NI MU DO SEKSA
Saj to, da si mislila resno, ti čist verjamem. Meni tudi dejstvo, da je nekdo v resni zvezi, ker sam tako pravi, ne pomeni kaj dosti, tudi če si upa povedat, kako dolgo je tam ali pa če si upa povedat, koliko je star. To ne pove ničesar. 😉 Je pa res, da na podlagi takih podatkov, ne sodim, kje je kdo, tako kot ti. ;)[/quote]
Potem pa ne očitaj Matkicu tistih 6 dni, če si toliko nad vsem tem in ti nič ni pomembno!
Starost je za takšne debate pomembna, pa ne za to, da bi sodili na podlagi tega kdo je kdo. Tudi pogled na zvezo pri 15 ali 25 ali 35 ni isti.
Meni se nič posebnega ne zdi, če tip pri 25 recimo še živi doma pri mami. Če je star 35 in živi pri mami, pa bo moje mnenje o tem drugačno.
Ma daj, če hočeš filozofirat, delaj to vsaj dobro.[/quote]
Matkiču nisem očital LE iz razloga, ker je imel največ 6 dni, pač pa iz razloga, da ga zdaj nekako že vsi tukaj poznajo in vedo, kaj sam zagovarja. To je neko poligamno zvezo, ki so jo živeli grki pred “milijon” leti. Saj on lahko tako živi, če mu rata, malo težje pa svetuje nekomu v zvezi s skupnim življenjem. Hočem rečt, da mu lahko svetuje, saj sploh ni očitek letel na Matkiča, pač pa na It, ki ga pozna.
Jaz iz prakse, ti pa iz? Domišljije, sanj,… :))[/quote]
Daj ne delaj si bruke no, če si tu gor vsak dan nimaš časa živet! v vseh forumih skoraj odpisuješ sem včeraj malo skruzal večer za foro in vsepovsod vidim tvoje kao realne nasvete iz real lajfa …. ne laži se ti življenja nimaš!
jaz sploh dvomim da maš službo, ampak glede na to da si najverjetneje zaposlen kje na javni upravi maš čas tudi spamat po forumih zjutraj, opoldne pol te med 15:00 in 16:00 ni ker greš domov in se naješ … pol pa spet do pozno ponoči!
Potem pa ne očitaj Matkicu tistih 6 dni, če si toliko nad vsem tem in ti nič ni pomembno!
Starost je za takšne debate pomembna, pa ne za to, da bi sodili na podlagi tega kdo je kdo. Tudi pogled na zvezo pri 15 ali 25 ali 35 ni isti.
Meni se nič posebnega ne zdi, če tip pri 25 recimo še živi doma pri mami. Če je star 35 in živi pri mami, pa bo moje mnenje o tem drugačno.
Ma daj, če hočeš filozofirat, delaj to vsaj dobro.[/quote]
Matkiču nisem očital LE iz razloga, ker je imel največ 6 dni, pač pa iz razloga, da ga zdaj nekako že vsi tukaj poznajo in vedo, kaj sam zagovarja. To je neko poligamno zvezo, ki so jo živeli grki pred “milijon” leti. Saj on lahko tako živi, če mu rata, malo težje pa svetuje nekomu v zvezi s skupnim življenjem. Hočem rečt, da mu lahko svetuje, saj sploh ni očitek letel na Matkiča, pač pa na It, ki ga pozna.[/quote]
Pa kakih 6 dni a si ti prfuknen ….. kje si ti našo 6 dni takrat sem reko da sem po X dneh ugotovo nisem pa zaključo tak hitro kreten neumen!
