Naučimo MATIASA pravopisa
kokošji buzi daj nehaj že, 18.08.2022 ob 19:18
hurricane, 17.08.2022 ob 19:38
nisem si mislila, 17.08.2022 ob 16:40
hurricane, 15.08.2022 ob 23:25
Kokoši ??????, 15.08.2022 ob 23:22
hurricane, 15.08.2022 ob 23:14
Čaki, ga še ne poznate? 🙂 V vseh teh letih. Ajajaj. Dokler ga boste futral, bo migal. Tako dela že zadnjih 30 let, odvisnik. In njegovo življenje je siromašno, zares siromašno. Kmečki fant, ki je prišel v mesto in še vedno ostal kmet. Kompleksi do neba in se čez. Vedno se najdete kure.
Ja približno taka je tudi moja ocena MATIASA. Tudi jaz še nisem videl bolj zakompleksane osebe. In vem, da sem bedak, da futram tega patetičnega reveža s pozornostjo.
Pred desetletji je matjazko ustvaril celo svoj chat, kjer je imel nekaj kokošk na kupu, s katerimi se je vsak večer pregovarjal. Če to ni bolno in zrelo za psihiatrijo. Potem mu je to vse skupaj propadlo in od takrat se je ponovno ugnezdil tukaj gor. To je odvisnost, dokler bo imel vas, da se pregovarjate z njim, bo nadaljeval. Popoln ignore, pa se mu utrga :).
Spomnim se tega chata. Pa si res prepričan, da se je tam pregovarjal z nekimi ženskami? Morda z eno, ali dvema. Preostal čas si je pisal sam s seboj. Kot dokaz za mojo trditev lahko služijo posti neznanih žensk v tej temi, ki opevajo uspeh matjazkota in njegove izbranke. Vsi vemo, da je avtor teh postov matjazko oz. matias.
Zna bit ja, da imaš prav. Morda ena ali dve ženski na chatu + on z multinicki. Saj ni nobenega presenečenja, človek že desetletja potrebuje pomoč, pa je ne dobi.
Hurricane saj vsi vemo, da si kokoš. Beden čefurski socialec, ki je dno naše družbe. Matias pa je v očeh nas žensk eden najbolj očarljivih moških kar smo jih videle. Vsaka mati bi si ga želela za svaka in vsaka mladenka za moža. Ampak je že zaseden. Ženske zavidajo njegovi izbranki, da ima Matiasa. In moški zavidajo Matiasu, ker je uspešen in ima popolno žensko. Žensko, ki je poznana v Evropskih visokih krogih in zaradi nje je poznan tudi Matias. To mu je prineslo ogromno poslovnih priložnosti. A on jih zavrača, ker je po duši skromen in si želi ostati v naši prelepi Sloveniji. Sloveniji, ki jih kazite odvratne Kokoši kot si ti. Pojdi na jug izmeček pa tam prodajaj svoj burek kebab. Ker ti Kokoš mu samo zavidaš njegovo uspešno življenje z njegovo krasotico. Ker sta bogata, lepa, govorita najmanj 5 jezikov in kar je najpomembneje, ljubita se. Ti nikoli ne boš imel tega kar imata ona. Naj te hurikan odnese, da bo perje frčalo.
“HURRICANE”,
vidiš očitno si ti tudi jaz. Ker MATIAS je očitno nadpopolen moški in samo jaz ga ne prenesem, ker mu tako zavidam. Tako, da vsaka kritika MATIASA na temu forumu je očitno moja.
Forum je zaprt za komentiranje.