Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naučimo MATIASA pravopisa

Naučimo MATIASA pravopisa

Samo ti kokoši vedno iste splošne besede zapiseš vedno enako napačno. Ker si zaostal v razvoju, to je vsem jasno. Ampak malo se pa lahko bremzaš, ne da si patološko nadležen. Ni samo ta tema, da sam sebi piseš pod šestimi vzdevki, ampak je tretjina postov na forumu tvojih.

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoš, 17.08.2022 ob 23:05

Kokoši ??????, 17.08.2022 ob 22:53

Uglaunem jaz sem zelo zadovoljen. Včeraj sem že ob 7ih, 8ih zvečer začel brati to temo, vendar nisem do polnoči nič komentiral. Samo zleknil sem se in užival.

SNEL SEM MU MASKO z njegove grde lažnive samovšečne face in ljudje so povedali kaj si mislijo o njemu. No toliko o njegovi priljubljenosti.

Kokoš, daj se umiri! Čisto pod vsemi niki vse poste pišeš sam sebi in sam s sabo. Pa kaj je s tabo človek? Poišči si pomoč. Ne moreš tako po javnem forumu. Če si tako resno in hudo duševno bolan, ti lahko pomagajo zdravniki, ne mon.

ali je vse to več kot hendlaš? In zdj smo vsi ki nam greš na k. tale kokoš? Mja ti si resno puknjen u mozak. Nikol nisem maral kokoši ampak za tole kako te je izpostavil da te je folk spljuval.. ma roko bi mu dal za tole. Zj veš kako te svet vidi in se goni u pm.

kva je matias, 18.08.2022 ob 03:39

ali je vse to več kot hendlaš? In zdj smo vsi ki nam greš na k. tale kokoš? Mja ti si resno puknjen u mozak. Nikol nisem maral kokoši ampak za tole kako te je izpostavil da te je folk spljuval.. ma roko bi mu dal za tole. Zj veš kako te svet vidi in se goni u pm.

niti enega tvojega posta kokoš ne preberem, ker me utrujaš. Matias je po drugi strani iskriv, humoren in inteligenten. Če bo taka drhal spravila iz foruma še zadnjo iskro zabave, ga lahko kar zaprejo. Brali bomo tvoje monologe s tisočerimi nicki in vmes še kak psiho sexualni manijak udari s kakim nategovanjem koz in adijo! Normalni gremo

kva je matias”,

ne tole pa ni bil “MATIAS”, tole je bil pa kar “MODRI VRAG”. 🙂

Ju ločim po pisanju. Oba pišeta neregistrirana pod zmišljenimi vzdevki v to temo. Za oba je tipika, da pišeta pod 100 vzdevki potem pa tega obtožujeta ostale. Za oba je tipična ta paranoja; naprimer vsi stili pisanja so moji in kar tretjina vseh sporočil na forumu je mojih… 🙂

Torej tole sporočilo je bilo od MODREGA VRAGA, tista od žensk, ki so opevala matiasa pa je napisal “MATIAS”. Morda tudi tega zadnjega od “KURA SHIZO”, ki je bil odgovor tebi. Saj je njegova navada, da rad hvali samega sebe pod tujimi vzdevki.

Narcistična motnja pač.

Še nekaj glede “MATIASOVEGA” pisanja pod drugimi vzdevki.

Jasno je, da je takoj obramba in napad z njegove (“MATIASOVE”) strani, če sem ga pa skupaj z vašo pomočjo dobesedno ponižal in razvrednotil v tej temi. A TA OBRAMBA JE STRAHOPETNA IN HINAVSKA. Ne piše pod svojim vzdevkom!

Ker če se samo jaz prepiram z njim z veseljem piše registriran pod svojim vzdevkom. A ko se več ljudi obrne proti njemu izgine. SAJ JE PO NARAVI STRAHOPETEC. Kot NARCISTIČEN MOTENEC živi od pozornosti ljudi, od njihovega občudovanja in od tega, da ga hvalijo. Če ga noben ne pohvali se pohvali sam. In ko vidi, da se mnenje obrača proti njemu je to zanga nevzdržno in katastrofalno. To ga takoj pobije in izgine, ali pa strahopetno kot anonimen obtožuje vse osebe, ki ga kritizirajo, da so ena in ista oseba. TO KAR STE ZDAJ Z NJEGOVE STRANI V TEJ TEMI DOŽIVELI VI.

Saj to BEDNIK brez lastnega obraza. Toliko časa že nosi masko, da svojega lastnega gnusnega obraza ne prepozna več. Sam že misli, da je ta lepa zlagana maska njegov pravi obraz. To je gnoj, ki nikoli ne gleda v oči in te zabode v hrbet.