Jaz iz prakse, ti pa iz? Domišljije, sanj,… :))[/quote]
Daj ne delaj si bruke no, če si tu gor vsak dan nimaš časa živet! v vseh forumih skoraj odpisuješ sem včeraj malo skruzal večer za foro in vsepovsod vidim tvoje kao realne nasvete iz real lajfa …. ne laži se ti življenja nimaš!
jaz sploh dvomim da maš službo, ampak glede na to da si najverjetneje zaposlen kje na javni upravi maš čas tudi spamat po forumih zjutraj, opoldne pol te med 15:00 in 16:00 ni ker greš domov in se naješ … pol pa spet do pozno ponoči![/quote]
Dvomiš lahko ti v vse, kar ti srce poželi. :)) Misliš si lahko tudi o meni, kar ti paše. Naj tvoja domišljija ne počiva. 😉
Matkiču nisem očital LE iz razloga, ker je imel največ 6 dni, pač pa iz razloga, da ga zdaj nekako že vsi tukaj poznajo in vedo, kaj sam zagovarja. To je neko poligamno zvezo, ki so jo živeli grki pred “milijon” leti. Saj on lahko tako živi, če mu rata, malo težje pa svetuje nekomu v zvezi s skupnim življenjem. Hočem rečt, da mu lahko svetuje, saj sploh ni očitek letel na Matkiča, pač pa na It, ki ga pozna.[/quote]
Pa kakih 6 dni a si ti prfuknen ….. kje si ti našo 6 dni takrat sem reko da sem po X dneh ugotovo nisem pa zaključo tak hitro kreten neumen![/quote]
Ne vem, kaj si ti ugotovo, vem samo, da si sam napisal, da je tvoja resna zveza trajala 6 dni. Oprosti, ker iz tega nisem razbral tega, kar si ti “mislil”. Sicer pa teh 6 dni je našla (tudi) Bikini.
Prioriteta je biti mama? Si potrebovala moža samo toliko, da ti je naredil otroke?
Pa zakaj si vse nalagaš na svoja ramena, potem pa jamraš. Kaj misliš, da tvoj ni sposoben speglat cunje? Brezskrbi, samo parkrat moraš mal zamižat. Ne pa vse samo jaz, jaz, jaz, potem pa to še ob neprimernem trenutku metat ven.[/quote]Pa saj pri vsej stvari sploh ne gre za nespeglane cunje, pa za dolg šiht, pa za treninge, pa za gospodinjska opravila, pa za…itd.itd…
Gre za občutek neljubljenosti ob vsem tem kar nekdo naredi za družino in ker ni to dovolj opaženo, cenjeno z druge strani (vsaj občutek je tak) se potem najeda in naprej meče (tudi) ob nepravem času. Kar v končni fazi pripelje do tega, da se začne preštevat kaj je kdo naredil pri hiši in ker se nikakor ne da zmenit postane partner še bolj tečen in oh in sploh nesramen… In kdo bi si potem še želel še seksat s tako zoprno osebo, ko pa je prijaznih in zapeljivih na kupe na tem svetu?
Nima se smisla z domačim nergačem ukvarjat, a ne?
Prioriteta je biti mama? Si potrebovala moža samo toliko, da ti je naredil otroke?
Pa zakaj si vse nalagaš na svoja ramena, potem pa jamraš. Kaj misliš, da tvoj ni sposoben speglat cunje? Brezskrbi, samo parkrat moraš mal zamižat. Ne pa vse samo jaz, jaz, jaz, potem pa to še ob neprimernem trenutku metat ven.[/quote]Pa saj pri vsej stvari sploh ne gre za nespeglane cunje, pa za dolg šiht, pa za treninge, pa za gospodinjska opravila, pa za…itd.itd…
Gre za občutek neljubljenosti ob vsem tem kar nekdo naredi za družino in ker ni to dovolj opaženo, cenjeno z druge strani (vsaj občutek je tak) se potem najeda in naprej meče (tudi) ob nepravem času. Kar v končni fazi pripelje do tega, da se začne preštevat kaj je kdo naredil pri hiši in ker se nikakor ne da zmenit postane partner še bolj tečen in oh in sploh nesramen… In kdo bi si potem še želel še seksat s tako zoprno osebo, ko pa je prijaznih in zapeljivih na kupe na tem svetu?
Nima se smisla z domačim nergačem ukvarjat, a ne?[/quote]
Res je in iskati krivca za neko svoje počutje v partnerju problema ne bo rešilo. Razen, če drug partner sam dojame in prevzame tolikšen del svoje odgovornosti, da drugi to občuti kot izboljšanje oziroma neko partnerjevo naklonjenost, pomoč, oporo oziroma izraz ljubezni. Če pa tega ne dojame ali pa ne želi prevzeti, bo pa problem le še večji in prav tak tudi razdor med partnerjema.
