Naučimo MATIASA pravopisa
če bi jo videli, bi vam padli kljuni do tal. Pupa iz materiala za top model, lasje pa kot kraljična iz pravljice. Ta sigurno ni z njim, ker drugega ne bi mogla dobit, ampak iz ljubezni. Pa še bogata in kup jezikov zna govorit, ne pa, da ne zna slovenskega jezika. Zna ga perfektno, zraven pa še tri jezike.
lenna858, 16.08.2022 ob 21:02
spremljevalka dotičnega je iz bogate družine in tudi sama visoko izobražena. gospod skrbi čudovito za svoje ljudi in svojo drago in je vsem lahko za zgled kot čudovita oseba. Vse ostalo je pa le bevskanje neuslišanih ljubimk in ljubimcev, kajne kokoši
Daj matias ne spravljaj nas v smeh. To kar počneš je že otročje. Parodija! Saj ne misliš, da bo kdo dejansko temu vrjel? Daj ne bodi absurden.
matiaseva draga, 16.08.2022 ob 21:19
če bi jo videli, bi vam padli kljuni do tal. Pupa iz materiala za top model, lasje pa kot kraljična iz pravljice. Ta sigurno ni z njim, ker drugega ne bi mogla dobit, ampak iz ljubezni. Pa še bogata in kup jezikov zna govorit, ne pa, da ne zna slovenskega jezika. Zna ga perfektno, zraven pa še tri jezike.
Hahahahahahaha 🙂 Vredu je. Ko je bila mlada, je bila lepa, to drži. Njeni lasje so bili dolgi, ker pač…preprosti ljudje.
Matias zresni se, 16.08.2022 ob 21:22
Daj matias ne spravljaj nas v smeh. To kar počneš je že otročje. Parodija! Saj ne misliš, da bo kdo dejansko temu vrjel? Daj ne bodi absurden.
hurricane, 16.08.2022 ob 21:25
Hahahahahahaha 🙂 Vredu je. Ko je bila mlada, je bila lepa, to drži. Njeni lasje so bili dolgi, ker pač…preprosti ljudje.
Ne pozabimo tudi omeniti, da so v Avstriji hoteli Matiasu podariti priznanje za najbolj perspektivnega menedžerja v Evropi in je priznanje zavrnil, saj si je želel, da ga dobi kdo mlajši od njega. Povedal je, da je on prepričan vase in da je lahko uspešen tudi brez tega elitnega priznanja. Njegova draga je magistrica znanosti iz tuje družine plemiških korenin. V evropskih narodih, ki se ponašajo z pravo elito in aristokracijo je dobro poznana.
Kaj vse ne prebereš, 16.08.2022 ob 21:59
MA koliko pa vi tu napletate neumnosti in pravljice. Enih pet let nazaj je imel Matjažko gor par fotk, on mali picipajzl.
Kokoši je imel prav, ker to kar ravnokar beremo je odraz tipične narcistične patologije. Lahko, da si ti na slikah videl malega picipajzla, toda Matias sebe vidi kot velikega in pomembnega moža.
Amanda845, 16.08.2022 ob 21:40
Ne pozabimo tudi omeniti, da so v Avstriji hoteli Matiasu podariti priznanje za najbolj perspektivnega menedžerja v Evropi in je priznanje zavrnil, saj si je želel, da ga dobi kdo mlajši od njega. Povedal je, da je on prepričan vase in da je lahko uspešen tudi brez tega elitnega priznanja. Njegova draga je magistrica znanosti iz tuje družine plemiških korenin. V evropskih narodih, ki se ponašajo z pravo elito in aristokracijo je dobro poznana.
, da si tak idiot matias. To je bolano kar počneš. Tvoje duševno stanje mora biti zelo šibko.
toliko o picajzlu, 16.08.2022 ob 22:15
Kokoši je imel prav, ker to kar ravnokar beremo je odraz tipične narcistične patologije. Lahko, da si ti na slikah videl malega picipajzla, toda Matias sebe vidi kot velikega in pomembnega moža.
In kje je zdaj MATIAS, ta hinavska, strahopetna, pritlehna podlasica? A si nič več ne upa napisati kot MATIAS?
Če se ne bi vi vsi oglasili in bi samo jaz komentiral v temo bi mi že 5 posmehljivih sporočil napisal.
Ker pa vas je toliko pa je spizdil v svojo luknjo in pokazal kar je v resnici, navaden STRAHOPETEC POTUHNJENI SLUZASTI. Zdaj se govno hoče potuhniti in upa, da se bo čimprej pomirilo, da bo prišel nazaj in spet leporečil in hinavil. Ma pomilovanja vreden smrad od človeka, da ni večjega.
