Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, kaj je za vas pomeni pojem lepa ženska?

Moški, kaj je za vas pomeni pojem lepa ženska?

Jah, če bi bil iznajdljiv, bi kakšno objel, malo pocartal, vedno imel pripravljane robčeke, ko bi se ti (po)tožile. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ponižnost in iskrenost sta dva povsem različna pojma.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ponižnost in iskrenost sta dva povsem različna pojma.[/quote]
Ja opiši že to razliko. Ves čas govoriš, to je to in to je ono, svojega pogleda pa ne deliš z nami. Si siguren, da razumeš vse te pojme? Ker, če jih, potem ti jih ni težko razložit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Opisovati, ti moram razliko “ponižno” in “iskreno”?

Ti to resno?

Iskren je človek, katerega ravnanja in govorjenje se sklada s tem, kar misli.

Če ti jaz iskreno želim vse najboljše, pomeni, da ti resnično želim vse najboljše.

Ponižno pomeni, da postaviš svoje dostojanstvo in svoje interese pod interse in dostojanstvo nekoga drugega.

Ponižno je recimo moral podložnik sprejeti svojega gospodarja.

Če se tebi zdi ponižnost dobra lastnost…hja..

No, to je pač tvoj pogled na ponižnost in moj je malo drugačen. To pa ne pomeni, da se jaz ravnam po tvoji definiciji, ampak po svoji. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zame je ponižnost kvaliteta sužnjev. Ti pa kakor hočeš.:))

Ponižen je lahko tudi skesan človek, ki prizna svojo napako.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sužnji so bili (so) v podrejenem položaju, ni nujno, da so ponižni:)

Kako veš tako zagotovo? Zato ker samske ženske pišemo izkušnje, ki so se nam pripetile z samskimi moškimi?

Za vsak odnos sta potrebna dva. Torej, ni vse samo zraslo na ženskih zeljnikih. :)[/quote]

Zato ker tukaj ne iščete samskih moških ampak sanjske!! 🙂

Ponižnost je lahko kvaliteta – odnos do življenja, da nismo polni samega sebe, da priznavamo nekaj “nad nami” – ni pa nujno, lahko je tudi servilnost in podrejanje avtoritetam.

nehi se pomilovat in iskat napake drugje, beri pa se kej nauči :))[/quote]

Zakaj pa misliš, da bi se prijavil na seminar?? :))

nehi se pomilovat in iskat napake drugje, beri pa se kej nauči :))[/quote]

Zakaj pa misliš, da bi se prijavil na seminar?? :))[/quote]

Pazi, kaj govoriš, da te ne bo naklestla, pa je iskal en domino, da ga prebiča. Tu bi lahko Aleksandra kaj zaslužila, če bi bila vsaj malo podjetna. :))

ajdi telički, mir tam :)))

sej sem se ponudila, da ga prebičam, vidiš k ne slediš 🙂

ene pa so tolk potrebne,kot sahara vode….

ene pa so tolk potrebne,kot sahara vode….[/quote]

eni pa tok neumni, da bi še kamen jokal :))

Ampak… vsi pa prijaaaaaaaaazni! :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja, ko te na tak prijazen način pošljejo v PM, da komi čakaš, da se potovanje začne, ker v začetku niti ne pogruntaš :)))

ja, ko te na tak prijazen način pošljejo v PM, da komi čakaš, da se potovanje začne, ker v začetku niti ne pogruntaš :)))[/quote]

Eh Leksi… to nam je bila vsem prva pot… :)))

ja, ko te na tak prijazen način pošljejo v PM, da komi čakaš, da se potovanje začne, ker v začetku niti ne pogruntaš :)))[/quote]

Eh Leksi… to nam je bila vsem prva pot… :)))[/quote]

ja, vidiš tut tko loh razmišljam naprej ja…. že tle sem se zaštekala, da so me morali s sesalcem vn vlečt in se mi še zdej pozna 😀

Eh Leksi… to nam je bila vsem prva pot… :)))[/quote]

ja, vidiš tut tko loh razmišljam naprej ja…. že tle sem se zaštekala, da so me morali s sesalcem vn vlečt in se mi še zdej pozna :D[/quote]

Hahaha… Ne vun… v… :)))

Čaki mal. Se bom omejil na fizično lepoto, ker je notranja lepota nekaj podobnega čustveni inteligenci (je ne moreš natančno merit).

Fizično lepa ženska je tista, ki me spolno vzburi v čim krajšem možnem času. Izgled igra najpomembnejo vlogo pri tem. Moj osebni vrstni red ocenjevanja fizične lepote je takle:
1. Oblika glave.
2. Izraz oči, nos in ustnice.
3. Razmerje rame, pas, boki.
4. Oblika in dolžina nog
5. Oblika prsi

Zdaj pa specifike:
Kaj je seksi in kaj ni je v mojem primeru izključno osebnega značaja. Splošno prepričanje o “lepoti” ima na to le delni vpliv. Kako vem? Ker me še posebej privlačijo ženske z fizično napako. Ženske, ki so sicer klasično proporcionalne, vendar mrajo biti na en način “pokvarjene” ali drugačne. V bolj specifične detajle ne grem, ker boste rekle da sem bolan… ampak tako je.

Da ji manjka kak ud, telesno hendikepirana? 🙂

Da ji manjka kak ud, telesno hendikepirana? :)[/quote]

Napisal je ‘rekle da sem bolan…’ in ti seveda spet odgovarjaš.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Seveda.
Ampak to ni pomembno, ker so to že močno osebni in pikantni detajli.
Pa še to: na takšne seksualne preference družba gleda zelo kritično. No, ker si glih omenil bom seveda iskren. Sam zdaj bodo po mojem bunke padale od pravičnikov…

Oprostite, gospodična, nisem vedel ,da ne smem odgovarjati. Se opravičjem, upam, da niste užaljeni zaradi moje neotesanosti in predrznosti, ker odgovarjam, ker je to menda kaznivo po šestem kazenskem zakoniku, paragraf 12 po višji sodnici Katenjki. Globoko mi je žal vaša gnada milostljiva. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close