Iskanje krivca jaz dojemam kot klic v sili in ga sigurno ni za zanemarjat, vseeno pa tudi vsak klic v sili ne more reševat vedno drugi partner. Začaran krog, ne bi si želel sam pasti vanj.
Pa saj pri vsej stvari sploh ne gre za nespeglane cunje, pa za dolg šiht, pa za treninge, pa za gospodinjska opravila, pa za…itd.itd…
Nima se smisla z domačim nergačem ukvarjat, a ne?[/quote]
Res je in iskati krivca za neko svoje počutje v partnerju problema ne bo rešilo. Razen, če drug partner sam dojame in prevzame tolikšen del svoje odgovornosti, da drugi to občuti kot izboljšanje oziroma neko partnerjevo naklonjenost, pomoč, oporo oziroma izraz ljubezni. Če pa tega ne dojame ali pa ne želi prevzeti, bo pa problem le še večji in prav tak tudi razdor med partnerjema.
Iskanje krivca jaz dojemam kot klic v sili in ga sigurno ni za zanemarjat, vseeno pa tudi vsak klic v sili ne more reševat vedno drugi partner. Začaran krog, ne bi si želel sam pasti vanj.[/quote]Zgolj iz neke delitve del in nalog ne bo ratalo nič uporabnega, ne bo občutka ljubljenosti… neke nagrade za opravljeno delo, če partner v tvojem početju nikoli ne opazi nič vrednega in mu vedno še nekaj manjka, ker ti nisi naredil dovolj, dovolj dobro…itd te počasi mine vse…. :/
Se strinjam. Sam niti nisem govoril le o delitvi fizičnih del, pač pa tudi o delitvi občutij v samem odnosu, o delitvi pohval, spoštovanja, cenjenja. Tega pa seveda ne more bit, če tega več sami ne občutimo.
Takrat se moramo vprašat, ali tega ne občutimo zato, ker tega več ni ali pa zato, ker nam je postalo samoumevno in bi nekaj več. In dobro je vedeti, kaj je tisto več.
Vedno polno odgovorno sprejemati…
Hm. Mogoče naj bi. Ampak ne more. To je precej veliko breme. Si vso “krivdo” pripisovati na sebe. Ne mislim na tisto, kazensko, z zakonom predpisano, ampak tisto čustveno, odločitve v svojih življenjih.
Calypso, saj smo samo ljudje. Vedno in vsepovsod pa tudi ne moremo vplivati na splet dogodkov.
Pomisli samo na tiste teme, glede posilstev, ko se je Markotu tako očitalo, zakaj bi bila ženska “kriva” za to, da je bila posiljena. Se spominjaš? Marko je pisal, kako je vsak vsaj soodgovoren za to, kar se mu je zgodilo, drugi pa so pisali, da so dogodki, na katera ne moreš vplivati. Ali pa se vsak vpliv sprevrže v neuspeh oz. nezaželeno…
Če bi bilo sedaj po tvoje, torej res glede vedno polno odgovorno sprejemati posledice za svoje odločitve, potem bi sedaj potrdila tisto, kar je Marko tako zagovarjal. Če je namreč to res, potem je ženska, ki gre domov ob pozni uri iz službe ravno po tisti in tisti poti, s tako in tako hitrim korakom… kriva za posilstvo oz. mora prav tako polno odgovorno sprejemati posledice. Torej ne more kriviti posiljevalca (ali pa vsaj ne samo njega)…
Jao, spet ene klobase. Meni se pa IT po zapisanem ne zdi neljubljena in nezadovoljna. Če pove, da je njen dan natrpan in da ni enostavno bit mama, je ni treba zaradi tega na križ pribijat.
Saj boste velemoški Mona imeli priložnost, ko boste imeli otroke, dokazat , da se da drugače. In bodo vaše ženke takrat vse dehteče sijale od zadovoljstva, bile super urejene, otroci popedenani, hiša urejena, kuhinja kot se šika, vključnos kuharijo, pa še 5x na dan bodo seksale z vami. Vi pa boste rekli samo: “Danes si pa še posebej lepa in pridna, presrečen sem, da delim to srečo s tabo” In se, prepričani,d a je to to, zakotalili na kavč.