Anonimno 8444, 17.08.2022 ob 01:09
Poscal se bom od smeha ob branju novega pogroma nad Matiasom. Vedno se ti pogromi končajo enako. Kokoš ga sesuje. Potem je nekaj časa mir. Nato pa se Matias vrne po nove udarce in ponižanja. To je nekaj, kar nikoli ne bom razumel.
Ja poglej, sej pravim, da ima DEBILKO možgansko poškodbo in zaradi tega ima njegov spomin malo prostora in zato ščene vedno pozabi, se vrne in vedno znova potegne kratko. Poleg tega pa upoštevaj njegovo narcistično motnjo zaradi katere je V SVOJI PREDSTAVI VEDNO ZMAGOVALEC in, ko izgubi spomin se samozavestno vrne.
nisem si mislila, 16.08.2022 ob 22:45
, da si tak idiot matias. To je bolano kar počneš. Tvoje duševno stanje mora biti zelo šibko.
“NISEM SI MISLILA”,
….Ko pa doživi poraz in se mu CEL SVET POSMEHUJE, mu pa odpove še tisto malo razuma IN IZPADE ČISTO DEBILEN. Torej piše pod nekimi ženskimi vzdevki hvale o svojem uspehu in njegovo revno dekle, ki jo je privlekel v Slovenijo postane izobražena bogatašinja. In ker ljudje opazijo, da to piše on in se mu začnejo posmehovati takoj on otročji nedorasli bebček kot je odpre temo, da on nikoli ne piše pod drugimi vzdevki. To je človek, ki je strahopetna, sluzasta, hinavska spaka brez lastnega obraza in hrbtenice. Ni M od moškega, je samo pritlehnež ki se plazi po blatu.
In pol se čudi, da je NEPRILJUBLJEN in da ga ljudje imajo za debila. Ampak važno je, da je v svoji glavi NANJBOLJ PRILJUBLJEN in jaz najmanj. Zaradi takšnih in podobnih absurdnih predstav lahko sploh preživi s svojo ogabnostjo. Ker drugače bi že propadel.
Kokoši ??????, 17.08.2022 ob 15:27
Ja poglej, sej pravim, da ima DEBILKO možgansko poškodbo in zaradi tega ima njegov spomin malo prostora in zato ščene vedno pozabi, se vrne in vedno znova potegne kratko. Poleg tega pa upoštevaj njegovo narcistično motnjo zaradi katere je V SVOJI PREDSTAVI VEDNO ZMAGOVALEC in, ko izgubi spomin se samozavestno vrne.
“NISEM SI MISLILA”,
….Ko pa doživi poraz in se mu CEL SVET POSMEHUJE, mu pa odpove še tisto malo razuma IN IZPADE ČISTO DEBILEN. Torej piše pod nekimi ženskimi vzdevki hvale o svojem uspehu in njegovo revno dekle, ki jo je privlekel v Slovenijo postane izobražena bogatašinja. In ker ljudje opazijo, da to piše on in se mu začnejo posmehovati takoj on otročji nedorasli bebček kot je odpre temo, da on nikoli ne piše pod drugimi vzdevki. To je človek, ki je strahopetna, sluzasta, hinavska spaka brez lastnega obraza in hrbtenice. Ni M od moškega, je samo pritlehnež ki se plazi po blatu.
In pol se čudi, da je NEPRILJUBLJEN in da ga ljudje imajo za debila. Ampak važno je, da je v svoji glavi NANJBOLJ PRILJUBLJEN in jaz najmanj. Zaradi takšnih in podobnih absurdnih predstav lahko sploh preživi s svojo ogabnostjo. Ker drugače bi že propadel.
Kaj želiš povedati? Saj vse to že vemo. Kaj boš dosegel s temi analizami? Da se matjazko zave svojih napak? Saj sam veš, da je del simptomatike njegove motnje tudi to, da jim ničesar ne moreš dopovedati. Tupil bo svoje do groba.
hurricane, 15.08.2022 ob 23:25
Kokoši ??????, 15.08.2022 ob 23:22
hurricane, 15.08.2022 ob 23:14
Čaki, ga še ne poznate? 🙂 V vseh teh letih. Ajajaj. Dokler ga boste futral, bo migal. Tako dela že zadnjih 30 let, odvisnik. In njegovo življenje je siromašno, zares siromašno. Kmečki fant, ki je prišel v mesto in še vedno ostal kmet. Kompleksi do neba in se čez. Vedno se najdete kure.
Ja približno taka je tudi moja ocena MATIASA. Tudi jaz še nisem videl bolj zakompleksane osebe. In vem, da sem bedak, da futram tega patetičnega reveža s pozornostjo.
