Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški izgovori, verjeti ali iti naprej

Moški izgovori, verjeti ali iti naprej

Povem, kar leži na tvoji duši. Imam poseben instinkt. Daj sebe na glasovanje, pa boš kmalu spoznal resnico. Konec koncev si resnicoljub:). Samo kaj, ko ne poznaš pravega pomena te besede. Omalovažuješ jo.

Ti poveš, kaj leži na moji duši? In potem ti meni, kdo je gnjavator? ma ti si kot ona apcientka, ki je Maria zalezovala. taki ti zalezuješ mene, na srečo le virtualno.

Ti si psihopatka. Mislim res, brez smajlija. Zblojenka. Pogruntali so te že vsi tu gor..

Hvala za vse tvoje izrečene besede:). Poglej tvoj stil pisanja. V navalu strasti, notranjega boja, konfliktov, ki jih prenašaš še iz prejšnjega stoletja, si pozabil na velike začetnice in podobno. Tvoj stil izraža notranje stanje. Poglej recimo mene…popolna v svojem unikatnem, edinstvenem, neprecenljivem slogu:))).

In dolgotrajno osamljena….In nič tebe ne privlačijo nobeni Markoti ali Robiji.

Če bi te, ne bi kr naprej visela tukaj, ampak bi si v reali poiskala kul dedca, česar pa nisi sposobna…

Saj mene ne moti, da si domišljaš po svoje. Bolj tebe moti, ko te drugi analiziramo in zadanemo v nulo:). Ti si tisti, ki se nam razdajaš, ne pozabi tega. Mene ne boš pripravil do te točke, da bi povedala več kot bi si želela. Taktiziram in se močno zabavam, ko dobivate drobtinice, ob katerih ovulirate po moško.Kaj ti jst morem, če si tak:)).

Še vedno je dejstvo, da si bolnica brez lajfa, ki ima potrebo analizirati druge….Po vsej verjetnosti brezposelna, prisotna tukaj cele dneve..Pa si domišljaš kao da si ful carica, ker nekaj preizkušaš reakcije..Službo si najdi raje..

Morda sva se že kje srečala. Lahko si bil tisti zamorjeni, pikri odvetnik, s katerim sem imela zadnjič sestanek. Je pa fajn, ker te nemogoče situacije krepijo. Postajam močnejša, na plečih takšnih kot si ti. Jst sem carica, samo ne rabim govoriti o svojih factih iz privat lajfa, da bi te osrečila. Boš moral poiskati drug način, kako se dokopati do stabilnosti in sreče v majhnih stvareh svojega ozkega mišljenja. Tvoj problem je, da nisi kos situacijam, v katerih se ravnokar nahajaš. Tvoja obramba je dokaz le-tega.

Vidiš punca, kako ozko razmišljaš, kot matjažko…:)))…na vsak način bi si me rada predstavljala pikrega in zamorjenega. In to samo zato, ker tukaj brez dlake na jeziku povem določene svoje poglede.

Moram te razočarati. Nisem niti kaj dosti zamorjen, niti piker. V živo me ne bi prepoznala..) Sem precej prijazen človek. Ampak ne do nekih neznancev na forumu, ki me kr naprej brez razloga podjebavajo.

Ugibaj o meni ša naprej, če se ti zdi vredno…srečala se ne bova nikoli…

Potem fejkaš 60% svojega časa, preostalih 40% si na forumu in kažeš pravi obraz. Saj to obstaja, dvoličnost ali celo shizofrenija, ko se preleviš iz dobričine v peklenskega zmaja. Nekateri ljudje ste podvrženi temu. Ob iskanju notranjega ravnotežja vas prevečkrat vrže ven, izven vseh dometov in potem misli niso več smiselne ter se izgubljate v lastnih sokovih frustracij. Ni pomembno le to, da si odprt do drugih, ampak samo izražanje in razmišljanje. To odraža stanje duha. Če je človek uravnovešen in zadovoljen sam s sabo, je tudi razumljen in sprejet. Ti nisi zadovoljen sam s sabo:). Sorči za mojo neposrednost:)).

Ja prav, no…Analiziraj dalje, če se ti zdi vredno..Ampak za moje pojme ti na ta način bežiš sama pred sabo..

Kvečjemu se pogosteje srečujem, ker misli krožijo.

Pa menda ne misliš, da je tale tipček že kdaj šel od računalnika in v reali videl golo žensko? Se hecaš, saj vidiš, da ima tu gor inventarno številko. Ravno tak luzer je kot jaz, samo jaz vsaj priznam, da sem luzer, on pa je 24 ur na dan priklopljen na net in se zraven hvalisa kako on seksa z vsemi po vrsti. Ja, virtualkami ja.

Zelo pogosta navada tipov, ki so še nedolžni je ta, da se na vse pretege hvalijo s katero vse so seksali, kako se mu ne more nobena upreti, da vse padajo pred njimi inn nasploh naštevajo številne svoje seksualne izkušnje.
Navada tipov, ki pa res seksajo pa je,da o tem ne blebatajo okrog, ker nimajo potrebe. Oni to počno. Tisti, ki pa tega ne počno pa o tem samo blebetajo.

