Naučimo MATIASA pravopisa
matias, 15.08.2022 ob 20:56
Kokoš, sve žene su kurbe, osim tvoje majke. Izvini, i tvoja majka je žena. 😀
Poglejte ljudje njegov pravi obraz. Čefurček MATIAS, ki mu največ v življenju pomeni poznavanje slovenskega pravopisa, da bi dokazal slovencem okoli sebe, da jim je enakovreden je pokazal svoj pravi južnaški mačistični obraz.
Ker to, da se mu pokaže, da tudi on ni mojster pravopisa in slovnice je prehud udarec za njegovo narcisTIČNO (!) samopodobo.
Zato pokaže, da je globoko v srcu še vedno primitivna mačistična balkanska majmunčina in gre drugemu žalit mamo, kot je v navadi med takimi njegove sorte.
matias, 15.08.2022 ob 21:24
Južnjaški mačistični obraz, haha, a nisi ti Albanec? 😀 Jaz sem Slovenec po vseh linijah nazaj vsaj za 100 let, te mikamo vročekrvni in čistokrvni štajerski Slovenci, kot sem jaz, ker smo preveč heteroseksualni in se ne damo speljat na zgrešena pota biseksualnosti? 😉
“MATIAS“,
resnica pa je, da sem jaz četrt štajerca in da je bil moj prvi fant štajerc. Sem pa vesel za albanske gene ker imam ravno od tam živo modre oči. Ironično pa je da je bil najlepsi blondinec kar sem jih videl v živlenju albanec. Nisem še videl lepšega šveda.
Je pa drugače res, da sem bil z več dolenjci kot štajerci.
Drugače pa si ti MATIAS isti antiženski šovinist kot BTDT ali iDESI. Ko si jezen na ženske boš pa šovinistične izjave proti ženskam pisal. Saj si končal kot incel glede na to, da ni nobena v tebi prepoznala visokointelektualnega uma v telesu poženščene krastače, katere že telo ne deluje moško.
A si se kdaj že uspel približati kaki ženski, ko si igral profeminističnega moškega, ki podpira njihovo emancipacijo? Ti je kera dovolila, da si jo vsaj prešlatal?
A Dolenjci so bolj pedri kot Štajerci, praviš? 😀 Verjamem, ko se nažlampajo tiste rdeče kiselce, se težje branijo in postanejo lahke tarče ljubljanskih gejev, ki iščejo priložnost. Če imaš priliko, prav, da jih izkoristiš, saj se drugi dan verjetno niti ne spomnijo, zakaj imajo spodnjice oblatene, ker cviček ima lahko podobne učinke. 😀
matias, 15.08.2022 ob 21:43
A Dolenjci so bolj pedri kot Štajerci, praviš? 😀 Verjamem, ko se nažlampajo tiste rdeče kiselce, se težje branijo in postanejo lahke tarče ljubljanskih gejev, ki iščejo priložnost. Če imaš priliko, prav, da jih izkoristiš, saj se drugi dan verjetno niti ne spomnijo, zakaj imajo spodnjice oblatene, ker cviček ima lahko podobne učinke. 😀
MATIAS napisal si: “Sedaj si z znanjem pravopisa na osnovnošolskem nivoju enega 5. razreda?”
ENEGA petega razreda? ?
Kokoši ??????, 15.08.2022 ob 21:50
MATIAS napisal si: “Sedaj si z znanjem pravopisa na osnovnošolskem nivoju enega 5. razreda?”
ENEGA petega razreda? ?
Zelo zanimivo. Kot bi nekdo nepismen sestavil ta stavek. Še bolj ironično pa je, da se v temu stavku nekoga drugega obtožuje nepoznavanje pravopisa. ?
Kokoš, kaj naj sedaj naredim, če tebi gre v nos, da sem bolj pameten, izobražen, razgledan in lepši od tebe? 😉
Ti nisi tip, ki bi ohranjal fokus in strast za bilo katero področje, da bi lahko kaj dosegel v življenju, omagaš, lenobnost te zavre, ker nimaš erosa prodornosti in ne delavnosti, da bi te strast gnala naprej. Tako da ostajaš na nekih površinskih domnevah, ko si prebral par člankov iz rumenega tiska na biseksualnost, s tremi poročenimi tipi seksal, potem pa na podlagi parih lastnih izkušenj posplošiš nekaj simplicitično v obče resnice, ker ne poznaš dovolj ljudi in psihologije. 😉
matias, 15.08.2022 ob 22:08
Kokoš, kaj naj sedaj naredim, če tebi gre v nos, da sem bolj pameten, izobražen, razgledan in lepši od tebe? 😉
Ti nisi tip, ki bi ohranjal fokus in strast za bilo katero področje, da bi lahko kaj dosegel v življenju, omagaš, lenobnost te zavre, ker nimaš erosa prodornosti in ne delavnosti, da bi te strast gnala naprej. Tako da ostajaš na nekih površinskih domnevah, ko si prebral par člankov iz rumenega tiska na biseksualnost, s tremi poročenimi tipi seksal, potem pa na podlagi parih lastnih izkušenj posplošiš nekaj simplicitično v obče resnice, ker ne poznaš dovolj ljudi in psihologije. 😉
No se MATIAS hoče spretno izmuzniti o temu, da se debatira o njegovem pravopisu in slovnici. Naredimo mu uslugo.