Pa kakih 6 dni a si ti prfuknen ….. kje si ti našo 6 dni takrat sem reko da sem po X dneh ugotovo nisem pa zaključo tak hitro kreten neumen![/quote]
Ne vem, kaj si ti ugotovo, vem samo, da si sam napisal, da je tvoja resna zveza trajala 6 dni. Oprosti, ker iz tega nisem razbral tega, kar si ti “mislil”. Sicer pa teh 6 dni je našla (tudi) Bikini.[/quote]
Jaz sem to prebrala pri tebi Marko. Nisem nič ugotavljala. Me je pa znaimalo koliko več je pri tebi, ker to tako izpostavljaš. A ne bom zvedela. 🙂
Hm. Mogoče naj bi. Ampak ne more. To je precej veliko breme. Si vso “krivdo” pripisovati na sebe. Ne mislim na tisto, kazensko, z zakonom predpisano, ampak tisto čustveno, odločitve v svojih življenjih.
Calypso, saj smo samo ljudje. Vedno in vsepovsod pa tudi ne moremo vplivati na splet dogodkov.
Pomisli samo na tiste teme, glede posilstev, ko se je Markotu tako očitalo, zakaj bi bila ženska “kriva” za to, da je bila posiljena. Se spominjaš? Marko je pisal, kako je vsak vsaj soodgovoren za to, kar se mu je zgodilo, drugi pa so pisali, da so dogodki, na katera ne moreš vplivati. Ali pa se vsak vpliv sprevrže v neuspeh oz. nezaželeno…
Če bi bilo sedaj po tvoje, torej res glede vedno polno odgovorno sprejemati posledice za svoje odločitve, potem bi sedaj potrdila tisto, kar je Marko tako zagovarjal. Če je namreč to res, potem je ženska, ki gre domov ob pozni uri iz službe ravno po tisti in tisti poti, s tako in tako hitrim korakom… kriva za posilstvo oz. mora prav tako polno odgovorno sprejemati posledice. Torej ne more kriviti posiljevalca (ali pa vsaj ne samo njega)…[/quote]
menim da je Calypso menila bolj kot to da je vsak za vse soodgovoren, ker če nebi takrat dala nog narazen in TI pustila mu pride v tebe nebi blo otroka… pa še naknadno bi lahko naredila splav….
Ni pa vsak za vse 100% odgovoren…. ampak je pa res da tudi tista ženska če nebi šla po tisti poti domov tako hitro(ali poačsi) bi morda posiljevalca zgrešila, tako da je tudi njen (nezaveden) hiter korak ali odločitev za pot domov pripomogla da je bila posiljena….
Seveda se lahko zgodijo eventi ki jih ni moč soodgovarjat… kot je recimo če komet trešči in uniči zemljo itd….
Ampak pisat kot da ne zmoreš več ostat fit zaradi otrok in tega kar vse počneš je pač izogibanju soočenja z resnico….
Saj nihče ti ne zameri da postaviš otroke na prvo mesto, ampak pač sprejmi da si dala njih na prvo mesto in ZARADI NJIH nisi bolj seksi kot bi lahko bila….. ne pa iskat krivdo v tem da moški ne nardi dovolj itd….
Pač imaš ti otroke in slabšo postavo druga pa jih nima in ima boljšo postavo… tako to je, kaj bi izbrala večina moških pa itak veš sama….
Ja no saj o tem pišemo “velemoški mona” 🙂 O tej tvoji/vaši predstavi kako mora bit vse tip top, da je nekdo vreden ljubezni…. pa še to pogosto ni dovolj za “nežnejši” spol 😉
Ima pa vsako obdobje nek svoj čar tudi to ko imaš dela čez glavo z otroki in vsem kar sodi zraven in vzdihovat tako na zalogo, nad tem kako je to težko se mi zdi mal tako tako…
Dejstvo: če nekaj delam, potem to delam zato, ker je meni v interesu, in ne zato, da bo to od nekoga opaženo in pohvaljeno. Vprašanje pa je zakaj mi je to delo toliko v interesu, da pri njem izgubljam toliko energije, da jo zmanjka za kaj drugega. In če bi moja zaradi tega nergala, da jo zanemarjam, da mi ni do seksa z njo, ja – ima do neke mere prav in po vsej verjetnosti mi njena hvala za opravljeno delo ne bi prinesla kaj dosti dodatne energije. Morda nekajkrat, potem bi pa že našel kak drug izgovor.
