Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek NI MU DO SEKSA

NI MU DO SEKSA

ce se zmeraj isto pa samo pisi trgovina@hotmail.fr

se boš sprijaznila, da imaš smolo v življenju, ali pa si srećo poišči drugje, ker taki, ki se mu ne da niti tega, kako še bo le pri ostalih moških nalogah funkcioniral? Nikak, za vse boš sama. Želiš to? Pa iz tebe bo naredil varalico, saj EU povprečje seksanja je menda ca. 130x letno med 20.in 50-letom- Vidva pa zaostajata že sedaj in boš slejkoprej podlegla priložnosti – pa saj zakaj nebi!
Problem je ležernost oz. še bolj nezainteresiranost, tude otrok se mu še nebo ljubilo imeti (saj bi, a ne še zdaj, pa take izgovore boš poslušala). Žal imam taki primerek v žlahti, mamin sinček, še zdaj ima pri 35.otroško omaro in iste zavese od rojstva. Ne premakneš ga, samo konflikti, če mu kaj predlagaš, sta mu že dve večletni zvezi šli adijo, ko so punce pogruntale koliko je ura. A je težko iti stran od njega, ker je denarja dovolj, sploh ker so potrebe in ideje pri njemu minimalne. Ko so želele stanovanje vstran od staršev je mečkal – bova, a ne še zdaj…
Morda mu res libido manjka, a potem se boš pač morala sprijazniti, da si ta kratko potegnila, ali pa… Vsak je svoje sreče kovač.

Moja se obnaša približno tako kot tvoj in ji je vsak seks v napoto, popolnoma antiseksualna.

Kaj če bi naredila rušado?

Tako mimogrede, bolje ne bo nikoli.

Mislim, da iz te vajine moke na dolgi rok ne bo kruha. Razen če se bo kdo spremenil za 180 stopinj, kar pa se skoraj zagotovo ne bo zgodilo.

Po napisanem sodeč si ti brezkompromisen, nepopustljiv karakter, ki od svojih prepričanj ne odstopa. Mnenja in argumente, ki se ne skladajo s tistim, kar želiš slišati, zlahka preslišiš. Morda celo jemlješ za samoumene stvari, ki to niso. Kompromis zate obstaja le, če ugodi tvojim zahtevam. Upal bi celo trditi, da si pravnica.

O tvojem partnerju (nisi se izjasnila, kaj sploh je, sklepam da fant in ne mož) je napisanega bore malo, dobil pa sem občutek, da gre za bolj umirjenega, nekonfliktnega moškega, ki ne rine v ospredje oz. stvari ne počne na nož. Najbrž gre za preudarnega, zvestega človeka, na katerega se lahko zaneseš, ob njem se torej počutiš varnega in zato si se spustila v zvezo z njim. Po svoje povsem nekompatibilen karakter tvojemu; verjetno sta ravno tvoja eksplozivnost in suverenost bili tisti, ki sta ga pri tebi pritegnili in zaradi česar se je zagrel zate. Če poleg tega še vizualno dobro izgledaš, je jasno, zakaj se je potrudil, da te osvoji. Ti, po drugi strani, z njegovo zanesljivostjo in nekonfliktnostjo nisi imela kaj izgubiti, zato te je prepričal.

Je pa najbrž sčasoma vajina zveza namesto tega, da bi postala usklajena hoja v dvoje, postala krotenje pobesnelega bika – predvsem z njegove strani. Kolikor je sprva super in božansko, ko bika ukrotiš in osvojiš, to početje sčasoma postane stanje neprestane napetosti in neugodja, kjer vsak napačen gib pomeni katastrofo. Brez skrbi, da to za sabo pusti posledice. In kje se bo to bolje odrazilo kot v postelji?! Sama si zapisala, da se stanje napetosti (konkretno tvoje živčnosti in nervoze) prične že zjutraj, čez dan le še kulminira, ko se spet zaveš, da se stvari ne bodo odvile, kot si si zamislila, potem pa še v postelji povleče potezo, ki zate predstavlja kapljo čez rob. Napetost, ki neprestano raste torej.

