Naučimo MATIASA pravopisa
Dej no, 16.08.2022 ob 01:16
Kokoši ??????, 15.08.2022 ob 16:04
Zaostalemu MATIASU še vedno ni jasno, da se napiše NARCISTIČEN in ne NARCISISTIČEN.
Ker govorimo o narcistični motnji!
Izraz NARCISISTIČEN se je razširil od ameriških kurb, ki še celo brez tega, da bi se zavedale širijo amerikanizme v slovenski jezik. Vpliv angleškega izraza “narcissistic”. In zato jim je samoumevno, da se piše “narcisističen”.
Toda izraz NARCIS je prevzet iz grščine. In zato pišemo “NARCISTIČEN”.
Saj vem, da se starega psa ne da naučiti novih trikov in da ima MATIAS možgansko poškodbo zaradi katere v zgolj štirih minutah vse pozabi.
No tako je vsaj sklepati po njegovem dosedanjem pisanju. Saj stalno pada ven iz konteksta in piše neumnosti, ki se jih je že razčistilo. Samo njemu ni nič jasno.
In zdaj lahko pričakujemo slovnično in pravopisno analizo mojega pisanja. ?
Nauči se ze enkrat pisati NE BO (deževalo) narazen. Danes nebo v Ljubljani ne bo dezevali.
lo ?
Dej no, 16.08.2022 ob 01:16
lo ?
Ojoj ti revček MATIAS spet si dopisuješ sam s seboj in si pozabil zamenjati vzdevek.
Obakrat si pisal kot “DEJ NO”. Ko si mi nekaj obrazložil in potem si sam sebe citiral in si potrdil s smeškotom.
Ja bebček bodi naslednič bolj pozoren, da zamenjaš vzdevek.
Kokoši ??????, 16.08.2022 ob 01:23
Ojoj ti revček MATIAS spet si dopisuješ sam s seboj in si pozabil zamenjati vzdevek.
Obakrat si pisal kot “DEJ NO”. Ko si mi nekaj obrazložil in potem si sam sebe citiral in si potrdil s smeškotom.
Ja bebček bodi naslednič bolj pozoren, da zamenjaš vzdevek.
Pa daj no Kokoši, jasno, da se človeku trga, če si ga pa tako zatrl. Saj vsi vidimo, da si na jeziku bolj spreten od njega in ga vedno streš kot orešček. Zanima me pa kako to, da ti še vedno predstavlja iziv? Ima morda prav, da imaš nizko samozavest in si jo tako pumpaš na njemu?
hurricane, 15.08.2022 ob 23:29
In še nekaj, matjazko je prikriti gey. Noče si priznati, čeprav že vi kokodakajo. V reali fura neko navidezno kao srečno življenje, pod streho je vzel revno dekle iz tujine, ki ni poznala jezika. Zato jima je šlo, na začetku. Sedaj je izgubil vse, ker so mu moški prioriteta v življenju. Torej, kdor je poraščen, bo pri njemu vedno dobrodošel.
bošča si ti, ki opletaš z zaupanjem nekoga in tu razkrivaš privat življenje drugih. Kokoš je pa sploh prava tečna kokoš, pika ko divja zmajevska kokoš.
hurricane, 15.08.2022 ob 23:25
Kokoši ??????, 15.08.2022 ob 23:22
hurricane, 15.08.2022 ob 23:14
Čaki, ga še ne poznate? 🙂 V vseh teh letih. Ajajaj. Dokler ga boste futral, bo migal. Tako dela že zadnjih 30 let, odvisnik. In njegovo življenje je siromašno, zares siromašno. Kmečki fant, ki je prišel v mesto in še vedno ostal kmet. Kompleksi do neba in se čez. Vedno se najdete kure.
Ja približno taka je tudi moja ocena MATIASA. Tudi jaz še nisem videl bolj zakompleksane osebe. In vem, da sem bedak, da futram tega patetičnega reveža s pozornostjo.
Pred desetletji je matjazko ustvaril celo svoj chat, kjer je imel nekaj kokošk na kupu, s katerimi se je vsak večer pregovarjal. Če to ni bolno in zrelo za psihiatrijo. Potem mu je to vse skupaj propadlo in od takrat se je ponovno ugnezdil tukaj gor. To je odvisnost, dokler bo imel vas, da se pregovarjate z njim, bo nadaljeval. Popoln ignore, pa se mu utrga :).