Pa menda ne misliš, da je tale tipček že kdaj šel od računalnika in v reali videl golo žensko? Se hecaš, saj vidiš, da ima tu gor inventarno številko. Ravno tak luzer je kot jaz, samo jaz vsaj priznam, da sem luzer, on pa je 24 ur na dan priklopljen na net in se zraven hvalisa kako on seksa z vsemi po vrsti. Ja, virtualkami ja.[/quote]

Če res misliš, da sta si tako podobna, bi lahko oba izstopila iz virtualnega sveta in si drug drugemu podarila srečanje:).

Pa menda ne misliš, da je tale tipček že kdaj šel od računalnika in v reali videl golo žensko? Se hecaš, saj vidiš, da ima tu gor inventarno številko. Ravno tak luzer je kot jaz, samo jaz vsaj priznam, da sem luzer, on pa je 24 ur na dan priklopljen na net in se zraven hvalisa kako on seksa z vsemi po vrsti. Ja, virtualkami ja.[/quote]

Če res misliš, da sta si tako podobna, bi lahko oba izstopila iz virtualnega sveta in si drug drugemu podarila srečanje:).[/quote]

Saj vem, da sem obupana in zagrenjena, ker nimam tipa, ampak tako obupana pa vseeno nisem :). Ne poznam nobene ženske, ki bi bila tako obupana :).

Če res misliš, da sta si tako podobna, bi lahko oba izstopila iz virtualnega sveta in si drug drugemu podarila srečanje:).[/quote]

Saj vem, da sem obupana in zagrenjena, ker nimam tipa, ampak tako obupana pa vseeno nisem :). Ne poznam nobene ženske, ki bi bila tako obupana :).[/quote]

No vidiš:). Še malo in boš skakala od veselja ter si končno priznala, da si čist ok:).

Samo res, ko berem Bogove, Resnicoljube, Daterje in podobne pa se res ne zdim sama sebi taka luzerka :). Tako, da super, da taki tu gor pisarijo :).

Zeharka, prava zmagovalka si. Vceraj si se kregala do enih zjutraj. Danes pa nadaljujes od sedme ure dalje. Kata-freaking-strofa od zenske. Za v umobolnico, lol.

Ej, ampak dons ni moje leto. Spila sem že tri kave, fasala stres celega tedna in zdaj se bom začela smiliti sama sebi:))). Če verjameš:). Si mi fouš?:) Ti tega ne bi zmogel. Še svoj lajf komaj furaš.

Jaz ti iz prve roke povem, da te tvoje krepostne kmetice postanejo za tvoja merila prvovrstne razuzdanke že, ko gredo od doma študirat v MB ali LJ, kar se njim že zdi beli svet. Kako se jim šele utrga na kakšnem absolventu. A kaj bi ti o tem vedel, tega nočeš vedeti…

Sej ti ne veš, kako Dater peca ženske. On tukaj nobene ne peca, samo direkt razlaga svoja stališča. Tipi, kot je Dater, znajo svoj pristop v živo tako prikazati, da se ženskam ne zdi, da so lahke, ker gredo z njimi.[/quote]

Dozdeva se mi da včasih ženske rabijo samo malo racionalizacije v stilu “Kar zgodilo se je…” da nimajo same pri sebi občutka da so lahke.[/quote]

Same pri sebi? Kaj si ti za en naivnež…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Saj menda ne misliš, da se vsaka pusti nablefirati zgolj zato, da ustreže tebi?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Saj menda ne misliš, da se vsaka pusti nablefirati zgolj zato, da ustreže tebi?[/quote]

če ni hudič babji, zna vsaka reči:
pahni me, sicer bom sama padla. Če pa sama padem bodo pa rekli, da sem kurba ☺

Nisem brala odgovorov, sem prisla pa do “Bom se malo pocakala, me nic ne stane”

in se spomnila na famozni stavek prijatelja: Nisi pes ki caka pred Merkatorjem, ki te je dlje ko te ne vidi bolj vesel..

tako da, take it easy, furaj svoj lajf in pozabi na tega ki mu ze v startu ni do tebe v toliksni meri kot si zasluzis… 😉

A to če bi tebe ali pa resnicoljuba srečala nekje na službenem potovanju. Ne si ne predstavljam, naravnost smešno se mi zdi, da bi moja ženska presedlala iz konja na osla, saj ni neumna! 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A to če bi tebe ali pa resnicoljuba srečala nekje na službenem potovanju. Ne si ne predstavljam, naravnost smešno se mi zdi, da bi moja ženska presedlala iz konja na osla, saj ni neumna! :D[/quote]
Saj si razumel, kaj sem napisal, a ne? Namrec, nisem govoril o varanju. Le o temu, da imajo tudi vaske krepostnice pogosto dosti bolj pestro spolno zivljenje, kot se to vam vascanom zdi.
Ne dvomim pa, da se podobno dogaja tudi s porocenimi krepostnicami. Sicer se mora poklopit se kaksen predpogoj, npr. nezadovoljstvo s partnerjem, pa smo spet lahko na istem. In tisti, po tvoje osel, ki taksno “jaha”, morebiti sploh ne ve, da jo doma caka se samozavestni plemenski konj. In kolikor se razumem na zensko varanje, bolj malo “konjev” odkrije, da njihova zenska skrivoma dozivlja orgazme tudi z osli. Cudna so pota gospodova, a ne? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close