NI MU DO SEKSA
Živjo,
na forumih večkrat zasledila, da ženske pišejo o tem, da njihovim partnerjem ni več do seksa.
Na kratko:
jaz 30, on 33 in njemu ni kaj preveč do seksa. Pa še takrat, ko začneva imam občutek, da ga silim!!!
Ne vidim razloga, da ne bi bila strastna. Zdi se mi tudi butasto, da bi skrivala, da me privlači, oz.da želim. Stara sva dovolj, živiva skupaj za boga milog….
Jaz nimam težav z večkrat na teden ali dan. Nimam se za obsedenko, vendar pa me nenormalno jezi in frustrira, ko sva ponoči skupaj, leživa in on se obnaša kot prijatelj ali da ne rečem brat. Ni nujno, da bi se najino ležanje končalo s seksom (bi bilo lepo, priznam), vendar pa bi me lahko malo pobožal, npr. vsaj po nogah. Ne, on me objame – PREKO RAMEN in nato še potreplja!!!!! Za znoret!
Večkrat sem načela temo, da kaj mu je in da kaj se dogaja (prej ni bil takšen), in potem dobim razlago, da je tako utrujen da še govort ne more. Sori, ampak tega pa ne morem sprejet.
Živčna ratam že popoldan, ko npr. začne, oh danes sem pa utrujen (in to je vsak dan), ker mi je že vse jasno, da ne bo nič.
Z bivšo punco naj bi povsod (na bazenu, v savni….) z mano je pa tak asket, da si dobesedno nič ne upa.
In jezi me, ko dajem pobudo, ker se počitum agresivno in ne vem, ali je to odbijajoče ali ….
Lepo prosim, če mi zna kdo odgovorit ali je to OK oz. če se dogaja tudi ostalim in ali se je nehalo.
Skrbi me namreč, da če je tako pri njegovih 33, kaj bo pozneje!!! Jaz sem čustvena in čutna in si ne predstavljam življenja brez dotikov in spolnosti.
Hvala
Sta samo dve možnosti.. oz ne tri so :
1. Nista za skupaj, ker ga ne privlačiš
2. Laže ti glede bivše (oz kaj je z njo vse počel), lahko da je gej ali posledično: 3. možnost
3. Ima drugo, ki dobi vso njegovo spermo in tako je zate zmanjka[/quote]
4 lahko mu enostavno ni do tega in pika. Vse sorte smo. Ni rečeno, da je gej. Libido je zanimiva reč, tudi pri moških.
Sta samo dve možnosti.. oz ne tri so :
1. Nista za skupaj, ker ga ne privlačiš
2. Laže ti glede bivše (oz kaj je z njo vse počel), lahko da je gej ali posledično: 3. možnost
3. Ima drugo, ki dobi vso njegovo spermo in tako je zate zmanjka[/quote]
4 lahko mu enostavno ni do tega in pika. Vse sorte smo. Ni rečeno, da je gej. Libido je zanimiva reč, tudi pri moških.[/quote]
To bi lahko zreducirali tudi v 1. možnost
čez komot ga ni. Vsaka ženska bi morala vedeti, da so moški najbolj ležerna bitja pod soncem in če se je ene ženske navadil, začel celo živeti skupaj z njo in ta ni preveč tečna, potem ni razloga, da bi jo pustil. Kljub temu, da se je recimo zaljubil v drugo in jo veselo vara, da sicer ni preveč zainteresiran za skupno življenje, ampak tako mu vsaj cela žlahta ne teži zakaj je pri 33 sam. Če je v resnici gej, si mu pa tako ali tako idealna krinka.
Če si nezadovoljna ti, potem boš morala ti sama razčistiti, kaj boš naredila. Tvoj lenuščo tega ne bo naredil niti slučajno.
4 lahko mu enostavno ni do tega in pika. Vse sorte smo. Ni rečeno, da je gej. Libido je zanimiva reč, tudi pri moških.[/quote]
To bi lahko zreducirali tudi v 1. možnost[/quote]
Mogoče, ne vem, ne poznam ga.Bi živel z žensko in jo imel rad,… etc. ne bi pa želel seksati z njo- možno ni pa verjetno. Sploh pa ne bi bilo pošteno do nje. Pomoje bi bil pošten pogovor na mestu.
Veš kako je s poštenim pogovorom? Nihče nikomur ne vidi v glavo. In če imaš dva taka, ki to izkoriščata v imenu poštenosti, s pogovorom ne rešita ničesar. No, dovolj je že eden tak, da nič ne rešita.
Poskušaj s pogovorom in mu iskreno izrazi svoje želje. Ne sili vanj, ampak mu daj čas, da se odpre in sam izpove svoj pogled na stvari okrog vaju. Predvsem poskušaj biti strpna in razumevajoča. Veš, seks se ne začne in konča šele v spalnici. Pokaži zanimanje zanj tudi prek dne, osvajanje partnerja naj naj se začne že pri jutranji kavi in potem z drobnimi pozornostmi nadaljuje… Počnita kaj skupaj, kar vaju veseli, predvsem pa mu pomagaj pri gospodinjskih opravilih, ukvarjanju z otroci, razbremeni ga malo teh vsakodnevnih utrujajočih opravil, če je za vse sam, potem ni čudno, da je zvečer utrujen in mu ni do ničesar… Zašepetaj mu kdaj na uho, kar tako sredi lepega, da ga imaš rada… Male stvari delajo čudeže!
@ Feminist
žal, been there, done that…. Neuspešno.
Ni za vse sam! Sem malo preveč samostojna, da bi si pustila kakšno odvisnost ali da bi kdo drug kaj namesto mene in bla bla… se mi ne da sedaj….
Hvala za mnenja. Veliko pomagajo. Vsaj dajo mislit.
Sicer pa, ne, tretja možnost – varanje z njegove strani – ni verjetno.
Bolj se mi zdi tista, da se je ustalil in da mu je fino in sedaj ne rabi nič več drugega. Ne vem zakaj mi ne gre skupaj, da ga ne bi privlačila. Pa ne, da se imam za neko top, ampak če mene nekdo ne privlači se z njim ne družim, in mu ne govorim kolk je kul in lep (kot on meni) ipd… tako da…. Si pa želim, da bi vsaj rekel npr. imam težave, nimam libida, nekaj… ne pa, utrujen sem… Mislm, od česa že?!
dobro jutro .. vse si sama zaznala ☺ temu se reče “neverbalna komunikacija” ☺
in s tvojo privlačnostjo nima zveze ☺
od desca pričakuješ izpoved o f.u.k. težavah … odrasti!!
samo še to pogruntaj ali ti paše “ustaljenost” ali pr.efu.ka.na pi.čk.a, bole.či jo.ški. mod.rice po teleščku …
Forum je zaprt za komentiranje.