Moški izgovori, verjeti ali iti naprej
Zato, ker si vsako živo bitje želi biti ljubljeno, sprejeto.[/quote]
To so spet neke flance. Si ti baba?
kaj prida sprejet že nisi, če se raje z mano ukvarjaš, kot s Petro..[/quote]
Vprašal si in dobil si odgovor. Ne sprašuj, če te ne zanima.
Zaposlen tako, da si ne moreš najti partnerja… hah, pa saj nasprotni spol povsod srečujemo, na vsakem koraku, priložnosti je več kot zadosti. Mislim, da tisti, ki so samski, čeprav ne po svojo volji, je tako že naravno, sicer bi pač bili s partnerjem. Po moje imajo takšni ljudje karakterne napake in so težavni za sobivanje, da pač moški oz. ženska ne zdrži ob njih, razen če se komplementarno pokriva z njihovo patogijo oz. po domače povedano neznosnim karakterjem – npr. ob pikolovski in ukazovalni ženski izrazit moški copata, ki se vedno prilagaja in je tiho, da ustreže “šefici”, medtem ko je ona seveda jezna na njega, ker misli, da si zasluži “pravega moškega”, svojih napak pa ne vidi, da si ne zasluži boljšega.
Tako je! 😀 Peške, v največji vročini, žejen, ali pa v najhujšem mrazu, s poslednjimi močmi po štireh…
Tvoj je celo slovensko mejo prečkal, nezaslišno, kakšna drznost in pogum. Ali si ti vadila sonožne odskoke? :)[/quote]
Ne Matjažko. Meni ni bilo treba skakati. Ti pa le povadi. Vidiš, da ti ne gre :))
Ampak da ima pa mogoče res preveč dela, pa nobenemu ne pride na misel:-)))
Sicer pa ena iz mojih izkušenj, mogoče je že tolikokrat obtičal na cedilu, da se mu ne da več.
Edino on lahko pove, vprašaj ga, v bistvu je lahko karkoli.
Normalno. Sedaj pa poglej Markota. Kaksen kontrast…
Pravi, da se je 7x peljal 100km v eno smer na zmenek z deklico z ona-on portala, kdaj tudi le na eno urno srecanje, preden se je ona prvic odpeljala v njegovo smer. Ce malo ugibam, najbrz jo je tudi redno castil, ji prinesel kak sopek ali dva, parfumcek. Kolikor si je pac lahko privoscil. Ona pa mu je vsa solzna od srece za popotnico dala pravkar specene piskote. Se malo pa se bo katera od ljubezni zejnih monovk raznezila, a ne? Jaz to cisto resno. 🙂
Sicer dalec od enakopravnosti, ampak zaradi “uspeha” s tem pristopom brez zavor – punca ga je le izbrala, se k njemu celo preselila – je ze lep cas sveto preprican, da je popil vso znanost tega sveta. In to ne le o mosko zenskih odnosih, lol. In tu je, da nam pove, moski se mora izkazati, tvegati, in vse mu bo povrnjeno. Aleluja!
Po drugi strani pa pove, da ima doma brezposelno zenico, katera nedvomno ze zaradi obilice prostega casa, stran od sorodnikov in starih prijateljev, res nima kaj drugega za poceti kot skrbeti za dom in njega. In pridno peci piskote. Hm, intermezzo, a se se komu zdi, da gre za bucko? Kakorkoli, ravno prava za neizkusenega pleskota srednjih let. Saj ne mislim nic slabega. 🙂
Razburljivo zivljenje se mu odvija na relaciji poso, kuca in mon. Za vikend pa se odpeljeta do teh 100km oddaljenih “zeninih” sorodnikov in prijateljev, ki jih osamljena gospa nedvomno pogresa, in obratno. Tudi to je povedal. Le kaksno je bilo njegovo samsko zivljenje, ce to predstavlja tak napredek? Retoricno vprasanje.