Dragi MATIAS tebi ves eros, strast in prodornost nista pomagala, če nisi imel sreče z nasprotnim spolom. Zato si vso to energijo(eros, prodornost in strast) vložil v delo. A neizpopoljenost na intimnem področju je ostala in zato stalno bruhaš gnev.
Glede mene pa tole. Imam več hobijov do katerih čutim strast. In ta strast me žene, da se jim posvečam. Z njimi ne služim. Če bi imel službo bi imel premalo čada zanje (in za tipe). Imam srečo, da mi finance omogočajo ta stil živlenja.
Prebral sem v rumenem tisku tri članke o biseksualnosti? Nisem. Ja želel bi si da bi v člankih prebral o tem(biseksualnost). Vsaj ne bi dolga leta mladosti izgubil za gejovsko golazen. Na žalost sem to moral ugotoviti sam. Poročenih s katerimi se zapletem je malo saj sem skoraj vedno s tipi v dvajsetih letih.
Da sem na parih lastnih izkušnjah to posplošil na občo resnico? Govorimo o tisočih in tisočih izkušnjah. Že prej sem imel službo take narave, da sem masovno srečeval ljudi. To sem ohranil. Vsak dan grem na sprehod in si najdem nove neznance za pogovor. V Ljubljani tudi spoznavam ljudi iz celega sveta.
Kako potem lahko rečeš, da ne poznavam psihologije, če je pa že Freud 100 let nazaj prišel do takšnih zaključkov? Kje si izgubil stik z realnostjo, da mi očitaš nepoznavanje psiholigije, če pa sam nimaš pojma o stvareh, ki se jih je obelodanilo že 100 let nazaj?
Kokoš, tvoja edina strast je zreducirana na miceno virtualno točko, imenovano MON, kjer zgleda, da si si razgrnil virtualni šotor, saj tu bivakiraš noč in dan, si kuhan in pečen na MONu, kjer je tvoja največja “strast”, da lahko malo pokukaš skozi ključavnico vrat v utrinke tujih življenj, njihovo zasebnost, ker čitaš vse od A-Ž, da si malo zapolniš prazen kotiček zasebnega življenja, v katerem se nabirata prah in pajčevina, ker ga nimaš (s kom deliti). 😉
Po “razgibanosti” in “strasti” pa se še najbolj približaš osamljenim gospodinjam v srednjih letih, s katerimi imaš veliko skupnega, ker skupaj gledate mehiške žajfnice, kjer tudi ti blestiš s svojim insajderskim poznavalstvom, zakaj je Jose napumpal slepo Esmeraldo. 😀
hurricane, 15.08.2022 ob 22:41
Meni se zdi, da vse to piše Matjazko. Naša psihiatrija je res na dnu. Desetletja mu že ne morejo pomagati.
On je izgubljeni primer. Jaz ga samo preskočim in to bom počela še naprej. To njegovo napihovanje z znanjem, ki ni njegovo ampak je skopirano z spleta je preveč zame. Prepire s Kokošjo pa rada preberem. Malo za smeh, ker ga dobro zdrma ta kokoš.
“HURICANE” in “POGLEJ“,
Prosim ne počnita tega, ker je se ve, da imajo bolniki z narcistično motnjo kot je MATIAS v resnici zelo nizko samozavest. Kar prekrivavajo z tem, da se postavlajo kako uapešni in super so.
Dosegla bosta samo, da bo spet opazil, da mu hočem jaz sneti to njegovo lepo masko z njegove nagravžne face in da ste ostali začeli opažati kakšen poden je v resnici. In se bo spet skril, strahopetna hinavska podlasica kot je. In bo upal, da se vse hitro pozabi. Da se bo lahko spet postavljal po temu forumu kako pameten in super je (mali patetični človeček).
hurricane, 15.08.2022 ob 23:14
Čaki, ga še ne poznate? 🙂 V vseh teh letih. Ajajaj. Dokler ga boste futral, bo migal. Tako dela že zadnjih 30 let, odvisnik. In njegovo življenje je siromašno, zares siromašno. Kmečki fant, ki je prišel v mesto in še vedno ostal kmet. Kompleksi do neba in se čez. Vedno se najdete kure.