Ker ste toliko napisali in ker nimam niti časa niti volje in niti želje vse pojasnjevati, samo nekaj dejstev, pa prosim, da jih ne negirate samo zato, da nečemu nasprotujete…
1. Nisem pisala z namenom, da bi jamrala. Če pa že želite to gledati kot jamranje ali samopomilovanje ali kaj podobnega, pa bi samo rekla, da potem pa lahko kar pred svojim pragom začnete pometat. Če je vsako navajanje negativnih dejstev že hkrati jamranje, no, ali nobeden nikoli ne pove ničesar negativnega, kar se mu je zgodilo? Vsi potem kdaj pa kdaj jamramo (če je to jamranje) in če že mislite obsojati, obsojajte najprej sebe. In ko boste sami svetniki oz. 100% glede tovrstnega nejamranja, pa bom dovzetna za vaše napotke in izkušnje.
2. Če sem napisala, da je moj urnik natrpan z nekimi družinskimi obveznostmi, nisem še hkrati napisala, da ni prav tako natrpan urnik mojega moža. Pisala sem na splošno, v kontekstu, zakaj obstajajo dejavniki, ki vplivajo na to, da ženska enostavno ne najde več pravega časa za neko skrb za sebe, tovrstno skrb za sebe (da ne pride do stavkov, da mu več ni do seksa z njo, torej partnerko), pa čeprav si to želi in bi to rada. Pač obstajajo različne vrednote in različni načini razmišljanja. Nekatera ženska si bo ob želji po savni ali urici masaže ali kaj podobnega, to enostavno privoščila, ne glede na to, ali ima doma majhne otroke, ki jo pogrešajo, ali pa najstnike, ki sploh več “ne vejo, da obstaja”. Druge ne bodo. Jaz osebno ne bom oz. si bom res manjkrat, nekaj zaradi “nečasa”, nekaj pa tudi zaradi drugih dejavnikov, ki vplivajo na tovrstne zmožnosti – napr. finančni.
Kakorkoli, to, če ženska ne najde časa za sebe, še ne pomeni, da mož oz. oče otrok ni nič s svojimi otroci ali da ni aktivno vključen v gospodinjstvo, vzgojo …, če je doma, seveda, samo pomeni, da včasih tudi očeta ni doma, še posebej takrat in tam, kjer mož dela cele dneve (recimo terensko delo) ali pa je doma kmetija… V mojem primeru je pač primer, da je zaenkrat “mož” v službi, tudi po 10 ur, prišteješ še prevoz itd., in situacija je takšna kakršna je. Je pa moj “mož” drugače vključen v gospodinjska opravila, pa tudi vzgojo, vsaj po svoje prispevava svoj čas in energijo, nenazadnje on sedaj hodi naokrog in nadzira otroke in njihove dejavnosti, da jaz to naklofam do konca.
3. Jaz prevzemam svoj del odgovornosti na svoja ramena. Se temu nikoli nisem ogibala, si pa včasih želim, da mi ne bi bilo treba. Če je želja, še ne pomeni, da je hkrati tudi zanikanje. Zato pa se potem vzamem v roke, in rinem naprej, včasih z več energije, včasih z manj.
4. Tako, zdaj pa veselo naprej. Jaz zaključujem. Navsezadnje res nimam toliko časa, da bi aktivno lahko sodelovala pri temi.
Ja no saj o tem pišemo “velemoški mona” 🙂 O tej tvoji/vaši predstavi kako mora bit vse tip top, da je nekdo vreden ljubezni…. pa še to pogosto ni dovolj za “nežnejši” spol 😉
Ima pa vsako obdobje nek svoj čar tudi to ko imaš dela čez glavo z otroki in vsem kar sodi zraven in vzdihovat tako na zalogo, nad tem kako je to težko se mi zdi mal tako tako…[/quote]
To sploh ni moja predstava.