Dokler ne bo tvoj partner nekdo, ki je po duši krotilec bika, tako dolgo tega, kar pričakuješ, ne boš dobila. Nekatere moške tvoj način razmišljanja in delovanja še dodatno podžge, da se zdivjajo v postelji, tvojega partnerja pa očitno odbija in mu odvzame še tisti del samozavesti, ki jo premore. Ko dobi človek občutek, da ima opravka s tempirano bombo, kjer je lahko vsak gib usoden, je jasno, da slej ko prej neha eksperimentirati. Feministov nasvet, da stopi korak nazaj, prisluhni in se približaj partnerju, si gladko odbila, torej to ni opcija. Naj ugibam: vkolikor v postelji skuša izvesti kaj novega, ga pričaka tvoj neodobravajoč odziv v stilu “Kaj zaboga pa počneš?” Hladen tuš, skratka, ali simbolna kastracija, kot se temu bolj “nobel” reče. Konkreten primer: objem preko rame, ki ti ga nameni v postelji, bi lahko izpeljala v stilu “saj lahko greš tudi niže, ne bo nič narobe”, ti apriori vzameš za nekaj nepojmljivega in katastrofalnega in se temu primerno odzveš. Jasno je, da ne bo šel naprej, še manj, da bo v bodoče sploh še kaj poskušal. A je sploh kaj, kar naredi prav? Mu daš to vedeti oz. kako? Jasno je tudi, da boš s tem, ko boš skozi cel dan vodila živčno vojno proti njemu (češ, spet ne bo nič, nič si ne upaš, nič ne narediš prav), s čimer njegov moški ego doseže dno, potem pa zvečer v hipu obrnila ploščo v stilu “zdaj pa hočem, da me divje pof…”, dosegla le še dodatno zmedo. Sama se zavedaš, da s tem izpadeš agresivna in zanj še dodatno odbijajoča. In on se odzove še bolj medlo, ti si drugi dan še bolj našpičena, on še bolj negotov in obotavljiv, ti še bolj razočarana itd. Začarani krog par excellence.

Zakaj torej fant še vztraja s tabo? Ker se je s stanjem, kakršnokoli že je, sprijaznil, tvoja bližina mu v splošnem najbrž ugaja, poleg tega pa ni karakter, ki bi udarjal po mizi in izvajal revolucije. Če bi bil takšen, bi zvezo s tabo že v osnovi peljal drugače: bodisi bi ti kdaj kontriral (sklepam, da tega ne počne več, če sploh kdaj je) in skušal stvari obrniti v skupno korist, bodisi bi si že prej priznal, da sta nekompatibilna ter se poslovil.
.

Sedi 5, dobro “ugibaš”. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

joj,joj, ta moški pa je boljša in popolnejša stvaritev od samega Adama. Bog si od sramu že pokriva glavo z vrečo.

joj,joj, ta moški pa je boljša in popolnejša stvaritev od samega Adama. Bog si od sramu že pokriva glavo z vrečo.[/quote]Ah saj kaj pa je bil adam? En mečkač, ki ga je zapeljala ženska…
Imaš kake težave mogoče, ker naslovna tema izpodbija tvojo teorijo popredmetenja…ali čemu tak cinizem?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Naj se ne pozabi zgodovine. Bog naj bi Adamu vzel rebro in iz njega naredil žensko. Ja kaj za vraga je upal napravit iz kosti ???????

Draga prijateljica, najmanj pa sem od tebe pričakoval takšno omalovaževanje Njegove stvaritve. Mar te niso podučili, da je vendar Eva tista, ki je vsega kriva?

Avtorica pa je le ena od izjem, ki potrjujejo pravilo, razen, če ne gre za uvod v popredmetenje (saj menda še nimata otrok), ki se mu on že v tej fazi uspešno upira.

Draga prijateljica, najmanj pa sem od tebe pričakoval takšno omalovaževanje Njegove stvaritve. Mar te niso podučili, da je vendar Eva tista, ki je vsega kriva?
Avtorica pa je le ena od izjem, ki potrjujejo pravilo, razen, če ne gre za uvod v popredmetenje (saj menda še nimata otrok), ki se mu on že v tej fazi uspešno upira.
[/quote]Ne pač… adamu je bilo dolgčas in je milo prosil boga, naj mu pošlje evo, neka druga teorija pa o tem priča, da se adam bogu ni čisto posrečil in je zato še ustvaril evo. V zvezi s popredmetenjem jima je pa naročil, naj imata otroke…ali ne pač 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

[/quote]Ne pač… adamu je bilo dolgčas in je milo prosil boga, naj mu pošlje evo, neka druga teorija pa o tem priča, da se adam bogu ni čisto posrečil in je zato še ustvaril evo. V zvezi s popredmetenjem jima je pa naročil, naj imata otroke…ali ne pač 🙂 :)[/quote]

Ja sej , dokler je bil sam je res živel v raju. Ko je prišla Eva pa se je lotilo. Še svaril jo je , da naj ne je prepovedanega sadja, kar se dogaja še danes.