Ja približno taka je tudi moja ocena MATIASA. Tudi jaz še nisem videl bolj zakompleksane osebe. In vem, da sem bedak, da futram tega patetičnega reveža s pozornostjo.
Kokoši ??????, 15.08.2022 ob 23:22
Ja približno taka je tudi moja ocena MATIASA. Tudi jaz še nisem videl bolj zakompleksane osebe. In vem, da sem bedak, da futram tega patetičnega reveža s pozornostjo.
Pred desetletji je matjazko ustvaril celo svoj chat, kjer je imel nekaj kokošk na kupu, s katerimi se je vsak večer pregovarjal. Če to ni bolno in zrelo za psihiatrijo. Potem mu je to vse skupaj propadlo in od takrat se je ponovno ugnezdil tukaj gor. To je odvisnost, dokler bo imel vas, da se pregovarjate z njim, bo nadaljeval. Popoln ignore, pa se mu utrga :).
In še nekaj, matjazko je prikriti gey. Noče si priznati, čeprav že vi kokodakajo. V reali fura neko navidezno kao srečno življenje, pod streho je vzel revno dekle iz tujine, ki ni poznala jezika. Zato jima je šlo, na začetku. Sedaj je izgubil vse, ker so mu moški prioriteta v življenju. Torej, kdor je poraščen, bo pri njemu vedno dobrodošel.
hurricane, 15.08.2022 ob 23:29
In še nekaj, matjazko je prikriti gey. Noče si priznati, čeprav že vi kokodakajo. V reali fura neko navidezno kao srečno življenje, pod streho je vzel revno dekle iz tujine, ki ni poznala jezika. Zato jima je šlo, na začetku. Sedaj je izgubil vse, ker so mu moški prioriteta v življenju. Torej, kdor je poraščen, bo pri njemu vedno dobrodošel.
“hurricane“,
a tako hudo je z njim. Potem mi je pa kar malo žal, da sem se tako spravil nanj. Revežev res nočem mučiti, saj jim je že tako dovolj težko.
Aha za to revčko, ki je bila z njim sem pa slišal. In sem razmišljal kakšna revica bi mogla biti ženska, da je z njim. Zdaj ko pa praviš, da je bila revna boščka iz tujine, ki niti slovensko ni znala mi je pa vse jasno.
Ne mu pa pisati, da je gej. Ker nazadnje je nabil 100 sporočil kakšen hetero je in kako ga ženske ljubijo. Potem pa so mu formašice začele pisati, da če to tako ven meče svojo heteroseksualnost, da potem že ni prepričan sam vase. In pol se mu je spet utrgalo.
Gej ali ne, jaz vem, da je samo neka nemoška nakaza, če sklepam po fotografiji njegove tranzvestitske face, ki jo je imel kot MATIAS za avatar. In mi je zato, razumlkivo, da si je ustvaril nek svoj “chat” saj je imel le tako lahko največ stika z ženskami.
So mogle pa res biti te ženske hudo trivialne avše. Take, ki berejo trač revije in potem filozofirajo o življenju. Jasno, da je vse skupaj propadlo.
Haha. 😀
Ne gane me
.https://www.youtube.com/watch?v=uYiXoje6mjw
Trapasti Koko in samodopisovanje. Glej, kako prihajaš v kontradikcijo sam s seboj, če bi imel zdravo samozavest, bi ti bilo čisto vseeno, kaj bi ti jaz ali kdo drugi odpisoval in jih ne bi rabil zmerjati z “ameriškimi kurbami”, ne pa se stalno zapletaš v konflikte z ljudmi in odpiraš teme, da lahko vedno znova stopiš v komunikacijo z mano in se dokazuješ, da to ni res, kar si mislim(o) o tebi. Ravno to je dokaz, da je vse res, ker se dotikam tvojih kompleksov, ki pomeni zanikanje in nesposobnost vpogleda v lasten značaj, da si pač tečna oseba, zamorjena, nezadovoljna, nadlegovalska, neizobražena in nizko razgledana s pomanjkanjem osnovne kulture, potem pa se čudiš, da ne čitam(o), kar pišeš, ker meni se ne da čitati tvoje ponavljajoče pokvarjene plošče o biseksualnosti delfinov in bizonov v vsaki temi, kar je zelo dosadno, milo rečeno.