ZLAGAN, STRAHOPETEN MANIPULATOR. Potuhnjen in pritlehen slinavec, ki za narejeno osebnostjo skriva svoj bedni mali jaz.

hurricane, 17.08.2022 ob 19:38

nisem si mislila, 17.08.2022 ob 16:40

hurricane, 15.08.2022 ob 23:25

Kokoši ??????, 15.08.2022 ob 23:22

hurricane, 15.08.2022 ob 23:14

Čaki, ga še ne poznate? 🙂 V vseh teh letih. Ajajaj. Dokler ga boste futral, bo migal. Tako dela že zadnjih 30 let, odvisnik. In njegovo življenje je siromašno, zares siromašno. Kmečki fant, ki je prišel v mesto in še vedno ostal kmet. Kompleksi do neba in se čez. Vedno se najdete kure.

Ja približno taka je tudi moja ocena MATIASA. Tudi jaz še nisem videl bolj zakompleksane osebe. In vem, da sem bedak, da futram tega patetičnega reveža s pozornostjo.

Pred desetletji je matjazko ustvaril celo svoj chat, kjer je imel nekaj kokošk na kupu, s katerimi se je vsak večer pregovarjal. Če to ni bolno in zrelo za psihiatrijo. Potem mu je to vse skupaj propadlo in od takrat se je ponovno ugnezdil tukaj gor. To je odvisnost, dokler bo imel vas, da se pregovarjate z njim, bo nadaljeval. Popoln ignore, pa se mu utrga :).

Spomnim se tega chata. Pa si res prepričan, da se je tam pregovarjal z nekimi ženskami? Morda z eno, ali dvema. Preostal čas si je pisal sam s seboj. Kot dokaz za mojo trditev lahko služijo posti neznanih žensk v tej temi, ki opevajo uspeh matjazkota in njegove izbranke. Vsi vemo, da je avtor teh postov matjazko oz. matias.

Zna bit ja, da imaš prav. Morda ena ali dve ženski na chatu + on z multinicki. Saj ni nobenega presenečenja, človek že desetletja potrebuje pomoč, pa je ne dobi.

Hurricane saj vsi vemo, da si kokoš. Beden čefurski socialec, ki je dno naše družbe. Matias pa je v očeh nas žensk eden najbolj očarljivih moških kar smo jih videle. Vsaka mati bi si ga želela za svaka in vsaka mladenka za moža. Ampak je že zaseden. Ženske zavidajo njegovi izbranki, da ima Matiasa. In moški zavidajo Matiasu, ker je uspešen in ima popolno žensko. Žensko, ki je poznana v Evropskih visokih krogih in zaradi nje je poznan tudi Matias. To mu je prineslo ogromno poslovnih priložnosti. A on jih zavrača, ker je po duši skromen in si želi ostati v naši prelepi Sloveniji. Sloveniji, ki jih kazite odvratne Kokoši kot si ti. Pojdi na jug izmeček pa tam prodajaj svoj burek kebab. Ker ti Kokoš mu samo zavidaš njegovo uspešno življenje z njegovo krasotico. Ker sta bogata, lepa, govorita najmanj 5 jezikov in kar je najpomembneje, ljubita se. Ti nikoli ne boš imel tega kar imata ona. Naj te hurikan odnese, da bo perje frčalo.

kokošji buzi daj nehaj že, 18.08.2022 ob 19:18

Hurricane saj vsi vemo, da si kokoš. Beden čefurski socialec, ki je dno naše družbe. Matias pa je v očeh nas žensk eden najbolj očarljivih moških kar smo jih videle. Vsaka mati bi si ga želela za svaka in vsaka mladenka za moža. Ampak je že zaseden. Ženske zavidajo njegovi izbranki, da ima Matiasa. In moški zavidajo Matiasu, ker je uspešen in ima popolno žensko. Žensko, ki je poznana v Evropskih visokih krogih in zaradi nje je poznan tudi Matias. To mu je prineslo ogromno poslovnih priložnosti. A on jih zavrača, ker je po duši skromen in si želi ostati v naši prelepi Sloveniji. Sloveniji, ki jih kazite odvratne Kokoši kot si ti. Pojdi na jug izmeček pa tam prodajaj svoj burek kebab. Ker ti Kokoš mu samo zavidaš njegovo uspešno življenje z njegovo krasotico. Ker sta bogata, lepa, govorita najmanj 5 jezikov in kar je najpomembneje, ljubita se. Ti nikoli ne boš imel tega kar imata ona. Naj te hurikan odnese, da bo perje frčalo.