[/quote]Ne pač… adamu je bilo dolgčas in je milo prosil boga, naj mu pošlje evo, neka druga teorija pa o tem priča, da se adam bogu ni čisto posrečil in je zato še ustvaril evo. V zvezi s popredmetenjem jima je pa naročil, naj imata otroke…ali ne pač 🙂 :)[/quote]

To je že res, ni pa Adamu naročil naj post festum sprejme vlogo izključno družinskega multipraktika in zlatega prinašalca. Sicer pa je tudi Eva kazala večji interes do jabolka kot do seksa. No, razen če si kačo razlagamo nekoliko bolj simbolično, “sad” pa se prepušča Adamu v oskrbo.

katera ne deluje že na daleč kot plodna itak ni vredna vtika tiča

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ti ga itak nimaš, tako da ne vem kako lahko o tem presojaš.

Škoda, da Adam ni vedel kako si udomačiti kakšno žival…..:)
Definitivno ne bi čez 2000 let trpel zaradi feminizma. 🙂

Ne pač… adamu je bilo dolgčas in je milo prosil boga, naj mu pošlje evo, neka druga teorija pa o tem priča, da se adam bogu ni čisto posrečil in je zato še ustvaril evo. V zvezi s popredmetenjem jima je pa naročil, naj imata otroke…ali ne pač 🙂 :)[/quote]
Škoda, da Adam ni vedel kako si udomačiti kakšno žival…..:)
Definitivno ne bi čez 2000 let trpel zaradi feminizma. :)[/quote]Robi saj imaš še vedno čas, da si kako (drugo) žival udomačiš…… 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zdaj je že prepozno. Je že ona udomačila mene. 🙂
Le, da nisem žival, ampak copata. 🙂

Le, da nisem žival, ampak copata. :)[/quote]Potem ti pa itak ni rešitve…… Nima smisla, da se upiraš, sprosti se in uživaj….. :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Le, da nisem žival, ampak copata. :)[/quote]Potem ti pa itak ni rešitve…… Nima smisla, da se upiraš, sprosti se in uživaj….. :)))))[/quote]
Še dobro, da je ni doma..Zato zdaj lahko uživam na MON-u. 🙂

Ugotovila:

He’s just not that into me. 🙂

Še ena skrivnost razkrita…mlada si še in vse življenje je pred teboj…

Mojemu tudi ni veliko do sexa,jaz pa zelo rada sexam.Kaj naredim,zmenim se z dvema in se lepo dobimo in sexamo eno dopoldne ko je on v službi.Gremo se lepo trojčka,božansko je za vse tri,nabrišeta me da je kaj.To prakticiramo že nekaj časa,eden je mlajši,drugi starejši,super kombinacija,ne data se eden drugemu,mene pa nategujeta kot za stavo,prihaja mi še in še.Uh,vsa sem mokra samo,da se spomnim,dobimo se enkrat tedensko,ravno pride muca malo k sebi,pa dobi spet svojo porcijo.Še dva dni pa bo spet luštno.On pa kar naj lepo mirno spi zraven mene,moja muca je poštimana,pa naj bo moralno ali ne,nam trem paše.

Ti ga itak nimaš, tako da ne vem kako lahko o tem presojaš.[/quote]

kot ti tipkaš sploh ne veš, da ga moški imamo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ti ga itak nimaš, tako da ne vem kako lahko o tem presojaš.[/quote]

kot ti tipkaš sploh ne veš, da ga moški imamo[/quote]

Seveda, že celo življenje čakam, da mi ga kdo predstavi – moškega, da ne bo pomote.

tipičen primer para, ki se utruja zaradi kao lepega izgleda in ekonomske soodvisnosti
ne lasti si njega po svojih potrebah — najdi manjkajoče med desci, ki jim frače dišijo bolj, kot gledanje fuzbala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close