Naučimo MATIASA pravopisa
Zaostalemu MATIASU še vedno ni jasno, da se napiše NARCISTIČEN in ne NARCISISTIČEN.
Ker govorimo o narcistični motnji!
Izraz NARCISISTIČEN se je razširil od ameriških kurb, ki še celo brez tega, da bi se zavedale širijo amerikanizme v slovenski jezik. Vpliv angleškega izraza “narcissistic”. In zato jim je samoumevno, da se piše “narcisističen”.
Toda izraz NARCIS je prevzet iz grščine. In zato pišemo “NARCISTIČEN”.
Saj vem, da se starega psa ne da naučiti novih trikov in da ima MATIAS možgansko poškodbo zaradi katere v zgolj štirih minutah vse pozabi.
No tako je vsaj sklepati po njegovem dosedanjem pisanju. Saj stalno pada ven iz konteksta in piše neumnosti, ki se jih je že razčistilo. Samo njemu ni nič jasno.
In zdaj lahko pričakujemo slovnično in pravopisno analizo mojega pisanja. ?
Kokoši ??????, 15.08.2022 ob 16:04
Zaostalemu MATIASU še vedno ni jasno, da se napiše NARCISTIČEN in ne NARCISISTIČEN.
Izraz NARCISISTIČEN se je razširil od ameriških kurb, ki še celo brez tega, da bi se zavedale širijo amerikanizme v slovenski jezik. Vpliv angleškega izraza “narcissistic”. In zato jim je samoumevno, da se piše “narcisističen”.
Saj vem, da se starega psa ne da naučiti novih trikov in da ima MATIAS možgansko poškodbo zaradi katere v zgolj štirih minutah vse pozabi.
No tako je vsaj sklepati po njegovem dosedanjem pisanju. Saj stalno pada ven iz konteksta in piše neumnosti, ki se jih je že razčistilo. Samo njemu ni nič jasno.
In zdaj lahko pričakujemo slovnično in pravopisno analizo mojega pisanja. ?
Ti nisi narcističen, kvečjemu imaš histrionično osebnostno motnjo.
maria574, 15.08.2022 ob 16:07
cepec kura, ravno enega redkih, ki normalno piše in in ima bogat besedni zaklad, si se lotil. Se obesil ko kura, ki zrno najde na eno besedo. Na nepismene in polpismene si pa pozabil in šel kot slepa kura mimo
Maria stavek se začne z veliko začetnico. Glede na to, da tudi sama nisi vešča pravopisa, je težko vrjeti, da lahko presojaš pravopis ostalih.
Da te SRAT prime, 15.08.2022 ob 16:17
O pravopisu pametuje nekdo, ki stalno meša “PATETIČNO” in “pomilovanje vredno”
Hej avtist ali nisi vedel, da je včasih pomilovanja vreden človek patetičen? Saj vem, da ti logično povezovanje zadev in postavlanje zadev v kontekst nikoli ni šlo. Poišči si že enkrat pomoč, ker drugače boš vedno ostal družbeno izoliran.
Spelji se, 15.08.2022 ob 16:22
Daj bolnik spelji se s foruma. Miljonkrat ti je že povedano, da se vsem gnusiš.
“SPELJI SE“,
miljonkrat mi je bilo povedano, toda dokazano da se vsem gnusim ni bilo nikoli.
Ker v zadnjih obejstranskih prepiranjih z MATIASOM se je 90% ljudi postavilo proti njemu in 10% proti meni.
Lepo so mu napisali kako moten je. MATIAS je nakoncu presodil, da očitno ne pišem vseh teh sporočil jaz pod drugimi vzdevki in se je strahopetno umaknil.
Ja to je razlog, da mi večinoma ne odgovarja več saj je opazil, da je v prepirih z mano izpadel VELIK BEBEC in da so se ljudje začeli obračati proti njemu.
Kokoši ??????, 15.08.2022 ob 16:22
Hej avtist ali nisi vedel, da je včasih pomilovanja vreden človek patetičen? Saj vem, da ti logično povezovanje zadev in postavlanje zadev v kontekst nikoli ni šlo. Poišči si že enkrat pomoč, ker drugače boš vedno ostal družbeno izoliran.
Vidim, da ti gnusni 24 kromosomski trol še kar nisi dojel
Eden od vzdevkov, 15.08.2022 ob 16:39
To je le eden od tvojih stotih vzdevkov kokoši. Se ti zavedaš bolnik moteni, da vsak dan zasvinjaš tričetrt foruma? Da si vse blesave teme pod multiniki tvoje?
O to pa ni res. Freda je moja najboljša prijateljica in ni nobena kokoš. Mislim, da vas malo daje paranoja. Fredo osebno poznam in vrjamite mi na besedo da ona ni Kokoši. jezna Frida
matjaž se moti, 15.08.2022 ob 16:08
Ti nisi narcističen, kvečjemu imaš histrionično osebnostno motnjo.
“matjaž se moti“,
ja kaj si pa ti zblojenec spet vse pomešal? MATIAS mi ni nikoli pisal, da imam narcistično motnjo❗❗❗Kvečjemu vedno mi je pisal, da imam HISTORIČNO motnjo❗
Torej bi ti mogel napisati, da ima MATIAS prav in ne da se MATIAS moti.
Kaj je tebi zblojenec, da čisto ničear nisi sposoben pravilno razumeti in popolnoma vse pomešaš? Kakšno motnjo imaš ti? Si hodil na posebno šolo?
Kokoši ??????, 15.08.2022 ob 16:57
“matjaž se moti“,
ja kaj si pa ti zblojenec spet vse pomešal? MATIAS mi ni nikoli pisal, da imam narcistično motnjo❗❗❗Kvečjemu vedno mi je pisal, da imam HISTORIČNO motnjo❗
Torej bi ti mogel napisati, da ima MATIAS prav in ne da se MATIAS moti.
Kaj je tebi zblojenec, da čisto ničear nisi sposoben pravilno razumeti in popolnoma vse pomešaš? Kakšno motnjo imaš ti? Si hodil na posebno šolo?
No kaj ZBLOJENEC a zdaj pa vse tiho? Edino trol se oglaša, ki piše pod mojim vzdevkom. Ampak ti si gotovo tako prizadet v glavo, da ne ločiš kaj piše on in kaj jaz.
Phahaha, Kokoš, ti si prava burleska, kdaj misliš dokončati srednjo šolo, da boš drugih učil pravopisa? 😀 Sedaj si z znanjem pravopisa na osnovnošolskem nivoju enega 5. razreda? Boš moral še kakšno drugo knjigo dodati v svoj omejen izbor tematik na temo biseksualnost pri živalskih vrstah in kako se lezbične delfinke rilčkajo. 🙂 Lahko so tudi ameriške, proti omejenosti in nerazgledanosti je vsaka knjiga dobra. 😉
matias, 15.08.2022 ob 20:44
Phahaha, Kokoš, ti si prava burleska, kdaj misliš dokončati srednjo šolo, da boš drugih učil pravopisa? 😀 Sedaj si z znanjem pravopisa na osnovnošolskem nivoju enega 5. razreda? Boš moral še kakšno drugo knjigo dodati v svoj omejen izbor tematik na temo biseksualnost pri živalskih vrstah in kako se lezbične delfinke rilčkajo. 🙂 Lahko so tudi ameriške, proti omejenosti in nerazgledanosti je vsaka knjiga dobra. 😉
“MATIAS“,
Napiše se NARCISTIČEN in ne NARCISISTIČEN.
Forum je zaprt za komentiranje.