Če veš za chat, si tudi ti bivakirala na njemu. Ker je pa raje pobral “revno dekle”, mu tega še danes ne oprostiš.
teya145, 16.08.2022 ob 09:07
bošča si ti, ki opletaš z zaupanjem nekoga in tu razkrivaš privat življenje drugih. Kokoš je pa sploh prava tečna kokoš, pika ko divja zmajevska kokoš.
Teya se strinam. Res je to zmaj ne pa Kokoš. Kako se je spravil na ubogega človeka. Niti dihati mu ne pusti. Ja Matias ima svoje probleme in motnje, saj se to jasno vidi iz teh prepirov. Samo kura pa se obnaša kot, da ga hoče uničiti. Čista zloba. Živi in pusti živeti pravim jaz.
hurricane, 16.08.2022 ob 10:33
Ne, vsi smo vedeli za ta chat, sorry da si zamudila :). Človek je bolan, to se že na daleč vidi. Ne delam v zdravstvu.
“hurricane”,
ja menda si ti jaz kot vidiš. ?
Včeraj je obupan MATIAS celo pod svojim registriranim vzdevkom(MATIAS) najino izmenjavo mnjenj, komentiral takole: “Trapasti Koko in samodopisovanje.” Pač na druge proicira to kar sam počne(torej piše pod več vzdevki). In prepričan je, da če nekdo kaj napiše proti njemu, da sem to lahko le jaz. Tako kot je včeraj napisal, da si ti jaz.
Kaj je torej tisto v njemu, da mu ne pusti videti realnosti? Zakaj je tako slepo prepričan v to, da je nemogoče, da ga ne mara več kot ena oseba? Od kje to njegovo prepričanje o lastni izjemnosti in da ga vsi občudujejo?
Kokoši ??????, 16.08.2022 ob 10:56
“hurricane”,
ja menda si ti jaz kot vidiš. ?
Včeraj je obupan MATIAS celo pod svojim registriranim vzdevkom(MATIAS) najino izmenjavo mnjenj, komentiral takole: “Trapasti Koko in samodopisovanje.” Pač na druge proicira to kar sam počne(torej piše pod več vzdevki). In prepričan je, da če nekdo kaj napiše proti njemu, da sem to lahko le jaz. Tako kot je včeraj napisal, da si ti jaz.
Kaj je torej tisto v njemu, da mu ne pusti videti realnosti? Zakaj je tako slepo prepričan v to, da je nemogoče, da ga ne mara več kot ena oseba? Od kje to njegovo prepričanje o lastni izjemnosti in da ga vsi občudujejo?
Ti razumeš, da je to hlastanje po vsakršni pozornosti odvisnost in bolezensko stanje? Zakaj iščeš razumske razlage, če jih ni. Človek je v mentalnem kaosu, ni sposoben reševanja problemov, zanemarjen je tako čustveno kot fizično. Vedno se najde nekdo, ki ga futra, da se to hlastanje nadaljuje. Letos si to ti, naslednje leto bo kdo drug.
hurricane, 16.08.2022 ob 11:01
Ti razumeš, da je to hlastanje po vsakršni pozornosti odvisnost in bolezensko stanje? Zakaj iščeš razumske razlage, če jih ni. Človek je v mentalnem kaosu, ni sposoben reševanja problemov, zanemarjen je tako čustveno kot fizično. Vedno se najde nekdo, ki ga futra, da se to hlastanje nadaljuje. Letos si to ti, naslednje leto bo kdo drug.
“hurricane“,
Ja saj vem, da je izredno brezpredmetno in trapasto moje početje. Težko je razumeti osebo z narcistično motnjo, kot je MATIAS. Ta njihov občutek grandioznosti in prepričanost o lastni izjemnosti. Le od kje izvira to prepričanje, če pa se ga ne da potrditi na dejstvih. Se res ne zavedajo lastne bede? Ali pa jim samoohranitveni ne dopusti, da bi videli realno sliko o sebi, ker bi jih to pokopalo?
Jaz svoje napake in slabe lastnosti vedno znam priznati. Oseba kot je on je tega nezmožna.
In kar je najbolj ironično je to, da navkljub vsemu hvalisanju MATIAS tako veliko izda o sebi. Zgolj iz njegovega pisanja sem si sestavil sliko o njegovem poraznem intimnem življenju in o neuspešnih odnosih z ženskami. In nekateri izmed vas, ki ga že dalj časa spremljate in veste nekoliko več o njemu ste mi potrdili to kar sem ugotovil o njemu.