Se mi pa zdi nekako normalno, da ko imaš ob sebi bitje, ki je odvisno od tebe in to ni mož ampak otrok, da za določene stvari moraš poskrbet. Je razlika, če si sam s partnerjem, pa kakšen popoldan, noč, jutro in še en popoldan preživiš v postelji, pa pozabiš tudi na hrano in cel svet itd. Ne moreš pa recimo otroka pustit brez hrane, pa pokakanega in polulanega 24 ur. Tudi ko so večji, je za določene stvari treba poskrbet. Ne gre za to, da mora bit vse tipi topi, ampak da je določene stvari enostavno treba naredit. Ženske so rade urejene in tudi moški, če ni mal čuden, ima ob sebi raje lepo in urejeno žensko kot pa eno živčno razvalino, ki si ne utegne niti lase oprat. In glede tega je čisto vseeno kakšne predstave ima kdo o čem. Sicer sem pa že rekla, da se meni ne zdi, da IT tarna. Povedala je, kako pač je, pa ste ji začeli na veliko filozofirat, češ kdo ji je kriv, saj je sama tako hoela, ja da to ni njen resnični problem itd. Zaradi tega in ničesar drugega, bi res rada videla določene pametnjakoviče tukaj, kakšne bodo njihove ženske kot mame v njihovih super odnosih, v katerih ženska ne bo “tarnala”.
Ko je ženska preobremenjena, si njen dragi tisto njegovo pohvalo in izkaz spoštovanja, lahko nekam vtakne.
it je napisala sledeče:
in na to sem ji(smo ji) odgovoril/i da si je za lastni način življenja pač kriva sama…. torej če je (ČE) relativno bolj ali manj NEUREJENA oziroma ne v dobri formi in dobrega izgleda, ni za to kriv otrok ampak je kriva ona ker je postala mama!
On pa daje skozi besede filing kot da zaradi otroka pač nima časa (kar je res) tolko več za sebe kot ga je imela nekoč…. ampak problem je da ona ima otroka zaradi sebe in šele potem pride na vrsto to da nima časa zaradi otroka….. začetni krivec je tisti ki je otroka naredo oz. je PUSTIL da se je spočel!
Samo to sem hoto razložit njej…. da pač njena lastna odločitev ne more in ne bi smela biti razlog zakaj ona več ni v enaki ali vsaj podobni ”formi” kot pred ”leti”
Bottom line je da se jaz z obema strinjam razlikuje se samo v tem da ni otrok ”kriv” da ona nima več časa za sebe ampak je kriva ona ker je naredla otroka(oz ga spravila na ta svet), da potem nima več časa za sebe…..
Samo to in nič več in nič manj!
Če bi bilo sedaj po tvoje, torej res glede vedno polno odgovorno sprejemati posledice za svoje odločitve, potem bi sedaj potrdila tisto, kar je Marko tako zagovarjal. Če je namreč to res, potem je ženska, ki gre domov ob pozni uri iz službe ravno po tisti in tisti poti, s tako in tako hitrim korakom… kriva za posilstvo oz. mora prav tako polno odgovorno sprejemati posledice. Torej ne more kriviti posiljevalca (ali pa vsaj ne samo njega)…[/quote]
menim da je Calypso menila bolj kot to da je vsak za vse soodgovoren, ker če nebi takrat dala nog narazen in TI pustila mu pride v tebe nebi blo otroka… pa še naknadno bi lahko naredila splav….
Ni pa vsak za vse 100% odgovoren…. ampak je pa res da tudi tista ženska če nebi šla po tisti poti domov tako hitro(ali poačsi) bi morda posiljevalca zgrešila, tako da je tudi njen (nezaveden) hiter korak ali odločitev za pot domov pripomogla da je bila posiljena….
Seveda se lahko zgodijo eventi ki jih ni moč soodgovarjat… kot je recimo če komet trešči in uniči zemljo itd….
Ampak pisat kot da ne zmoreš več ostat fit zaradi otrok in tega kar vse počneš je pač izogibanju soočenja z resnico….