Tako da komu si ti všeč, ne bi razpravljal, ker ima vsak svoj okus, ampak po moje verjetno samo gejem, tako kot je povprečnemu Janezu dovolj, da ima Micka velike joške, je za geje, da jim ponudiš rito. Če Micka veliko govori in naklada nesmisle, je težko za prenašat, kot je slučaj pri tebi, potrpijo, v kolikor jim bo dala. 😉
Get a life !
matias, 16.08.2022 ob 00:25
Haha. 😀
Ne gane me
.https://www.youtube.com/watch?v=uYiXoje6mjw
Trapasti Koko in samodopisovanje. Glej, kako prihajaš v kontradikcijo sam s seboj, če bi imel zdravo samozavest, bi ti bilo čisto vseeno, kaj bi ti jaz ali kdo drugi odpisoval in jih ne bi rabil zmerjati z “ameriškimi kurbami”, ne pa se stalno zapletaš v konflikte z ljudmi in odpiraš teme, da lahko vedno znova stopiš v komunikacijo z mano in se dokazuješ, da to ni res, kar si mislim(o) o tebi. Ravno to je dokaz, da je vse res, ker se dotikam tvojih kompleksov, ki pomeni zanikanje in nesposobnost vpogleda v lasten značaj, da si pač tečna oseba, zamorjena, nezadovoljna, nadlegovalska, neizobražena in nizko razgledana s pomanjkanjem osnovne kulture, potem pa se čudiš, da ne čitam(o), kar pišeš, ker meni se ne da čitati tvoje ponavljajoče pokvarjene plošče o biseksualnosti delfinov in bizonov v vsaki temi, kar je zelo dosadno, milo rečeno.
Tako da komu si ti všeč, ne bi razpravljal, ker ima vsak svoj okus, ampak po moje verjetno samo gejem, tako kot je povprečnemu Janezu dovolj, da ima Micka velike joške, je za geje, da jim ponudiš rito. Če Micka veliko govori in naklada nesmisle, je težko za prenašat, kot je slučaj pri tebi, potrpijo, v kolikor jim bo dala. 😉
Get a life !
“MATIAS“,
Kaj se ti pa je spet utrgalo? Spet tvoja narcistična osebnost ne prenese, da mi je nekdo povedal zadeve iz tvoje preteklosti in misliš, da si sam s seboj dopisujem. Noro.
Kakšnim gejom? Saj nimam nobenega geja v svojem življenju in jih niti ne maram.
Spet si popolnoma zabluzil. In vse kar si mi napisal o nadlegovalski, nezadovljni osebnosti drži zate. Poln si gneva. Samo ti kot narcistični bolnik tega ne zmoreš priznati. (Stalno prociraš to na druge. Jaz imam to pri sebi dosti bolj razčiščeno.)
Ti kot bolnik torej tega ne moreš priznati, jaz pa. Vse sem že napisal več kot enkrat, kaj je moja bolečina, iz česa izvira, zakaj težim in nadlegujem, kaj me dela nezadovoljnega, iz kod izvira moj gnev in srd.
A to tebe ne zanima in si tega nisi zapomnil in še vedno bluziš o nečem kar je že poznano in obrazloženo.
Ti si takšne odkritosti kot oseba z narcistično motnjo preprosto nesposoben in zato si na bistveno slabšem kot jaz.
Kokoši ??????, 15.08.2022 ob 16:04
Zaostalemu MATIASU še vedno ni jasno, da se napiše NARCISTIČEN in ne NARCISISTIČEN.
Ker govorimo o narcistični motnji!
Izraz NARCISISTIČEN se je razširil od ameriških kurb, ki še celo brez tega, da bi se zavedale širijo amerikanizme v slovenski jezik. Vpliv angleškega izraza “narcissistic”. In zato jim je samoumevno, da se piše “narcisističen”.
Toda izraz NARCIS je prevzet iz grščine. In zato pišemo “NARCISTIČEN”.
Saj vem, da se starega psa ne da naučiti novih trikov in da ima MATIAS možgansko poškodbo zaradi katere v zgolj štirih minutah vse pozabi.
No tako je vsaj sklepati po njegovem dosedanjem pisanju. Saj stalno pada ven iz konteksta in piše neumnosti, ki se jih je že razčistilo. Samo njemu ni nič jasno.
In zdaj lahko pričakujemo slovnično in pravopisno analizo mojega pisanja. ?
Nauči se ze enkrat pisati NE BO (deževalo) narazen. Danes nebo v Ljubljani ne bo dezevali.
Forum je zaprt za komentiranje.