Moški, kaj je za vas pomeni pojem lepa ženska?
Oj metulka
Vprašanje zate….ali je Omar Naber slovak-slovenec…po mami…ali je arabec-jordanec po očetu …??? al kaj bi sploh bil ???
Ali je po imenu in priimku nekaj tretjega ???
Si ti v sorodu z metuljnikom na našem vrtu ?? ( tist lep grmiček , ki metulje privablja, če ne veš)
lepo te pozdravlja Pero…
sej veš ker, a ne….
Oj metulka
Vprašanje zate….ali je Omar Naber slovak-slovenec…po mami…ali je arabec-jordanec po očetu …??? al kaj bi sploh bil ???
Ali je po imenu in priimku nekaj tretjega ???
Si ti v sorodu z metuljnikom na našem vrtu ?? ( tist lep grmiček , ki metulje privablja, če ne veš)
lepo te pozdravlja Pero…
sej veš ker, a ne….[/quote]
Ne vem, kateri Pero.
Lepota mine, debilnost ostane.
Raje bi tako z dobro prebavo. Tudi to je pomembno.[/quote]
Z dobro prebavo ?
Misliš takšno, ki jo ne napenja in ne prdi…? 🙂
Drugače se pa strinjam..Lažje je živeti z nekom, ki po videzu ni zelo lep, kot pa z nekom, ki ti deluje nespametno ali neumno.
Lepi trenutki lahko marsikoga polepšajo.
fantje, ko omenjate kako pomembne so določene mere pri ženskah, ali nikoli ne pomislite, da smo take kakršne pač smo in na to ne moremo dosti vplivati. Več ali manj so naše mere gensko pogojene. Meni je komentiranje ženskih oblik skrajno bebasto in ponižujoče. Prav tako ponižujoče bi se verjetno počutili vi, če bi ženske kar tako, kot vi, komentirale velikost vašega lulčka : oh, meni so pa všeč visoki fantje, pa lulčka mora imet vsaj 20 centomov dolgega…..sej drugač itak nimam kaj z njim delat, samozadovoljujem se lahko itak sama………no, kako se vam zdi komentiranje določenih mer telesa? In kaj boste zdaj naredili, če vaš lulček ne premore 20 centimov? Nič, moste pač morali poizkusiti s kakšnim nategovanjem, sicer vam preostane samo plastična operacija. Zakaj pa ne? Boste pa ja kaj naredili za to, da boste dobro zgledali, zraven pa bili še uporabni ! Se zdaj dobro počutite?
No, najbolje je rečt, taki so moji geni in tak(a) sem. Kaj lažjega v življenju res ni. Je pa resnica daleč od tega. Za dobro postavo in tudi dober značaj se da veliko naredit z lastno voljo in željo do življenja. Prehrana, gibanje, samospoznavanje so stvari, ki se jih nekateri ognete z izgovorom o genih. Ampak življenje samo vam bo dalo toliko, kot ste sami pripravljeni naredit zanj, nič več.
Če ženska želi tipa z 20cm dolgim lulčkom, potem si pač naj takšnega poišče. Saj obstajajo. Tud, če bi sam imel večjega, me ženska s takšno željo nikoli ne bi zanimala. Itak se lahko sama samozadovoljuje, kot praviš, kaj več pa ji očitno ni pomembno. Umetni pa se dobijo tudi še večji in sva na koncu oba zadovoljna.
Ne, nič si mi ne bomo nategovali, ampak bomo poiskalo takšno, ki ji je pred dolžino pomembno še vse kaj drugega. Tako preprosto je to. Ja, dobro se počutimo.
anabelalepa, če imaš občutek, da svojemu nisi (bila) všeč takšna kot si, potem pač ni (bil) pravi zate. Tako to gre. Nikomur se ne rabiš prilagajat, za nikogar se ne spreminjaj, le zase. 🙂
Seveda, najlažje je opraviti z introvertiranostjo 🙂 :)[/quote]
Mislim, da se gre bolj za izraz nemoči. Če ni želje po spreminjanju, potem se ne tolažiš z mislijo, da takšen pač sem.[/quote]
Nobenega izraza nemoči, jaz bom skupaj s takim, ki mu bo najmanj všeč, da sem takšna kot sem, če ne bo že on tudi introvertiran… No al bom pa samska..kaj mi pa manjka, saj mam dobro družbo tu 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
V katerem narečju je pa to napisano ? 🙂
Torej boš s takšnim, ki te ne bo sprejemal takšne, kot si ?[/quote]
Ja vidiš samo res:) 🙂
Hotela sem napisat, da najmanj to, da mu bo všeč, da sem takšna kot sem…je zdaj kaj bolj razumljivo 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
V katerem narečju je pa to napisano ? 🙂
Torej boš s takšnim, ki te ne bo sprejemal takšne, kot si ?[/quote]
Ja vidiš samo res:) 🙂
Hotela sem napisat, da najmanj to, da mu bo všeč, da sem takšna kot sem…je zdaj kaj bolj razumljivo 🙂 :)[/quote]
Zdaj pa je razumljivo…:)
Ni pa to tako skromno, kot si želela povedati…V popolnosti nam je redko kdo sprejemljiv. Kakšne malenkosti in milimetre ponavadi zanemarimo, če je oseba prijetna in se ob njej lepo počutimo.
Seveda, samo v vodo greš 🙂 :)[/quote]
Ali pa na luno.:)[/quote]
A ne Robi, midva se tudi razumeva, pa sem mislila, da me samo Matjažko.. zgoraj je do popolnosti opisal moj psihološki profil v enem stavku…
[code]"Nekoč bo lepo,
Ali pa na luno.:)[/quote]
A ne Robi, midva se tudi razumeva, pa sem mislila, da me samo Matjažko.. zgoraj je do popolnosti opisal moj psihološki profil v enem stavku…[/quote]
A ni to fajn, če se razumemo….
Le zakaj to nekaterim gre tako v nos…Zaradi njihove notranje neizpolnjenosti…?
Saj ljudem nikoli ni prav…Na drugih forumih berem, da se pritožujejo glede grdega obnašanja in nemoralnosti, ker niso prijazni in se ne marajo…Mi pa se maramo, pa smo spet nemoralni….
Res ne vem…A se gremo malo skregat ? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.