Saj nihče ti ne zameri da postaviš otroke na prvo mesto, ampak pač sprejmi da si dala njih na prvo mesto in ZARADI NJIH nisi bolj seksi kot bi lahko bila….. ne pa iskat krivdo v tem da moški ne nardi dovolj itd….
Pač imaš ti otroke in slabšo postavo druga pa jih nima in ima boljšo postavo… tako to je, kaj bi izbrala večina moških pa itak veš sama….[/quote]
Kakšen splav? Trdim, da je potrebno najti kompromise z vsem, sprejeti spremembe/posledice za odločitve (zavestne in tudi tiste, ko nismo sprejeli nič ! ! !).
Neprimerno je lastne otroke izrabljati za priložnostne izgovore, slej ali prej bodo to oni opazili in kaj bo potem?
it je napisala sledeče:
in na to sem ji(smo ji) odgovoril/i da si je za lastni način življenja pač kriva sama…. torej če je (ČE) relativno bolj ali manj NEUREJENA oziroma ne v dobri formi in dobrega izgleda, ni za to kriv otrok ampak je kriva ona ker je postala mama!
On pa daje skozi besede filing kot da zaradi otroka pač nima časa (kar je res) tolko več za sebe kot ga je imela nekoč…. ampak problem je da ona ima otroka zaradi sebe in šele potem pride na vrsto to da nima časa zaradi otroka….. začetni krivec je tisti ki je otroka naredo oz. je PUSTIL da se je spočel!
Samo to sem hoto razložit njej…. da pač njena lastna odločitev ne more in ne bi smela biti razlog zakaj ona več ni v enaki ali vsaj podobni ”formi” kot pred ”leti”
Bottom line je da se jaz z obema strinjam razlikuje se samo v tem da ni otrok ”kriv” da ona nima več časa za sebe ampak je kriva ona ker je naredla otroka(oz ga spravila na ta svet), da potem nima več časa za sebe…..
Samo to in nič več in nič manj![/quote]
Ti bi lahko delal reklamo za kondome. 🙂
Kolikor sem jaz opazil, je to, kar obtožuješ ne vem koga vse, naredil le Matkič. Ta, ki si ga celo zagovarjala v enem delu te teme, ko sem It napisal, da ne vem zakaj debatira o tem z njim. 😉
Kolikor sem jaz opazil, je to, kar obtožuješ ne vem koga vse, naredil le Matkič. Ta, ki si ga celo zagovarjala v enem delu te teme, ko sem It napisal, da ne vem zakaj debatira o tem z njim. ;)[/quote]
Aha, torej, analogno, tvojih nasvetov glede življenja izven zveze ni smiselno brati. Kaj pa nek zdolgočasen model, ki dneve preživlja več ali manj na internetu, ve, o seksu izven zveze, seksu za eno noč, avanturah..
Kolikor sem jaz opazil, je to, kar obtožuješ ne vem koga vse, naredil le Matkič. Ta, ki si ga celo zagovarjala v enem delu te teme, ko sem It napisal, da ne vem zakaj debatira o tem z njim. ;)[/quote]
Aha, torej, analogno, tvojih nasvetov glede življenja izven zveze ni smiselno brati. Kaj pa nek zdolgočasen model, ki dneve preživlja več ali manj na internetu, ve, o seksu izven zveze, seksu za eno noč, avanturah..[/quote]
Najbolje, da ga vprašaš, kaj ve. Ne sprašuj mene. 🙂 Jaz nasvetov izven zveze pa res ne dajem. Vsaj spomnim se ne, da bi jih.
Še vedno ga “zagovarjam” glede tega, da je smiselno z njim debatirat tudi o tem. Ne vem zakaj kdo o čem ne bi smel debatirat. Svoboda govora mora bit zagotovljena tudi Matkicu. 🙂 Navsezadnje lahko ženske, ki iščejo partnerja, v življenju naletijo tudi na takšne matkice. Dobro je, da jim nekdo iz prve roke pove, da nima smisla upat na nemogoče. Vse preveč žensk se zaplete s tipčki, za katere mislijo,da jih bodo ravno one spremenile, pa na koncu nič od tega, tudi če ga poskušajo priklenit nase z otrokom. Takšen moški lahko kadarkoli odide, z otrokom ali brez.
Forum je zaprt za komentiranje.