Moški, kaj je za vas pomeni pojem lepa ženska?
pa joški spider? niso več pomembni :)??[/quote]
Aleksandra, torej če bi Spider šel na Speed Dating, bi šel samo pravzaprav iskati “hude joške”? ;))))
A tako Spider, še dobro da si prej punco dobil, da v slučaju, če bi se odločila iti na ta Dating, da ne bi glih nate narajmala. ;))))[/quote]
ja, vidiš, da je neki na tem, da loh že v začetku mal selskcije nardiš… spider pač rabi prvinskost, varen in oprijemljiv ženski objem in to je pač on :))
Aleksandra, torej če bi Spider šel na Speed Dating, bi šel samo pravzaprav iskati “hude joške”? ;))))
A tako Spider, še dobro da si prej punco dobil, da v slučaju, če bi se odločila iti na ta Dating, da ne bi glih nate narajmala. ;))))[/quote]
ja, vidiš, da je neki na tem, da loh že v začetku mal selskcije nardiš… spider pač rabi prvinskost, varen in oprijemljiv ženski objem in to je pač on :))[/quote]
Ja, če bi me non-stop gledal v joške, bi to definitivno nardila. Če pa teh prvih 7min bi se lepo obnašal in me fejst nasmejal in omamil s svojo simpatičnostjo, bi pa verjetno podlegla njegovim čarom. 😉
ja, vidiš, da je neki na tem, da loh že v začetku mal selskcije nardiš… spider pač rabi prvinskost, varen in oprijemljiv ženski objem in to je pač on :))[/quote]
Ja, če bi me non-stop gledal v joške, bi to definitivno nardila. Če pa teh prvih 7min bi se lepo obnašal in me fejst nasmejal in omamil s svojo simpatičnostjo, bi pa verjetno podlegla njegovim čarom. ;)[/quote]
enkrat je pisal, da ne dobi kondomov za svojega pitona :)))))))
statistično gledano bo kmal samski, tko da ….
Ja, če bi me non-stop gledal v joške, bi to definitivno nardila. Če pa teh prvih 7min bi se lepo obnašal in me fejst nasmejal in omamil s svojo simpatičnostjo, bi pa verjetno podlegla njegovim čarom. ;)[/quote]
enkrat je pisal, da ne dobi kondomov za svojega pitona :)))))))
statistično gledano bo kmal samski, tko da ….[/quote]
Ojoj…bogi Spider…ali njegova punca! ;)Ko bo Spider samski, bom jaz že uspešno odigrala vlogo v svojem filmu “Ljubezen na rolerjih” ;)))
Nikita07
Odvisno od moškega, saj imamo lahko različne okuse, poglede, vrednote itd. Na padamo vsi zgolj na “velike joške”. :)))
Vizualna privlačnost – dokaj pomembna, a niti približno ne odtehta značajsko/osebnostne privlačnosti
Ličenje oz. “zunanja urejenost” – nepomembna
Obline – relativno, razen če imaš fetiš na suhe, močnejše, meni ekstremi v obe smeri niso všeč
Izobraženost – relativno, vendar ne z izrazitimi intelektualnimi odstopanji oz. razlikami, drugače mi je dolgočasna
vrednote, poroke, družine, otrok – pomembno, saj gre za življenjske odločitve, prevelika razhajanja v teh pogledih otežujejo skupno življenje
Spet osebne preference, meni so nekoliko bolj všeč morda umirjene, “mehke”, “tople”, “muckaste”, prijazne in predvsem čustvene ženske. Mogoče meni tega manjka? :))) Najbolj pa me pri ženskah odbija vulgarnost in agresivnost oz. “moško obnašanje”, pa zahrbtnost in spletkarjenje.
Odvisno od moškega, saj imamo lahko različne okuse, poglede, vrednote itd. Na padamo vsi zgolj na “velike joške”. :)))
Vizualna privlačnost – dokaj pomembna, a niti približno ne odtehta značajsko/osebnostne privlačnosti
Ličenje oz. “zunanja urejenost” – nepomembna
Obline – relativno, razen če imaš fetiš na suhe, močnejše, meni ekstremi v obe smeri niso všeč
Izobraženost – relativno, vendar ne z izrazitimi intelektualnimi odstopanji oz. razlikami, drugače mi je dolgočasna
vrednote, poroke, družine, otrok – pomembno, saj gre za življenjske odločitve, prevelika razhajanja v teh pogledih otežujejo skupno življenje
Spet osebne preference, meni so nekoliko bolj všeč morda umirjene, “mehke”, “tople”, “muckaste”, prijazne in predvsem čustvene ženske. Mogoče meni tega manjka? :))) Najbolj pa me pri ženskah odbija vulgarnost in agresivnost oz. “moško obnašanje”, pa zahrbtnost in spletkarjenje.[/quote]
Tako dobre razlage pa že dolgo nisem prebrala. Bravo Matjažek. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.