Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, kaj je za vas pomeni pojem lepa ženska?

Moški, kaj je za vas pomeni pojem lepa ženska?

Lepa je tista, ki v meni ustvari ta pravo kemično- hormonsko stanje. 🙂

Lepota se mora čutiti.

lepa ženska…??
pravijo da grde in bogate ženske NI…malo heca..ofucano se sliši, da je lepota relativna vendar je res tako…najbolje če bi vsak od nas napisal svoje mnenje kaj je zanj lepa ženska..
evo mojih “podatkov”…
urejena,naličena raje skromno kot preveč,rahlo zaobljena, kar pomeni da ima ženstveno postavo, bedra, ritko, izrazito ali večjo,raje večjo in močnejša stegna kot ne, velikost prsi mi ni pomembna, pod urejena mislim , da je pač primerno oblečena ( glede na to kje pač je)..poznam ene, ki se recimo fenajo preden gredo recimo tečt ali na sprehod…naravna, nasmejana, sproščena…za hece…itak pa lahko skoraj v vsaki ženski najdemo kaj lepega, ne…
tako da je to še en vidik kaj je lepa ženska…ali samo za pogledat, ali je pod vprašanjem kaj več…
ja, zanimivo, zame osebno je pomemben ( ne pa zelo pomemben) tudi glas-odtenek ali barva glasu…barva oči me ne zanima, prav tako barva ali dolžina las, ja pa zaželjeno je da je zdepilerana, cela, tudi mendnožje naj ima urejeno, ne zaraščeno, ja pa da ne pozabim nohtov-obojih, star lak ali bog ne daj še črno za nohti odpadejo…zame je pomembna tudi obutev, ki jo nosi, ( gredo nekatere kar v nekih športnih copatih na finih hlačah po nakupih recimo)…

Ni še tako dolgo nazaj, ko sem se kot veliko mladih žensk(še preveč) ukvarjala s tem, kakšna ženska je moškemu lepa.

Danes me za to direktno rečeno prav boli … Nekatere pa se preveč ukvarjate s tem in obmremenjujete. Kot da ste neka živina, ki morate paziti, da vas ni kje kak milimeter preveč/premalo.
.
Sem, kakršna sem in takšna, kot sem všeč predvsem sebi, se bom trudila ostati (po naravni poti). Preprosto: partnerja bom iskala med moškimi, ki jim velikost riti in jošk ni pomembna oziroma so jim pomembnejše druge reči. Če ga ni, tudi prav. Boli me.

Meni pa ni vseeno, če partnerju ne bo pomembno, kakšne joške in rit imam jaz kot njegova punca, ampak da so mu všeč točno take, kot imam jaz.
Bolj pomembno bi mi bilo npr., da sem ob njem res lahko naravna ne pa nek specij z dodanimi hormoni.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Da,zanimivo in lepo. von schultz se zelo strinjam z vami.

Zelo lepo si to napisala alexis ..in Zelo imaš prav

Sami Habsburžani tukaj ali kaj.

Vprašanje je “neumno” (malo heca), odgovor pa je preprost. Pritegne me, če je ženska sposobna pokazat sebe takšno kot je, brez pretvarjanja in prikrivanja, da pozna svoje želje in si jih upa pred menoj izrazit. To je najpomembneje. Vse ostalo, kar se tiče osebnih navad, pogledov na življenje, način razmišljanja, slog življenja je pa itak povsem subjektivne narave, katere verjetno ne bomo spreminjali zato, da bi bolj ustrezali drugim. Zato, tudi pravim, da je vprašanje “neumno”. Saj ni neumna, vem da se zadaj skriva dvom in strah pred tem, kako sebe prikazati.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako bi jaz izrazila, kakšni moški mene pritegnejo. Natanko tako kot si Marko zapisal, le s spremembo spola:) :

Pritegne me, če je moški sposoben pokazat sebe takšnega kot je, brez pretvarjanja in prikrivanja, da pozna svoje želje in si jih upa pred menoj izrazit. To je najpomembneje.

Če si pa upa, je pa lahko naslednji dan že samski.
Če bi te s svojim iskrenim mnenjem slučajno užalil.

Hočem povedati, da mora biti ženska tudi pripravljena brez užaljenosti sprejeti njegovo mnenje in takšnega, kot je. Ne pa moškega obtožiti, da ni pogumen.

