Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški izgovori, verjeti ali iti naprej

Moški izgovori, verjeti ali iti naprej

A to če bi tebe ali pa resnicoljuba srečala nekje na službenem potovanju. Ne si ne predstavljam, naravnost smešno se mi zdi, da bi moja ženska presedlala iz konja na osla, saj ni neumna! :D[/quote]
Saj si razumel, kaj sem napisal, a ne? Namrec, nisem govoril o varanju. Le o temu, da imajo tudi vaske krepostnice pogosto dosti bolj pestro spolno zivljenje, kot se to vam vascanom zdi.
Ne dvomim pa, da se podobno dogaja tudi s porocenimi krepostnicami. Sicer se mora poklopit se kaksen predpogoj, npr. nezadovoljstvo s partnerjem, pa smo spet lahko na istem. In tisti, po tvoje osel, ki taksno “jaha”, morebiti sploh ne ve, da jo doma caka se samozavestni plemenski konj. In kolikor se razumem na zensko varanje, bolj malo “konjev” odkrije, da njihova zenska skrivoma dozivlja orgazme tudi z osli. Cudna so pota gospodova, a ne? :)[/quote]

Torej karakter in vrednote ženske so odvisne od lokacije bivanja!? 🙂
Res izjemna logika, verjetno si ti svetovljan, ker tako “pametno” razmišljaš? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj si razumel, kaj sem napisal, a ne? Namrec, nisem govoril o varanju. Le o temu, da imajo tudi vaske krepostnice pogosto dosti bolj pestro spolno zivljenje, kot se to vam vascanom zdi.
Ne dvomim pa, da se podobno dogaja tudi s porocenimi krepostnicami. Sicer se mora poklopit se kaksen predpogoj, npr. nezadovoljstvo s partnerjem, pa smo spet lahko na istem. In tisti, po tvoje osel, ki taksno “jaha”, morebiti sploh ne ve, da jo doma caka se samozavestni plemenski konj. In kolikor se razumem na zensko varanje, bolj malo “konjev” odkrije, da njihova zenska skrivoma dozivlja orgazme tudi z osli. Cudna so pota gospodova, a ne? :)[/quote]

Res izjemna logika, verjetno si ti svetovljan, ker tako “pametno” razmišljaš? :D[/quote]
Vaske “krepostnice” skrbno skrivajo svoje avanture, da ne bi prisle na slab glas. Med tem, ko se zenske, ki zivijo v anonimnosti vecjih mest, s tem ne rabijo obremenjevati.

Pa se res sem svetovljan. Kako si uganil? lol

Res izjemna logika, verjetno si ti svetovljan, ker tako “pametno” razmišljaš? :D[/quote]
Vaske “krepostnice” skrbno skrivajo svoje avanture, da ne bi prisle na slab glas. Med tem, ko se zenske, ki zivijo v anonimnosti vecjih mest, s tem ne rabijo obremenjevati.

Pa se res sem svetovljan. Kako si uganil? lol[/quote]

Bolj je to povezano z vrednotami, ki jih pridobi (ali pa ne) človek v svoji družini, ne ‘kaj bodo ljudje rekli’.
Mogoče je bila tudi tvoja mati bolj “divje sorte” in svetovljanka kot ti ter je spala z X moškimi? In posledice so tu… :)))

Samo res, ti si tako stregan z realnostjo, da ti vec ni pomoci…

Nekdo je pač moral biti promiskuiteten v tvoji družini. 🙂
A misliš, da si po naključju tak, kakršen že pač si? 😀
Ne, si zgolj v družinski matrici. 😉

Kot receno, ni ti pomovi. Pac streljas mimo. Pa ne le o meni. Slabo se razumes v psihologijo. Se slabse pa na zenske. 😉

Morš ga razumet. Okolišanke mu, ko dopolnijo 19, speezdijo na študij v Lj, MB, nemara v Graz, na Dunaj..In se ne vrnejo več. Ja kaj mu pa revčku ostane, razen pod.jebavanja na forumu? Nič, kateri pa je mar za nekega fantina s konzervativnimi stališči?

pa kaj za boga imate s tem “verjeti”??

totalno idijotski pojem … še odžejati se ne da z njim!!

ali te kresne tako in toliko, da imaš dosti … ali pa ne … in ponudiš drugemu!
simpl! kot izžrebane številke Lota. ali si jih označil ali pa ne!

Ti morš prvo met žensko, ki bo hodila na službena potovanja. S sovjimi stališči lahko dobiš samo kako kmetico, pa še to težko, še te gravitirajo k liberalnejšim pogledom..

Drugače pa, nikoli si nisem želel, da bi vam tradicionalistom jemal ženske. Mi je dovolj, da jih malo ponucam, he he. Sej ne izveste. Česar ne veš, ne boli…

Kaj mu ti očitaš?
Sam itak ne počneš nič drugega kot to kar njemu očitaš. Vedno najdete neko žrtev, da lahko bevskate nanjo…. :/
Potem pa pišete o brezveznosti foruma. Pa glih vi? O_o

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

O fak keri dolgcajt. Ena in isti samski zagrenjeneži. Pa kdo bo to bral.

