Moški izgovori, verjeti ali iti naprej
Kako nimata, če se vsak dan slišita. Nekaj že imata, neka povezava se je ustvarila. Kaj pa ti rabiš, da greš na kavo? Njen denar?
V glavnem hvala vsem normalnim (Marko recimo) za odgovore, vsi tisti ki ste se pa takoj spravli name pa kaj naj vam recem – cisto nic nocem od tega moskega, samo pac po nekaj casa takega pisanja z nekom te ima da bi ga rad se v zivo spoznal in tko…in ne, ne pricakujem da se bo zame kdorkoli kam vozil, nisem tak tip zenske, mam svoj avto in se za nekoga ki mi da vedt da ga zanimam tud peljem kam.
Si me spomnil na mojo izkušnjo. Tako sem tudi jaz razmišljal nekoč in seveda pregnal žensko, ki mi je bila všeč, ampak očitno ne dovolj.
Pri naslednji sem se 7x peljal 100 km, včasih tudi samo za urco in to preden je ona sploh prišla k meni. Sem pač tvegal. Saj mi je bil čas z njo dragocen, denar pa tudi ni bil tak problem. No, potem pa se je večinoma le še ona vozila k meni in zdaj pri meni tudi živi.[/quote]
Svet je poln kalibrov, ki so za zenske pripravljeni poceti take reci, da se boljsim puncam zdijo meni ze prav absurdna dejanja cisto normalne. Tudi zaradi tega sem jih eno lepo cifro skeslal. Ker jim za razliko od vecine potrebnih pusijev nisem bil pripravljen lezti v rit. Ni ga hujsega ko zensko ze na zacetku razvaditi. Ampak pusiji to sele cez leta skuzite. Tudi ti bos. 😉
Si me spomnil na mojo izkušnjo. Tako sem tudi jaz razmišljal nekoč in seveda pregnal žensko, ki mi je bila všeč, ampak očitno ne dovolj.
Pri naslednji sem se 7x peljal 100 km, včasih tudi samo za urco in to preden je ona sploh prišla k meni. Sem pač tvegal. Saj mi je bil čas z njo dragocen, denar pa tudi ni bil tak problem. No, potem pa se je večinoma le še ona vozila k meni in zdaj pri meni tudi živi.[/quote]
Svet je poln kalibrov, ki so za zenske pripravljeni poceti take reci, da se boljsim puncam zdijo meni ze prav absurdna dejanja cisto normalne. Tudi zaradi tega sem jih eno lepo cifro skeslal. Ker jim za razliko od vecine potrebnih pusijev nisem bil pripravljen lezti v rit. Ni ga hujsega ko zensko ze na zacetku razvaditi. Ampak pusiji to sele cez leta skuzite. Tudi ti bos. ;)[/quote]
Midva en drugega razvajava. Verjetno si namerno spregledal dejstvo, da se je potem ona vozila k meni in to velikokrat več od tega, kot jaz k njej. V tem je smisel. Ti bi pa, da one tebe razvajajo, zato pa ti ne traja dolgo. Sem mislil, da si to že dojel v (po) svoji resni zvezi, pa vidim, da nisi.
Živi normalno in sproščeno. če bo oz. ko bo do zmenka prišlo, pa ga le spoznaj. Šele potem sledi pravo spoznavanje, takole internetno pa je pač sasmo prvi stik.
Sama imam trenutno v življenju velike časovne obremenitve (skrb za nepokretnega) in čisto razumem, da se zgodi, da nimaš ne časa ne energije za zmenek. Ko nekaj zorganiziraš, da steče, pa se umiriš in z lahkoto spet zaziviš.
Sama tudi ne bi hotela na randi vsa hektična in znervirana.
Svet je poln kalibrov, ki so za zenske pripravljeni poceti take reci, da se boljsim puncam zdijo meni ze prav absurdna dejanja cisto normalne. Tudi zaradi tega sem jih eno lepo cifro skeslal. Ker jim za razliko od vecine potrebnih pusijev nisem bil pripravljen lezti v rit. Ni ga hujsega ko zensko ze na zacetku razvaditi. Ampak pusiji to sele cez leta skuzite. Tudi ti bos. ;)[/quote]
Midva en drugega razvajava. Verjetno si namerno spregledal dejstvo, da se je potem ona vozila k meni in to velikokrat več od tega, kot jaz k njej. V tem je smisel. Ti bi pa, da one tebe razvajajo, zato pa ti ne traja dolgo. Sem mislil, da si to že dojel v (po) svoji resni zvezi, pa vidim, da nisi.[/quote]
Brez veze, da ti karkoli razlagam. Tako neizkusen pa tako “pameten” si mi. Sicer pa ste naivkoti brez zavor idealni partnerji. Vse dokler…
Noben lovec ni zadovoljen samo z eno trofejo. Še nisem srečal takega. Zakaj ste ženske vedno znova presenečene, da tip, ki je vas osvojil, drugi dan osvaja kakšno drugo vzporedno? Tako to je, komur so babe šport, tisti z eno nikoli ne bo zadovoljen. Sposoben dec, vešč samoiniciative pri osvajanju, se ne bo nenadoma spremenil v pohlevneža, ker babi to pač paše.
Midva en drugega razvajava. Verjetno si namerno spregledal dejstvo, da se je potem ona vozila k meni in to velikokrat več od tega, kot jaz k njej. V tem je smisel. Ti bi pa, da one tebe razvajajo, zato pa ti ne traja dolgo. Sem mislil, da si to že dojel v (po) svoji resni zvezi, pa vidim, da nisi.[/quote]
Brez veze, da ti karkoli razlagam. Tako neizkusen pa tako “pameten” si mi. Sicer pa ste naivkoti brez zavor idealni partnerji. Vse dokler…[/quote]
Glej, mirno lahko poveš svojo izkušnjo. Lahko celo analiziramo in ti poiščemo soodgovornost za to, kar se ti je zgodilo. Ampak tega si ne želiš, vem. 🙂
Antilopa,preveč garaš, še za kavo nimaš časa, kaj šele, da bi si čas odškrtnila za moškega. 🙂
To samoopravičevanje samskosti seveda ne velja, saj brez denarja se med drugim nikamor ne pride, ker rabiš za bencin, za pijače itd., kakor tudi veliko žensk gleda na moškega, koliko ima pod palcem. 😉
Zakaj ženske, ki pravijo, da so tako zaposlene, da še zase nimajo časa, sploh kao iščejo tipa?
Karieristke bi počasi lahko začele iskreno zagovarjati svoj samski stan. Pa nekako ne zasledim tega. Po eni strani bahanje s svojim vzpenjanjem po karierni lestvici in preokupiranostjo, vihanje nosu nad moškimi pod-povprečneži, po drugi strani pa še evdno hrepenijo po tradicionalistih, kot kakšne tardicionalno naravnane ženice..
Forum je zaprt za komentiranje.