Ne bi me presenetilo, da mu je to prva prava zveza z zensko. Avantur tako ni sposoben. Kaj sele one night stands. Sicer nam je ze povedal, da ne gre za prvo, ampak vsaj jaz mocno dvomim, da je bil nas Marko pred famozno Petro se v kaksni zvezi. Ce kaj, je na podoben nacin snubil se kaksno virtualko, se vozil, razdajal, itd, ampak ocitno mu je usla se preden je prislo do cesa konkretnega; ni teorije, da bi on kaksno pustil. Po njegovem mnenju zato, ker se ni dovolj potrudil. Je povedal. In cisto mogoce, da ima prav. Mu verjamem.
Marko, evo, blagor tebi, koncno ti je uspelo. Verjamem, da si zadovoljen, srecen, itd. Cool! In morebiti se armada brezupnih fukfehtarjev tega sveta res lahko iz tvoje izkusnje kaj nauci. Sploh ce ignoriramo sve neuspehe pred tem “vrhuncem” srece. Jaz pa… bolje, da ti niti ne povem, kaj si mislim. Ti pa zagotavljam eno. Ce se odlocim, da mi je tvoja “zgodba o uspehu” zivljenski cilj – iz oddaljenega kraja si pripeljati eno povprecno pekacico piskotov (ker neke hude kariere niti tvoja ravno ne fura, a ne?), ki bo po karakterju, videzu in se cem vsaj na nivoju tvoje – lahko ze naslednji teden najdem ne le 10, ampak par 10 taksnih kandidatk. In za polovico njih se niti enkrat ne bom rabil nikamor voziti. Bodo kar same prisle do mene. Zato se midva tezko v cem strinjava. Ker moja in tvoja realnost sta svetlobno leto narazen. Zato svoje pokroviteljske nasvete ohrani za fufehtarje, ki se niso prisli do tretjega dejta. 😉
Pravi, da se je 7x peljal 100km v eno smer na zmenek z deklico z ona-on portala, kdaj tudi le na eno urno srecanje, preden se je ona prvic odpeljala v njegovo smer. Ce malo ugibam, najbrz jo je tudi redno castil, ji prinesel kak sopek ali dva, parfumcek. Kolikor si je pac lahko privoscil. Ona pa mu je vsa solzna od srece za popotnico dala pravkar specene piskote. Se malo pa se bo katera od ljubezni zejnih monovk raznezila, a ne? Jaz to cisto resno. 🙂
Sicer dalec od enakopravnosti, ampak zaradi “uspeha” s tem pristopom brez zavor – punca ga je le izbrala, se k njemu celo preselila – je ze lep cas sveto preprican, da je popil vso znanost tega sveta. In to ne le o mosko zenskih odnosih, lol. In tu je, da nam pove, moski se mora izkazati, tvegati, in vse mu bo povrnjeno. Aleluja![/quote]
Nope, nisem rekel, da bo komurkoli karkoli povrnjeno. Opisal sem samo svojo izkušnjo. Ti, ki se imaš za tako pametnega in izkušenega, da se lahko posmehuješ drugim, a ne gre ti niti branje oziroma preprosto razumevanje simpl teksta. :))
Ne vem. Lahko samo sprobava teren, če se bo potem mogoče še letos odločil it na pot, da se dobita. Mogoče je stisnil rep med noge, ko se začneta pogovarjati o “dan d”, da bi se celo v živo spoznala.
A dela tale tvoj sms sogovornik 24 ur na dan oz. ni imel v treh tednih niti dneva frej, ker je hud poslovnež?
Ko bosta spet v tej čist fajn debati, ga pač vprašaj, kdaj se dobita, da ne bo telefon pregorel. Ne boj se spraševati, če želiš kaj vedeti bolj jasno.
Ja, tebi. Da te potolaži. Bolje za tvoj ego, da nikoli ne zveš, resnice. :))
Marsikaj bi te presenetilo, ampak ti kar imej svojo sliko. Je zabavno gledat naivkote, ki se imajo za pametne. :))
Tu si me pa zamenjal za Spiderja. 🙂
Tudi tukaj se se uštel.
In tudi tukaj. Marsikatera mi pač preprosto ni všeč.
Recimo ti? Zame si tipičen fukfehtar, ki ga je bivša razočarala.
