Moški izgovori, verjeti ali iti naprej
Če želiš mnenje, tukaj ga imaš. Razumem tega fanta, da mogoče res nima časa narediti 300 km v enem dnevu. Odkar imam službo vidim, da ta vzame veliko časa. Pa tudi to, da bi moral on narediti vsaj 95% poti, ni fer. To sem js počel pred nekaj leti, sem nekajkrat naredil dobrih 100 km v eno smer, da sva šla vsaj na pijačo. No, vsaka pijača je bila tudi zadnja. Od takrat dalje tega ne počnem več, ampak predlagam da se dobiva, kadar imam blizu nje kakšne opravke pa se spotoma se dobiva, ali pa se oba dobiva približno na pol poti. Da bi js opravil vsaj 95% poti in dal 20€ za eno srečanje, njo pa bi mogoče stalo eno vožnjo s trolo, ne gre to tako. Ne rečem, če bi se potem tudi kaj razvilo, tako pa…
Ne me zamenjevat s sabo, ki se z veseljem naslajaš nad tujimi padci in iščeš kompanjone ki tulijo v isti rog, ker ničeš ničesar spremenit pri sebi..ja Dater, to je ta luzer ki ga opisuješ. Na spoznavni sok je šel kilometre daleč, ker se ni obneslo so zdaj drugi krivi. In še vedno sovraži ženske in kot tak ne more bit dobra partija..še sebi ne.
Vedno pišeš iste zgodbe in padaš na istih kamnih. Ljudje te vedno prečitajo in ti kaj svetujejo, ti pa jih zasovražiš. In obtožiš nekakšne zarote..
Saj to, da ga ti na VSEH teh straneh (so to sploh strani?) prebiraš, pove sam oto, da ne zaostajaš preveč za njegovim ”bednim” lajfom 🙂
V bistvu je prav vseeno, kaksen razlog tici, dejstvo pac, da si ti prevec resno vzela vse skup. Daj no, lustnih in prijaznih tipov je na tone, ne rabis drame zganjat zaradi “ene kave”. Ta dopisovanja si vzemi kot neobvezen cvek. Verjemi, ce bi se res zastekala, bi se znala uskladit za srecanje. Jaz osebno ne bi lih sla na primorsko (al kamor ze) sam zarad njega, bi si pa vzela to kot celodnevni izlet, obiskala kolege, sla neki dobrga pojest in sla se na tisto kavo. Pa tud ce bi bila polom, bi bil dan se vedno uspesen.
Problem je, ce prevec analiziras in nacrtujes. Vzemi si na izi in se sprosti.
V bistvu je prav vseeno, kaksen razlog tici, dejstvo pac, da si ti prevec resno vzela vse skup. Daj no, lustnih in prijaznih tipov je na tone, ne rabis drame zganjat zaradi “ene kave”. Ta dopisovanja si vzemi kot neobvezen cvek. Verjemi, ce bi se res zastekala, bi se znala uskladit za srecanje. Jaz osebno ne bi lih sla na primorsko (al kamor ze) sam zarad njega, bi si pa vzela to kot celodnevni izlet, obiskala kolege, sla neki dobrga pojest in sla se na tisto kavo. Pa tud ce bi bila polom, bi bil dan se vedno uspesen.
Problem je, ce prevec analiziras in nacrtujes. Vzemi si na izi in se sprosti.[/quote]
Tocno tako.
Saj to, da ga ti na VSEH teh straneh (so to sploh strani?) prebiraš, pove sam oto, da ne zaostajaš preveč za njegovim ”bednim” lajfom :)[/quote]
Točno tako, taki, ki imajo čas nekoga zalezovat po vseh možnih rforumih, povezovat nicke, metat v iskalnik kaj je še napisal, so največji revčki..Potem so na svoja “odkritja” še ponosni…rofl..
Saj to, da ga ti na VSEH teh straneh (so to sploh strani?) prebiraš, pove sam oto, da ne zaostajaš preveč za njegovim ”bednim” lajfom :)[/quote]
Točno tako, taki, ki imajo čas nekoga zalezovat po vseh možnih rforumih, povezovat nicke, metat v iskalnik kaj je še napisal, so največji revčki..Potem so na svoja “odkritja” še ponosni…rofl..[/quote]
Na pamet mi pade samo EB. 🙂
Na pamet mi pade samo EB. :)[/quote]
Napiše pa all time record holder po št. prispevkov lol[/quote]
Oprosti, jaz sem samo izračunal rezultat enačbe, ki jo je postavil tvoj idol resnicoljub. 🙂
Oprosti, jaz sem samo izračunal rezultat enačbe, ki jo je postavil tvoj idol resnicoljub. :)[/quote]
Ti si raje izračunaj enačbo svojega dolgočasnega življenja.[/quote]
To ste pa itak že vi naredili. Kaj bi moral preverjat? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.