Matias ti si res čudak na kvadrat. Tako zrel si včasih deloval, da sem imela Kokošija za slabega, ker te je napadal. Zdaj sem popolnoma spremenila pogled nate.

ne morem vrjeti, 18.08.2022 ob 20:43

Matias ti si res čudak na kvadrat. Tako zrel si včasih deloval, da sem imela Kokošija za slabega, ker te je napadal. Zdaj sem popolnoma spremenila pogled nate.

Te čisto razumemo bolni kokošji drek.? Enkrat te bo že minilo ali se boš pa fental.

Te razumemo, 18.08.2022 ob 20:54

Te čisto razumemo bolni kokošji drek.? Enkrat te bo že minilo ali se boš pa fental.

Daj zaleti se nekam. Ti si viharni? Zakaj ne pišeš pod svojim nikom? Ima logike v njegovih besedah. Tudi glede tega kar pravi o tebi.

ne morem vrjeti, 18.08.2022 ob 21:09

Daj zaleti se nekam. Ti si viharni? Zakaj ne pišeš pod svojim nikom? Ima logike v njegovih besedah. Tudi glede tega kar pravi o tebi.

Naredi sebi uslugo in se fentaj smrdljivi bolni kokošji drek. Vidiš, da ne moreš več živet, da si zbluzil bolan kot si, do konca.

“NE MOREM VERJETI”,

Pusti, se ne splača. “MODRI VRAG” je v svojem efektu. Misli, da sem nek “SPIDER”, ki je pred leti pisal na ta forum in menda da živim v Mariboru. Sem tudi majhen in se ukvarjam s fitnesom itd… Pač te stvari si je zapičil v glavo in to bo gonil brez konca in kraja.

Ni pa še zdaleč tako slab kot je “MATIAS”, ki je gnil kot oseba. MODRI VRAG je pač posebnež z svojimi travmami. “MATIAS” pa je strahopetec, hinavec, slinavec. Nadvse pritlehno bitje, kakršnim se želiš na daleč ogniti.

Lepo, da si to prepoznala. To je bil moj namen; TEJ SPAKI SNETI MASKO IZ OBRAZA.

In vidim, da mi je uspelo.

Kokoši ??????, 18.08.2022 ob 21:16

“NE MOREM VERJETI”,

Pusti, se ne splača. “MODRI VRAG” je v svojem efektu. Misli, da sem nek “SPIDER”, ki je pred leti pisal na ta forum in menda da živim v Mariboru. Sem tudi majhen in se ukvarjam s fitnesom itd… Pač te stvari si je zapičil v glavo in to bo gonil brez konca in kraja.

Ni pa še zdaleč tako slab kot je “MATIAS”, ki je gnil kot oseba. MODRI VRAG je pač posebnež z svojimi travmami. “MATIAS” pa je strahopetec, hinavec, slinavec. Nadvse pritlehno bitje, kakršnim se želiš na daleč ogniti.

Lepo, da si to prepoznala. To je bil moj namen; TEJ SPAKI SNETI MASKO IZ OBRAZA.

In vidim, da mi je uspelo.

Fentaj se bolnik gnusni. To je največ kar lahko narediš zase.

Če je pa tako smešen. Ne morem dojeti, da odrasel moški tako piše. To še za v vrtec ni.

ne morem vrjeti, 18.08.2022 ob 21:25

Če je pa tako smešen. Ne morem dojeti, da odrasel moški tako piše. To še za v vrtec ni.

za Kokoši glede viharca

Res se fentaj kokoš, ker te trga od bolnega uma. Zakaj brez veze tako trpiš? Skrajšaj si muke.

ne morem vrjeti, 18.08.2022 ob 21:26

za Kokoši glede viharca

“NE MOREM VERJETI”,

Poglej to alkohol naredi, “MODRI VRAG” zvečer rad malo spije. 🙂 Saj ko ni pijan ni tako hudo.

Ampak pri MODREMU VRAGU(viharnemu jezdecu) se gre za alkohol in to se da popraviti. “MATIAS” pa je gnil navznotraj. To je del njegove osebnostne strukture. NARCISTIČNA MOTNJA je on in se je ne da ločiti od njegove osebnosti. GNIL je navznotraj. Uglaunem MATIAS je eno najbolj patetičnih bitji na katere sem naletel.

Vsa ta njegova kvazi “šarmantna” osebnost je umetna in jo je on ustvaril, da bi lažje deloval v svetu. Vse je laž pri njemu.

Kokoši ??????, 18.08.2022 ob 21:32

“NE MOREM VERJETI”,

Poglej to alkohol naredi, “MODRI VRAG” zvečer rad malo spije. 🙂 Saj ko ni pijan ni tako hudo.