TI .. ker edino na komentarje moških nickov lahko drkaš
za nasaditi se ti še bukov štor umakne

Zeharka, shhhc, da ti je dolgcas?

In, On, splos ne razumem na kaj ciljas. A ti si tudi zatiskas oci pred resnico, da so zenske precej bolj pohujsljive, kot se pogosto trudijo prikazati??

A tej Goldfiški še ni nihče povedal, da namen tega čveka ni, da dedci lezejo babam v rit? Fiška, če hočeš dedca met, bo treba v lajf. Tu smo bolj zajebanti, ciniki, ki nam dol visi za tvoje mnenje in potrebe. Bo treba se v reali angažirat , če hočeš zasledovati svoje sanje..

Kdo govori o tem? Pravim, da ste dolgočasni s tem, kar že počnete, torej s pisanjem, izražanjem shita:)). Zato ne vem o čem govoriš, kaj imajo realni moški pri tem in podobno. In če še nisi opazil, meni noben virtualnež ne more zlesti v rit. V tem si nisva podobna.

Ne, si zgolj v družinski matrici. ;)[/quote]

Tako je, obstajamo moški A in moški B.

Moški B se poročate z ženskami, ki smo jih moški A dali skoz že zdavnaj. Sej tega direkt ne izveste…Ona ti reče., da je mela 2, v resnici pa jih je mela 10. kako boš spoznal resnico? Nikoli.

Vi čistite za nami. Vaše rame so mokre, lulčki pa kot novi..

Komu mar, če so? In komu mar, če kdo nasede?
Zakaj se trudiš to dokazovat + nekoga v nič dajat, ker misli drugače (skupaj s tvojimi kloni)? Ima taka debata sploh kak smisel?

Sigurno so take in onake, a če sam ne premoreš nič več kot pohujšljivost, onih drugih niti srečaš ne…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, si zgolj v družinski matrici. ;)[/quote]

Tako je, obstajamo moški A in moški B.

Moški B se poročate z ženskami, ki smo jih moški A dali skoz že zdavnaj. Sej tega direkt ne izveste…Ona ti reče., da je mela 2, v resnici pa jih je mela 10. kako boš spoznal resnico? Nikoli.

Vi čistite za nami. Vaše rame so mokre, lulčki pa kot novi..[/quote]Veš kaj… za tabo ni kaj čistit, obnucala se je pa samo malo na začetku, pol naprej je bila kot nova…ccccc

Lej, če je neka deklica nasedla takim jebivetrom x krat, je pač nasedala. A jo je treba sedaj zaničevat do konca življenja? Je pač malo kasneje prišla k pameti.
Eni ne boste nikoli…. :/

tebi tudi zrak ne more v NOBENo tvojo luknjo … ker si aseksualna.

pojdi na forum ringa raja … in se igraj s kockicami

toliko babe kot je ti izkazuješ .. te tudi mušnica presega

Glej copatar, takim jeb.ivetrom, kot sem jaz, nasedejo ženske takih kot si ti mimogrede. ker sem prijetnejši, bolj razgledan in vsestransko uspešnejši od tebe.

Nisi niti bolj razgledan, niti bolj izobražen, niti nič. proti meni si nula. zdaj pa idi jokat v svoj kot.

Glej copatar, takim jeb.ivetrom, kot sem jaz, nasedejo ženske takih kot si ti mimogrede. ker sem prijetnejši, bolj razgledan in vsestransko uspešnejši od tebe.

Nisi niti bolj razgledan, niti bolj izobražen, niti nič. proti meni si nula. zdaj pa idi jokat v svoj kot.[/quote]
One nasedejo tebi ali pa ti njim. Ženska se malo naredi žrtev, ti pa misliš, da si ti njo ujel? Hehehe resnicoljub.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Komu mar, če so? In komu mar, če kdo nasede?
Zakaj se trudiš to dokazovat + nekoga v nič dajat, ker misli drugače (skupaj s tvojimi kloni)? Ima taka debata sploh kak smisel?

Sigurno so take in onake, a če sam ne premoreš nič več kot pohujšljivost, onih drugih niti srečaš ne…. ;)[/quote]
Mislis, da imam klone? Skoda, da nisi moderator. Bi vedel, da jih nimam, lol.

A si buzi od tega matjazka, da ga tako branis? In spregledas, ko on druge daje v nic. Kaj mu naj recen, ko mi napise, da so v moji druzini bili “pohujsljivci”? Pa se res ni, vsak kolikor jaz vem. Zato, buzi, odbuzeriraj dalje.

Sej je vseeno. od nje dobim, kar hočem. Potem gre nazaj k svojemu copatarju, kamor spada..

Ful dosežek, sanje vsakega moškega:))).

Jaz nisem nikogar tu žalil, preden niso oni začeli žaliti mene. Ko pa 100-krat prebereš da si…jeb.ibeter, pikzibner, ne vem kaj vse,ti pač poči film in jim malo virtualno nazaj daš po kapislu. Drugače z njimi ne gre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close