Pred desetletji je matjazko ustvaril celo svoj chat, kjer je imel nekaj kokošk na kupu, s katerimi se je vsak večer pregovarjal. Če to ni bolno in zrelo za psihiatrijo. Potem mu je to vse skupaj propadlo in od takrat se je ponovno ugnezdil tukaj gor. To je odvisnost, dokler bo imel vas, da se pregovarjate z njim, bo nadaljeval. Popoln ignore, pa se mu utrga :).
Spomnim se tega chata. Pa si res prepričan, da se je tam pregovarjal z nekimi ženskami? Morda z eno, ali dvema. Preostal čas si je pisal sam s seboj. Kot dokaz za mojo trditev lahko služijo posti neznanih žensk v tej temi, ki opevajo uspeh matjazkota in njegove izbranke. Vsi vemo, da je avtor teh postov matjazko oz. matias.
nisem si mislila, 17.08.2022 ob 16:40
Spomnim se tega chata. Pa si res prepričan, da se je tam pregovarjal z nekimi ženskami? Morda z eno, ali dvema. Preostal čas si je pisal sam s seboj. Kot dokaz za mojo trditev lahko služijo posti neznanih žensk v tej temi, ki opevajo uspeh matjazkota in njegove izbranke. Vsi vemo, da je avtor teh postov matjazko oz. matias.
jaz ga opevam, ena od tistih dveh žensk na chatu. Super fant je in najboljši prijatelj.
Kokoši ??????, 17.08.2022 ob 19:40
No uglaunem toliko o priljubljenosti MATIASA. In o meni, ki sem najmanj priljubljen uporabnik tega foruma(čeprav ni videti kaj veliko kritik na moj račun, morda sem ter tja kakšna od MODREGA VRAGA saj je pisal tudi v to temo(seveda neregistriran pod drugim vzdevkom)).
No, roko na srce, s tabo tudi ni vse ok, če toliko vztrajaš z matjazkom. Te rajca vse to pregovarjanje? V čem je fora?
hurricane, 17.08.2022 ob 19:38
Zna bit ja, da imaš prav. Morda ena ali dve ženski na chatu + on z multinicki. Saj ni nobenega presenečenja, človek že desetletja potrebuje pomoč, pa je ne dobi.
U mater, skoraj istočasasno si oddala sporočilo v to temu, zdaj se bo MATIASU spet trgalo in bo izumil nove vzdevke, ki te bodo obtoževali, da si ti jaz. 🙂
Ker jasno je, da so vsa do MATASA negativna sporočila moja. Sem pisal v to temo pod vsaj 20 vzdevki. Ker nemogoče je, da bi toliko ljudi imelo MATIASA za zgubo, saj MATIAS je pa največji frajer in vsi obožujejo njegovo osebnost, široko znanje in simpatičnost. Je en najuspešnejših ljudi, njegova partnerka je iz bogate družine, sta najlepši par, … bla bla bla… 🙂
hurricane, 17.08.2022 ob 19:42
No, roko na srce, s tabo tudi ni vse ok, če toliko vztrajaš z matjazkom. Te rajca vse to pregovarjanje? V čem je fora?
“hurricane”,
itak, da še zdaleč ni vse vredu z mano. MATIAS je našel en kup motenj, ki jih naj bi jih jaz imel, tudi pisal je kakšno naj bi moje življenje bilo, a je v 95% vse zgrešil. Ja moj značaj je tak zaradi, določenih travm in težkih stvari. In vse sem to večkrat lepo razložil. MATIASU vsaj dvakrat. Ko sem to naredil sem videl, da mu je ta moja iskrenost vzela vso moč in je začel kar nekaj tretjega bluziti v skrajnem obupu, da bi našel nekaj kar bi me sprovociralo. MATIAS kot NARCISTIČNI bolnik pa NI NIKOLI; SPOSOBEN PRIZNATI, DA SE MOTI. PRIZNATI SVOJO NAPAKO. BITI SAMOKRITIČEN. ALI IZPOSTAVITI SVOJO SLABO LASTNOST. Morda le kdaj zahinavi z lažno skromnostjo da bi delal vtis na druge. SLUZAVEC slinasti. Ne laže le drugim, še do sebe ni sposoben iskrenosti in si laže in se prepričuje v lastno popolnost.
Kokoši ??????, 17.08.2022 ob 22:53
Uglaunem jaz sem zelo zadovoljen. Včeraj sem že ob 7ih, 8ih zvečer začel brati to temo, vendar nisem do polnoči nič komentiral. Samo zleknil sem se in užival.
SNEL SEM MU MASKO z njegove grde lažnive samovšečne face in ljudje so povedali kaj si mislijo o njemu. No toliko o njegovi priljubljenosti.
Forum je zaprt za komentiranje.