Hočem povedati, da mora biti ženska tudi pripravljena brez užaljenosti sprejeti njegovo mnenje in takšnega, kot je. Ne pa moškega obtožiti, da ni pogumen.[/quote]

mal ogrožen zdej deluješ…… vsako stvar obrneš še v drugo smer :))

Hočem povedati, da mora biti ženska tudi pripravljena brez užaljenosti sprejeti njegovo mnenje in takšnega, kot je. Ne pa moškega obtožiti, da ni pogumen.[/quote]

mal ogrožen zdej deluješ…… vsako stvar obrneš še v drugo smer :))[/quote]

Če si ne bi želela moškega, ki je sposoben pokazat sebe takšnega kot je, potem ne bi mogla sprejeti njegovega mnenja takšnega kot je.

Pa ne da branim ženske, v tem primeru zopet Aleksandro, ampak zdej si pa res obrnil stvar v drugo smer. :))

Iskren moški je zlata vreden, samo najti ga je pa druga.
Večinoma se cedijo od sladkih besed za katere bi vsako teslo vedlo, da niso resnične in da jih govorijo povsem vsaki ženski. Jaz takim rečem, da se bojim, da bom dobila sladkorno in potem se začnejo razprave o tem, da smo tako ali tako vse ženske mahnjene na osladne bebesede, da resnice ne maramo…

pozablja tale naš roberto, da je osnova v tem, da MOŠKI NE UPA PRISTOPIT – spet prehiteva :)) on je že tam, ko on njej neki reče…..svetlobna leta naprej skratka

Če pa povem iskreno kaj mislim, da me nekatere ženske že napadajo…Da nisem prijazen, da sem žaljiv….

Želje so eno, dejstva čisto nekaj drugega.

Tale s sladkorno je pa dobra. :)))

Ja Roberto vidi samo naše “zakompleksane vzorce”, tipi so pa itak neomadeževana vilinska bitja. 🙂

MOŠKI NE UPA PRISTOPITI in eto ti zakaj smo boooogeeee ženske same. :))))))))

Zanimivo, ko moškemu rečeš, da neka s tem osladnimi, takoj prevalijo krivdo, češ, da mi to ženske iščemo. 🙂

Iskrene besede se dajo povsem lepo povedat, brez žaljenja.
Če debeli rečeš kako fajn postavo ima te ne bo preveč vesela, ker bo vedela, da si osladen. Lahko pa po ovinkih namigneš na to, da je treba shujšat, pomagaš pri zdravi prehrani, miganju. Pa ne bo užaljena, saj če je pametna bo sama vedela, da kg morajo dol.
Če ima mastne lase in če ji rečeš kako fajn frizuro ima, se ji tudi ne boš prikupil.

Če pa povem iskreno kaj mislim, da me nekatere ženske že napadajo…Da nisem prijazen, da sem žaljiv….

Želje so eno, dejstva čisto nekaj drugega.[/quote]

k da imajo samo dve skrajnosti……
je to pomankanje pameti al kaj no

Ampak tisto trditev je sproduciral ženski karakter, do katerega še sploh nismo prišli…:)
Oziroma naj ne bi prišli, saj je itak problem v moških…Le zakaj bi se ukvarjali z ženskim karakterjem. 🙂

Ampak tisto trditev je sproduciral ženski karakter, do katerega še sploh nismo prišli…:)
Oziroma naj ne bi prišli, saj je itak problem v moških…Le zakaj bi se ukvarjali z ženskim karakterjem. :)[/quote]

kokerkol že – men bi bla duša na mestu, da bi saj dva sparili tle gor, pa da ni sam teorija na delu :))))

Oziroma naj ne bi prišli, saj je itak problem v moških…Le zakaj bi se ukvarjali z ženskim karakterjem. :)[/quote]

kokerkol že – men bi bla duša na mestu, da bi saj dva sparili tle gor, pa da ni sam teorija na delu :))))

Tako je Ronka, človek mora izbirati besede, da ne prizadene sočloveka.

Ojoj, Robi, saj si prijazen, skušaš nam pomagati na nam “preveč filozofsko kompliciran” način. :))

Res pa je, da so dejstva, tista, ki na koncu štejejo. Ampak, bolj povedati resnico na prvih kofetkih, kakor pa da čez eno leto izveš, da imaš opravka z npr. morilcem, ki so ga takrat ravno “po nesreči” izpustili iz zapora, in je to “pozabil” povedati. 🙂 Ok, spet sem povedala orto grob primer. :)))

kokerkol že – men bi bla duša na mestu, da bi saj dva sparili tle gor, pa da ni sam teorija na delu :))))[/quote]

U joj Aleksandra, to je Mission Impossible. Mislim, da bi imela večjo verjetnost zadeti 7-ico na lotu, kakor pa da se na monu dva spračkata. 🙂

ha, ha, ja na MONu ne bo kaj veliko parčkanja, ker smo same samske ženske pa par vezanih moških :), no izjema je tisti, ki išče žensko za alko-druženje :).

še vedu ne bo, ko ne bo več samski hahaaaa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close