Ampak pri MODREMU VRAGU(viharnemu jezdecu) se gre za alkohol in to se da popraviti. “MATIAS” pa je gnil navznotraj. To je del njegove osebnostne strukture. NARCISTIČNA MOTNJA je on in se je ne da ločiti od njegove osebnosti. GNIL je navznotraj. Uglaunem MATIAS je eno najbolj patetičnih bitji na katere sem naletel.

Vsa ta njegova kvazi “šarmantna” osebnost je umetna in jo je on ustvaril, da bi lažje deloval v svetu. Vse je laž pri njemu.

Ne moreš drugega kokoš, kot da sebi skrajsaš muke. Obesi se, fukn v reko, pod vlak, karkoli in ne bos več trpel bolnik gnusni. Razumeš?

Ima pa Matias dobrega zaveznika. Sta prav za skupaj. :))

ne morem vrjeti, 18.08.2022 ob 21:40

Ima pa Matias dobrega zaveznika. Sta prav za skupaj. :))

za Kokoši glede viharca

Ti imaš vzdevek “NE MOREM VERJETI”, jaz pa ne morem vrjeti kako je spizdil mali slinavec MATIAS. ?

Kot sem rekel, ko mu snameš masko vidiš le še malo strahopetno spako. ?

Kokoši ??????, 18.08.2022 ob 22:20

Ti imaš vzdevek “NE MOREM VERJETI”, jaz pa ne morem vrjeti kako je spizdil mali slinavec MATIAS. ?

Kot sem rekel, ko mu snameš masko vidiš le še malo strahopetno spako. ?

❗?❗☘️??????????????????????????????????????????

Kokoši ??????, 18.08.2022 ob 22:25

❗?❗☘️??????????????????????????????????????????

????????????????????????☘️??????????????????

trgovina z ljudmi, 16.08.2022 ob 20:32

Naj vam kot ženska in kot človek nekaj povem. Popolnoma vseeno mi je ali je moški invalid in ali ga je narava ustvarila kot moškega, ki je na dnu lestvice privlačnosti kot očitno velja za gospoda o katerem je tema. Dober človek in dober moški ne izkoristi stiske ženske, da bi lahko zadovoljil svoje spolne potrebe. To ni nič drugega kot oblika trgovine z ljudmi. Morda je ženska z njim šla prostovoljno, a do tega je prišlo, ker je bila v težkem položaju in gospod je hotel kupiti človeško bitje zato, da ga bo, oprostite izrazu, lahko namočil. Saj je bil v poziciji, da je lahko izkoristil svoj položaj in finančno premoč. To je izkoriščanje stiske ljudi za zadovoljitev svojih potreb in je zavrženo dejanje po vseh merilih. To se ravnokar dogaja v naši Sloveniji, ko ljudje izkoriščajo vojno in hudo stisko žensk, ki si tu iščejo varno zavetje. Slovenski moški, ki do sedaj niso imeli priložnosti, da bi si dobili partnerko, izkoriščajo stisko ukrajinskih begunk. Zbudite se ljudje in obsodite takšno ravnanje, ki ne spada v 21.stoletje.

No poglej kaj pravi ta spolni nadlegovalec žensk o ženskem NE!

matias

18.08.2022. ob 23:10

Resda mi ženske najpogosteje rečejo ne, ampak njihov ne največkrat pomeni “mogoče” ali pa celo “da”, mene ne morejo pretentati z verbalno neiskrenostjo, ker jih čitam med vrsticami, vem, kaj dejansko hočejo. Ampak kokošji geji nimate pojma o ženskah, brezveze debatirati o temi, o kateri se ne spoznate.

Kaj nimate pedri svojih forumov in mora zdaj cel svet tvoje pederstvo prenašati? Matias je samozavesten in uspešen moški, ki ga ljudje na monu spoštujemo. Ima tudi trdno vezo z lepo in uspešno žensko. Seveda to golazen kot si ti, ki ni ničesar dosegla v življenju moti. Zato odidi k svojim pedrom. Lahko pa se odseliš kar v Albanijo, to bo še boljše. Tu nesnage kot si ti nočemo.

gnoj kurji, 19.08.2022 ob 13:14

Kaj nimate pedri svojih forumov in mora zdaj cel svet tvoje pederstvo prenašati? Matias je samozavesten in uspešen moški, ki ga ljudje na monu spoštujemo. Ima tudi trdno vezo z lepo in uspešno žensko. Seveda to golazen kot si ti, ki ni ničesar dosegla v življenju moti. Zato odidi k svojim pedrom. Lahko pa se odseliš kar v Albanijo, to bo še boljše. Tu nesnage kot si ti nočemo.

Oj ja, kakšna prizadetost. Se vidi da sem s to temo dosegel kar sem hotel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close