Mogoče je res bolje zate, za moje veselje pa prosim, kar z besedo na dan. :))
To boš pa moral dokazati samemu sebi, meni ne rabiš. Ne vem, zakaj te motijo moji nasveti oziroma pokaži mi kje sem ti kakšnega sploh dal. Tebe moti nekaj drugega, saj midva to veva a ne. 😉
Sicer dalec od enakopravnosti, ampak zaradi “uspeha” s tem pristopom brez zavor – punca ga je le izbrala, se k njemu celo preselila – je ze lep cas sveto preprican, da je popil vso znanost tega sveta. In to ne le o mosko zenskih odnosih, lol. In tu je, da nam pove, moski se mora izkazati, tvegati, in vse mu bo povrnjeno. Aleluja!
Po drugi strani pa pove, da ima doma brezposelno zenico, katera nedvomno ze zaradi obilice prostega casa, stran od sorodnikov in starih prijateljev, res nima kaj drugega za poceti kot skrbeti za dom in njega. In pridno peci piskote. Hm, intermezzo, a se se komu zdi, da gre za bucko? Kakorkoli, ravno prava za neizkusenega pleskota srednjih let. Saj ne mislim nic slabega. 🙂
Razburljivo zivljenje se mu odvija na relaciji poso, kuca in mon. Za vikend pa se odpeljeta do teh 100km oddaljenih “zeninih” sorodnikov in prijateljev, ki jih osamljena gospa nedvomno pogresa, in obratno. Tudi to je povedal. Le kaksno je bilo njegovo samsko zivljenje, ce to predstavlja tak napredek? Retoricno vprasanje.
Ne bi me presenetilo, da mu je to prva prava zveza z zensko. Avantur tako ni sposoben. Kaj sele one night stands. Sicer nam je ze povedal, da ne gre za prvo, ampak vsaj jaz mocno dvomim, da je bil nas Marko pred famozno Petro se v kaksni zvezi. Ce kaj, je na podoben nacin snubil se kaksno virtualko, se vozil, razdajal, itd, ampak ocitno mu je usla se preden je prislo do cesa konkretnega; ni teorije, da bi on kaksno pustil. Po njegovem mnenju zato, ker se ni dovolj potrudil. Je povedal. In cisto mogoce, da ima prav. Mu verjamem.
Marko, evo, blagor tebi, koncno ti je uspelo. Verjamem, da si zadovoljen, srecen, itd. Cool! In morebiti se armada brezupnih fukfehtarjev tega sveta res lahko iz tvoje izkusnje kaj nauci. Sploh ce ignoriramo sve neuspehe pred tem “vrhuncem” srece. Jaz pa… bolje, da ti niti ne povem, kaj si mislim. Ti pa zagotavljam eno. Ce se odlocim, da mi je tvoja “zgodba o uspehu” zivljenski cilj – iz oddaljenega kraja si pripeljati eno povprecno pekacico piskotov (ker neke hude kariere niti tvoja ravno ne fura, a ne?), ki bo po karakterju, videzu in se cem vsaj na nivoju tvoje – lahko ze naslednji teden najdem ne le 10, ampak par 10 taksnih kandidatk. In za polovico njih se niti enkrat ne bom rabil nikamor voziti. Bodo kar same prisle do mene. Zato se midva tezko v cem strinjava. Ker moja in tvoja realnost sta svetlobno leto narazen. Zato svoje pokroviteljske nasvete ohrani za fufehtarje, ki se niso prisli do tretjega dejta. ;)[/quote]
Amen… kaj dodati bi bilo krivično..
Ne rabiš ga pojest, da veš, da je za stran.
Glej stari, nas ne zanimajo virtualne zveze, zapravljanje časa & denarja, za povprečnice, ki živijo 120km oddaljene od našega kraja. Pa četudi se gre za kvalitetno žensko, raje nategnem lušno sosedo, se posloviva in lahko čez kako urco spet pridem na obisk, ali pa ona k meni.
Raje si priznaj, da si sramežljiv dečko, ki ne zna / ne upa flirtat v reali in ima že na splošno težave z navezovanjem prijateljskih stikov.
Forum je zaprt za komentiranje.