Kokoši ??????, 16.08.2022 ob 11:19
“hurricane“,
Ja saj vem, da je izredno brezpredmetno in trapasto moje početje. Težko je razumeti osebo z narcistično motnjo, kot je MATIAS. Ta njihov občutek grandioznosti in prepričanost o lastni izjemnosti. Le od kje izvira to prepričanje, če pa se ga ne da potrditi na dejstvih. Se res ne zavedajo lastne bede? Ali pa jim samoohranitveni ne dopusti, da bi videli realno sliko o sebi, ker bi jih to pokopalo?
Jaz svoje napake in slabe lastnosti vedno znam priznati. Oseba kot je on je tega nezmožna.
In kar je najbolj ironično je to, da navkljub vsemu hvalisanju MATIAS tako veliko izda o sebi. Zgolj iz njegovega pisanja sem si sestavil sliko o njegovem poraznem intimnem življenju in o neuspešnih odnosih z ženskami. In nekateri izmed vas, ki ga že dalj časa spremljate in veste nekoliko več o njemu ste mi potrdili to kar sem ugotovil o njemu.
To nisem pisal jaz. Lahko vsi vidite❗❗❗
Hurikan so se pa dogajale še druge slabe stvari. Matias je uporabljal chat za to, da je prišel do žensk. Ena dovolj neumna se je z njim dobila pri Dravi na samem, kjer naj bi jo spolno napadel ali nadlegoval. Ženska je ponorela in mu zagrozila, da ga bo v Dravo vrgla. Mislim, da je imela uporabniško ime Vanka ali nekaj takega.
Naj vam kot ženska in kot človek nekaj povem. Popolnoma vseeno mi je ali je moški invalid in ali ga je narava ustvarila kot moškega, ki je na dnu lestvice privlačnosti kot očitno velja za gospoda o katerem je tema. Dober človek in dober moški ne izkoristi stiske ženske, da bi lahko zadovoljil svoje spolne potrebe. To ni nič drugega kot oblika trgovine z ljudmi. Morda je ženska z njim šla prostovoljno, a do tega je prišlo, ker je bila v težkem položaju in gospod je hotel kupiti človeško bitje zato, da ga bo, oprostite izrazu, lahko namočil. Saj je bil v poziciji, da je lahko izkoristil svoj položaj in finančno premoč. To je izkoriščanje stiske ljudi za zadovoljitev svojih potreb in je zavrženo dejanje po vseh merilih. To se ravnokar dogaja v naši Sloveniji, ko ljudje izkoriščajo vojno in hudo stisko žensk, ki si tu iščejo varno zavetje. Slovenski moški, ki do sedaj niso imeli priložnosti, da bi si dobili partnerko, izkoriščajo stisko ukrajinskih begunk. Zbudite se ljudje in obsodite takšno ravnanje, ki ne spada v 21.stoletje.
adelle842, 16.08.2022 ob 17:13
vse te ljubosumne lovače, ki so se metale za privlačnim Matiasem, očitno do danes niso prebolele, da je raje pripeljal revno dekle s tujine. Ja, je pač znal osvajat.
Ja seveda, potem pa svizec zavije čokolado v folijo. Tu se gre za denar in ne za osvajanje. Tale Adele je kar Matias. Ker je res težko vrjeti, da bi neka ženska napisala kaj tako butastega. Prav ima ta nad mano, izkoristil si svoj položaj, da si lahko končno dobil žensko v posteljo. Žalostno tip, res žalostno. Da ne govorim o temu, kako ženske v svojem postu označuješ za lovače! In ti naj bi podpiral ženake? Gnusen si in človeku se obrača želodec ob tvoji zlaganosti.
Matias zresni se, 16.08.2022 ob 21:02
Ja seveda, potem pa svizec zavije čokolado v folijo. Tu se gre za denar in ne za osvajanje. Tale Adele je kar Matias. Ker je res težko vrjeti, da bi neka ženska napisala kaj tako butastega. Prav ima ta nad mano, izkoristil si svoj položaj, da si lahko končno dobil žensko v posteljo. Žalostno tip, res žalostno. Da ne govorim o temu, kako ženske v svojem postu označuješ za lovače! In ti naj bi podpiral ženake? Gnusen si in človeku se obrača želodec ob tvoji zlaganosti.
Forum je zaprt za komentiranje.