetinjo in velik kapital. Taki tipi z zvezo ogromno pridobijo, ker so izven zveze na suhem.[/quote]
Ok pardon 😛
da se popravim… večina pravih sposobnih moških ki znajo OSVAJAT in vedo kako osvojit VEČ žensk…
😛
Taki modeli so itaq patetični sj nekaj časa to štima ampak, ko pa ženska dojame, da je njihov mož en navaden lolek začnejo hitr ženske posvoje delat…varanje pa to in tak lolek ji bo itaq zmer oprostiu ker ve, da druge ni sposoben dobit…in ponavadi če kakšnim lolkom kaj takga omeniš ti začne o eni ljubezni nakladat pa te fore vsi delamo napake…jaz se takim samo smejim.
Poznam ogromno primerov kjer so ženske varale pa so jim možje oprostil (pač loleki) in zdaj jih še naprej varajo (vem zato ker moji kolegi jih nabijajo medtem ko so loleki na šihtu).
Vglavnem totalno so patetični ti loleki.
Vse tukaj na MoNu in vse v Sloveniji če ne kar vse na Svetu…. ziher je tudi tista Afričanka v plemenu bolj prava ženska kot tisti prvi ki je izvisel iz 1% pravih moških
HAHAHAHAHAHA
kaj pričakuješ kaj drugega…
ženske so VEDNO prave v tem pro-ženskem svetu odnosov…. On_ bi rekel verjetno da je vsaka ženska prava ampak mora najt takega da jo še pravi v njenem udejstvuvanju biti PRAVA
lol
Bad je, da to celo zna bit res. Mislim jaz si ga prav predstavljam napisat tak komentar.[/quote]
No vidim da sem prehitro zapisal da se popravim
Zaradi tebe nikoli.[/quote]
kako že pravijo šrinki o zatajevanju ☺☺♥[/quote]
Nič ne priznam. 🙂
Ah, nič se moški hitreje ne spustijo na realna tla. Vsak živi drugačno realnost in vsak vidi svet drugače. Menim, da je nemogoče presoditi, kateri od spolov ta svet vidi bolj realno. Mogoče si samo sodil po sebi, sicer ne vem od kje ti ta podatek, da so moški bolj realno na tleh. Vsak zase namreč misli, da je realno na tleh. Pa je res?
Madona, pa ravno ti to zagovarjaš, ko ti potem postane sumljivo, če ima nekdo nek svoj hobi in ne visi ves čas na partnerju.
Madona, pa ravno ti to zagovarjaš, ko ti potem postane sumljivo, če ima nekdo nek svoj hobi in ne visi ves čas na partnerju.[/quote]
Marko pisanje na MoNu ob 1 zjutraj , 10 dopoldne in 5 popoldne NI HOBI!
tolko za info….
Nič ne priznam. :)[/quote]
uff … tole s tabo je pa hudo ☺
še to natipkaj, da so ti podtaknili …[/quote]
Ne, ne, podtaknili mi še nič niso, ampak se mi pa dozdeva, da mi sledijo… Pa ene čudne glasove slišim… 😀
uff … tole s tabo je pa hudo ☺
še to natipkaj, da so ti podtaknili …[/quote]
Ne, ne, podtaknili mi še nič niso, ampak se mi pa dozdeva, da mi sledijo… Pa ene čudne glasove slišim… :D[/quote]
vem … so moji — ti jih fluidam [sup](nastavi na fuk NM-3w, sicer boš vse življenje nesrečna)[/sup]
Ne, ne, podtaknili mi še nič niso, ampak se mi pa dozdeva, da mi sledijo… Pa ene čudne glasove slišim… :D[/quote]
vem … so moji — ti jih fluidam [sup](nastavi na fuk NM-3w, sicer boš vse življenje nesrečna)[/sup][/quote]
Na srečo sem preveč svojeglava, da bi jih upoštevala. 🙂
vem … so moji — ti jih fluidam [sup](nastavi na fuk NM-3w, sicer boš vse življenje nesrečna)[/sup][/quote]
Na srečo sem preveč svojeglava, da bi jih upoštevala. :)[/quote]
to ti samo dopuščam, da se ne fentaš brez, da se zavedaš, kako močno vplivam na tebe
Na srečo sem preveč svojeglava, da bi jih upoštevala. :)[/quote]
to ti samo dopuščam, da se ne fentaš brez, da se zavedaš, kako močno vplivam na tebe[/quote]
Da, dragi.
(Naveličano zavzdihne.)
to ti samo dopuščam, da se ne fentaš brez, da se zavedaš, kako močno vplivam na tebe[/quote]
Da, dragi.
(Naveličano zavzdihne.)[/quote]
ja sej … vse drugo … samo tebe mene odrešit pa niti ne znaš in še manje — nočeš
Moram reči, da mi je simpatično, da se imaš za 1%. Večina drugih kokodajsa 🙂 in se čuti ogrožene.
Glede njenega pesmizma pa upam, da imaš prav. Pa ne mislim zdaj glede moških, ampak glede njenega prvega dela intervujuja, kjer piše o mladih tam okrog 25-35, 40. Za to generacijo naj bi bilo najslabše. Kriza pa te zadeve naj bi to starostno skupino najbolj prizadela. Tako, da upam da stvar ni tako črna. Glede tega, ko trdi, da smo ženske na najslabšem v zgodovini, v to verjamem, da se moti. Tu sem čisto optimistična. Glede tiste krize, služb, penzije, socialnega sistema za našo generacijo pa se vseeno bojim, da ima prav. Tam pa tudi moj optimizem ni več tako trden.
Forum je zaprt za komentiranje.